Destinasjoner, Europa cat, Lisboa, Portugal

Hotel Casa Balthazar i Lisboa

lazy

Casa Balthazar

Dette hotellet er et lite paradis fra 1800-tallet. Hotellet ligger godt skjult i de små gatene i Chiado. her skjermes du fra byens støy og fra de 17 rommene har du utsikt over de røde takene og opp til slottet. Rommene er innredet med antikviteter, og noen har boblebad på rommenes terrasser. 

Beliggenhet

Hotellet ligger i en gate som er så liten at vår Übersjåfør ikke hadde hørt om det. Ved enden av veien ligger ruinene av det gotiske Carmo-klosteret, den største kirken i Lisboa før jordskjelvet. Det ligger et lite arkeologisk museum på stedet. Flyplassen ligger 25-minutters kjøretur unna.

Service og fasiliteter

Ingenting er for mye forlangt for det unge, vennlige personalet her. Fasilitetene forsterker inntrykket av at du føler deg som hjemme. Det er en bar i stuen og gratis Nespresso-kaffe og te er tilgjengelig hele dagen. Det er alltid en nybakt kake til gjestene, takket være det eldste konditoriet i Lisboa, Confeitaria Nacional, som tilhører eierne av Casa Balthazar.

Ute i den lille hagen er et lite, oppvarmet svømmebasseng, som er åpent hele året. Resepsjonen er åpen fra 9 til 21. En telefon i hvert rom lar gjestene ringe service etter disse timene. Hver gjest har en egen inngangsnøkkel.

Rommene

Alle de 17 rommene er forskjellige, med de tre nyeste har boblebad på treterrasser, hvorfra du kan nyte den fantastiske utsikten over byen. Tre andre rom har store terrasser. Interiøret er elegant med tregulv og skinnende antikviteter. Hvert rom har en minibar med gratis yoghurt og melk. Det er også frokostblandinger, te og kaffe og en halv flaske vin som venter ved ankomst. Noen av rommene har en lite kjøkkenkrok; noen har små mikrobølgeovner.

Alle rommene har dusj, men noen har også badekar. To rom har begge deler. Badene er lekkert flislagt med retro hvite veggfliser og stilige fliser på gulvene. Fasilitetene er fra det portugisiske merket Real Saboaria.

Mat og drikke

Her serveres det bare frokost, men gatene rundt er fulle av bittesmå, autentiske restauranter som serverer deilig lokal mat og en 10-minutters spasertur tar deg til hovedgaten der det er mange flere alternativer.

Frokosten serveres fersk hver dag. Frokosten kommer fra konditoriet Confeiraria Nacional, og inneholder arme croissanter og brød. Det er også syltetøy og ellers en rekke skinker, ost og fersk frukt.

Hva sier de andre gjestene?

Hotellets gjester sier at stedet er over all forventning, og gir det en karakter på 9,5 av 10 mulige. Hotellet får bra karakter for beliggenhet (9,7) og valuta for pengene. Rommene er store, med flott utsikt.

Les mer om det tilbudet her

Tips oss

Har du tips til vår hotellanmeldelse om Casa Balthazar i Lisboa. Send inn en kommentar i feltet under.

Valuta for pengene

Dobbeltrom fra kr 1 400 i lavsesong, og fra 1 700 i høysesongen. Frokost er inkludert. Gratis wifi.

Tilgang for gjester med funksjonshemming?

Det er rom i første etasje, men de er ikke spesialtilpasset.

Familievennlig?

Ingen barn under 16 år tillates.

Adresse:

R. do Duque 26, 1200-159 Lisboa, Portugal.

tlf: 00 351 917 085 568


Hjemmesiden: casabalthazarlisbon.com

De beste hotellene i Lisboa for familie og byliv

Populære aktiviteter i Lisboa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.