Destinasjoner, Europa cat, Tsjekkoslovakia

Hotellanmeldelse Four Seasons Hotel Prague

lazy

Prahas Four Seasons

Hotellet Er et av Prahas «plysjeste» og best beliggende hotell, med en blanding av stiler fra forskjellige tidsepoker som gir interiør og rom mye karakter. Innredning og møbler er en blanding av klassisk og moderne, service er upåklagelig, og det har er et spa og avslapningsbasseng.

Beliggenhet

Det blir virkelig ikke bedre. Du kan se Vltava, Karlsbroen og Praha slott fra den ene siden av hotellet, og gamlebytorget og det jødiske kvarteret fra den andre. Rudolfinum, hjem til den tsjekkiske filharmonien, ligger 100 meter unna, og du kan gå til Wenceslas-plassen og Mala Strana på 10 minutter.

Hotellanmeldelse Four Seasons Hotel Prague

Service og fasiliteter

Personalet er fantastisk, som du kan forvente av en så anerkjent hotellkjede. Du kan ringe for service hele døgnet. Og hotellet inkluderer 24-timers vaskeri, renseri og bespisning på rommet og betjent parkering. En terrasse i femte etasje brukes til bespisning og sporadiske klassiske konserter, og lobbyen har en minibank og en gavebutikk.

c7d1ca58 z

Det elegante AVA-spaet er et virkelig høydepunkt: Det Zen-lignende rommet tilbyr et omfattende utvalg av behandlinger av Swiss Perfection, Sodashi og Omorovicza, i tillegg til et lite vitalitetsbasseng, et par boblebad, separate damp- og badstuerom. Et veldig bra treningsstudio finnes også på kjellernivå.

Rommene

De 157 rommene (inkludert 19 suiter) varierer i størrelse og stil, men alle er av sjenerøs størrelse og har tekstiler av høy kvalitet (dundyner og puter) og møbler, store plasma-TVer med DVD-spillere og arbeidsbord som standard. Alle rommene har også safe, minibar, aviser og telefoner, og de romslige marmorbadene med sminkespeil, fluffy badekåper og badefasiliteter Aqua di Parma og Lorenzo Villoresi. Romantikere vil elske Renaissance-rommene, mens i barokke delen av bygningen finner du presidentsuiten. Hvis du trår tio kan du velge en suite med balkong, eller et rom med utsikt over elven.

Mat og drikke

Den funky Cotto Crudo-restauranten har vokst til å bli en av de beste italienske restaurantene, om ikke den beste i byen. Dens italienske og middelhavsretter kan nytes rå på Crudo Bar (laks med miso vinaigrette, grouper carpaccio med søt og syrlig sjalottløk), eller du kan bestille ferske sjømatretter, hjemmelaget pasta og håndverksprodukter (mest fra Piemonte og Toscana).

Frokost er en rikholdig buffé med frukt, juice, oster, skinke (prosciutto, salami) og varme retter (eggerøre, stekte poteter, bacon) pluss en à la carte-meny med belgiske vafler, pannekaker, posjerte egg med tsjekkisk skinke og mye mer . I lobbyen ligger The Gallery – en elegant ny bar og salongområde, som serverer te, kaffe, snacks og alkoholholdige drikker hele dagen.

Hva sier gjestene som har bodd her?

Hotellets gjester sier at stedet er Enestående, og gir det en karakter på 9,4 av 10 mulige. Beliggenhet er topp, og alt er i nærheten. Gjester klager over at frokosten er i det dyreste laget (kr 360 for to personer). Et tips er å spise på de mange deilige frokoststedene i området. Er du der om vinteren er det gangavstand til julemarkeder

Valuta for pengene

Dobbeltrom fra kr. 2 000 i lavsesong; og fra kr 3 500 i høysesong. Frokost er ikke inkludert, og koster kr 360 for to personer. Gratis wifi.

Prisgaranti

Bestiller du hos Expedia, lover de deg Prismatch, dvs. du kan si fra hvis du finner en lavere pris, og så vil de matche denne. Les mer her.

Tips oss

Har du noen tips til vår hotellanmeldelse Four Seasons Hotel Prague. Look down below, og send oss ditt tips.

Tilgang for gjester med funksjonshemming?

Hotellet har rullestoltilgang til lobbyen, rom, restaurant og spa, samt to tilrettelagte rom.

Familievennlig?

Hotellet er supert for barn, her er badekåper og toalettsaker, hjemmelagde småkaker, fargebøker og sunne barnemenyer. Ytterligere leker, DVDer og (betalte) barnevakttjenester kan ordnes.

Adresse: Veleslavinova 2a / 1098 Praha, 110 00, Tsjekkia.

Tlf: 00 420 221 427 000

fourseasons.com

Her er de beste hotellområdene i Praha
Besøker du Praha er det et tips å bo i gamlebyen.

Populære aktiviteter i Praha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.