Hotellanmeldelse Il San Pietro di Positano

Il San Pietro di Positano

Dette stedet er forståelig nok, alltid inkludert i lister over verdens flotteste hotell i spektakulære omgivelser. Besøkes av stjerner som George Clooney og Julia Roberts.

Beliggenhet

San Pietro, er hugget inn i fjellet og skjult for nysgjerrige øyne (det eneste utvendige tegnet på hotellet er et bittelite kapell). Hotellet ligger noen få svinger øst for Positano.

Hotellanmeldelse Il San Pietro di Positano

Terrassene og noen av soverommene har utsikt over landsbyen. Du kommer hit for fred og ro. Skal du besøke landsbyen Positano, tar du en gratis buss, eller mer glamorøst – hotellets båt. 

Service og fasiliteter

Du vil fort forstå at når du ankommer hotellet, er det beste du kan gjøre å kaste bilnøklene, og bli for alltid. Her er omtrent alt du måtte ønske deg. Du kan ta en tur langs kysten, eller stige om bord en av hotellets private båter, som hentet deg fra bryggen.

d450c4a9 z

Det er en bar med en spektakulær terrasse med utsikt over de glitrende lysene fra Positano, som magisk skinner i vannet, en gourmetrestaurant, fantastiske hager, et spa og et treningsstudio, en privat ‘strand’, en tennisbane og en casual-chic strandrestaurant. 

Rommene

Soverommene og suitene velter ned langs stupet i en serie blomsterbed dekkede terrasser; hver har sine egne private uterom, hvorav noen er enorme. Alle har ekstraordinær utsikt over sjøen, det mest ettertraktede med utsikt over Positano, noen har til med utsikt fra badekaret.

d6c355e7 z

Alle rommene har blitt pusset opp med hjelp av interiørarkitekt Fausta Gaetani. Stedet har fått en elegant, skarp, frisk følelse med håndmalte keramiske fliser, tekstiler i solfylte, middelhavsfarger, antikviteter og stilfulle design detaljer. 

Mat og drikke

Hotellet har et 350 kvadratmeter topp moderne kjøkken for Michelin-stjerne kokk Alois Vanlangenaeker og hans team. På gourmetrestauranten Zass lager han retter som torske gnocchi med blekksprut og trøffel, John Dory med sitron og buffalo-yoghurt og varm kaninsalat med safranvinaigrette; mye av ferskvarene kommer fra hotellets 10.000 kvadratmeter store kjøkkenhage.

93f813c7 z

Måltidene serveres på en romantisk terrasse med sjøutsikt,  eller ved kokkens bord på kjøkkenet. For noe mer uformelt, kan du ta turen til Carlino ved vannet for smakfulle, lokale retter, som mozzarella grillet på sitronblader og spaghetti med courgetter eller muslinger. 

Heaven on Earth!

Sjekk frokosten. Litt overdådig. En frokostbuffeen – med boller med fersk frukt, ferskpresset juice, lokal mozzarella, røkt laks og sjeldent stekt storfekjøtt, med lokalprodusert yoghurt, hjemmelaget brød og syltetøy.

Valuta for pengene

Dobbeltrom fra kr 3 600, i lavsesong, og fra kr 9 200,- i høysesong. Frokost inkludert. Gratis wifi.

Det er et minimumsopphold på tre dager mellom midten av mai og slutten av september. Det er selvfølgelig kostbart, men dette er tross alt et av de mest luksuriøse og glamorøse hotellene i verden.

Hva sier gjestene som har bodd her?

Hotellets gjester sier at stedet er Enestående, og gir det en karakter på hele 10 av 10 mulige.

Som gjestene sier: «Jeg har aldri sett noe så vakkert i hele mitt liv! Alle gjestene er slått av den vakre utsikten. Rommene er store, og det lukter blomster av hele hotellet.

Det er ikke noe mer å se. Overrask din kjære med en uforglemmelig opplevelse. Vær tidlig ute. Selv om det koster, er det et populært hotell som blir fort utsolgt. Ønsker du bestille i dag, gjør det via Hotels.com. Her får du en prisgaranti og hotellet kvalifiserer til Rewards-programmet som gjør at du samler gratis overnatting senere.

Hotellanmeldelse Il San Pietro di Positano –

Les mer om om rommene, og sjekk om det er ledig kapasitet:

Il San Pietro di Positano

Populære aktiviteter i Positano

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.