Hilton Marco Island Beach Resort I Florida

Hilton Marco Island Beach Resort & Spa

Hotellanmeldelse Hilton Marco Island Beach Resort – Et strandparadis ved bukten av Marco Island, Florida. Floridas svar på Beverly Hills.

Rett utenfor sørvestkysten av Florida, ligger dette feriestedet rett på stranden, få minutter fra attraksjoner, vannsport, spennende aktiviteter og golf i verdensklasse. Hotellet er nettopp pusset opp og har nå et splitter nytt oppvarmet utendørsbasseng, uformell og god mat, fantastisk utsikt, mange familieaktiviteter og et luksuriøst spa. Enten det er en romantisk getaway eller en familiesammenkomst, er dette et bra alternativ. 

For deg som er ute etter en reise på lavbudsjett, er ikke Marco Island og hotellene dere et bra alternativ. Her koster hotellene fort fra NOK 2 500 – 3 500 per døgn, og gjerne mer. Vi tok 4 netter her sommerferien 2017. Det var et bra valg. I juni og juli er det lavsesong i Flordida, og spesielt dette området. Da vil du oppleve at det er færre folk her, stemningen er helt super, og man har ikke de store turistmassene som i påsken. Ønsker du å gjøre ferien i Florida billig, er et besøk til Marco Island i juli en fin måte å bo litt luksus, men ikke tømme banken.

Beliggenhet

Hotellet ligger på den enorme sandstranden på Marco Island. Rett sør for den koselige byen Naples, og ca. 2.5 timers kjøring fra Miami Airport. På sandstranden har de solsenger og de deler ut handklær som er inkludert i prisen. 

Rett over gaten for hotellet, ligger det mange lokale restauranter. Her finner du sjømat, meksikansk mat, Steakhouse mm.

Skjermbilde 2020 03 07 kl. 12.54.39
Marco Island Beach

Marco Island er et rolig og trivelig feriested. Her er det lite trafikk, og det er stort sett familier og par som besøker området. Du kan leie sykkel her og sykle rundt på store fine fortau. Det er også mulig å bli med ut på båtturer og besøke de fine øyene som ligger rett utenfor hovedøya Marco Island.

Service og fasiliteter

Spa: Ro og velvære venter på The Spa, midt i de uberørte, hvite sandstrendene og sanddynene på Marco Island. Her tilbys det automatiske masserende skinnstoler, sjeselonger, teak-tremøbler, doriske søyler og innfelte tak og belysning.

Skjermbilde 2020 03 07 kl. 12.56.51
Spa

Gjem deg bort i et av ti behandlingsrom med komplette spatjenester, inkludert terapeutisk massasje, kroppsbehandlinger, ansiktsbehandlinger, hårbehandlinger og neglepleie. Pust ut i spa-hagen og avslapningsstoler. Et moderne treningsanlegg med Precor-utstyr og en butikk i ligger også her. 

Basseng og boblebad: Det er et flott basseng her og fine boblebad. På kvelden setter de opp storskjerm ved bassenget og viser film mens barna leker i bassenget.

Rommene

Hotellrommene er designet med komfort og bekvemmelighet i tankene. Det er mange forskjellige romtyper her. Noen suiter, og en bråte med rom som har flott havutsikt.

Skjermbilde 2020 03 07 kl. 12.55.07
Suite – family, utsikt – Balkong

Gjesterommene:

Her er det 265 Jr. Suites. Rommene er romslige og komfortable med et behagelig og moderne tema. Fasiliteter på hvert rom inkluderer en luksuriøs Hilton Serenity Bed, 55 «LCD flatskjerm-TV, kaffetrakter, sovesofa, safe på rommet, kjøleskap, skrivebord, balkong og et velutstyrte bad med dobbelt granittfasiliteter og enten walk-in dusj eller badekar.

Suitene:

Her er det også 22 suiter med ett soverom. Suitene er romslige, og passer bra for familier. Her er det et soverom, stue med spisebord og sovesofa. Alle suitene på hotellet i Marco Island, Florida, tilbyr komfortable rom med et beroligende moderne tema. Fasilitetene i hvert rom er også her en Hilton Serenity Bed, 55-tommers LCD-flatskjerm-TV, kaffetrakter, sovesofa, safe på rommet, kjøleskap, skrivebord, balkong og velutstyrte bad.

Mat og drikke

Du har noen gode spisealternativer her. Du kan velge om du vil spise ved bassenget, ved stranden eller på sengen. Hotellet tilbyr alt du måtte ønske. Det er en deilig atmosfære på restaurantene. Du kan sitte enten inne eller ute, og nyte en utrolig utsikt over Mexicogulfen.

Skjermbilde 2020 03 07 kl. 12.56.05
Utendørsservering

Frokost:

Enten du planlegger en spesiell anledning eller bare trenger å slappe av etter en hektisk arbeidsuke, kan du bestill en frokostpakke inkludert.

560 MKT

Grab-and-go-marked. Her er det en Illy-kaffebar, en rekke gourmet-smørbrød og salater, bakt flatbrød, pizza og iskrem. Alt er lagt opp slik at du kan dra på den perfekte piknik med hele familien. 

THE BAR AT 560

På The Bar på 560 finner du deilige cocktails laget med fersk Florida sitrusjuice og brygg fra lokale Florida-bryggerier. Perfekt for å nyte solstrålene ved det fine bassenget, eller med utsikt over den rolige gulfen.

THE DECK AT 560

Smak på ferske, lokale ingredienser. Her er det åpen frokost, lunsj og middag. Du kan velge om du vil spise innendørs eller ute med fantastisk utsikt over sjøen og uforglemmelige solnedganger. Menyen fra Executive Chef Corey Hepburn fokuserer på lokal og bærekraftig sjømat med sesongens ingredienser. Nyt retter som steames South Florida Clams, Gulf Coast Snapper eller Filet Mignon. Til frokost vil barna elske brunsjbaren, med Silver Dollar Pancakes og et deilig fruktfat.

THE GULF CART

Slapp av på Marco Islands berømte pulverformige sandstrand, og la hotellets mobile snack- og drikkevogn, Gulf Cart, servere deg. Her vil du få servert enkle småretter, og forfriskende cocktailer, inkludert en mengde friske salater og gourmet-smørbrød, og god drikke.

Hva sier gjestene:

Hotellet får veldig bra av sine gjester, og 8,2 av 10 mulige poeng. De får bra skryt for beliggenhet, og noe ris for stive priser på drikke og mat. 

Valuta for pengene

Hotellet er en del av Hotels.com Rewards-programmet. Dvs. Du samler 10 overnattinger og får 1 natt gratis.

Rom med kingsize seng og delvis havutsikt ligger fra kr. 2 300,- per natt i juli.

Rom med 2 queensize-senger med havutsikt kan du få fra kr. 3 200,- per natt i juli.

Suite med 1 kingsize-seng med havutsikt liggja fra kr. 4 000,-

Familievennlig

Hotellet er veldig bra tilrettelagt for familier. Mange aktiviteter og velge mellom. Fine og barnevennlige basseng, og masse god mat med gode porsjoner for barna. Stranden er også helt perfekt for barn. Det er langgrunt og fint, og ingen bølger, slik som på østkysten av Florida.

Avreise/ankomst

  • Innsjekking begynner klokken kl. 16.00
  • Utsjekkingstidspunkt er kl. 11.00

Adresse: 60 S Collier Blvd, Marco Island, FL, 34145, USA

Les mer om hotellet her

Tips oss

Har du noen gode tips til vår hotellanmeldelse om Hilton Marco Island Beach Resort. Vær snill å legg igjen en kommentar nedenfor.

Les Flere hoteller på Marco Island
Guide til Floridas øyer, KeyWest, Key Largo mm.
Se vår guide om Miami

Populære aktiviteter på Marco Island, Florida

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.