Golden Beach Resort, Ao Nang Thailand

Golden Beach Resort

Ligger på stranden foran Ao Nang med spektakulær utsikt over det smaragdgrønne vannet i Andamanhavet og med pittoresk fjellutsikt på baksiden av feriestedet. Ao Nang ligger ved bredden av Andamanhavet, og er kjent som et av de vakreste stedene i Sør-Thailand.

Området er vakkert med sine fantastiske kalksteinssfjell som stikker opp av havet og ved øyene. Det er over 130 øyer i området, inkludert den mest fantastiske: Phi-Phi-øyene som er kjent for sin skjønnhet og filmen «The Beach» med Leonardo Di Caprio.

Beliggenhet

Golden Beach Resort ligger 30. Området rundt er et typisk turistområde med mange butikker, restauranter og barer. Gåavstand til alt. Fin strandpromenade ligger mellom hotellet og sandstranden. 

Hotellanmeldelse Golden Beach Resort
An Nang Beach/Railay Beach

SmartStore har vært flere ganger i Ao Nang, og vi elsker Ao Nang. Dette er absolutt en av våre favorittsteder i Thailand, og vi legger alltid turen innom, når vi besøker Thailand.

Hotellet ligger 58 km fra Phuket lufthavn.

Service og fasiliteter

Infoskranken i resepsjon kan tilby et stort utvalg av lokale turer ut til de flotte øyene utenfor Ao Nang og Krabi.. Her kan du bestille en privat taxi eller båt (hurtigbåt eller tradisjonell longtailbåt) om du ønsker.

Basseng

Svømmebassenget ligger midt på hotelles eiendom, omgitt av bungalower og en bar. Fra bassengkanten står det en rekke med elefant-fontener, som vanner bassenget med sine snabler. Bak hotellanlegget ruger pittoreske fjell dekket av tropisk vegetasjon.

basseng 3
Basseng mot fjellene

Bassenget er åpent fra kl. 09:00 til 18:00. Hovedbassenget er 12 meter bredt, 30 meter langt og 1,7 meter dypt. Det er også et barnebasseng som er 32 kvm.

Rommene

Hvert rom har individuelt kontrollert klimaanlegg med fjernkontroll, badekar-dusj, varmt og kaldt vann, toalettartikler, satellitt-TV, IDD telefon, privat balkong / terrasse, kaffekrok, minibar og hårføner.

Deluxe-rom i bungalow

Romslige deluxe-rom i bungalowene. DVD-spiller og TV med satellittkanaler. Minibar og te- og kaffefasiliteter. Gratis klimaanlegg og deponi. Hårføner. Badekar / dusj og toalett. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ganger / uke.

Romstørrelse: cirka 50 kvadratmeter.

Dobbeltrom

Hyggelig dobbeltrom med DVD-spiller og TV med satellittkanaler. Minibar, vannkoker og te- og kaffefasiliteter. Gratis klimaanlegg og deponi. Hårføner og tøfler. Badekar / dusj og toalett. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ganger / uke.

Romstørrelse: cirka 37 kvadratmeter.

Antall personer: 1-3 personer.

bungalow
Bungalow

Større dobbeltrom i bungalow

Større dobbeltrom i bungalower med boblebad. DVD-spiller og TV med satellittkanaler. Minibar og te- og kaffefasiliteter. Gratis klimaanlegg og deponi. Hårføner. Badekar / dusj og toalett. Ground Terrace. Rengjøring 7 ganger / uke.

Romstørrelse: ca 60 kvadratmeter.

Antall personer: 1-3 personer

Mat og Drikke

Thai Thai Restaurant

Frokostbuffé er tilgjengelig mot en avgift og serveres hver dag fra kl. 07.00 til kl. 10.30. Prisen ligger rundt THB 350 for voksne og THB 150 for barn

Dette sier gjestene

Hotellet får 8,2 av 10 poeng, og Veldig bra! Fin beliggenhet rett ved stranden. Frokosten er midt på treet, og sengene er harde. 

SmartStore besøkte hotellet i november, og vi hadde på forhånd lest at gjester skrev at sengene var harde. Vi tenkte pytt pytt, smak og behag. Etter fire dager på hotellet måtte vi alle knekkes opp i ryggen. Sengene var ikke bare litt harde, de var sykt harde, og det var en fryd å innta deilige myke senger når vi reiste videre til Bhu Nga Thani Resort and Spa på Railay Beach. Til tross for harde senger, kommer vi absolutt til å bo her igjen (kanskje vi tar med egen madrass).

Alle ansatte på stedet var veldig imøtekommende, bortsett fra noen sure karer ved bassenget. Hvis jobb var å dele ut håndklær. Her kunne de ha delt ut et smilekurs.

Transport

Fra Krabi Airport til hotellet :

Baht 900-nett/van/way (max. 6 persons)

Fra Phuket Airport til hotellet 

Baht 3,000-nett/van/way (max. 6 persons)

Fra Phuket Beaches til hotellet 

Baht 3,500-nett/van/way (max. 6 persons)

Bestilling

Les mer her.

Har du noen tips til vår hotellanmeldelse for Golden Beach Resort, Krabi Thailand. Vær vennlig å legg inn en kommentar i feltet nedenfor.

Se hoteller i Krabi
Se hoteller i Phuket

Populære aktiviteter i Ao Nang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.