Bitt & Stikk

MyggA På Bettet insektsgel

image 30

Produktinfo

MyggA Insektsgelé beroliger både kløe og irritasjon etter insektsstikk, eller kontakt med brennessler og brennmaneter. Det er en tyktflytende gelé, som er enkel å stryke på huden. MyggA Insektsgelé inneholder bare naturlige ingredienser, er fri fra ammoniak og har en behagelig duft og konsistens.

Olje fra mynteplanten (Mentha), også kalt mento, kjøler ned og minsker kløen. Tea Tree olja utvinnes fra bladene fra et australiensk tre (Melaleuca alternifolia). Tea Tree olje er tradisjonelt brukt i en rekke produkter mot forskjellige hudproblemer, f.eks ved lindring av akne, mot kløe, ved mild fotsopp, ukompliserte insektsstikk m.m. Aloe Vera geléen utvinnes fra de kjøttaktige Aloe Vera-bladene. Aloe Vera er en plante som tilhører liljefamilien, og som i lang tid har blitt brukt som grønnsak og som medisinvekst, både for innvendig og utvendig bruk. Eukalyptusolje utvinnes fra eukalyptustreet (Eucalyptus Globulus). Oljen inneholder stoffet cineol, som tilskrives anti-inflammatoriske egenskaper. Dessuten gir eukalyptus en frisk duft.

For å kjøpe: SHOPPING4NET, kr 55,-

MyggA Stick DEET

image 31

MyggA Stick er en stift som er enkel å stryke på huden. Mygga Stick gir en effektiv beskyttelse mot mygg i minst 5-6 timer. Mot mygg, knott og andre stikkende insekter. Minsker risikoen for vepsestikk.

Advarsel og forsiktighet: Unngå kontakt med øyner og lepper. Kan være farlig ved fortæring. Bruk ikke MyggA Roll-on på skadet eller irritert hud.

Dosering

Dra en strek på huden på de kroppsområder du vil beskytte. For å minske risikoen for vepsestikk må eksponerte hudoverflater dekkes helt. Appliker MyggA der klærne sluttet, f.eks rundt leggene, rundt håndlegg og rundt halsen for å hindre at veps kryper inn under klærne. MyggA Stick skaog maksimalt 2 ganger om dagen. Hvis du bruker solbeskyttelse samtidig, skal Mygga strykes ovenpå. Gjenta behandlingen etter bad. Myggmiddel skal brukes med forsiktighet av alle, spesielt på barn. MyggA Stick skal ikke brukes på barn under 12 år.

For å kjøpe: SHOPPING4NET, kr 55,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.