13 Beste solkremene i 2023

Til tross for at mange av oss tilbringer tid innendørs, eller i direkte sollys i korte perioder, er det viktig å huske at sunblock faktisk er nødvendig hele året, sier hudlege Jennifer Stein, ved NYU Langone Health. Hun sier at alle generelt bør se etter solkremer med bredspektret dekning (som beskytter mot UVB-stråler som forårsaker svie og UVA-stråler som forårsaker varige skader) og en SPF på 30 eller høyere, og hun bemerker at en høy SPF ikke betyr at du kan gå timer uten å smøre deg på nytt. Du bør alltid smøre litt ekstra hver annen time du er i solen, sier Stein, selv om du ikke blir lett solbrent. Og når du skal kjøpe solkrem bør du finne en type som også er bra for huden. Dette kan imidlertid være vanskelig, spesielt hvis du er utsatt for allergi, eller du har sensitiv hud. Her har vi listet opp de solkremene som scorer best i test. Husk: Disse solkremene skal brukes i tillegg til hatt, luer og beskyttende plagg. Ingen solkrem kan helt forhindre solskader.

Se alt av solkrem:

Solkrem merker fra A-Å

Solkrem til barn

Solprodukter til hår

Aftersun

Din guide til K-beauty

1. EVY TECHNOLOGY Sunscreen Mousse SPF30

Best i test solkrem!

  • kr 179,00 Les mer

Best i test:

Igjen er EVY Sunscreen Mousse best i test. Det er rett og slett vanskelig å finne et produkt som så lett kommer inn i huden uten å etterlate den minste rest. Selv de mest følsomme (til og med barn med atopisk eksem) er fornøyd med EVY solkrem-mousse. Mousen har både UVA- og UVB-beskyttelse og tåler en dukkert inkludert håndkletørkingen. All solkrem bør påføres på nytt etter bad.

Hvis man skal se på de mer tekniske aspektene ved denne solkremen, skal det nevnes at EVY legger seg helt i toppsjiktet av huden i stedet for å bare legge seg på overflaten. Dette er grunnen til at moussen sitter godt og beskytter i opptil 6 timer.

Ingen av Evys solkrem inneholder parfyme, nanopartikler, konserveringsmidler eller kjente eller omstridte hormonforstyrrere. Som et ekstra pluss er solkremen hypoallergenisk og styrker også hudens beskyttelse, noe som gjør dette til et utmerket produkt selv for de med virkelig følsom hud. Testere i Sverige har latt barn med atopisk eksem teste Evy Sunscreen Mousse med virkelig gode resultater. Atopiske barn føler at mange solprodukter brenner, men med Evys solkrem gjør de ikke det.

2. EVY Daily UV Face Mousse SPF 30

Best i test solkrem for ansiktet

  • kr 199,00 Les mer

Et tilbakevendende problem med solkrem i ansiktet er at de gjerne legger igjen en blank film på huden. Når man gnir seg i øynene fører man fort kremen inn i øynene. Noe som svir! Med EVY Daily UV Face Mousse trenger du imidlertid aldri bekymre deg for å skinne som en nypolert bil – med denne i ansiktet ser du bare pen og frisk ut.

Dette produktet ofrer ikke fuktighet mens det beskyttes mot solen. Huden føles myk når den brukes, og ansiktet svarer ikke med noen indikasjoner på protester i form av sinte kviser. Det er rett og slett en god opplevelse å bruke denne.

Beste solkrem for Ansikt

3. Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Face SPF 30

SENSAI Silky Bronze
Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Face SPF

Sensai er kjent for sin luksuriøse hudpleie. Det er lett å forstå hvorfor, selv når du tester solkremen.Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Face SPF 30 er en solkrem for ansiktet. Den testede varianten har SPF 30, men den er også tilgjengelig med SPF 15 og SPF 50. Dette er en krem ​​som virkelig er forskjellig fra mange andre ansiktskremer. En herlig solkrem som glir på huden med en silkeaktig og myk følelse.

Denne kremen hjelper til å gi deg en silkemyk overflate, mens den bidrar til å beskytte huden mot solens skadelige stråler! Påfør til ansikt før du går inn i solen, og gjelder regelmessig.

4. Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water SPF 30

De siste årene har de gjennomsiktige solsprayene dundret inn i markedet. En av de vakreste solkremsprayene er Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water med en SPF-beskyttelse på 30. Etter risting av flasken sprayes innholdet og masseres deretter. Siden dette er et gjennomsiktig produkt, er det bra hvis du er ekstra forsiktig, da det er vanskelig å se om du tilfeldigvis savner et område. Ikke glem å være veldig sjenerøs når du smører på. Sprayen, som blant annet inneholder hyaluronsyre og termisk kildevann, føles som en fuktighetsgivende blanding av vann og olje. Etter påføring føles huden fantastisk fuktig.

Den største ulempen med Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water er emballasjen, som, selv om den er stilig, ikke er helt praktisk. Det er ikke mulig å holde flasken opp og ned, da får du ikke påført krem. Men bortsett fra emballasjen, er dette en virkelig deilig solkrem å bruke.

5. Garnier Ambre Solaire UV Water SPF 30

Vi ser flere og flere vannlignende solkremprodukter, Garnier Ambre Solaire UV Water er ett. I motsetning til tykke solkremer, oppfattes solkremvann vanligvis som glattere og enklere å bruke.

Garnier Ambre Solaire UV Water har en såkalt tofaseformel. Dette betyr at det er to komponenter (olje og vann) som må ristes sammen. Det er oljen som inneholder solkremen, og det er derfor viktig at du virkelig rister flasken ordentlig før du sprayer kroppen med produktet.

I henhold til bruksanvisningen er det tilstrekkelig å spraye og deretter la produktet tørke. Med andre ord, du skulle ikke være nødt til å bruke hendene i det hele tatt, selv om du ofte gjør det med rent instinkt. Her skal det bemerkes at to runder med sprayen faktisk er nødvendig for å oppnå den lovede beskyttelsen. Mengden produkt spiller alltid en rolle når du bruker solkrem, enten det er i krem- eller vannform. Det eneste virkelige minus, foruten en litt skarp lukt, er flasken og sprayhetten. Flasken har en utrolig gripevennlig form – og sprayfunksjonen må du kjempe for å komme i gang.

Etter noen få bruksområder fungerer det bedre, men likevel langt fra bra. Sprayen tørker raskt og etterlater huden fantastisk myk og fuktighet. Hadde det ikke vært for flaskens mangelfulle design og den sterke lukten, kunne denne solkremsprayen fått en full pott med karakterer.

Beste Solkrem for Sensitiv hud

6. Eco Cosmetics Solkrem Neutral SPF50

Eco C nøytral solkrem har naturlig, mineralsk beskyttelse mot solstrålene og er godt egnet for veldig sensitiv hud. Solkremen inneholder olivenolje som beskytter og pleier huden. Helt uten parfyme. Solkrem med lett konsistens som gir beskyttelse mot UVA og UVB. Inneholder kun fysiske filter, og egnet til både voksne og barn. Neutral serien er uten duft og for sensitiv hud. 

Solkremene fra Eco Cosmetics er vannfaste og gir en umiddelbar beskyttelse etter påføring.  Fri for syntetisk farge, duft og konserveringsmiddel.

Beste Solkrem for Fet hud

7. Cosmica SPF 20

Intensivt fuktighetsgivende sollotion som gir umiddelbar beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Absorberes raskt. Ekstra vannresistent. Uten alkohol og fargestoffer.

Tilpasset for sensitiv hud. Dermatologiskt testet. Uparfymert. Inneholder Cosmica Triple Moist Complex som gir huden umiddelbar, intensiv og langvarig tilførsel av fuktighet i dybden.

Beste Solkrem for Pigment Forandring

8. La Roche-Posay Anthelios Pigment Cream SPF50+

La Roche-Posay Anthelios Pigmentation Krem SPF50+ er en farget dagkrem mot pigmentforandringer forårsaket av UV-stråler. Meget høy beskyttelse. Hjelper med å forebygge og redusere ujevn pigmentering/pigmentforandringer. Uten parfyme.

Beste Solkrem for Tørr Hud

9. PREVAGE® City Smart Elizabeth

  • NYHET

    kr 319,00 Les mer

Hver eneste dag i byer over hele verden, gjør miljøet huden vår synlig eldre; hele 80 % av alle tegnene på aldrende hud kommer som følge av miljøfaktorer som UV-stråler, forurensning og røyk.


Dette nye produktet nøytralisere effekten av miljømessig og oksidativt belastning på huden og Prevage City Smart gir dermed et yngre utseende, glattere, lysere og en mer beskyttet hud.

PREVAGE® City Smart benyttes daglig og beskytter mot forurensning og UV-stråler og styrker hudens naturlige forsvar. Innhold: 40ml

Beste Solkrem for Akne Hud

10. Isispharma UVblock

Solkremen er spesielt utviklet for aknehud. Fuktgivende. Med et nøye utvalg av ingredienser for å ikke tilstoppe porer samtidig som den matter ned huden. I huden vår finnes enzymet 5-a-reduktase som normalt stimulerer androgen overvekt og økt kvisedannelse.

Clean Derm SPF 30+ virker talgregulerende med 5-a-avocuta, et ekstrakt fra avokado som virker hemmende på dette enzymet. Med avansert, bredspektret og fotostabilt UVA- og UVB-filter. Når det er varmt ute vil kroppen produsere mer olje og svette. Sjansen for fortetning i utførselsganger øker, og resultatet er akne eller kviser på huden.

Mye soleksponering stimulerer utskillelse av døde hudceller som legger seg som et tykkere lag på hudoverflaten (huden forhornes). Den forhøyede luftfuktigheten kan også øke utskillelsen av sebum som gjør huden fetere.

Beste Solkrem for Akne Hud

11. Invisible Physical Defense SPF30

  • kr 695,00 Les mer

Lindrende solkrem for alle hudtyper med fysisk solfilter. Gir usynlig finish og beskytter mot UV-stråler, blått lys og frie radikaler. Invisible Physical Defense SPF30 er en lett solkrem som beskytter mot både UV-stråler, blått lys og frie radikaler.

Solkremen passer alle, også den sensitive huden som ofte reagerer på solkrem – ingredienser som arganolje og bisabolol roer ned irritasjon og rødhet. I motsetning til mange andre solkremer med fysisk filter gir Invisible Physical Defense SPF30 en helt usynlig finish og føles ikke tykk og klissete.

Uten kunstig farge eller duft. Dermatologisk testet. Påfør solkremen om morgenen, helst 30 minutter før soleksponering. Brukes hver dag for full beskyttelse.

Beste Solkrem for Akne Hud

12. NiveaCarotene Intensive Tan & Silky Skin Spf6 200 ml

Nivea Sun
Cosmica Sun Face Cream SPF30

Deep Tan Carotene Sun Lotion er en solkrem med solfaktor 6. Kremen gir en intens gyllenbrun farge, samtidig som den fukter huden og gir en pålitelig beskyttelse som varer lenge.

Har en optimal balanse av UVA og UVB-filtre. Kremen er vannfast og gir umiddelbar beskyttelse mot solbrenthet og reduserer risikoen for solallergier. Beriket med fuktighetsgivende lipider og karotenekstrakt som gir huden en naturlig solbrun tone. 

Påfør alltid før soleksponering og smør på ofte, spesielt etter bading og håndkletørking. Unngå den sterke formiddagssolen.

Beste Solkrem Som tilfører Fuktighet

13. Cosmica Sun Face Cream SPF30

image 12
Cosmica Sun Face Cream SPF30

Solkrem som beskytter og tilfører fuktighet. Intensivt fuktighetsgivende solkrem for ansiktet som gir umiddelbar beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler.

Kremen trekker raskt inn i huden, uten å være klissete. Dessuten er den uten alkohol og fargestoffer, samt ekstra vannresistent. Tilpasset for følsom hud. Dermatologisk testet. Uparfymert.

Beste Solkrem Som tilfører Fuktighet

14. Cosmica Sun Moisturising Lip Balm SPF30

Cosmica Sun Moisturising Lip Balm SPF30
Cosmica Sun Moisturising Lip Balm SPF30

Sol Lip Balm fra Cosmica gir effektiv og umiddelbar beskyttelse mot solens UVA- og UVB- stråler. Med pleiende og mykgjørende naturlig olje (Canola Oil) som bevarer fuktigheten i leppene. Har en mild duft av vanilje. 5g pakning.

Beste Solkrem For Barn

15. Evy Sunscreen Kids SPF 30

VY SPF 30 Kids passer for hele familien, men er perfekt egnet for barn som trenger en intensiv og vannfast solbeskyttelse. Som alle EVY-produkter er EVY Kids et mildt og hypoallergent produkt med den høyeste mulige UVA-beskyttelsen.

Moussen passer for småbarn fra 6-månedersalderen. Den kleber ikke og danner ingen hinne, så huden får puste fritt. Moussen trenger raskt inn i huden, er morsom å leke med og takler tøffe forhold. Inneholder ingen konserveringsmidler, parfyme eller nanopartikler.

Husk at små barn ikke skal utsettes for direkte sollys.

Inneholder: Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Palmitic acid. Isobutane. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. PVP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Butyl methoxydibenzoylmethane. PVP. Triethanolamine. Polysorbate 20. Ethylhexyl triazone. Dimethicone. Glycerin. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Propane. Tocopherol. 

Piz Buin Allergy solkrem er en solkrem som er spesielt tilapsset de med solsensitiv hud. Denne er spesielt til ansiktet men kan også brukes på kroppen. 

Beste Solkrem For Området Rundt Øynene

16. LRP anthelios ultra krem f50+

image 18
LRP anthelios ultra krem f50+

Solkrem for ansikt og området rundt øynene. Høy beskyttelse. Spesielt tilpasset og testet på sensitiv hud rundt øynene. Uten parfyme. Hypoallergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.