Vi tester Babyzen Yoyo+

For reiser og byliv ønsker foreldre den letteste barnevognen. Men utfordringen med mange reisebarnevogner er at lettvekt kan bety billig, upålitelig og med begrenset funksjonalitet. Har den altfor dårlig kvalitet risikerer du at den ikke takler fortauskanten, eller går i stykker midt i ferien.

campaign big 2x

Babyzen YoYo² + tilbehør

Babyzen Yoyo var den første luksuriøse kompakte reisevognen og har vist seg å være en kjempehit blant foreldre som liker å reise. Du kan f.eks. slå den sammen på kun 10-15 sec, og du kan ta den med inn i flyet som håndbagasje, eller for deg som bare ønsker en barnevogn som gjør alt de trenger i en fin kompakt pakke. Du trenger ingen annen vogn på reise.

Babyzen YoYo²

Babyzen YoYo²
Babyzen YoYo²

Fra prisbelønte merket BABYZEN, YOYO² Chassis i Svart er en oppdatert versjon av deres populære barnevogn med forbedret komfort og funksjonalitet for foreldre og barn. Barnevognen YOYO² foldes sammen og slås opp i en håndvending. Den bæres i skulderreimen, og tar seg fram overalt. Ingen sak å hoppe på T-banen, komme seg på bussen eller i drosjen! Og barnevognen blir gjerne med på flyreise til andre verdensdeler!

Babyzen YoYo² får du hos Jollyroom.

YOYO+ 0+ Svart Liggedel

YOYO+ 0+ Svart Liggedel
YOYO+ 0+ Svart Liggedel

Din lille gledesspreder kommer til å ha det godt og komfortabelt på trilleturene deres med Yoyo+ 0+ Svart Liggedel fra Babyzen.
Fra fødselen, installerer du nyfødte pakken 0+ på rammen, som lar deg legge babyen helt flat, vendt mot deg, alltid synlig. Nyfødtpakken 0+ er designet for å gi babyen din maksimal komfort, takket være den myke, koselige reirputen, spesielt designet for å ta imot nyfødte. Med denne versjonen kan YOYO² brettes og brettes ut med en hånd, med barnet i armene.

Sjekk de forskjellige alternativene.

BABYZEN YOYO+ Board

YOYO+ Board
YOYO+ Board

YOYO+ Board fra det innovative, prisbelønte merket BABYZEN er perfekt når smårollingen trenger å hvile beina, perfekt å feste til din YOYO+-vogn. Passer for alle YOYO+-vogner. Kobles sammen med et enkelt trykk med én hånd. Inkluderer et salformet sete for å sitte eller stå. Flippes enkelt opp for å spare plass når den ikke brukes. Gjør det tryggere å krysse gaten, gjør det superenkelt å ta en tur til dyrehagen eller museet når barna blir litt slitne. Kan bære et barn som veier opptil 20 kg.

YOYO+ Board på salg hos Babyshop.

YOYO+ Stroller Bag Black

YOYO+ Stroller Bag Black
YOYO+ Stroller Bag Black

BABYZEN gjør hverdagen din lettere med YOYO-vesken.
YOYO-vesken hekter seg på YOYO-barnevognen på få sekunder, og takket være hjulet støtter den ytterligere 10 kg uten ekstra anstrengelser.
Lastet med dagligvarer eller utstyret ditt, forblir YOYO manøvrerbar, lett, fullstendig stabil og alltid farbar med en hånd.
En slutt på de barnevognene som velter under vekten på poser som henger fra styret!

Her kan du lese mer.

BABYZEN Footmuff Red Vognposer

BABYZEN Footmuff Red Vognposer
BABYZEN Footmuff Red Vognposer

Footmuff Red fra Babyzen sørger for at ditt barn har det varmt og behagelig på trilleturer i parken. Kompatibel med alle Yoyo-vogner og glidelås hele veien rundt. Dessuten kan toppen kan fjernes helt for å tilpasses for alle årstider. Underdelen er utstyrt med smussbeskyttelse for sko. Den har en avtakbar øvre del, hull for 5-punktsbelte, lang glidelås, integrert hette og smussbeskyttelse i posens nedre del for sko. Når vognposen ikke brukes kan du enkelt rulle den sammen og legge den ned i den medfølgende oppbevaringsposen for praktisk lagring.

Vognposer fra Babyzen

BABYZEN YOYO+ Carseat Adapter

BABYZEN YOYO+ Adapter
BABYZEN YOYO+ Adapter

En bilstoladapter til din BABYZEN YOYO+-barnevogn som gjør at du kan bruke den sammen med en babybilstol. Adapteren klikkes enkelt på barnevognsrammen. Babybilstoladapteren kan brukes både med og uten trekk på rammen. Kompatibel med følgende babybilstoler: 
BeSafe iZi Go og iZi Go Modular, Bébé Comfort Pebble og Pebble Plus,
Cybex Aton Q, Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble og Pebble Plus.

Bilstoladapter fra Babyzen

BABYZEN YOYO² Duovogn, Hvit/Peppermint

BABYZEN YOYO² Duovogn, Hvit/Peppermint
BABYZEN YOYO² Duovogn, Hvit/Peppermint

YOYO² er oppfølgeren til den populære YOYO+ fra BABYZEN, og tilbyr bedre komfort og flere funksjoner enn tidligere. Det er en fleksibel duovogn, som kan legges sammen med bare én hånd, og som er enkel å ta med på både busser, trikker, t-baner og fly. Sittedelen er kledd i et vannavstøtende stoff med UV-beskyttelse 50+, noe som gjør at den tåler allslags vær. Den har også en justerbar ryggstøtte, en myk sittepute og fempunktsbelte, slik at barnet alltid sitter komfortabelt og trygt i vognen. Den store kalesjen beskytter mot sol og regn. Liggedelen er spesielt designet for nyfødte, og har en myk, vattert madrass utstyrt med fempunktssele og støtte for hode. Kledd i et vannavstøtende tøy med UV-beskyttelse 50+. Rammen har forbedret fjæring med Hytrel® elastomer-teknikk, noe som gjør den til en solid, fleksibel og lettmanøvrert vogn, selv på tøffere underlag. Til tross for dette, er YOYO² fremdeles lett og kompakt, slik at du enkelt kan ta den med overalt. Slås enkelt ut og sammen med én hånd, og du får i tillegg med en praktisk skulderreim, slik at du raskt kan bære den opp trapper på en lettvint måte.  YOYO² er ekstremt solid, ettersom rammen er laget av en kombinasjon av aluminium, rustfritt stål og glassfiberforsterket, teknisk plast. Dette gjør at vognen holder i flere år framover.

Les mer om duovognen fra Babyzen.

BABYZEN YOYO Parasoll Navy

BABYZEN YOYO Parasoll Navy
BABYZEN YOYO Parasoll Navy

Les mer her.

BABYZEN YOYO 4-Pakke Ekstra hjul

BABYZEN YOYO 4-Pakke Ekstra hjul
BABYZEN YOYO 4-Pakke Ekstra hjul

Forpakning med ekstra hjulpakke4 stk hjul, til Babyzen YOYO i ny og forbedret kvalitet. For å nå enda lenger med din YOYO, er det mulig å bytte ut de 4 hjulene. Laget for å passe perfekt til din BABYZEN YOYO+ 6+ barnevogn. 

Dette er ikke bare er en enkel reisevogn

vil vise deg at dette ikke bare er en enkel reisevogn. Dette er en av de beste barnevognene du kan kjøpe til babyen din.

image 7727557 13867494

Dette er en fullt funksjonell barnevogn som egner seg fra fødsel til småbarn, den kan gjøres om til et reisesystem ved å feste en bilstol, og du kan feste et buggy-brett for å transportere to barn på en gang.

Vognen kan enkelt slåes sammen, puttes i den medfølgende bagen og taes med som håndbagasje om du ønsker det.

Slå sammen vognen
Vognen kan enkelt slås sammen

Siden den opprinnelige lanseringen av Babyzen Yoyo i 2012, har det vært en strøm av kompakte barnevogner fra konkurrenter som har gitt ut trillevogner som Babyjogger City Tour og Ergobaby Metro Compact.

Verdens første vogn som fungerer som håndbagasje på fly

Legges i hattehyllen på flyet – Du kan fint ta med Babyzen inn hos Norwegian og SAS. Både SAS og Norwegian sine håndbagasjemål er 55 x 40 x 23.

YOYO er den mest kompakte vognen du kan forestille deg.

Sammenbrettet størrelse er kun: 52 cm x 44 cm x 18 cm

Vekt: 6,6 kg

Alder: Nyfødt til 18,1 kg

t?a=1314279094&as=1466533937&t=1&tk=1&i=1

På undersiden finnes en stor og romlig varekurv, med plass til alt dere trenger å ha med på trilleturen.

 • – Lang brukstid, maksvekt 22 kg
 • – Utslått: H106 x B44 x L86 cm
 • – Sammenslått: H52 x B44 x L18 cm
 • – Lettvektsdesign
 • – Solid konstruksjon
 • – God fjæring på alle hjul
 • – Vannavstøtende trekk
 • – UV-beskyttelse 50+
 • – Fempunktssele
 • – Justerbar ryggstøtte
 • – Romslig varekurv, maksvekt 5 kg
 • – Justerbart håndtak i imitasjonslær
 • – Skulderreim og oppbevaringsveske inngår
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5uT7eDLqdxk[/embedyt]

Nå tar Babyzen neste steg og lanserer YOYO 0+, noe som betyr at YOYO kan brukes direkte fra det nyfødte. Bruk samme chassis, og bare bytte stoffbekledning og sokkel, kan du veksle mellom soveposisjon (0+)

Rammen har forbedret fjæring med Hytrel®

elastomer-teknikk, noe som gjør den til en solid, fleksibel og lettmanøvrert vogn, selv på tøffere underlag. Til tross for dette, er YOYO² fremdeles lett og kompakt, slik at du enkelt kan ta den med overalt. Slås enkelt ut og sammen med én hånd, og du får i tillegg med en praktisk skulderreim, slik at du raskt kan bære den opp trapper, på en lettvinn måte.

t?a=1195246862&as=1466533937&t=1&tk=1&i=1

Oppdag alt av tilbehør til YOYO barnevogn

Tinkafu Barnevognskrok – Med en enkel barnevognskrok fra Tinkafu kan du enkelt feste stellevesken eller organizeren din på barnevognshåndtaket. Du kan også bruke dem på bilstolen, babybilstolen eller sprinkelsengen, til å henge opp leker. Krokene er laget i imitert skinn

krok stelleveskeBabyzen
Barnevognskrok fra Tinkafu til å feste stellevesken

Er den virkelig den perfekte reisetrillen?

Den er så liten og fleksibel, men samtidig oppfyller den alle funksjonene en barnevogn skal ha. For ikke å snakke om at den går som håndbagasje på fly! Vi testet dette på vår siste tur ti London. Å fly ut av Norge var ikke noe problem, ingen spørsmål, alt gikk helt smooth. Og gud hvor fint det var å ha vognen inne på flyplassen. Du som har småbarn forstår hva jeg mener :=)

Når vi var på utflukter på dagtid var lageingsplassen under vogna uvurderlig mht lagring av bleier, vannflasker og shoppingposer.

på hjemturen spurte fyren som sjekket inn bagasjen om vognen også ville bli sjekket inn. Vi forklarte at det går som en håndbagasje fordi den er så liten. Så ropte han til sjefen sin som kom og nikket og sa «Ja, det er greit å ha som håndbagasje.»

Kan enkelt brukes fra barnet er nyfødte til babyen veier 18 kg.

Babyzen Yoyo kommer i to deler, en med liggende base, som kan brukes fra barnet er nyfødt og opp til 6 måneder, for deretter å skifte til en liggende base. Vognen er tilgjengelig i flere forskjellige farger: sort, sand, rød, rosa, blå, grå og mynte.

Et stort pluss med vognen er at den har justerbar ryggstøtte med nesten full sittestilling. Det er gull verdt når en forelder ønsker at babyen skal sove godt i vognen. Ulempen er at vognen bare er fremovervendt.

En annen god ting med vognen er at den har et fullt håndtak som går i en bue. Dette gjør vognen mer behagelig å kjøre og kan kontrolleres med en hånd.

BABYZEN YOYO+ Fargetrekk & liggebase, Ginger
BABYZEN YOYO+ Robust kalesjetrekk med solbeskyttelse (SPF 50+)

Vognen har også en kalesje med solhette og solbeskyttelse. I taket er det det også et lite lokk, slik at du kan se barnet ovenfra. Jeg liker også at det her er en oppbevaringslomme, perfekt for å legge mobiltelefonen eller andre små ting som er greit å ha i nærheten.

BABYZEN YOYO+ Carseat Adapter – Dette er en bilstoladapter til Yoyo+. barnevogn. Den gjør at du kan feste din babybilstol op vognen. Fordelen med det er at du slipper å løfte babyen ut av bilsetet og over i vognen. Noe som ofte gjør at barnet våkner. Lett å klikke på adaptere på barnevognsrammen. Er kompatibel med bilstoler Maxi Cosi, BeSafe og Cybex. Andre kompatible bilstoler er:

– BeSafe iZi Go
– BeSafe iZi Go Modular
– Bébé Confort Pebble
– Bébé Confort Pebble Plus
– Cybex Aton Q
– Maxi Cosi Pebble
– Maxi Cosi Pebble Plus

BABYZEN YOYO+ Carseat Adapter
BABYZEN YOYO+ Carseat Adapter

Barnet er festet med et fempunktsbelte som er bra. 

Hjulene er punkteringsfrie, svingbare og i gummilignende materiale. Den har også et mykt drivsystem, noe som betyr at du ikke trenger å låse forhjulene.

Babyzen Yoyo+ myggnett – Holder plagsom mygg og insekter borte fra barnet. Samtidig får barnet bra med lufting. Myggnettet er lett å feste på vognen.

BABYZEN YOYO+ Fargetrekk – er tilgjengelig i forskjellige farger. Du kan ta av trekket og vaskes i vaskemaskin på 30 grader. Kalasjetrekket kommer med solfaktor UPF 50+. Den ekstra solbeskyttelse kommer du til å sette pris på etter noen uker i sterk sydensol. Hvis du skal kjøpe trekket, husk å bestille ramme og sittebase, da dette ofte selges separat!

På baksiden av vognen er det en pedal som du bare skyver ned for å låse vognhjulene. Noen triller kan ha en pedal over hvert hjul, som gjør det litt mer tungvindt. Så dette er definitivt et stort pluss. Ved å skyve pedalen ned så er vognhjulene låst. Når du vil trille videre, skyver du bare pedalen med foten, og så er du igang. 

Til og med handlekurven er veldig romslig til at det er en så liten vogn. Den har plass til ganske mye, og den har også beskyttelse på sidene for å forhindre at ting faller ut når du triller. 

Du kommer til på bli overrasket over hvor liten og praktisk den er. Den tar nesten ingen plass i det hele tatt. Trillen har en skulderstropp som du kan henge over skulderen når du vil bære vognen (for eksempel inn og ut av flyet . Det følger også med en oppbevaringspose for vognen og et regntrekk som dekker hele vognen. Totalt veier vognen kun 6,2 kg.

Sjekk denne listen!

+ Fungerer som håndbagasje = tar veldig lite plass

+ Stabil vogn selv om den er så liten

+ Justerbar ryggstøtte med nesten full sittestilling.

+ Yoyo + går som håndbagasje hos de fleste flyselskaper

+ 5-punkts belte

+ Fullt håndtak = lett å kjøre

+ Stoffet føles holdbart

+ Stilig design

+ Romslig handlekurv til tross for størrelsen + at den er i stoff

+ God komfort

+ Enkel å brette

+ Leveres med oppbevaringspose + regntrekk

+ Kan kobles til babybeskyttelse ved hjelp av adaptere

– Babyzen Yoyo+ er dyr. Veiledende pris er 6.100 kr. Jollyroom har imidlertid senket prisen til 4 595 NOK, Så her kan du spare en god del.

– Vanskelig å kollapse hvis liggende / sitteområdet ligger bak

– Vanskelig å feste beltet når du ikke er vant til det

Hvilken alder er Babyzen Yoyo best egnet for?

Babyzen YoYo 6+ er egnet for barn fra 6 måneder eller eldre og har en 140 graders hvilestol.

image 7727557 13867494

Kan man bruke Babyzen yoyo før babyen er 6 måneder?


Det anbefales ikke å bruke setet før babyen er 6 måneder gammel, men selv om du kan bruke det i den alderen, bør du være klar over at det bare kan vende fremover, at det ikke ligger helt tilbake lent, pluss at den er ganske åpen slik at babyen din er mindre beskyttet.

Kan man plassere babyen både bakover og fremover i vognen?

Fra Babyzen YoYo 0+ er det endelig mulig å snu babyen. Etter 6 måneder, kan du fint snu bebayen, slik at babyen ikke lenger ser mot den som triller vognen, men fremover i trilleretningen. Det er fint å kune gjøre det når barnet er 6 måneder og eldre.

Hva er forskjellen mellom Babyzen Yoyo og Yoyo +?

Den nye Babyzen Yoyo + kommer med et eget regntrekk, mens for Yoyo selges dette utenom. Den generelle utformingen og størrelsen på barnevognen har ikke endret seg, slik at alt av eksisterende tilbehør passer begge modellene

Best i test

Babyzen Yoyo+ gjør det svært bra i de fleste tester.

Reisevogn: Vi har testet tre bestselgere | Familieklubben – Karakter: 7,5 av 10

BabyGearLab| BabyZen Yoyo+ Review

Made For Mums | Babyzen Yoyo+ Stroller review

Er Babyzen Yoyo virkelig verdt pengene?

Hvorfor velge Babyzen Yoyo +?
Den er superkompakt, lett, enkel å legge sammen, du kan ta den med på flyet, og styre vognen med en hånd når du triller. I tillegg er den komfortabel for babyen. Å ha en barnevogn som du kan stole på, og som du enkelt kan justere etter hvert som babyen blir større, er verdt investeringen.

Dette er trillen for deg som kjører mye bil, reiser mye med fly, går mye på kafe, og kort og god trenger en trille det alltid er enkelt å ha med seg. 

Konklusjon:

Babyzen YOYO + er en av de minste reisevognene jeg har sett på markedet. Vognen har det meste av tilbehør som jeg i alle fall ønsker. Trallen fungerer like bra på reisen som på vei til førskolen eller en shoppingrunde i byen. Fordi den er så liten, kommer den frem nesten overalt. Vi elsker den, og vognen vil bli brukt mye i sommer. Vognen er gull som reisefølge.

t?a=1333502226&as=1466533937&t=1&tk=1&i=1
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.