4 beste familiehotell i Atrani 2023

Atrani er en liten, sjarmerende by på den italienske Amalfikysten, i regionen Campania. Atrani ligger kun en kort spasertur fra den mer kjente byen Amalfi, og er kjent for sin nydelige havnefront, sine trange gater og sine koselige restauranter.

Atrani er også hjemmet til den vakre kirken Chiesa di San Salvatore de’ Birecto, som ble bygget på 1000-tallet og er en av de eldste kirkene i regionen. Byen har også en rekke andre historiske bygninger, blant annet det gamle slottet Castello dell’Abate, som ble bygget i det 11. århundre.

Atrani har en rekke koselige restauranter og kafeer hvor du kan nyte lokal mat og drikke. Byen har også en rekke butikker og markedstårn hvor du kan kjøpe alt fra suvenirer til håndverksprodukter.

Atrani er også et perfekt sted å utforske Amalfikysten fra, da det er mange vakre strender og fjellområder i nærheten. Du kan også dra på dagsturer til de nærliggende byene Amalfi, Ravello og Positano, eller til de vakre øyene Ischia og Capri.

Atrani er et fint sted å besøke for dem som ønsker å oppleve den italienske sjarmen og den vakre Amalfikysten. Byen er enkel å komme seg til med offentlig transport, og det er mange gode hoteller og leiligheter i området.

Hotel Antica Repubblica
Hotel Antica Repubblica

Hotel Antica Repubblica – Amalfi, Atrani (0,5 km)

Vis på kart

4,6 / 5 Fantastisk

Antica Repubblica ligger i sentrum, bokstavelig talt på hovedgaten av Centro Storico. Kun 2 minutters gange fra nærmeste strand, 200 meter fra Amalfi havn. Kun 5 minutters gange fra busstopp. Alle rommene har klimaanlegg, minibar, flatskjerm-TV med satellittkanaler og eget, fullt utstyrt bad med hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Alle senene har Italienske Frette-laken. Baby-/barnesenger er tilgjengelig (mot betaling). Du kan bestille barnepass på rommet, og rommene har barnestol. Du kan også be om å få tilkoblede rom, hvis dere er flere i familien. Frokost på taket med en deilig cappuccino er et must, fantastisk! Hotellet kan være 3-stjerners, men de ansatte er 5 stjerners.

Adresse: Via dei Pastai, 2, 84010 Amalfi SA, Italia
Telefonnummer: +39 089 873 6310
Hjemmeside: anticarepubblica.it

Ravello Art Hotel Marmorata
Ravello Art Hotel Marmorata

Ravello Art Hotel Marmorata – Atrani

Vis på kart

4,5 / 5 Fantastisk

Ravello Art Hotel Marmorata er en tidligere papirfabrikk, og ligger på en privat klippe og strand rett ved sjøen på Amalfikysten. En restaurant (L Antica Cartiera) ved stranden som serverer sjømat. Barnemeny er tilgjengelig. En bar/lounge Hotellet har et helsestudio og massasje-/behandlingsrom. Sesongbasert utendørsbasseng. Rommene på Ravello Art Hotel Marmorata er i maritim stil. Noen av rommene har utsikt over havet, og noen har også boblebad. Reiser du med barn er det vaskeritjenester på hotellet. Det tilbyr et basseng med hydromassasje og bespisning med sjøutsikt. Da Ravello Art Hotel Marmorata, er kjent for en familievennlig atmosfære og nær beliggenhet til flotte restauranter og attraksjoner, Det er ikke mange hoteller som er bygd inn i klippene som går helt ned til vannet som dette.

Adresse: Via Bizantina, 3, 84010 Marmorata SA, Italia
Telefonnummer: +39 089 877777
Hjemmeside: marmorata.it

Palazzo Pascal - Scala
Palazzo Pascal – Scala

Palazzo Pascal – Scala

Vis på kart

4,7 / 5 Enestående

Palazzo Pascal ligger i Minuta-området, 500 meter fra sentrum av landsbyen i Scala, og tilbyr rom og suiter i en renovert villa fra 1100-tallet. Hotellet har et panoramabasseng, en restaurant og terrasser med havutsikt. Alle de 7 gjesterommene er utstyrt med en badekåpe, badekåper til barn, senger med memory foam-madrass og italienske Frette-laken. For barn tilbys barnepass, sykkelutleie i nærheten og ekstra senger/barnesenger. Hver morgen kan du nyte en italiensk frokost med varm drikke, croissanter og bakverk på terrassen eller i rommet ditt.

Adresse: Via Bottega Minuta, 1, 84010 Scala SA, Italia
Telefonnummer: +39 089 858312
Hjemmeside: palazzopascal.it

Villa Maria Amalfi
Villa Maria Amalfi

Villa Maria – Amalfi

Vis på kart

4,8 / 5 Enestående

Villa Maria ligger på toppen av Amalfi, og tilbyr en hage, en terrasse med sjø- og byutsikt og elegante, klassisk rom. Du kan kjøre til strendene i byen på 10 minutter. Du kan ta bussen til sentrum av Amalfi like utenfor villaen. Conca dei Marini ligger 6 km unna. Alle de 6 gjesterommene har gratis wi-fi, en minibar og en LED-TV. En safe og et skrivebord tilbys også. Familier liker at overnattingsstedet har barnepass, strand like ved, ekstra senger/barnesenger og frokost inkludert for hele familien. Villa Maria har ubetjent parkering, concierge-tjenester og renseritjenester.

Adresse: Piazza Gaetano Amodio, 1, 84011 Amalfi SA, Italia
Telefonnummer: +39 089 212 6510
Hjemmeside: villamariaamalfi.it

Her er noen forslag til ting å gjøre i Atrani med barn:

Familier som reiser til Atrani med barn kan finne på en rekke morsomme aktiviteter og utflukter i og rundt byen.

  1. Gå på tur langs havnen og nyt den nydelige utsikten over Middelhavet.
  2. Besøk den vakre kirken Chiesa di San Salvatore de’ Birecto og utforsk byen på en guidet tur.
  3. Ta en dagstur til den vakre øya Capri, som ligger rett utenfor kysten.
  4. Ta en tur til den nærliggende byen Amalfi, som har mange museer, butikker og restauranter.
  5. Gå en tur i de vakre fjellområdene rundt Atrani og nyt den vakre utsikten over havet.
  6. Dra på en båttur langs Amalfikysten og se på de vakre strendene og byene langs kysten.
  7. Ta en tur til den nærliggende byen Ravello, som er kjent for sine vakre hager og villaer.
  8. Besøk den nærliggende øya Ischia, som har mange fjellvandringer, strender og termiske kilder.

Atrani er et fint sted å besøke med barn, da det er mange morsomme ting å gjøre og se på i og rundt byen. Det er også mange gode hoteller og leiligheter i området som passer for familier.

Her er noen forslag til familievennlige restauranter i Atrani:

I Atrani finnes det mange gode familierestauranter med et godt utvalg av mat og drikke. Det er mulig å finne restauranter som tilbyr alt fra tradisjonell italiensk mat, som pizza, pasta og skalldyr, til mer moderne europeiske retter. Det er også mulig å finne internasjonale restauranter som tilbyr mat fra andre deler av verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.