Uncategorized

Billige luksushoteller i Bergen – 2022

De beste billige luksushotellene i Bergen

Velkommen til The Smart Store Blog! I dette innlegget vil vi utforske noen av de mest fantastiske, men likevel rimelige luksushotellene i den sjarmerende byen Bergen. Om du planlegger en ferie eller en helgetur til denne vakre norske byen, har vi samlet en liste over noen av de beste hotellene som kombinerer luksus og komfort uten å tømme lommeboken. Så, la oss dykke inn i den magiske verdenen av billige luksushoteller i Bergen og hjelpe deg med å planlegge ditt drømmeopphold!

lazy

Vis på kart

Opus XVI tilbyr deg 65 unike og luksuriøse rom som ligger i hjertet av Bergen. Hvert rom er individuelt designet med klassisk, men moderne design og interiør. Den unike arkitekturen gir et utmerket utvalg av rom og romoppsett som vender mot forskjellige gater og severdigheter i Bergen. Nyt utsikten mot Fløyen, eller opphold i et rom med utsikt over den rolige plassen til Vågsallmenningen. Gjesterommene er utstyrt med et nettbrett, gratis wi-fi og et sitteområde. Gjestene tilbys dessuten romservice døgnet rundt, en smart-TV og en minibar.

Vis hotellet

lazy

Vis på kart

Hotel Norge åpnet første gang i 1885, og har siden åpningen vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. 29. juni 2018 gjenåpnet hotellet etter en omfattende totalrenovering, og er nå blitt et ikonisk og moderne hotell og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.

Ønsker du et utsiktsrom kan du booke et «view room» mot Lille Lungegårdsvannet, eller du kan velge et «balcony room» om du ønsker egen balkong. Vil du unne deg litt ekstra luksus kan du bo på en av de 7 store og romslige Junior suiter, eller velge Master Suite, The Dolk Suite eller den største suite på over 60 kvm.

Tre etasjer med spennende barer og restauranter, bidrar til at hotellet blir en moderne møteplass, der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære. Maten er signert Bocuse d’Or gullvinner og Chef Advisor, Ørjan Johannessen, som i samarbeid med Head Chef, Tore Espenes, serverer fantastiske matopplevelser, med en smak av verden.

Vis hotellet

lazy

Vis på kart

Hotel Oleanas 97 rom og signatursuiter er individuelt utformede. De er alle inspirerte av den fargerike fiolinvirtuosen, komponisten og 1800-tallets superstjerne fra Bergen, Ole Bull. Du kan slappe av og kose deg blant stilfulle designermøbler, morsomme og burleske kunstverk, regndusjer og badekar, og luksuriøs mat laget av naturlige ingredienser. Rommene har en smart garderobe, skrivebord med stol, flatskjerm-TV, lenestol, minibar og kaffe- og tekokeutstyr.

Rommene har også plass til en ekstra seng eller barneseng. Enkelt av rommen kan knyttes til hverandre. Badene tilbyr bruk av en hårføner og hygiene produkter. Alle rommene har dusjer i fossefallstil eller et designerbad.

Vis hotellet

lazy

Vis på kart

Hotel No13 er lokalisert på fasjonable Torgallmenningen i Bergen i nærheten av kjøpesentre, restauranter, barer, museer og natteliv. Hotellet ligger kun noen minutter unna det yrende bylivet på Fisketorget og Bryggen i Bergen. Det er også drosjeholdeplass, buss og bybanestopp like ved hotellet.

Vis hotellet

4. Hotel No13 – Familiehotell

Hotel No13
Hotel No13

Hotel No13 er lokalisert på fasjonable Torgallmenningen i Bergen i nærheten av kjøpesentre, restauranter, barer, museer og natteliv. Hotellet ligger kun noen minutter unna det yrende bylivet på Fisketorget og Bryggen i Bergen. Det er også drosjeholdeplass, buss og bybanestopp like ved hotellet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.