Kragerø

De Beste Hotellene i Kragerø

De Beste hotellene i Kragerø og omegn

Kragerø er en by som ligger i fylket Telemark, i sørøstlige delen av Norge. Byen ligger på en gruppe øyer og er kjent for sitt pittoreske omgivelser, med skoger, innsjøer og havet like ved. Selv byen har en sjarmerende, historisk sentrum, med smale gater og fargerike trehus.

Området rundt Kragerø er kjent for sin vakre natur, med skoger, fjell og havet. Havet er spesielt viktig for det lokale landskapet, med byen ligger på en gruppe øyer og med flere populære strender i området. Det er også mange muligheter for friluftsaktiviteter i området, som fotturer, fiske og båtliv.

Når det gjelder de beste tingene å gjøre i Kragerø, er det mange valgmuligheter. Noen populære aktiviteter inkluderer å besøke byens historiske sentrum og utforske de sjarmerende gatene og husene, å dra til stranden og nyte havet, og å delta på friluftsaktiviteter som fotturer og fiske. Det er også flere kulturelle arrangementer og festivaler som finner sted i Kragerø gjennom året, som musikkfestivaler og matfestivaler. I tillegg er det mange restauranter og kafeer i byen, som tilbyr et utvalg av lokal og internasjonal mat.

Tollboden Hotell og Restaurant
Tollboden Hotell og Restaurant

Tollboden Hotell og Restaurant

Vis på kart

Tollboden Hotell og Restaurant ligger idyllisk til, like ved vannet, i Kragerø sentrum. Tollboden Hotell og Restaurant ligger i sentrum og i nærheten av en golfbane i Kragerø. En lokal attraksjon er Den Lille Dyrehage, mens Sjøbadet og Lindvika kan friste med vakre naturomgivelser.

Hotellet har to restauranter. Tollboden Restaurant og Bakhagen Restaurant. Alle de 13 gjesterommene er utstyrt med oppvarmet badegulv, gratis wi-fi og senger med overmadrass. Gjestene tilbys dessuten en minibar, sengetøy av topp kvalitet og et regndusjhode. Ligger idyllisk mellom to sjøboder, direkte ved vannet, i Kragerø sentrum. Nyt feriefølelse og sørlandsstemning.

Kragerø Resort
Kragerø Resort

Kragerø Resort

Vis på kart

Kragerø Resort ligger i nærheten av en golfbane i Kragerø. Vil du oppleve vakre naturomgivelser, kan du ta turen til Vestre Stabbestad og Breibukt. Området byr på vannaktiviteter som kajakkpadling og båtturer. Kragerø Resort er fylt av aktiviteter for hele familien, uansett alder.

Her kan liten og stor ta del i samme aktiviteter. Hotellet har 2 restauranter, et innendørs basseng og et utendørs basseng. En bar/lounge, utendørs tennisbaner og et boblebad tilbys også. Alle de 209 gjesterommene har gratis wi-fi, senger med overmadrass, en TV og kabel-TV. 

Risør Hotel
Risør Hotel

Risør Hotel

Vis på kart

20 km fra Kragerø
To populære severdigheter er Urheia kystfort og Jettegrytene på Sild, og Den Lille Dyrehage er en godt besøkt attraksjon. Med vannaktiviteter som kajakkpadling og seiling er det mye å finne på i nærheten. Risør Hotel er et gammelt og ærverdig hotell med en omfangsrik historie.

Hotellet ligger bokstavelig talt på brygga i Risørs kulturhistoriske sentrum. Stangholmen Fyr ligger på den sentrumsnære øya Stangholmen (5 minutter med båt fra sentrum) helt ute ved Skagerrak og søndre innseiling til Risør.

Alle de 31 gjesterommene er utstyrt med oppvarmet badegulv, senger med overmadrass og en TV. Romservice, en kaffetrakter og en hårføner tilbys også.

Quality Hotel Skjaergarden
Quality Hotel Skjaergarden

Quality Hotel Skjaergarden

Vis på kart

25 km fra Kragrø
Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Hotellet ble pusset opp i 2014-2016 og med familien på tur eller på kurs og konferanse. Med saltvann og strandskvulp rett utenfor hotelldøren og Norges tropiske paradis på innsiden ønsker vi velkommen til Quality Hotel Skjærgården.

De har aktiviteter for både store og små barn, og spesielt i helger og skoleferier (skolerute Telemark, utenom høstferien) skjer det masse på hotellet som vil gjøre at dagene flyr og søvnen blir dyp. Hotellet har en egen badepark som er hele 4000 kvadratmeter stor, og med 31 grader i vannet hele året er dette det nærmeste du kommer et tropisk paradis i Norge. Badeparken er en populær helgeaktivitet i vinterhalvåret, og redningen for feriefolket når sommeren svikter. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.