Shopping Cart
Mest populære núnoo vesker 2020

10 Núnoo vesker for 2020

Núnoo er et dansk veske- og tilbehørsmerke, grunnlagt i 2015, av søstrene Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen. Det hele startet i kjelleren hjemme hos Pia, der to søstre hadde en visjon om å designe og produsere vesker av høy kvalitet til en overkommelig pris. Núnoo-universet er basert på søstrenes felles interesse for mote, resirkulering og nye farger, stiler og kvaliteter. Núnoo lager kolleksjoner som stammer fra ideen om det rå utseendet, med en vri på det klassiske, fine og sportslige uttrykket, og skaper nøyaktig kanten og personligheten vi elsker.

Hovedkvarteret og showroomet deres ligger i hjertet av København hvor det pulserende bylivet og streetstyle er inspirasjonen til og rammen for Núnoo. I byen blir de både inspirert og kan bidra til å inspirere andre.

Nunoo er for tiden tilgjengelig i Danmark, Færøyene, Norge, Sverige, Frankrike, Belgia, Tyskland, Sveits, Spania, Storbritannia, Nederland, Japan og USA.

1. Helena Python Bag Black

Helena Python Bag Black
Helena Python Bag Black

Superlekker veske i ekte skinn, fra NÚNOO. Núnoos klassiske modell i miniformat. – En stor lomme som lukkes med glidelås – Tre ytterlommer med glidelås – En kort rem i skinn og et avtagbart, lengre kjede Lengde 18 cm, høyde 10 cm, bredde 4 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Vesken finner du hos Bubbleroom.

2. Ellie New Suede Black Black

Ellie New Suede Black Black
Ellie New Suede Black Blackhttps://track.adtraction.com/t/t?a=1118337868&as=1466533937&t=2&tk=1&url=https://www.bubbleroom.no/nn/accessoirer/dame/n%C3%BAnoo/skuldervesker/ellie-new-suede-black-black

Superlekker veske i ekte skinn, fra NÚNOO. Vesken har fine detaljer og passer både til hverdags og fest. – En stor lomme som lukkes med glidelås – To innerlommer – Tre ytterlommer med glidelås – Skulderrem med nagler – Lengre skulderrem for crossover (avtagbar) Lengde 25 cm, bredde 10 cm, høyde 16 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Leveringstid: 2-5 arbeidsdager.

3. Nunoo Ellie Hair-On Leo Leo

Nunoo Ellie Hair-On Leo Leo
Nunoo Ellie Hair-On Leo Leo

Superlekker veske i ekte skinn fra NUNOO. Vesken to tilhørende skulderremmer og et fint leopardmønster. – En stor lomme som lukkes med glidelås – En innerlomme med glidelås – Tre mindre ytterlommer som lukkes med glidelås – Skulderrem i skinn (regulerbar, men ikke avtagbar) – En skulderrem i svart medfølger (avtagbar) Lengde 27 cm, høyde 17 cm, bredde 10,5 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Hair-on fra Nunoo finner du her.

4. Alimakka New Suede Yellow

Alimakka New Suede Yellow
Alimakka New Suede Yellow

Superlekker veske i ekte skinn fra NUNOO. Vesken har fine detaljer og passer både til hverdags og fest. – En stor lomme som lukkes med glidelås – To innerlommer – Tre ytterlommer med glidelås – Skulderrem med nagler – Lengre skulderrem for crossover (avtagbar) Lengde 33 cm, bredde 10 cm, høyde 18 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Kjøp den hos Bubbleroom.

5. Mille Urban Bag Black

Mille Urban Bag Black
Mille Urban Bag Black

Superlekker veske i mykt skinn, fra NÚNOO. Vesken har mange fine detaljer og lommer og passer til hverdags. – En stor lomme som lukkes med glidelås – To innerlommer – Fire ytterlommer med glidelås – Skulderrem (avtagbar, regulerbar) – To håndtak Lengde 44 cm, bredde 7 cm, høyde 27 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Veske fra Nunoo får du her.

6. Alimakka Washed Black Black

Alimakka Washed Black Black
Alimakka Washed Black Black

Superlekker veske i mykt, vasket skinn, fra NÚNOO. Vesken har mange fine detaljer og lommer og passer til hverdags. – En stor lomme som lukkes med glidelås – To innerlommer – Tre ytterlommer med glidelås – Skulderrem med nagler – Lengre skulderrem for crossover (avtagbar) Lengde 32 cm, bredde 8 cm, høyde 20 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Akkurat nå sparer du 65% hos Bubbleroom.

7. Large Shopper Sand

Large Shopper Sand
Large Shopper Sand

Ser du frem til de varmere dagene også? Kos deg med denne store strandvesken med lærreimer! Du vil absolutt ikke klare deg uten denne i sommer. Denne strandvesken kommer i to størrelser, dette er den store strandvesken. Vi elsker at vesken har et veldig bra og romslig rom for håndklær, solkrem, bøker og enda mer.
Materiale: flettet gress og lær.

Nå på tilbud her.

8. NuNoo Helena suede w. fringes

NuNoo Helena suede w. fringes
NuNoo Helena suede w. fringes

Veske i ekte semsket skinn fra NuNoo. Lukkes med glidelås øverst
Tre rom på forsiden utenfor som lukkes med glidelås.
Frynser på håndtaket. Justerbar rem og kjetting medfølger
Bredde: 18 cm, Høyde: 10,5 cm, Dybde: 4 cm.

Les mer hos Junkyard.no.

9. Stine Washed Bag Black

Stine Washed Bag Black
Stine Washed Bag Black

Superlekker veske i vasket skinn fra NUNOO. Vesken har mange lommer og er laget av mykt skinn. – En stor lomme som lukkes med glidelås – To innerlommer – Tre mindre ytterlommer som lukkes med glidelås – Skulderrem i skinn (regulerbar, men ikke avtagbar) Lengde 23 cm, høyde 13,5 cm, bredde 5,5 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Nå på salg hos Bubbleroom.

10. Ellie Hair-On Leo Leo

Ellie Hair-On Leo Leo
Ellie Hair-On Leo Leo

Superlekker veske i ekte skinn fra NUNOO. Vesken to tilhørende skulderremmer og et fint leopardmønster. – En stor lomme som lukkes med glidelås – En innerlomme med glidelås – Tre mindre ytterlommer som lukkes med glidelås – Skulderrem i skinn (regulerbar, men ikke avtagbar) – En skulderrem i svart medfølger (avtagbar) Lengde 27 cm, høyde 17 cm, bredde 10,5 cm. For å få godkjent retur må vesken fortsatt ha alle originalmerkelappene på.

Vesken finner du hos Bubbleroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.