Vesker

8 mest populære By Malene Birger vesker 2020

Mest populære vesker fra By Malene Birger 2020

Historien om By Malene Birger begynte i København for 15 år siden, da deres grunnlegger Malene Birger begynte å lage klær for moderne kvinner som elsket mote, men verdsatt stil fremfor alt. Merket ble snart nøkkelen til den danske motescenen, og dukket opp på Copenhagen Fashion Week fra 2004, med den første flaggskipbutikken som ble åpnet i 2006.

Da Birger trakk seg fra design i 2014, har andre designere som kombinerer estetikk og bekymringer fra det virkelige liv vært ved roret. Siden 2017 er By Malene Birger designet av Mathilde Torp Mader.

1. By Malene Birger Abigail

By Malene Birger Abigail
By Malene Birger Abigail

2. By Malene Birger Loenna

By Malene Birger Loenna
By Malene Birger Loenna

Leopardmønstret skulderveske fra By Malene Birger. Ett enkelt håndtak øverst. Avtakbar og justerbar skulderreim. Lukkes med klaff og magnetknapp. En ytterlomme bak som lukkes med glidelås. Støvpose medfølger. Bredde: 24 cm. Høyde: 17 cm. Dybde: 9 cm.

3. By Malene Birger Ivy Purse

By Malene Birger Ivy Purse
By Malene Birger Ivy Purse

Dette er den perfekte, nette skulderveske med en avtagbar skulderrem så du også kan bruke den som en enkel clutch. Den er printet med Sigature Flower Print, samt vår logo er den perfekte, enkle “Go To” vesken. Skinndetaljer Avtagbar skulderrem Materiale: 100% polyvinyl chloride Mål: 25,5.cm x 18.cm.

4. By Malene Birger ABI TOTE

By Malene Birger ABI TOTE
By Malene Birger ABI TOTE

Signaturmønstret veske fra By Malene Birger. Doble håndtak øverst. Lukkes med reim og trykknapper. Innerlomme som lukkes med glidelås. Støvpose følger med. Bredde: 56 cm. Høyde: 32 cm. Dybde: 17 cm.

5. By Malene Birger Ivy Laptop

By Malene Birger Ivy Laptop
By Malene Birger Ivy Laptop

Klassisk mønstret laptopveske/PC veske fra By Malene Birger. Lukkes med glidelås. Fôret innside med et innvendig rom. Dustbag følger med. Passer til 13″ PC eller Mac. Skinndetaljer og glidelåslukning på toppen. Mål: Bredde 36 cm, Høyde 26 cm, Dybde: 0,8 cm

6. By Malene Birger TRAVEL BAG

By Malene Birger TRAVEL BAG
By Malene Birger TRAVEL BAG

Legg til et grafisk uttrykk til reisedrakten din med denne weekend bagen i deres arabisk-inspirerte trykk. En romslig veske som lar deg bære tingene dine med stil. Mønstrete veske fra By Malene Birger. Lukkes med glidelås. Fôret innside. Dustbag følger med. Bredde 42 cm x Høyde 24 cm x Dybde 19 cm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.