Shopping Cart
De beste Hoka løpeskoene for damer 2020

De 12 Beste Hoka Løpeskoene for Damer 2020

For et tiår siden var den naturlige løpetrenden at løping var naturlig, føttene våre var laget for løping, så løpeskoene skulle være så lette, fleksible og nær bakken som mulig. Helst ville vi løpe barbeint.

Ikke Hoka One One. Fra 2009 har varemerket til Hoka One One vært “maksimalistiske” sko med høye såler, sjenerøs polstring av foten, mens de fortsatt er så lette som mulig. Vanlig løpeskader har de siste årene vært kneskader, og ryggsmerter, mens Hoka har som mål med sin gode demping og bøte på dette, og i dag sverger de faste kundene til Hoka. 

Vi har samlet de beste løpeskoene fra Hoka one one for damer. Løpeskoene for damer deler de samme funksjonene med de beste skoene generelt. I denne listen over de beste Hoka løpesko for damer 2020 har vi samlet de skoene som jevnt over gjør det best i test. Enten løpestilen din er en uformell joggetur på asfalten, i skogen eller eller krevende fjellstier, har Hoka en sko til deg.

12. Women’s Hoka One One Vanquish 3 – Damer

Damesko: Hoka One OneVanquish 3
Damesko: Hoka One OneVanquish 3

Vanquish 3 er laget for løperen som søker en premium, maksimalt dempet sko som tar komforten og løpsfølelsen til et nytt nivå. En Dual Layer mellomsåle med to ulike EVA hardheter gir både beskyttelse og et effektivt fraspark. Competitor Magazine ga Vanquish sin «Editor’s Choice award». Den oppdaterte, asymmetriske overdelen er sømløs og har enda bedre komfort og forbedret pusteevne. Vekten er bare 252 gram i US W 7. Dempingen er 27/32 som gir 5 millimeter drop

Kjøp her

11. Hoka One One Infinite – Damer

Damer: Hoka One One Infinite
Damer: Hoka One One Infinite

HOKA One One er godt kjent for sitt banebrytende design på løpesko, og Infinite demonstrerer hva som er mulig å få til med en sko som gir korrekt støtte. Stabiliteten forbedrer “active foot frame”-prinsippet, som gir støtte og beskyttelse uten å bruke stive og uforsonlige materialer. Vi kaller det dynamisk stabilitet. Infinite kalles ofte “en stabil Clifton”.

Her finner du Hoka One One Infinite

10. Hoka One One Arahi 4 – Damer

Arahi har virkelig endret stabilitetsskoenes historie. Den klarer noe så motsigelsesfullt som å gi maksimal demping samtidig som den er utrolig lett. Arahi 3 har en enda mer raffinert mellomsåle og forbedret hældel. Når J-rammen ble introdusert som mellomsåle i 2017, kunne vi se fremtiden for stabilitetssko. Enkelt forklart tenkte vi at stabilitet hadde blitt for komplisert, så derfor forenklet vi Dynamic Stability, so støtter foten ved å guide den inn i sitt naturlige steg. Dette helt uten å bruke stivt eller hardt materiale. Det innebærer at alle løpere fra nå kunne bruke HOKA ONE ONEs dempende, lette sko. Arahi 3 har med seg alle innovative funksjoner fra Arahi 2, men med en helt ny lettvekts overdel. Arahi 3s overdel er konstruert med ventilerende mesh med ytterligere støtte i mellomsålen. Dette fører til at du får den mest fleksible og stabile løpingen noen sinne.

Løpesko fra Hoka One One finner du her

9. Hoka One One Bondi 7 – Damer

Damesko: Hoka One One Bondi 6
Damesko: Hoka One One Bondi 6

Hoka One One Bondi 6 damer er en komfortabel sko som passer mange ulike brukere. Hoka Bondi 6 dame får du en utmerket løpesko med maksimal demping. Egnet for løpere med moderat pronasjon. Høy og myk såle for best mulig demping og mye komfort for slitne bein! Bondi er den mest dempede sko i HOKA ONE ONE serien. Klassisk HOKA-fremdrift med den patenterte rocker-sålen. Tilpasset tyngre løpere.

Kjøp Hoka One One Bondi her

8. Hoka One One Gaviota 2 – Damer

Dameløpesko: Hoka One One Gaviota 2
Dameløpesko: Hoka One One Gaviota 2

Da den første versjonen av Gaviota ble lansert, kunne alle løpere som var på utkikk etter en stabil løpesko, endelig riste av seg de tradisjonelle løpeskoenes begrensninger. Hoka One One W Gaviota 2 har videreført denne arven, men tilbyr også en uslåelig støtdemping med Hoka One Ones J-Frame-design, som gir støtte og beskytter uten bruk av stive og ubehagelige materialer. Skoene har dessuten fått en ny overside i mesh, som gir en uovertruffen pusteevne sammenlignet med sine forgjengere. Andre smarte funksjoner er “fotbuevinger” som gir stabilitet og støtte til foten, en støpt Ortholite-såle for høyere komfort og bedre passform og Meta Rocker-teknologi for ekstra stabilitet og holdbarhet. 

Du finner mer informasjon om Gaviota 2 her

7. Hoka One One Speed Instinct 2 – Damer

Hoka One One Speed Instinct 2 - Damer
Hoka One One Speed Instinct 2 – Damer

Med seier i begge klassene i Ultra Trail de Mont Blanc i 2016 er denne testvinneren en svært rask og responsiv terrengsko med HOKAs PRO2Lite teknologi, med dempet hæl og mer responsiv forfot. Superlett mellomsåle. Yttersåle i gummi med mønster som gir et svært bra grep. Mesh med svært bra pusteevne i overdelen som gir god komfort og stabilitet. Speed Instinct 2 er en klatre-racer, responsiv nok til å spurte opp over fjellet, og med tilstrekkelig demping for å løpe ned.

Dette paret finner du her

6. Hoka One One Stinson ATR 6 – Damer

Hoka One One Stinson ATR 5 - Damer
Hoka One One Stinson ATR 5 – Damer

Den forbedrede passformen til Stinson ATR 4 er blitt videreutviklet i ATR 5. De 5 har en mer raffinert tåboks samt en mer stabil overdel. Disse forbedringene, på denne allsidige ATR-skoen, sammen med demping og holdbarhet lar deg løpe enda lenger. Stinson ATR 6 takler lange, harde løp i uansett terreng du velger. Med godt plasserte hantler kan du løpe trygt i all slags vær. Stinson ATR 6 gir navnet ATR rettferdighet. Skoenes utseende og ytelse gir en umiddelbar indikasjon på hva den kan gjøre.

Stinson ATR 6 for terreng fås kjøpt her

5. Hoka One One Clayton 2 – Damer

Hoka One One Clayton 2
Dame: Hoka One One Clayton 2

Clayton 2, som nylig ble «Editor’s Choice» i Runner’s World USA, omdefininerar hva som er mulig i en rask sko. Denne svært lette nyheten har en PRO2Lite ™ mellomsåle hvor den myke hælen gir en beskyttet landing mens den stivere fremre delen av sålen gir et effektivt fraspark. HOKAs brede RMAT® yttersåle reduserer vekten og gir meget god stabilitet og respons. Clayton 2 er klar til å konkurrere når du er. Vekten er bare 198 gram i US W 7. Dempingen er 20/24 som gir 4 millimeter drop

Clayton 2 «Editor’s Choice» selges her

4. Hoka One One Challenger ATR 5 – Damer

Løpesko damer: Hoka One One Challenger ATR 5
Løpesko damer: Hoka One One Challenger ATR 5

I sin femte generasjon tar Challenger sitt rykte og allsidighet litt lengre. Rask og lett i terrenget, og med en geometri i mellomsålen som sikrer en myk og god løping på veien. En multiknottet yttersåle gjør at du kjenner deg sikker ute i terrenget. Knottene er satt tettere mot hælen for en mykere og mer konsistent følelse, og er mer spredt ut under fremfoten for et bedre grep i terrenget og i våte forhold. Challenger ATR 5 har også en ekstra overlapping i mellomfotens overdel som holder foten fast og gir en ekstra lateral og medial støtte i hælen. Den ser rask ut – og er rask.

Dette paret finner du på salg her.

3. Hoka One One Clifton 7 – Damer

NYHET!

Hoka One One | Clifton 7 | Svart/Hvit | Dame
Hoka One One | Clifton 7 | Svart/Hvit | Dame

Clifton t blir med den prisbelønte Clifton-familien. Skoen er bygget på Cliftons beste funksjoner, som er den perfekte kombinasjonen av myk og lett. Clifton 7 tilbyr en enda mykere løping og mer komfortabel passform. Til tross for en utviklet design, som gir forbedret passform, har den samme lette vekt. Finn ditt vakreste løp med Clifton 6.

Du finner de populære Clifton 7 her

2. Hoka One One Tracer 2 – Damer

Dame: Hoka One One Tracer 2
Dame: Hoka One One Tracer 2

Lett, rask og dynamisk. Testvinneren Tracer ble raskt en veldig populær sko for konkurranser på korte distanser. Den nye og oppdaterte Tracer 2 er vår letteste joggesko og har veldig god støtdemping og beskyttelse for å ha en så utrolig lav vekt. Det er veldig vanskelig å finne en sammenlignbar sko med denne kombinasjon av demping og vekt. Vi har beholdt alt det som var populært på den første Traceren – PRO2Lite ™ dual density mellomsåle som gir en overlegen demping i hælen og en responsiv del i framfoten, strømpelignende passform og den unike balansen mellom beskyttelse og ytelse. Nytt er den Dopplereffekt-inspirerte, ultralette overdelen som har en meshkonstruksjon med en tilpasset passform i framfoten som gir en bedre støtte i høy fart.

Sko fra Hoka One One finner du på salg her

1. Hoka One One Speedgoat 4 – Damer

NYHET!

Hoka One One | Speedgoat 4 | Rød | Dame
Hoka One One | Speedgoat 4 | Rød | Dame

Speedgoat 4 er oppkalt etter Hokas atlet, Karl “Speedgoat” Meltzer, og er en del av vår prisbelønte familie. Det er kjent for å gjøre en rask jobb i teknisk terreng. Den fjerde utgaven har et nytt pustende og holdbart nett. Det er lagt til 3D-lag for forbedret støtte i mellomfoten og for en tryggere generell følelse. Viktigst av alt, gjorde vi tåboksen bredere for et mer behagelig løp. Med Speedgoat 4 har du et grep på veien opp og føler deg trygg på vei ned. Det passer ganske enkelt i alle terreng. Vibram MegaGrip yttersålen har mer utpregede 5 mm pigger for vanskelig terreng og den nye bredere overdelen gir en vesentlig forbedret komfort på lange løpestrekninger. Speedgoat 2 er en rask terrengsko for tøffe forhold. Samme modell som Clifton.

Speedgoat er oppkalt etter et fjelløp på 50 000 meter, som holdes i Utahs Little Cottonwood Canyon. Mange foretrekker å nærme seg disse toppene med klatretau, seler og teknisk utstyr, men andre tror at de rette joggeskoene er alt du trenger. Hoka’s Speedgoat 2 er en maksimal løypesko med en eksepsjonell myk hæl. Når du jogger over fjellet på 2 000 meter, vil du ikke ha noen overraskelser fra løpeskoene dine. Vinner av Runner’s World Editor’s Choice.

Vinneren av Runner’s World Editor’s Choice kan kjøpes her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.