Sko, Sol, fritid og reise

Sommerens mest populære Birkenstock for damer

Sommerens mest populære Birkenstock for damer

De populære Birkenstock sandalene med det legendariske og tidløse designet er sommerens must-have. De bæres av folk i alle aldre; på byen, hjemme og på jobben. De populære fotformskoene har vært i vinden i lang tid nå. Hver sommer er de å se i utallige modeller og farger på føttene til festivalgåere, strandløver og overalt ellers. Fokus på komfort, og det enkle designet har gjort denne skoen til en sikker vinner.

Det som kjennetegner Birkenstock skoene er den originale fotsengen. Den er ment å etterligne det naturlige sporet til en fot i sand. Dette skal bidra til at du kan gå i de samme skoene i timevis uten å kjenne belastningen. Det understøtter sunnhet og bidrar til velvære.

The Original Birkenstock Footbed
The Original Birkenstock Footbed

Sålen, som er i kork og lateks, er hjertet i alle sko fra Birkenstock. Den er svært dempende og fleksibel, og støtter og avlaster foten. Naturmaterialene isolerer mot både varme og kulde. Trekket i semsket skinn absorberer fukt, og bidrar til et behagelig fotklima.

Birkenstock benytter kun førsteklasses naturmaterialer og syntetiske materialer, som gjennomgår strenge kvalitetskontroller. Mange av Birkenstocks produkter er laget av tykt, spaltet lær som er gjennomfarget for at læret ikke skal miste sin opprinnelige struktur. Læret beholder på den måten sine naturlige egenskaper, samtidig som de får sin fine farge. Birkenstock har også produkter i syntetisk for de som søker en 100% dyrefri sko.

Her finner du sommerens slagere og de tradisjonelle bestselgerne til Birkenstock:

Birkenstock Arizona Habana

Birkenstock Arizona Habana
Birkenstock Arizona Habana

Birkenstocks kanskje mest populære modell er den klassiske Arizona, der overdelen består av to lærbånd med spenner. I skinn og med original fotseng i kork og naturlateksblanding som støttes av jutevev. En anatomisk riktig oppbygd sandal som gir foten støtte og sprer vekten over hele fotens flate.

Du finner sandalene hos Sportamore.

Birkenstock Arizona Slim

Birkenstock Arizona Slim
Birkenstock Arizona Slim

Klassisk Arizona-modell fra Birkenstock med ekstra myk innersåle. Den anatomiske innersålen gir en perfekt støtte og avlastning for foten. Overdelen er av Birko-Flor av høy kvalitet som er slitesterkt og enkelt å holde rent. Smal lest.

Sandaler fra Birkenstock finner du hos Sportamore

Birkenstock Arizona Eva Suede Leather

Birkenstock Arizona Eva Suede Leather
Birkenstock Arizona Eva Suede Leather

Birkenstock Arizona-sandal i semsket skinn i et avslappet og naturlig design, og som gir god passform. Den myke fotsengen gir ekstra god komfort.

Sandalene fra Birkenstock.

Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona

En ortopedisk sandal fra Birkenstock i en klassisk modell. Smal lest med fotseng kledd i semsket skinn for den beste fotkomforten. Overdelen i birkoflor er slitesterk og lett å holde ren.

Arizona finner du hos Sportamore.

Birkenstock Madrid Birko-Flor

Birkenstock Madrid Birko-Flor
Birkenstock Madrid Birko-Flor

Madrid er den eldste modellen i Birkenstock-familien og har ikonstatus. Den kan vise til et uslåelig designmangfold. Nye farger på spennene, oppdatert materiale eller friske farger – sandalklassikerne er alltid et stilsikkert must-have. Denne varianten er for alle som liker glitter og samtidig foretrekker et diskrét utseende. Den matte glittereffekten virker subtil og er til tross for dette et blikkfang. Overmaterialet består av det hudvennlige og robuste syntetiske materialet Birko-Flor®.

Her kan du lese mer om Madrid Birko.

Birkenstock Madrid Birko-Flor

Birkenstock Madrid Birko-Flor
Birkenstock Madrid Birko-Flor

Denne allrounderen kan du bruke til kjoler såvel som shorts på varme sommerdager. En matt overflate og et minimalistisk design gjør denne til et must-have for alle sandalelskere der ute! Overflate i det robuste syntetiske materialet Birko-Flor®.

Sandalene fås kjøpt hos Addnature.

Birkenstock Madrid Big Buckle Pearl

Birkenstock Madrid Big Buckle Pearl
Birkenstock Madrid Big Buckle Pearl

Birkenstock Madrid begeistrer med sitt minimalistiske design! Denne varianten kommer med en lett silkeglans og en stor, elegant spenne. Dette gjør at du like så gjerne kan matche de til hverdags som til fest i sommervarmen. Overmateriale i Birko-Flor® – et slitesterkt, syntetisk materiale med en læraktig overflate og myk bakside.

Du finner sandalene hos Get Inspired.

Birkenstock Madrid Vegan

MADRID VEGAN - Tøfler brushed flamingo
MADRID VEGAN – Tøfler brushed flamingo

Den populære Madrid-sandalen i imitert skinn av høy kvalitet. Innermateriale i tekstil, ufôret.

Dette paret finner du hos Zalando.

Birkenstock Gizeh

Birken stock Gizeh Svart
Birken stock Gizeh Svart

Birkenstock Gizeh er en ekte klassiker som forener optimalt hold med en minimalistisk, moteriktig design. Denne varianten har tåreim og smal lest med innersåle kledd i semsket skinn. Overmateriale i Birko-Flor® som er slitesterkt og enkelt å holde rent.

Sandaler fra Birkenstock Gizeh finner du hos Sportamore.

Birkenstock Gizeh Vegan

Birkenstock Gizeh Vegan
Birkenstock Gizeh Vegan

Den populære Gizeh-sandalen har blitt laget med et nytt og vegansk materiale, og er tilgjengelig nå. Skoen er laget uten animalske bestanddeler, noe uavhengige laboratorier kontrollerer. Yttersålen kompletterer skoens raffinerte utseende. Overmaterialet består av det hudvennlige og slitesterke syntetiske materialet Birko-Flor®.

Sandalen finner på på hjemmesiden til Birkenstock.

Birkenstock Gizeh Florida

Birkenstock Gizeh Florida
Birkenstock Gizeh Florida

Denne elegante tåreimsandalen forener optimalt hold med et minimalistisk, moderne design. Den myke fotsengen sørger takket være det ekstra skuminnlegget for en ekstra porsjon av brukskomfort og skjemmer bort foten – hele dagen. Overmaterialet består av høykvalitets semsket skinn, som overbeviser med sitt naturlige, robuste utseende. Tåreim med individuell justerbar pinspenne i metall.

Sandalen finner på på hjemmesiden til Birkenstock.

Birkenstock Yao

Birkenstock Yao
Birkenstock Yao

Asymmetrisk blikkfang! Birkenstock Yao er favorittskoen til alle som liker prangende mote og få alles blikk på seg. Denne sandalen har et delikat metallisk glansbelegg. Dekksålen på fotsengen er dekket med mykt og glatt skinn og passer til skoens farge. Overmaterialet består av det hudvennlige og slitesterke syntetiske materialet Birko-Flor®. To remmer, hver av dem med en individuelt justerbar spenne av metall.

Sandalene fra Birkenstock Yao.

Birkenstock Honolulu Eva

Birkenstock Honolulu Eva
Birkenstock Honolulu Eva

Nyhet fra Birkenstock. En anatomisk oppbygd sandal som avlaster foten og gir støtte.

Sandalene Birkenstock Honolulu finner du hos Sportamore.

Birkenstock Tema

Birkenstock Tema
Birkenstock Tema

Theme Tech Tech fra Birkenstock med en anatomisk fotseng av ekte naturlig kork som gir støtte og gjør at foten kan slappe av.

Disse finner du hos Sportamore.

Birkenstock Barbados badesandaler

Birkenstock Barbados badesandaler
Birkenstock Barbados badesandaler

Badesandaler i syntetisk materiale.

Barbados selges hos Zalando.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.