Shopping Cart
Barnehagesekker 2020

Barnehagesekker 2020

Første dag i barnehage er det stas å komme inn porten med en nyervervet sekk med matboks oppi. Snart venter det turer og nye opplevelser i skog og mark. For så små rygger er det viktig med en riktig tilpasset sekk som ikke er for tung.

I barnehagen vil man aldri bære så mye vekt på ryggen, men siden dette er den første sekken mange barn blir introdusert for er det viktig at den er behagelig å bære og sitter godt på ryggen. Riktig utformet bæresystem med bryststropp er det viktigste på en slik sekk. Det gjør at barna kan være mer aktive på tur, løpe uanstrengt, plukke opp ting fra bakken og ellers alt et aktivt barn på tur kan finne på. I tillegg til å være god å bære er det også praktisk med egen flaskebeholder, samt regntrekk.

Beckmann 12L Classic Unicorn

Beckmann 12L Classic Unicorn
Beckmann 12L Classic Unicorn

Barnehagebarn er mye på tur, og da er det viktig med en slitesterk sekk som tåler hard medfart. Denne sekken sitter godt på ryggen enten barnet klatrer i trær, ruller i mosen, danser ballett i skogen eller løper om kapp. I tillegg til god bærekomfort, har sekken mange praktiske lommer, eget nett til vått tøy og solid polstring.

Beckmann 12L Classic Fire truck

Beckmann 12L Classic Fire truck
Beckmann 12L Classic Fire truck

Barnehagebarn er mye på tur, og da er det viktig med en slitesterk sekk som tåler hard medfart. Denne sekken sitter godt på ryggen enten barnet klatrer i trær, ruller i mosen, danser ballett i skogen eller løper om kapp. I tillegg til god bærekomfort, har sekken mange praktiske lommer, eget nett til vått tøy og solid polstring.

Se andre design av Beckmann 12L Classic her:

Troll 8850-Blomster og Sommerfugler, 10L

Troll 8850-Blomster og Sommerfugler, 10L

Dette er en funksjonell sekk til barnehage- og turbruk. Når barna er små er det ekstra viktig at de bærer en sekk som tar vare på ryggen. Med hensyn til de aller yngste må vekten i sekken være lav. Denne sekken har anatomisk bæresystem med solid polstring i ryggen, justerbar bryst- og magerem. Brede skulderremer med påsydd refleks. 2 adskilde hovedrom med glidelås og en utvendig frontlomme med glidelås. Utvendig flaskelomme i ene siden. Det medfølger også praktisk regntrekk som kan dras over sekken. Dette ligger i eget rom i bunnen på sekken.

Troll 8850-Fly og helikopter, 10L

Troll 8850-Fly og helikopter, 10L
Troll 8850-Fly og helikopter, 10L

Dette er en funksjonell sekk til barnehage- og turbruk. Når barna er små er det ekstra viktig at de bærer en sekk som tar vare på ryggen. Med hensyn til de aller yngste må vekten i sekken være lav. Denne sekken har anatomisk bæresystem med solid polstring i ryggen, justerbar bryst- og magerem. Brede skulderremer med påsydd refleks. 2 adskilde hovedrom med glidelås og en utvendig frontlomme med glidelås. Utvendig flaskelomme i ene siden. Det medfølger også praktisk regntrekk som kan dras over sekken. Dette ligger i eget rom i bunnen på sekken.

Mammut First Trion 12L

Mammut First Trion 12L
Mammut First Trion 12L

Den perfekte ryggsekken for eventyrlystne barn. Mammut First Trion har et klassisk toppmatende design og alle de egenskapene som trengs for en vellykket tur. Reflektorer gir økt sikkerhet i mørket samt kompatibilitet med væskesystem som gjør det enklere å holde væskebalansen. Oppbevaringsplass er heller ikke noe problem takket være et stort hovedrom, lommer på hoftebeltet, stor lomme i lokket og to sidelommer i nettingstoff. I tillegg til alt dette finnes det også navn- og adresseetikett samt stavholder.

Haglöfs Tight Junior 8L

Haglöfs Tight Junior 8L
Haglöfs Tight Junior 8L

Dette er juniorversjonen av den ikoniske Tight-ryggsekken. Den er fullt utstyrt og nedskalert for eventyrere i førskolealderen. Fluorkarbonfri DWR, og med reflekterende detaljer for ekstra sikkerhet. Komfortabel, romslig og kul, og laget for å sitte tett mot ryggen og for å følge brukerens bevegelser.

Se her for andre design av Haglöfs Tight Junior 8L:

Beckmann 10L Urban mini Light pink

Beckmann 10L Urban mini Light pink
Beckmann 10L Urban mini Light pink

En praktisk og pen sekk med rent design og detaljer i ekte skinn. Sekken er tilpasset små barnerygger, og bæresystemet er like godt på denne sekken som til en voksen. Urban mini har integrert regntrekk, den er lett og sitter godt på ryggen. En skikkelig “ jeg-vil-bære-den-selv”-sekk. 

Beckmann 10L Urban mini Dusty blue

Beckmann 10L Urban mini Dusty blue
Beckmann 10L Urban mini Dusty blue

En praktisk og pen sekk med rent design og detaljer i ekte skinn. Sekken er tilpasset små barnerygger, og bæresystemet er like godt på denne sekken som til en voksen. Urban mini har integrert regntrekk, den er lett og sitter godt på ryggen. En skikkelig “ jeg-vil-bære-den-selv”-sekk. 

Osprey Jet 12L Wave blue

Osprey Jet 12L Cosmic red
Osprey Jet 12L Cosmic red

Osprey Jet 12 er en fullt utstyrt 12L barneryggsekk med god passform og av samme kvalitet som Ospreys ryggsekker for voksne. Ryggsekken er utstyrt med en ekspanderbar åpning med glidelås, stretchlommer i sidene, brystreim med fløyte, åpning med glidelås på toppen av sekken og en kompresjonslomme i stretch foran. Med denne ryggsekken kan barna begi seg ut på eventyr og nyte naturen!

Osprey Daylite Kids

Osprey Daylite Kids
Osprey Daylite Kids

Osprey Daylite Kids er en perfekt 10L ryggsekk for barn, som passer til dagsturer i naturen eller til korte reiser. Ryggsekken er utstyrt med en ekspanderbar åpning med glidelås, stretchlommer i sidene, brystreim med fløyte og en panelåpning med glidelås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.