SMEG – italiensk design på sitt beste!

SMEG – Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla – ble grunnlagt av Vittorio Bertazzoni fra Guastalla i Nord-Italia, og har siden 1948 satt sitt unike, moderne og stilrene preg på kjøkken over hele verden.

Smeg har blitt anerkjent for fremragende italiensk design, en unik stil og bruk av nyeste teknologi. Smeg er kjent for sitt særpregne 50-talls design, og kanskje spesielt sine «FAB» retro-stil kjøleskap som først ble gitt ut i 1997. FAB28 ble produsert i flere farger og bar de karakteristiske SMEG-bokstavene, dype buede dører og et tykt håndtak som var stemningsfullt designe fra 50-tallet.

I 2014 utvidet Smeg 50-tallets stilutvalg videre, med en samling av små husholdningsapparater som brødristere, vannkokere, blendere, juicers, miksere og kaffemaskiner, alle designet i samarbeid med Milano-baserte produktdesignere.

Apparatene står helst et sentralt sted, et sted hvor folk kan samles. På kjøkkenet er alle funksjonene samlet, og de danner et perfekt, fullt utstyrt samlingssted for hyggelige øyeblikk og sammenkomster.

La deg inspirere av et utvalg Smeg-produkter her – alle finnes i ulike lekre farger:

Smeg Espressomaskin Creme

Espressomaskin Creme

En fantastisk espressomaskin i creme fra Smeg. Akkurat som de andre produktene fra Smeg er også espressomaskinen designet i en herlig retroinspirert stil.

Brukervennlig kontrollpanel. Velg mellom 1 eller 2 kopper. Justerbart cappuccinosystem. Ekstra brett for større glass som latteglass. Pumpetrykk på hele 15 bar. Avtagbar vanntank på 1 liter.

Smeg Brødrister Kobber

Smeg TSF01RGEU Brodrister Kobber

Smeg brødrister i herlig femtitallsstil.

Ekstra brede risteåpninger. Trinnløs ristegrad fra 1-6. Gjenoppvarmingsfunksjon og opptiningsfunksjon. Stoppknapp for å avbryte risting. Avtagbart smulebrett.

Smeg blender pastellgrønn

smeg blender blf01pgeu pastellgroenn

Smeg BLF01 er en unik blender og er tilgjenglig i en rekke ulike farger.

Denne blenderen vil passe perfekt inn på et retrokjøkken, men fungerer like godt hvis du ønsker å skape en kontrast på ditt ellers så moderne kjøkken. Blenderen er laget i presstøpt aluminium noe som gir lang levetid og pålitelig drift.

800 watt motor vil hjelpe deg med å blande selv de hardeste ingredienser. Velg mellom 4 hastigheter og 3 forhåndsdefinerte funksjoner. Myk oppstart sørger for at motoren ikke blir overbelastet og hastigheten vil økes gradvis. Blenderbeholderen er laget i BPA-fritt plast og rommer 1,5 liter. Beholderen er robust og kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Smeg vannkoker champagne

KLF03CHMEU

Laget av rustfritt stål. Håndtak i krom. Lokk med push-åpning.
Kapasitet: 1,7 liter.
Automatisk avstenging ved 100º eller om vannkoker har gått tom for vann.
Avtagbart kalkfilter i rustfritt stål. Gummibein for stabilitet. Innbygget ledningsholder. Effekt: 2400 W.

Smeg Slowjuicer Dolce & Gabbana

Smeg Slowjuicer Dolce Gabbana

En slowjuicer som er designet av SMEG i samarbeid med selveste Dolce & Gabbana! En slowjuicer er perfekt når du vil presse mykere frukter og bladgrønnsaker. Derfor kan du enkelt lage en super-sunn drikke med dette eksklusive produktet! Slowjuiceren er utstyrt med slow squeezing-teknologi og har en medfølgende kanne i tritan med en kapasitet på 500ml. Den takler opp til 43 omdreininger per minutt og garanterer deg et godt sluttprodukt. Unn deg selv en moteriktig slowjuicer som gjør det ekstra morsomt å bruke tid på kjøkkenet.

Smeg kaffetrakter pastellblå

DCF02PBEU

Kapasitet: 10 kopper. LED-display med klokke. 1,25 liter vanntank. Indikator for vannmengde. Effekt: 1050 watt. Knapp for aromaintensitet. Timer med auto-start. Varmholding – 40 minutter. Innstilling av vannhardhet. Anti-drypp funksjon. Avkalkningsindikator.

Smeg kjøkkenmaskin sort

Smeg kjokkenmaskin

Denne kjøkkenmaskinen fra Smeg er sort- og sølvfarget og vil ta seg godt ut på kjøkkenet. Maskinen kommer med en kraftig Direct Drive-motor på 800 Watt, og bollen på 4,8 liter har god kapasitet slik at du kan tilberede all slags deig, røre og fyll. 10 hastigheter og myk start.

Smeg Sitruspresse Creme

Smeg Sitruspresse Creme

En fantastisk flott creme sitruspresse fra Smeg. Det tøffe retroinspirerte designet sammen med det lekre tritanlokket gjør at utseendet kan minne en romrakett.

Sitruspresse i formpresset aluminium. Automatisk på og avstenging. Lokk og beholder i Tritan. Anti-drypp tut i rustfritt stål. Pressekjegle i rustfritt stål.
Innbygd ledningskveile. Gummiføtter som gjør at maskinen står stødig.

Smeg Kaffekvern Pastellgrønn

Smeg CGF01 Kaffekvern Pastell Gronn

Med denne smarte kaffekvern fra Smeg kan du selv velge hvor grove de kvernede bønnene skal være. Du kan nemlig velge mellom 30 forskjellige kverninnstillinger og dermed har du altså stor innflytelse på resultatet. Kaffekvernen er utstyrt med 8 forhåndsinnstilte program og den leveres med en avtagbar tank, som rommer 350 gram kaffebønner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.