Populære produkter:​

Arganolje - gullet fra Marokko:​

Arganolje utvinnes fra et spesielt tre som bare finnes i Marokko, og regnes som verdens mest eksklusive olje. Oljen har en halvfet konsistens som er rik på nærende fettsyrer, antioksidanter og vitamin E. Arganolje har dyptvirkende fuktighetseffekt, gir glans til håret og virker pleiende og balanserende på hodebunnen. Den finnes også i mange hårpleieprodukter som balsam og hårolje på grunn av dens evne til både å hjelpe flokete hår og redusere krus. Her har vi samlet et utvalg produkter med den berømte Arganoljen som en viktig ingrediens:

Bærekraftig hårpleie -veganske produkter:​

Veganske hårpleieprodukter er produkter som ikke inneholder ingredienser som stammer fra dyr og dyreriket. Veganske produkter er kun laget av ingredienser fra planteverden, men de trenger ikke nødvendigvis å være økologiske. For veganske produkter er hensynet til dyrevelferd noe av det viktigste å ivareta når produktene lages. Se noe av vårt utvalg av veganske produkter her:

Bærekraftig hårpleie - økologiske produkter:​

For å kunne kalle seg et økologisk hårpleieprodukt må ingredienser, framstilling, produksjon og emballasje være økologisk og bærekraftig. Ingrediensene i økologisk hårpleie er økologisk dyrket, det vil si at de er hentet fra planter som ikke har vært utsatt for sprøytemidler og hvor det ikke har blitt brukt kunstgjødsel. Økologisk kosmetikk kan heller ikke inneholde GMO – genmodifiserte organismer – eller bestå av andre ingredienser som nanopartikler, parfyme, kunstige fargestoffer, silikoner eller petrokjemikalier, slik som for eksempel mineralolje.

Økologiske produkter kan inneholde animalske ingredienser så lenge de er godkjent for bruk i økologiske produkter. Se litt av vårt utvalg av økologiske hårpleieprodukter her:

Ta vare på håret på varme sommerdager:​

Det er ikke bare huden som trenger beskyttelse mot solen, også håret. Håret utsettes for sterk sol, vind, salt og klorvann som gjør at håret tørker ut og blir porøst. Har du fargebehandlet eller bleket hår er grunnen enda større til å passe godt på. Bruker du ikke solhatt kan en solbeskyttende spray eller krem være fin å ha. Det finnes egne produkter til håret som beskytter mot UVB-stråler. Husk også å vaske håret godt etter en dag i solen og bruk hårkurer som tilfører fuktighet. 

Hårolje - for ekstra glans og fuktighet:​

Håroljer tilfører ekstra glans til håret, og virker pleiende og fuktende. I tillegg er de fantastiske for krusete, frizzy og tørt hår. Med litt olje i blir håret også lettere å gre.

Er du plaget med fet hodebunn påfører du bare håroljen i tuppene, og oppover langs lengdene. Noen oljer skal påføres vått hår, andre i håndkletørket hår. Ha litt olje i håndflaten, fordel den jevnt i lengdene og style som vanlig.

Under finner du tips til noen gode håroljer. Ønsker du å se hele utvalget klikker du her.

Få det perfekte sommerhåret:​

Ønsker du å møte sommeren med volum, sunt og friskt hår og med fine beachkrøller? Da bør du følge tipsene under:

Bruk en stor krølltang for å lage krøllene du vil ha. Bøy bare tuppene i underhåret og krøll overhåret mer nøyaktig. Avslutt med saltvannspray.

Bruk en varmebeskyttende spray som beskytter håret samtidig som den tilfører håret glans.

For at hele håret skal skinne må slitte tupper tilføres mykgjørende og reparerende shampo og balsam. Bruke gjerne en hårkur som tilfører mye fuktighet.

Her er tips til produkter som gjør det enkelt å fikse sommerhåret: