Barnevennlige hoteller i Alicante: Det beste av begge verdener

image 111

Alicante er en vakker by beliggende langs Costa Blanca i Spania. Det er et populært feriemål for barnefamilier på grunn av det vakre været, de vakre strendene og de mange aktivitetene som er tilgjengelige.

Det finnes mange ting å gjøre i Alicante for barn og voksne. Terra Mitica og Aqualandia er to populære temaparker som tilbyr en rekke forskjellige attraksjoner og aktiviteter. Playa de San Juan er en av de mest populære strendene i Alicante og tilbyr et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, som jet ski og parasailing. Castillo de Santa Barbara er en vakker middelalderborg som ligger på toppen av en ås og gir en fantastisk utsikt over byen.

For mat- og shoppingopplevelser, kan du besøke El Corte Ingles, et stort varehus som selger alt fra klær og sko til elektronikk og husholdningsartikler. Du kan også prøve tradisjonell spansk mat som paella og tapas på en av de mange lokale restauranter i sentrum.

Når det gjelder hotell, bør barnefamilier lete etter hotell i områdene Playa San Juan, Arenales del Sol eller El Campello. Disse områdene er kjent for sine vakre strender og nærhet til temaparker og andre aktiviteter som er perfekt for barn.

Barnevennlige hoteller i Alicante tilbyr ofte fasiliteter som barnepooler, lekeområder og barneprogrammer. Noen hoteller tilbyr også barnesenger, barnemenyer og babyutstyr som stellerom og vugger. Det finnes hoteller og leiligheter i forskjellige prisklasser, fra budsjettvennlige til luksushoteller, så det er noe for alle familier.

Aktiviteter for barna i Alicante

Aktiviteter for barna i Alicante er mange og varierte. En av de mest populære attraksjonene for barn i Alicante er Terra Mitica, et temapark som er delt inn i fem forskjellige områder som representerer forskjellige kulturer og epoker. Parken har en rekke forskjellige attraksjoner, inkludert karuseller, vannsklier og teaterforestillinger. Barna vil også elske å utforske de forskjellige områdene som representerer Egypt, Gresk, Roma, Iberia og Islands.

e92826e1
Hotel Gran Playa

Et annet populært vannland i Alicante er Aqualandia, som tilbyr en rekke svømmebassenger og vannsklier. Parken har også et stort utvalg av restauranter og kafeer, slik at familien kan ta en pause og nyte maten mens barna har det gøy i vannet.

Playa de San Juan, er en av de mest populære strendene i Alicante og tilbyr et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, som jet ski og parasailing. Stranden har også en lekeplass for barna, og det er mange restauranter og kafeer i nærheten hvor familien kan få mat og drikke.

Alicante har også mange andre aktiviteter for barna, inkludert minigolf, klatresentre, og gokartbaner. Det finnes også mange lokale parker og hager som er perfekte for å slappe av og leke i.

Alicante har mange vakre familiestrender

Alicante har mange vakre strender å tilby for besøkende, og disse strendene tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for barna og voksne. Playa San Juan er en lang sandstrand som er ideell for å slappe av og nyte solen, men det finnes flere andre strender som Playa del Postiguet, kjent for å være en av de beste strendene for å surfe og svømme i Alicante.

b913d0d3

Det finnes også mange andre strender i Alicante som Playa de las Salinas og Playa de la Albufereta, som er perfekte for å slappe av, svømme og nyte solen. Strandene har også et stort utvalg av restauranter og kafeer i nærheten, slik at familien kan få mat og drikke mens de nyter stranden.

Det finnes også mange andre strender i Alicante som Playa de Almadraba, som er perfekte for å slappe av, svømme og nyte solen. Strandene har også et stort utvalg av restauranter og kafeer i nærheten, slik at familien kan få mat og drikke mens de nyter stranden.

Alicante har en rik historie og kultur, og gir besøkende mange kulturelle opplevelser å velge mellom. En av de mest imponerende attraksjonene i Alicante er Castillo de Santa Barbara (Santa Bárbara Castle), en middelalderborg som ligger på toppen av en ås med utsikt over byen. Borgen har et stort utvalg av historiske utstillinger, og gir besøkende en unik mulighet til å lære om byens historie og kultur.

Et annet populært kulturminne i Alicante er Museo Arqueologico Provincial, en arkeologisk museum som gir besøkende en unik mulighet til å lære om den iberske kulturen og historien i regionen. Museet har en rekke utstillinger av historiske gjenstander, inkludert keramikk, smykker og verktøy fra den iberske perioden.

Alicante har også en rekke andre kulturelle opplevelser å tilby, inkludert kirker, katedraler, og historiske bygninger som Palacio de la Merced. Det finnes også mange kunstgallerier og museer som tilbyr en unik mulighet til å se kunstverk og utstillinger av lokale og internasjonale kunstnere.

Alicante har også et rikt kulturliv med mange konserter, teaterforestillinger og andre kulturelle arrangementer som finner sted hele året. Familier kan nyte en kveld på teater, eller delta på en musikkfestival eller konsert for å oppleve byens kulturelle scene.

Alicante er et shopping paradis

Alicante er et shopper paradis, med et stort utvalg av butikker, kjøpesentre og markedet å velge mellom. En av de mest populære shoppingsentrene i Alicante er El Corte Ingles, et stort varehus som selger alt fra klær og sko til elektronikk og husholdningsartikler.

Det finnes også mange lokale butikker og markedet i sentrum, hvor du kan kjøpe tradisjonelle spanske varer som keramikk, tekstiler og smykker. Mercado Central er et av de mest populære markedene i Alicante, hvor du kan finne et stort utvalg av matvarer, inkludert ferske grønnsaker, frukt, kjøtt og fisk.

Alicante har også et bredt utvalg av restauranter og kafeer å velge mellom, hvor du kan prøve tradisjonell spansk mat som paella og tapas. Det finnes også et stort utvalg av internasjonale restauranter, inkludert italiensk, meksikansk og kinesisk mat.

En annen populær opplevelse er å besøke en vinkjeller, hvor du kan smake på lokale viner og olivenoljer. Det finnes mange vingårder rundt Alicante som tilbyr guidede turer og smakinger.

Alt i alt, har Alicante et bredt utvalg av shopping og matopplevelser å tilby, fra tradisjonelle spanske varer til internasjonale merkevarer, fra tradisjonell spansk mat til internasjonale retter. Det er noe for alle smaker og budsjetter.

Barnevennlige hoteller i Alicante

Alicante er en populær destinasjon for familier på ferie, med et bredt utvalg av aktiviteter, attraksjoner og strender for barna å nyte. Men å finne det rette hotellet for familien kan være en utfordring. Derfor har jeg listet opp fem barnevennlige hoteller i Alicante, med informasjon om hvor de ligger, hva som er i området og fasiliteter. Disse hotellerene er perfekte for familier som ønsker å ha det gøy og samtidig få kvalitetstid sammen, og hjelper deg med å planlegge en minneverdig ferie i Alicante.

  1. Meliá Alicante: Dette hotellet ligger i hjertet av Alicante, med en vakker utsikt over havet. Det har et stort utendørs basseng med en separat barnepool, en lekeplass og et barneprogram. Rommene har også barnesenger og leker tilgjengelig for gjestene. Hotellet ligger i nærheten av mange av byens attraksjoner som Terra Mitica og Castillo de Santa Barbara.
  2. Port Hotel Alicante City & Beach: Port Hotel Alicante City & Beach er et bra valg hvis du skal til Alicante. Gjestene kan glede seg til massasje i spaavdelingen, og du får lokale retter på Tamayo, som serverer frokost, lunsj og middag. Et utendørsbasseng, en bassengbar og et treningssenter er noe av det du kan se frem til hvis du velger å bo på dette hotellet med 4 stjerner. Bassenget og beliggenheten får mye skryt fra andre reisende.
  3. Hotel Bonalba: Dette hotellet ligger i området Muchamiel og har et stort utendørs basseng med en separat barnepool og en lekeplass. Hotellet tilbyr også et barneprogram og barnesenger og leker tilgjengelig for gjestene. Hotellet ligger i nærheten av Terra Mitica og Playa de San Juan.

Uansett om du er ute etter kulturelle opplevelser, strandaktiviteter eller shopping og mat, Alicante har noe for alle.

Alicante er en fantastisk destinasjon for familier på ferie, med et bredt utvalg av aktiviteter, attraksjoner og strender å velge mellom. Uansett om du er ute etter kulturelle opplevelser, strandaktiviteter eller shopping og mat, Alicante har noe for alle.

Det finnes også et bredt utvalg av barnevennlige hoteller i Alicante, fra de som ligger i sentrum til de som ligger ved stranden. Disse hotellene tilbyr en rekke fasiliteter for barna, som bassenger, lekeplasser og barneprogram, samt komfortable rom med barnesenger og leker.

For å få mest mulig ut av tiden i Alicante, kan det være lurt å planlegge turen i forveien og å undersøke områdene og attraksjonene du ønsker å besøke. Det kan også være lurt å vurdere å leie en bil for å kunne utforske områdene rundt Alicante.

Alt i alt, kan Alicante være et ideelt reisemål for barnefamilier som ønsker å ha det gøy og samtidig få kvalitetstid sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen