Hellas

Skopelos – gå i Mamma Mia!s fotspor

lazy

Mamma Mia!

«Mamma Mia» er en populær musikal film som ble lansert i 2008. Filmen er basert på scene-musikalen av samme navn, inspirert av musikken til den svenske popgruppen ABBA. Filmen ble spilt inn på den greske øya Skopelos, som er kjent for sine vakre strender og sjarmerende landsbyer. Historien er basert på en ung dame, Sophie, som skal gifte seg og prøver å finne ut hvem som er hennes rette far av tre utvalgte menn fra morens fortid. I filmen følger vi Sophie og mammaen, Donna, og andre karakterer på øya mens de synger og danser til musikken av ABBA. Filmen er sett av millioner av mennesker, og flere har ønske om å oppleve stedet hvor filmen ble spilt inn – Skopelos. Skopelos ligger på østkysten av det greske fastlandet. Vis på kart.

image 168

Mamma Mia Island Tour

Mamma Mia Island Tour er en dagstur arrangert av GetYourGuide, og byr på følgende opplevelse:

Besøk i kapellet St. John (Ioannis), også kjent som Mamma Mia bryllupskirken. Gå opp de 199 trappetrinnene til toppen og kom inn i filmfølelsen eller bare nyt den fantastiske utsikten og den avkjølende havbrisen fra toppen av fjellet. Det andre stoppet er på Kastani-stranden for mer detaljert filminformasjon og litt avslapning ved den nye Kastani-strandbaren. Se stedet der store filmopptaket fant sted i mer enn 10 dager og beundre den vakre stranden som viste seg å være det perfekte filmstedet. Neste stopp er ved Agnontas-stranden hvor man kan svømme i det krystallklare vannet eller man kan nyte en god lunsj i en av strandtavernaene. Engelsk guide.

image 169

Hoteller i Skopelos by

Trenger du et sted å overnatte i Skopelos by, kan disse hotellene være et bra alternativ:

Sunrise Village: Leilighetshotell ved stranden i Skopelos og med utendørsbasseng. Hotellet tilbyr både tradisjonelle rom, leiligheter og villaer, og har eget basseng, restaurant og bar. Sunrise Village befinner seg i Panormos, som er kjent for sin nydelige strand og sjarmerende atmosfære. Vis på kart.

Aeolos Hotel: 4-stjerners hotell med beliggenhet ved stranden, og som har basseng og bassengbar. Hotellet har døgnåpen resepsjon og serverer frokost hver dag. Eget treningssenter tilgjengelig. Vis på kart.

image 56
image 54

image 55

Skopelos Village Hotel: 5-stjerners sentrumsnært hotell i luksuriøs stil beliggende ved stranden, og med restaurant og bar/lounge. Vis på kart. Hotellet tilbyr massasje i sitt eget velværestudio, og har også eget treningssenter. Via hotellet kan du bli med på båtturer, dykking, matlagingskurs hvor du lærer å lage ekte gresk mat med mer. Du kan også bli med på egne Coctail Masterclass hvor du kan lære å lage din egen drømme-coctail!

Besøk deres Agioli restaurant hvor det serveres frokost, lunsj og middag. Samtidig med at du inntar spesialiteter fra Skopelos og tradisjonell gresk mat kan du nyte sjøutsikten fra restauranten.

Rommene på hotellet har TV og wifi, og egen møblert terrasse. Døgnåpen restaurant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.