Til kjøpesenter

Reis smartere, billigere og lengre ❤️

Utforsk naturskjønne Bergen med familien

Bergen er kjent for sin skjønnhet og et flott utvalg av aktiviteter for familier. Å finne det rette hotellet er en viktig del av ferieplanleggingen, og vi er her for å hjelpe deg med akkurat det.

VI har satt opp en liste over barnevennlige hoteller i Bergen

Vi har sammensatt en liste over barnevennlige hoteller i Bergen. Disse stedene tilbyr mer enn bare et sted å sove – tenk svømmebassenger og attraksjoner som barna vil elske.

Finn det perfekte hotellet for din familie

 • Hoteller med svømmebasseng: La barna plaske og leke.
 • Midt i Bergen: Nær kafeer, restauranter og kultur.
 • Luksuriøse valg: For en ekstra spesiell opplevelse.
 • Hoteller med kjøkken: For de øyeblikkene du foretrekker å lage mat selv.
 • Med parkering: Praktisk for familier på bilferie.
 • Nær Flesland lufthavn: For enkel ankomst og avreise.

Beste familiehoteller i Bergen

Hotellnavn Beliggenhet Nær Attraksjoner Romfasiliteter Spesielle Tjenester Parkering Nærhet til Offentlig Transport Kostnad for Parkering (per døgn)
Bergen Børs Hotel Sentrum Fisketorget, Bryggen, Strandgaten Luksuriøse rom, Nespresso-maskin, Gratis Wi-Fi Restaurant med Michelin-stjerne Nærliggende parkering    
Citybox Bergen Nygård Fløybanen, Bryggen Moderne, selvbetjent 24/7 vertstjeneste GriegPark, Bygarasjen   230 (GriegPark), 150 (Bygarasjen)
Clarion Collection Hotel Havnekontoret Bryggen Fisketorget, Fløibanen Inkludert frokost og kveldsmat Treningssenter, badstue Nærliggende parkering Flybuss stopper utenfor  
Clarion Hotel Admiral Sentrum Bryggen, Fløyen Utsikt mot Bryggen, Moderne interiør Restaurant, kontantfritt Klostergarasjen, City Park Strandkaiterminalen nærheten

 

 

Bergen Bors Hotel - Familiehotell

 

Bergen Bors Hotel – Familiehotell

1. Bergen Bors Hotel – Fisketorget 🔥

Adresse: Vågsallmenningen 1, Bergen, 5014, Norge

Planlegger du en familieferie i Bergen? Da er Bergen Børs Hotel det perfekte valget. Med en fantastisk beliggenhet som scorer imponerende 9,8 av 10 poeng hos Booking for sin familievennlige atmosfære, er dette hotellet ideelt for barnefamilier.

Hotellet tilbyr noen av de mest luksuriøse rommene og suitene i Bergen. Beliggenheten er uslåelig, med umiddelbar nærhet til Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen og den populære handlegaten Strandgaten.

I tillegg til å være omgitt av byens beste shopping og spisesteder, trenger du faktisk ikke å forlate hotellet for å nyte en førsteklasses matopplevelse. Bare Restaurant, som ligger inne på hotellet, har nylig mottatt en etterlengtet Michelin-stjerne og er nå byens fremste spisested. Her kan du glede deg over en vestlandsmeny med de ferskeste lokale råvarene.

Familierommene på Bergen Børs Hotel er romslige og komfortable, perfekte for de som reiser med barn. Rommene har dobbeltsenger og sovesofaer, og er utstyrt med moderne fasiliteter som skrivebord, smart-TV, Nespresso-maskin, minibar og telefon. Gratis trådløst internett er tilgjengelig for å holde alle familiemedlemmer tilkoblet. Badene har dusj og hårføner, og det er også mulighet for å få barnesenger.

Ved ankomst til hotellet, kan du benytte deg av nærliggende parkeringsmuligheter, da det dessverre ikke er parkering tilgjengelig på selve hotellet.

2. Citybox Bergen – Nygård

Når du besøker Bergen med familien, er Citybox Bergen det ideelle valget. Dette sentralt beliggende hotellet gir deg en perfekt base for å utforske byen med barna. Med både Galleriet kjøpesenter og Xhibition kjøpesenter i nærheten, er det enkelt å tilfredsstille shoppinglysten. I tillegg kan du nyte vakre naturomgivelser ved Festplassen og Møhlenpris badeplass.

Beliggenheten anbefales spesielt for barnefamilier, og det er mye å se og gjøre i området. Du kan ta Fløybanen opp til fantastisk utsikt eller besøke den ikoniske Bryggen.

Citybox er et annerledes hotell med en unik tilnærming til gjesteopplevelsen. Her tar du ansvar for bestilling, betaling, innsjekk og utsjekk, noe som også gir deg noen av markedets mest overkommelige priser. Hotellet har ikke en vanlig resepsjon, men du vil alltid finne en Cityboxvert tilgjengelig på stedet, klar til å hjelpe deg 24 timer i døgnet.

Gjester som ankommer med bil, kan benytte parkeringsmuligheter i GriegPark rett over gaten, til en pris på omtrent 230 kroner per døgn. Alternativt er Bygarasjen en annen parkeringsmulighet, omtrent 400 meter fra hotellet, med en kostnad på rundt 150 kroner per døgn.

3. Clarion Collection Hotel Havnekontoret – Bergen sentrum

Clarion Collection Hotel Havnekontoret gir deg den perfekte beliggenheten midt på Bryggen i Bergen, og er ideelt for familier som ønsker å utforske byen. Hotellet er kun en kort spasertur unna populære attraksjoner som Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken.

Når du velger å bo her, kan du glede deg over enkel tilgang til gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper praktisk talt utenfor døren. En herlig frokost serveres hver morgen, og den er inkludert i prisen. I tillegg tilbys gjestene kveldsmat hver kveld, som kan bestå av deilige retter som suppe, salat og varmrett.

Hotellet har et utvalg av fasiliteter, inkludert en restaurant hvor du kan nyte velsmakende måltider, et treningssenter for de som ønsker å holde seg aktive, og en koselig bar/lounge hvor du kan slappe av med en forfriskende drink. I tillegg finner du her en avslappende badstue og en herlig takterrasse som gir flott utsikt over byen.

4. Clarion Hotel Admiral – Bergen sentrum 🔥

Clarion Hotel Admiral er det perfekte stedet for familier som ønsker en minnerik opplevelse midt i hjertet av Bergen sentrum. Hotellet tilbyr en fantastisk utsikt mot ikoniske Bryggen og den imponerende Fløyen, og ligger innen gangavstand fra en rekke shoppingmuligheter, restauranter og kulturopplevelser.

Dette kontantfrie hotellet gir deg muligheten til å oppleve Bergen med havet som nabo på tre sider. Hotellets moderne interiør skaper en frisk atmosfære, og den maritime følelsen gir en ekstra dimensjon til oppholdet.

Clarion Hotel Admiral har også sitt eget spisested, Kitchen and Table, hvor du kan nyte amerikanske retter i en avslappet atmosfære. Frokost og middag serveres her, slik at hele familien kan starte dagen riktig og avslutte den med deilige måltider.

For familier som ankommer med bil, tilbyr nærliggende parkeringshus som Klostergarasjen og City Park enkel tilgjengelighet. I tillegg ligger Strandkaiterminalen, hvor fergene til spennende destinasjoner som Stavanger og Sogn og Fjordane går, bare en kort spasertur unna. Bergen Jernbanestasjon er også lett tilgjengelig med taxi, kun fem minutter unna.

På Clarion Hotel Admiral jobber en dedikert stab hardt for å sikre at hele familien får en personlig og minneverdig opplevelse både på hotellet og i vakre Bergen. Utforsk byen og nyt det beste den har å tilby fra dette familievennlige hotellet.

5. Comfort Hotel Bergen – Strandgaten

Comfort Hotel Bergen – Strandgaten er det smarte valget for familier som ønsker å utforske Bergen på en praktisk måte. Dette hotellet ligger kun fem minutter fra ikoniske Fisketorget og Flybussen, som tar deg rett inn i hjertet av Vestlandets hovedstad.

Ta sjansen til å møte andre turister på den historiske Bryggen eller del en god flaske vin på Pingvinen i Vaskerelven. Comfort Hotel Bergen har en ideell beliggenhet i Strandgaten, som er den eldste bilfrie gaten i Bergen. Hotellet tilbyr selvbetjent parkering mot et tilleggsgebyr.

Nylig renovert, har Comfort Hotel Bergen helt nye rom, en kreativ kombinasjon av resepsjon og bar i det de kaller «Barception,» et flott frokostområde og en moderne og innbydende lobby. De tilbyr gratis frokostbuffé fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 11.00 i helgene.

Lobbyen er utformet for å tilby deg et rolig sted å jobbe, se på fotballkamper med venner eller nyte mat fra Comfort Deli. Comfort Hotel Bergen – Strandgaten er også stolte av å presentere sitt helt nye tilskudd som vil glede hele familien. Utforsk Bergen og skap minner sammen med familien fra dette smarte hotellet.

Grand Hotel Terminus

 

Grand Hotel Terminus

6. Grand Hotel Terminus – Bergen sentrum

Grand Hotel Terminus – Bergen sentrum er det ideelle valget for barnefamilier som søker en familievennlig opplevelse i hjertet av Bergen. Dette historiske hotellet har gjennomgått omfattende restaurering og renovering av hvert rom, restaurant og resepsjon for å gjenopprette sin opprinnelige prakt.

Med komfortable rom og et utvalg av konferanse- og selskapslokaler tilgjengelig, tilbyr Grand Hotel Terminus noe for enhver anledning. Hotellet har også en egen hage på to mål, som gir en avslappende oase for hotellets gjester og er vert for herlige hagefester.

Med sin beliggenhet rett ved jernbanestasjonen, er dette hotellet ideelt for barnefamilier som ønsker enkel tilgang til offentlig transport og spennende opplevelser i Bergen. Grand Hotel Terminus – Bergen sentrum er dedikert til å gi familier en minneverdig og familievennlig opplevelse i vakre Bergen.

Velg datoer for å se priser.

Hotel Park Bergen

 

Hotel Park Bergen

7. Hotel Park Bergen – Nygård

Hotel Park Bergen – Nygård er det ideelle valget for barnefamilier som søker en unik og familievennlig opplevelse i Bergen. Dette familiedrevne hotellet har en unik sjarm som blander tradisjoner fra fortiden med moderne design, skapt i en innbydende atmosfære som er fylt med antikviteter.

Med en beleilig beliggenhet i nærheten av sentrum, jernbanestasjonen og bussterminalen, er Hotel Park Bergen et flott utgangspunkt for familier som ønsker å utforske Bergen. En ekstra bonus er den inkluderte frokostbuffeten, som gir gjestene en smak av lokale spesialiteter, inkludert hjemmelaget brød fra den lokale bakeren, økologisk melk, oster, yoghurt, og mye mer.

Hotellet tilbyr også gratis kaffe, te og brownies hele døgnet, slik at familier kan kose seg når som helst. Selv om hotellet ikke har parkering tilgjengelig, kompenserer den varme gjestfriheten og flotte frokosten for det. Hotel Park Bergen – Nygård er dedikert til å gi barnefamilier en minneverdig opplevelse i Bergen.

Klosterhagen Hotel

 

Klosterhagen Hotel

8. Klosterhagen Hotel – Bergen sentrum

Klosterhagen Hotel – Bergen sentrum er det perfekte valget for barnefamilier som søker en unik og personlig opplevelse i hjertet av Bergen. Dette sjarmerende lille hotellet, med kun 15 gjesterom, gir gjestene en unik opplevelse i historiske omgivelser på Klosteret, en del av den vakre bydelen Nordnes i Bergen sentrum.

Hotellet er plassert i en sjarmerende bygning fra 1880-tallet, og alle gjesterommene har moderne fasiliteter, inkludert eget bad, flatskjerm-TV med strømmetjenester via Google Chromecast, og trådløst internett. En ekstra fordel for familier er den deilige hjemmelagde frokosten, som er inkludert i prisen.

Klosterhagen Hotel ønsker velkommen til barn, og ett barn kan til og med overnatte gratis i sengene som allerede finnes på rommet. Hotellet er unikt ved at det også fungerer som et arbeidstreningstiltak, og gjestene kan glede seg over den varme gjestfriheten og samtidig støtte en god sak.

Selv om hotellet ikke har parkering tilgjengelig på stedet, er det rimelig parkering i nærheten, slik at familier enkelt kan utforske Bergen og områdene rundt.

Magic Hotel Korskirken

 

Magic Hotel Korskirken

9. Magic Hotel Korskirken – Bergen sentrum

Oppdag det perfekte familievennlige oppholdet i Bergen hos Magic Hotels. En del av det prestisjefylte Magic Norway-konsernet, har Magic Hotels etablert seg som et fremragende valg for familier som søker en unik og komfortabel overnattingsopplevelse. Med sine fire særegne designhoteller, alle skapt av den verdenkjente designeren Karim Rashid, tilbyr Magic Hotels en opplevelse som kombinerer stil med funksjonalitet, perfekt for familier.

Magic Hotels, som til sammen skilter med 403 vakkert utformede rom, inviterer deg og din familie til å oppleve hjertet av Bergen på en enestående måte. Hvert hotell har lagt stor vekt på detaljer og komfort, og sikrer et opphold som er både minneverdig og behagelig for både voksne og barn.

Familievennlighet i fokus for familier som reiser sammen, er Magic Hotels et naturlig valg. Her forstår vi viktigheten av detaljer som bidrar til en bekymringsfri ferie for både store og små. Barna vil elske de fargerike og lekne designelementene som gjennomsyrer hvert hotell, mens foreldre vil sette pris på den gjennomtenkte komforten og bekvemmeligheten.

Kulturelle skatter og kulinariske eventyr Magic Hotels plasserer deg midt i Bergens rike kulturelle landskap. Utforsk byens historiske severdigheter, museer og gallerier – alle lett tilgjengelige fra hotellets sentrale beliggenhet. Etter en dag med eventyr, kan hele familien nyte kulinariske opplevelser i hotellets restaurant, hvor barna vil finne menyvalg skreddersydd for deres smak.

Komplett Med Moderne Fasiliteter Start hver dag med en deilig, inkludert frokost – den perfekte energiboosten før en dag med familieaktiviteter. Og etter en dag full av oppdagelser, slapp av i vår bar/lounge, et ideelt sted for foreldre å hvile seg mens barna fortsetter å utforske. For nattlige eventyr, tilbyr hotellet også en nattklubb for de voksne.

Bekymringsfri Bilparkering Reiser du med bil, gjør vårt tilgjengelige parkeringstilbud det enkelt for deg og familien å utforske Bergen og omegn. Vi har tenkt på alt for å sikre at ditt opphold er så behagelig og problemfritt som mulig.

Magic Hotels: Mer enn Bare Et Opphold Velg Magic Hotels for din neste familieferie i Bergen og opplev mer enn bare et hotellopphold. Det er et sted hvor familier kan skape varige minner, utforske og nyte alt Bergen har å tilby. Med sin unike blanding av design, komfort og familievennlighet, er Magic Hotels det perfekte utgangspunktet for ditt neste familieeventyr i Bergen.

Ole Bull Hotel & Apartment

 

Ole Bull Hotel & Apartment

10. Ole Bull Hotel & Apartment – Bergen sentrum

Ole Bull Hotel & Apartments – En Familievennlig Perle i Bergen Sentrum

Beliggende i hjertet av Bergen, utmerker Ole Bull Hotel & Apartments seg som et utmerket valg for familier som søker både komfort og bekvemmelighet under sitt opphold i byen. Hotellet ligger på Øvre Ole Bullsplass 3, kun 200 meter fra Den Nationale Scene, og like ved det livlige Torgallmenningen, og tilbyr en perfekt base for å utforske byen.

Stilfulle og romslige leiligheter
Ole Bull Hotel & Apartments imponerer med sitt utvalg av stilfulle leiligheter. Disse romslige og moderne leilighetene, som kommer i ulike størrelser, er ideelle for familier. Hver leilighet er utstyrt med gratis Wi-Fi og et fullt utstyrt kjøkken, inkludert kjøleskap, ovn, kokeplater og mikrobølgeovn, noe som gir gjestene frihet til å lage hjemmelagede måltider.

Perfekt plassert for kultur og shopping
Hotellets beliggenhet er ideell for familier som ønsker å oppleve Bergens kultur og shopping. Med Bryggen, et UNESCOs verdensarvsted, og Torgalmenningen, byens pulserende hjerte, innen kort gangavstand, er det enkelt å ta med familien på kulturelle eventyr. For shoppingentusiaster ligger Kløverhuset og Galleriet kjøpesentre like i nærheten, og tilbyr et mangfold av shoppingmuligheter for alle aldre.

Et ideelt valg for familieferien
Ole Bull Hotel & Apartments forstår viktigheten av å tilby et familievennlig miljø. Leilighetene er designet for å gi en følelse av et hjem borte fra hjemmet, hvor familier kan slappe av og nyte sin tid sammen. Med sin kombinasjon av praktiske fasiliteter, sentral beliggenhet og tilpasning til familiebehov, er hotellet et utmerket valg for et minneverdig og komfortabelt familieopphold i Bergen.

Opplev Bergen fra ditt andre hjem
For familier som planlegger et besøk til Bergen, tilbyr Ole Bull Hotel & Apartments det perfekte utgangspunktet. Enten målet er å utforske kulturelle skatter, nyte byens shoppingmuligheter, eller bare oppleve den unike atmosfæren i Bergen, garanterer dette hotellet et behagelig og minneverdig opphold for hele familien.

Radisson Blu Royal Hotel Bergen

 

Radisson Blu Royal Hotel Bergen

11. Radisson Blu Royal Hotel Bergen – Bergen sentrum

Vis på kart

Radisson Blu Royal Hotel Bergen – Det familievennlige valget i Bergen sentrum

Radisson Blu Royal Hotel Bergen
beliggende rett ved den historiske og pittoreske Bryggen i Bergen, er et ypperlig valg for familier som ønsker å kombinere komfort og kulturell rikdom under sitt opphold i Bergen. Som nabo til et av Norges mest berømte landemerker og en del av UNESCOs verdensarvliste, er hotellet et vindu til fortiden, perfekt for familier som ønsker å oppleve og lære sammen.

Familievennlige måltider og avslapping
Med en restaurant som serverer lokale retter, er Radisson Blu Royal Hotel det ideelle stedet for familier å samles og nyte måltider sammen. Restauranten er åpen daglig og tilbyr både frokost og middag, med menyvalg som appellerer til både voksne og barn. For en mer uformell opplevelse, kan familier også nyte lette måltider og drikke i hotellets kaffebar/kafé.

Aktiviteter for alle aldre
Familier som bor på Radisson Blu Royal Hotel Bergen vil sette pris på det velutstyrte treningssenteret, hvor de kan holde seg aktive og energiske. I tillegg tilbyr hotellets beliggenhet enkel tilgang til en rekke familievennlige aktiviteter og severdigheter i området rundt Bryggen.

Komfortable og stilfulle rom
Hotellet tilbyr livlige rom og suiter, innredet med stilfull dekor og moderne fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, noe som garanterer et behagelig opphold for familier. Rommene er designet for å imøtekomme behovene til både voksne og barn, slik at alle familiemedlemmer kan slappe av og nyte oppholdet.

Enkel tilgjengelighet
Beliggenheten til Radisson Blu Royal Hotel Bergen gjør det enkelt for familier å komme seg dit fra Flesland Lufthavn. En direkte flybuss tar ca. 35 minutter til Bergen sentrum, noe som betyr at familier raskt og enkelt kan starte sitt eventyr i Bergen.

Parkering og naturskjønne utsikter
For de som reiser med bil, tilbyr hotellet ubetjent parkering. I tillegg ligger hotellet ved siden av en sjarmerende rekke med tradisjonelle, fargerike trebygninger langs den gamle moloen, med vakker utsikt over marinaen – perfekt for familier som ønsker å utforske og ta inn skjønnheten av Bergen.

Oppsumert er Radisson Blu Royal Hotel Bergen et fremragende valg for familier som søker en kombinasjon av historisk sjarm, moderne bekvemmeligheter og en sentral beliggenhet for å utforske alt Bergen har å tilby.

Scandic Bergen City

 

Scandic Bergen City

12. Scandic Bergen City – Engen

Hakonsgaten 2, Bergen, 5015, Norge

Scandic Bergen City, strategisk plassert i Engen, Hakonsgaten 2, representerer et ideelt valg for familier som ønsker å dykke inn i Bergens kulturelle rikdom samtidig som de nyter komforten av et moderne hotell. Med sin direkte tilknytning til Bergen Kino og byens største konferansekapasitet, er hotellet ikke bare optimalt for forretningsreisende, men også for familier som søker en kulturell og underholdende opplevelse.

Kulinariske gleder og avslappende miljø
Restaurant Oscar på Scandic Bergen City frister med deilige måltider som passer for alle aldre, og skaper en herlig atmosfære for familier å nyte sammen. Kvelden kan tilbringes i hotellets bar, hvor man kan slappe av etter en dag full av opplevelser. Hotellet har også et hyggelig lobbyområde med peis, noe som gir en varm og innbydende følelse – perfekt for familier som ønsker å slappe av og samles.

Utforsk teaterdistriktet og natur
En kort spasertur unna ligger teaterdistriktet, hvor familier kan oppleve Den Nationale Scene, Ole Bull Scene og Torgallmenningen. Dette området byr på rikelig med underholdning og kulturelle opplevelser for alle aldre. I tillegg er hotellets beliggenhet ideell for natur- og friluftsaktiviteter, med Sentralbadet i Bergen, Nordnesparken og et stort utvalg av turløyper på de 7 fjellene som omkranser Bergen, lett tilgjengelig.

Enkel tilgang til transport
Scandic Bergen Citys beliggenhet gjør det enkelt for familier å reise til og fra hotellet. Bergen jernbanestasjon er kun en 5-minutters kjøretur unna, og reisen til Bergen lufthavn Flesland tar omtrent 20 minutter, noe som gjør hotellet spesielt tiltalende for familier som søker enkel tilgang til lokale transportmuligheter.

Sammenfattet tilbyr Scandic Bergen City en unik blanding av kulturelle opplevelser, moderne fasiliteter og en sentral beliggenhet. Dette gjør det til et utmerket valg for familier som ønsker å utforske alt det vakre Bergen har å tilby, samtidig som de nyter komforten og bekvemmeligheten av et førsteklasses hotell.

Scandic Ornen

 

Scandic Ornen

13. Scandic Ørnen – Nygård

Scandic Ørnen – Et Familievennlig Hotell med Fantastisk Utsikt i Bergen

Scandic Ørnen, prominent beliggende i Nygård ved Lars Hillesgate 18, skiller seg ut som et ideelt valg for familier som søker en kombinasjon av komfort, moderne fasiliteter og tilgang til Bergens kulturelle tilbud. Med sin sentrale beliggenhet nær Bystasjonen, og i nærheten av Grieghallen og diverse kulturattraksjoner, er hotellet perfekt for familier som ønsker å utforske byen.

Fantastisk utsikt og kulinariske opplevelser
Et av høydepunktene ved Scandic Ørnen er Roast restaurant og skybar i 13. etasje, hvor familier kan nyte måltider og drikkevarer med en fantastisk utsikt over Bergen og de omkringliggende fjellene. Roast restaurant og bar er populær blant både hotellgjester og lokalbefolkningen, og tilbyr en variert meny som passer for både voksne og barn.

Komfortable og tilgjengelige tom
Scandic Ørnen har store og komfortable rom, inkludert tilgjengelighetsrom spesielt designet for å møte behovene til alle gjester. Dette sikrer en behagelig og inkluderende opplevelse for familier med ulike behov.

Konferansefasiliteter og treningstilbud Med store konferansefasiliteter, moderne utstyr og 16 møterom med en kapasitet på opptil 450 gjester, er hotellet også en utmerket destinasjon for familier som kombinerer forretningsreiser med familietid. I tillegg, i hotellets 9. etasje, finner gjestene et moderne treningsrom med varierte treningsmuligheter, ideelt for å holde hele familien aktiv.

Lett tilgjengelig parkering
For familier som ankommer med bil, er det offentlig parkeringsplass tilgjengelig i nærheten av hotellet. Selv om forhåndsreservasjon ikke er nødvendig, tilbys denne ekstra tjenesten mot en avgift, noe som gir ekstra bekvemmelighet for reisende familier.

Oppsummert, tilbyr Scandic Ørnen en unik kombinasjon av praktisk plassering, komfortable fasiliteter, og imponerende utsikt, noe som gjør det til et ideelt valg for familier som ønsker å oppleve det beste Bergen har å tilby. Med sitt mangfold av tjenester og familievennlige miljø, er Scandic Ørnen et utmerket utgangspunkt for en minneverdig familieferie i Bergen.

14. Thon Hotel Orion – Bergen sentrum

Thon Hotel Orion – Et Familievennlig Hotell i Hjertet av Bergen

Thon Hotel Orion, vakkert beliggende på Bradbenken 3 i Bergen sentrum, er det perfekte valget for familier på jakt etter en komfortabel og praktisk opplevelse i Bergen. Dette totalrenovert hotellet tilbyr ikke bare en inkludert kveldsmat fra mandag til torsdag, men også utmerkede fasiliteter som et trimrom og møterom, alt rett ved den berømte Bryggen i Bergen.

Ideelt for familier
Hotellet er supert når det gjelder å imøtekomme behovene til barnefamilier. Med sine gode familierom, som standard Room Triple / Family, tilbyr Thon Hotel Orion fleksible overnattingsalternativer for familier. Hvert rom er komfortabelt utstyrt med en dobbeltseng og ekstra oppredning i seng eller sofa, og kan romme opptil fire personer. Med en størrelse på 23 m², er disse rommene romslige nok til å sikre et komfortabelt og behagelig opphold for hele familien.

Nærhet til attraksjoner
Beliggenheten til Thon Hotel Orion er ideell for familier som ønsker å utforske Bergen. Hotellet ligger i gangavstand til Torgalmenningen, Fløibanen og andre sentrale severdigheter, noe som gjør det enkelt for familier å oppleve det beste av hva byen har å tilby uten behov for lang transport.

Transport og parkering
Hotellet er kun ca. 2 minutter til fots fra flybussen, som gir direkte transport til Flesland Lufthavn, noe som gjør ankomst og avreise problemfri for reisende familier.

Oppsummert er Thon Hotel Orion en utmerket base for familier som besøker Bergen. Med sin kombinasjon av familievennlige fasiliteter, komfortable rom, og en beliggenhet nær byens hovedattraksjoner, er dette hotellet et naturlig valg for familier som ønsker å utforske alt det vakre Bergen har å tilby. Med Thon Hotel Orion, er familier garantert et minneverdig og praktisk opphold i denne sjarmerende norske byen.

Zander K Hotel

 

Zander K Hotel

15. Zander K Hotel – Bergen sentrum

Zander K Hotel – Et Trendy Familievennlig Hotell i Bergens Hjerte

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K Hotel raskt etablert seg som et av Bergens mest trendy hoteller, en status som ble forsterket ved nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i det anerkjente magasinet Wallpaper. Dette moderne hotellet, med sin beliggenhet et steinkast unna Bergens jernbanestasjon, representerer en perfekt kombinasjon av nordisk design og tilgjengelighet for familier som ønsker å oppleve det beste av byen.

Nordisk design og kortreiste råvarer
Zander K Hotel fokuserer på kvalitet og bærekraft, noe som kommer til uttrykk gjennom sitt engasjement for nordisk design og kortreiste råvarer. Frokosten, som er inkludert i oppholdet, serveres i Matbaren i første etasje og tilbyr et bredt utvalg av friske og næringsrike alternativer som passer for hele familien.

Et populært møtested
Hotellets pulserende lobby fungerer som et populært tilholdssted, hvor både lokalbefolkningen og hotellgjester kan samles. Dette skaper en unik atmosfære som er ideell for familier som ønsker å ta del i det lokale livet og samtidig nyte komforten av sitt opphold.

Perfekt plassering for familieutforskning i Bergen
Med sin nærhet til Bergens jernbanestasjon, er Zander K Hotel ideelt plassert for familier som ønsker å utforske byen. Flybussen og bybanen stopper like ved, noe som gjør det enkelt for familier å navigere i og rundt Bergen uten stress.

Parkering med rabatt
For familier som ankommer med bil, tilbyr Zander K Hotel praktiske parkeringsmuligheter med rabatterte priser i ByGarasjen og Grieg Parkeringshus. Gjester ved hotellet får henholdsvis 15% og 30% rabatt ved stempling av billett i resepsjonen, en tilleggsbekvemmelighet som gjør oppholdet enda mer problemfritt.

Oppsummert, Zander K Hotel er et ypperlig valg for familier som søker en kombinasjon av moderne design, førsteklasses beliggenhet og familievennlige fasiliteter. Med sitt fokus på kvalitet, komfort og tilgjengelighet, er Zander K Hotel et ideelt utgangspunkt for familier som ønsker å oppleve alt det fantastiske Bergen har å tilby.

Frokost er inkludert i prisen.

De beste familievennlige hotellene ved Fisketorget i Bergen

Adresse: Torget 5, 5014 Bergen

Oppdag de ideelle familiehotellene ved Fisketorget, lokalisert på Torget 5 i Bergen, en perfekt base for barnefamilier som ønsker å dykke inn i den fargerike og livlige atmosfæren av et av Norges mest berømte utendørsmarkeder. Med Bryggen, et UNESCOs verdensarvsted, som nærmeste nabo, tilbyr dette området en unik kombinasjon av kulturell rikdom og underholdning for hele familien.

Et vindu til Bergens sjel
Fisketorget i Bergen, beliggende midt i hjertet av byen, er omringet av de vestlandske fjordene og de syv fjell, og tilbyr en sjarmerende og autentisk opplevelse for familier. Dette pulserende markedet er ikke bare et sted for handel, men også et sted for kulturelle møter, hvor familier kan utforske og smake på lokale delikatesser som sjømat, frukt, grønnsaker og mer.

Familievennlige opplevelser ved Fisketorget
Rundt Fisketorget finner du et utvalg av familievennlige hoteller som gir enkel tilgang til alle markedsaktivitetene. Barn vil elske å se fargerike boder fylt med friske råvarer, mens foreldre vil sette pris på håndverksprodukter og suvenirer som reflekterer den lokale kulturen. Den store tilstrømningen av turister, spesielt om sommeren, skaper en livlig og glad atmosfære som er perfekt for familier som søker en autentisk Bergens-opplevelse.

Bondens Marked – En skattkiste av lokale råvarer
Bondens marked, et regelmessig innslag på Fisketorget, er et must-besøk for familier. Her kan du finne et vell av fristende, gode og lokale råvarer – en ypperlig mulighet for familier å introdusere barna for viktigheten av lokal mat og bærekraft.

Opplev Bergen fra dets beste side
Å bo på et av de familievennlige hotellene ved Fisketorget betyr at du er plassert i sentrum av alt som gjør Bergen spesielt. Det er den perfekte måten for familier å fordype seg i lokalkulturen, nyte fersk sjømat og oppleve den ekte sjarmen til denne historiske byen. Med så mye å se, lære og smake, er et opphold ved Fisketorget en uforglemmelig opplevelse for hele familien.

De beste familiehotellene ved Fisketorget:

 

  • Bergen Børs Hotel – Flotte rom og suiter, Bare Restaurant har tildelt Michelin-stjerne. Flere gode hotellpakker.

  • Hotel Oleana – 97 rom og signatursuiter. Like ved Torgalmenningen og Den blå steinen i Bergen sentrum.

  • Opus XVIFamilievennlig atmosfære og nær beliggenhet til flotte restauranter. Shoppingmuligheter og severdigheter i nærheten, like ved kollektivtransport.

image 46 - Bergen, Norge - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

 

Clarion Hotel Admiral

De beste familiehotellene ved Bryggen i Bergen:

Utforsk de beste familiehotellene ved Bryggen i Bergen, en historisk og kulturell skatt som representerer hjertet av byens historiske bykjerne. Bryggen, også kjent som Tyskebryggen og Hansabryggen, er kjent for sin sjarmerende gamle trebebyggelse og de brannsikre steinkjellerne, og er et perfekt reisemål for familier som ønsker å oppleve et levende kulturarv.

En hemmelig verden av kultur og historie
Bryggen skjuler en hemmelig verden av smale passasjer, sjarmerende småbutikker, gallerier og studioer. I området der lagerlokalene og de hanseatiske kontorene en gang stod, har nå kunstnere og designere etablert seg. Dette gjør Bryggen til et levende kulturminne, perfekt for familier som ønsker å utforske og oppleve en aktiv og historisk bydel.

Kulinariske opplevelser for hele familien
Området rundt Bryggen er også hjem til mange fremragende restauranter, som tilbyr et bredt spekter av matopplevelser. Fra tradisjonell norsk mat på To Kokker og Bryggeloftet & Stuene, til internasjonale retter på Nama Japanese Fusion og Restaurant 1877, er det noe for enhver smak. Dette gjør Bryggen til et ideelt sted for familier som ønsker å nyte gode måltider sammen etter en dag med utforskning.

Bo i hjertet av Bergens historie
Det å bo på et familievennlig hotell ved Bryggen betyr å være omgitt av Bergens rike historie og kultur. Med sin nærhet til både historiske severdigheter og moderne bekvemmeligheter, er hotellene ved Bryggen perfekte for familier som ønsker å fordype seg i byens unike atmosfære og samtidig nyte komfortabel overnatting.

En uforglemmelig familieopplevelse
Familiehotellene ved Bryggen gir en ideell base for å utforske alt det vakre og historiske Bergen har å tilby. Med en blanding av kulturelle severdigheter, utmerkede spisesteder og familievennlige aktiviteter, er et opphold ved Bryggen garantert å være en uforglemmelig opplevelse for hele familien. Her kan barn og voksne sammen utforske, lære og skape varige minner i en av Norges mest sjarmerende og historiske bydeler.

 

  • Radisson Blu Royal Hotel, Bergen – Et UNESCO-verdensarvsted. Ligger praktiskt talt på Bryggen. Bra og romslig frokostsal. 26 North er restauranten på hotellet.

  • Clarion Hotel Admiral – midt i hjertet av Bergen sentrum, og med en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.

  • Thon Hotel Bristol Bergen – Kort vei fra hotellet til Torgallmenningen, Bryggen i Bergen og Fisketorget. Hotellet er et godt utgangspunkt for shopping og uteliv i Bergen sentrum.

 

  •  

image 51 - Bergen, Norge - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

 

First Hotel Bergen Marin

De Bbste familiehotellene ved Fløibanen i Bergen

For familier som planlegger et besøk til Bergen, er hotellene i nærheten av Fløibanen et ideelt valg. Beliggende bare drøye 150 meter fra Fisketorget, tilbyr Fløibanen en unik opplevelse for både barn og voksne, og er et must-visit for alle som besøker byen. Med sin historie som strekker seg tilbake til 1918 og beliggenheten 320 meter over havet, er Fløibanen mer enn bare en transportmetode – det er en opplevelse i seg selv.

Familievennlige aktiviteter på Fløyen
På toppen av Fløibanen møtes du av et utsiktplatå med fantastisk utsikt over Bergen, og Fløyen Folkerestaurant ved endestoppet byr på deilige måltider i naturskjønne omgivelser. Fløyen er kjent for sine mange turmuligheter og brede turveier som er tilgjengelige for barnevogner og rullestolbrukere. Turen rundt Skomakerdiket er spesielt populær og tilgjengelig for alle.

Et paradis for barn
Fløyen er også et paradis for barn med sitt store utvalg av lekemuligheter og en spennende trollskog. Ved Fløistuen kafé på øvre stasjon finnes en stor lekeplass med varierte apparater, inkludert rutsjebaner, klatrestativ, disser og til og med Fløyentrollet. Denne lekeplassen er perfekt tilpasset både de minste og de litt større barna, og gir en unik mulighet for lek og moro i naturskjønne omgivelser.

Hotellene i nærheten av Fløibanen
Hotellene ved Fløibanen er perfekt tilrettelagt for familier, og gir enkel tilgang til alle disse fantastiske aktivitetene. Med sin sentrale beliggenhet, er det også enkelt å nå andre attraksjoner i Bergen, som cruiseterminalen på Bontelabo, som kun er en 10-15 minutters tur unna. Disse hotellene tilbyr ikke bare et komfortabelt opphold, men også en praktisk base for å utforske Bergen og dens naturskjønne omgivelser.

Å bo på et av de familievennlige hotellene nær Fløibanen gir familien en uforglemmelig opplevelse. Her kan du og dine nærmeste nyte både byens pulserende liv og den fredelige naturen, alt innenfor gangavstand. Med slike rike muligheter for eventyr og lek, er et opphold ved Fløibanen garantert å bli et kjært minne for hele familien.

 

  • Bergen Børs Hotel – Flotte rom og suiter, Bare Restaurant har tildelt Michelin-stjerne. Flere gode hotellpakker.

  • Hotel Oleana – 97 rom og signatursuiter. Like ved Torgalmenningen og Den blå steinen i Bergen sentrum.

De Beste familiehotellene i Bergen sentrum

Familiehotellene i Bergen sentrum

 

Photo by Matt Lamers on Unsplash

De beste familiehotellene i Bergen sentrum:

Oppdag de beste familiehotellene i Bergen sentrum, der komfort møter kultur i hjertet av Norges mest pittoreske by. Start ditt eventyr på Klosterhagen Hotell, som ligger i historiske omgivelser på Klosteret, rangert som nr. 10 av 22 steder med beste verdi i familiehoteller i Bergen, og tilbyr 15 komfortable rom inkludert frokost.

For en smak av Bergens rike historie, velg Radisson Blu Royal Hotel, som ligger praktisk talt på Bryggen, et UNESCO-verdensarvsted. Her kan familier nyte en romslig frokostsal og deilige måltider på hotellets restaurant, 26 North.Citybox Bergen Sentrum, et moderne lavprishotell, ligger sentralt og kun en 4 minutters gange fra togstasjonen, og tilbyr en praktisk løsning for familier på budsjett, med barn som er 10 år eller yngre som bor gratis.Ikke glem det trendy Zander K Hotel, nominert som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper. Her kan du og din familie oppleve nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste.Enten familien din er ute etter eventyr blant de syv fjellene som omkranser byen, eller ønsker å fordype seg i den lokale kulturen, er disse hotellene det ideelle utgangspunktet for et minneverdig opphold i Bergen sentrum. Med en blanding av historisk sjarm, moderne bekvemmeligheter, og sentrale beliggenheter, er det garantert at et opphold på et av disse hotellene vil bli et kjært minne for hele familien.

 

  • Klosterhagen Hotell – Klosterhagen Hotell ligger i historiske omgivelser på Klosteret i Bergen sentrum. 15 komfortable rom inkluder frokost. Nr. 10 av 22 steder med Beste verdi i Familiehoteller i Bergen

  • Radisson Blu Royal Hotel, Bergen – Et UNESCO-verdensarvsted. Ligger praktiskt talt på Bryggen. Bra og romslig frokostsal. 26 North er restauranten på hotellet.

  • Citybox Bergen Sentrum – Moderne lavprishotell sentralt i Bergen, kun 4 minutters gange fra togstasjonen. Barn som er 10 år eller yngre bor gratis.

  • Zander K Hotel – Nominert som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper. Nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste.

De beste familiehotellene i Flesland -perfekt for familier på gjennomreise

Bergen lufthavn, Flesland, ligger drøyt 20 km sør for Bergen sentrum, og er et utmerket valg for familier på kort gjennomfart i Bergen. Hvis du ønsker å bo i nærheten av lufthavnen, finnes det flere familievennlige hotellalternativer som gjør oppholdet behagelig og praktisk.

Clarion Hotel Bergen Airport Terminal er praktisk plassert vegg i vegg med Bergen Lufthavn. Hotellet tilbyr frokost, lunsj og gruppemiddager, noe som gjør det til et ideelt valg for familier som ønsker bekvemmelighet uten å gå på kompromiss med matkvaliteten.

Comfort Hotel Bergen Airport Terminal, kun en 5 minutters spasertur fra flyplassterminalen og en 16 minutters kjøretur fra Bergen sentrum, tilbyr gratis shuttlebuss til og fra flyplassen. Med sin nærhet til buss, taxi og Bybanen, er hotellet perfekt for familier som ser etter enkel tilgang til transport.

Thon Hotel Bergen Airport er spesielt tilrettelagt for familier som skal reise tidlig, for eksempel til syden. Beliggende 2 km fra Bergen Lufthavn Flesland, tilbyr hotellet en shuttlebuss direkte til og fra hotellet, noe som gir en stressfri start på reisen.

Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 20 min fra Bergen sentrum, er omringet av familievennlige aktiviteter. En kort kjøretur unna finner du Rush Trampolinepark, Leos Lekeland, bowling, Vannkanten badeland og «Høyt & Lavt» Klatrepark, noe som gir utallige muligheter for familieunderholdning.

beste familiehotellene i Flesland

 

Photo by Jørgen Håland on Unsplash

De beste familiehotellene i Flesland

 

  • Comfort Hotel Bergen Airport Terminal – 5 minutters spasertur unna flyplassterminalen på Bergen Lufthavn og 16 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Gratis shuttlebuss til og fra flyplassen. Buss, taxi og Bybanen finner du i gåavstand til hotellinngangen,

  • Thon Hotel Bergen Airport – Hotellet har gode tilbud for familier som skal reise tidlig til syden, og som trenger å stå opp tidlig for å reise på chartertur. Ligger 2 km unna Bergen Lufthavn Flesland. Shuttlebuss går direkte til og fra hotellet.

  • Quality Hotel Edvard Grieg – Kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 20 min fra Bergen sentrum. Kort kjøretur fra hotellet finner du spennende aktiviteter for hele familien, som blant annet Rush Trampolinepark, Leos Lekeland, bowling, Vannkanten badeland og «Høyt & Lavt» Klatrepark.

Familierestauranter ved Flesland Flyplass

Familierestauranter ved Flesland Flyplass

For matopplevelser i nærheten av lufthavnen, besøk Kitchen & Table Bergen Airport, kåret til årets beste restaurant i By Marcus Samuelsson-gruppen i 2015, eller nyt en kaffe og atmosfæren ved Espresso House Flesland, hvor dyktige baristaer sørger for en hyggelig kaffepause.Enten dere er på gjennomreise eller ønsker et behagelig opphold nær lufthavnen, tilbyr disse hotellene i Flesland en ideell kombinasjon av komfort, bekvemmelighet og tilgjengelighet, perfekt tilrettelagt for barnefamilier.

Kitchen & Table Bergen Airport – ble kåret til årets beste restaurant i By Marcus Samuelsson-gruppen i 2015.

Espresso House Flesland – Kaffebarer med atmosfære og dyktige baristaer

Ting å gjøre i Bergen med barn

Bryggen i Bergen – Bergens første bebyggelse lå på Bryggen som i dag er inkludert i Unesco’s liste over verdens kulturarv og er en av Bergens mest populære attraksjoner.

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene – Museum Vest – Historien om de tyske kjøpmennenes liv og arbeid gjennom 400 år.

Alvøen Hovedbygning – Bymuseet i Bergen – Alvøen er et meget vakkert og spesielt sted med en lang og rik industri- og sosialhistorie. Alvøen Hovedbygning rommer minner om Fasmerfamiliens liv i Bergen og Alvøen gjennom mer enn 300 år.

Bergen Kunsthall – Bergen Kunsthall er et offentlig støttet kunstgalleri i Bergen. Kunsthallen ligger langs Lille Lungegårdsvann i Bergen sentrum, mellom bygningene til Stenersens samlinger og Rasmus Meyers samlinger. 

Akvariet i Bergen – Akvariet i Bergen er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner. 

Fantoft Stavkirke – Fantoft stavkirke er en stavkirke i Fana bydel i Bergen. Den er en rekonstruksjon av den kirken som brant ned i 1992

Lysoen and Ole Bull’s Villa – Villaen med dens innbo og rike Ole Bull-minner har stått uforandret siden hans død på Lysøen i 1880. Den er nå fredet som nasjonalt minnesmerke.

Stoltzekleiven – Stoltzekleiven er en bratt steinlagt tursti og trapp i Bergen opp mot Sandviksfjellet. Trappa har cirka 908 trinn.

Bergens minste hus – Bergens minste bolighus ligger i Nye Sandviksveien og er ikke større enn totalt 30 kvadrameter, fordelt på to etasjer. 

Klatreparken Høyt & Lavt Bergen – Vestlandets største klatrepark. Her befinner du deg oppe i tretopper omkring frodige omgivelser. Klatreparken har totalt 9 spennende løyper med tilsammen 115 utfordrende hindre og over 20 zip-lines. 

Bergen Kaffebrenneri – Et uformelt og hyggelig sted med kaker, småretter og fantastisk god kaffe.

Trekroneren – Er du glad i pølser, så er denne boden for deg. Trekroneren har et rikt utvalg pølser med blant annet reinsdyrspølse, chorizo, bratwurst og ostepølse.

Fjordsightseeing – Et av cruisene, Rødne, drar fra Zachariasbryggen, like ved det kjente Fisketorget. Denne tar deg til Mostraumen og tilbake.

Småpudden bro – åpnet i 2014 og er en gangbro som går mellom bysiden og Løvstakksiden. Den er formet som en Z og gir gode fotomotiver om du er glad i å ta bilder.

Ulriken 643 – a Ulriksbanen opp Ulriken, det høyeste av «de 7 fjell», 643 moh. På Ulriken får du nydelig utsikt over Bergen og hele regionen.

Bergen Gokart – Helelektrisk Gokart, og kan tilby de råeste kartene på en spennende bane over to plan.

FlipZone Trampolinepark – Bergens største innendørs trampolinepark! Magisk verden omringet av stilig grafitti, lysshow og trampoliner på gulv og vegger.

Klatreparken Høyt & Lavt Bergen AS – klatre i tretoppene i Vestlandets største klatrepark. Lek deg gjennom 120 gøye hindre og 20 fartsfylte zipliner.

Museet Gamle Vossebanen – Ta en reise tilbake i tid ombord i vakkert restaurerte jernbanevogner i teak, trukket av et ekte damplokomotiv, turen går mellom Garnes og Midttun.

VilVite – VilVite er et vitensenter på Møhlenpris i en av Mjellem & Karlsen Verfts tidligere verkstedhaller. 

Vannkanten – Vannkanten Badeland med Norges lengste vannsklie.

Escape Bryggen – De eneste Escape rommene med lokaler på UNESCO verdensarvlisten!

The Room Bergen – Har du det som trengs til å rømme fra The Room på under 60 minutter? Ta med deg venner eller familie og prøv våre utfordrene og spennende rom!

CityHunt – Teamet ditt skal løse et historiedrevet mysterium i Bergens gater. Den mest spennende måten å oppleve byen på!

Bowling 1 Vestkanten – en av Norges mest populære bowlingsentre, og kan tilby et bredt spekter av opplevelser

Wasteland – Laserspill for alle

5D-kino – ristende seter, dufter og vind i ansiktet som gjør filmen til en realistisk opplevelse.

Test dine akrobatiske evner i 30 minutter på vannet med flyboard. Dette er en veldig morsom og populær opplevelsesgave!

Vindtunnel for barn – til barnet som drømmer om å fly er en fantastisk overraskelse! En perfekt gave som garantert vil huskes lenge!