Bergen, Norge

De beste barnevennlige familiehotellene i Bergen med basseng og attraksjoner for barn

De billigste familiehotellene i Bergen

De beste familiehotellene i Bergen

Familiehoteller i Bergen. Tips og anbefalinger

Velger du å bo i sentrum, har du kort gangavstand til attraksjoner som Bryggen, Fløibanen og Fisketorget.  Bergen sentrum er kjent for sine kulturarenaer, deriblant KODE-museene, som stiller ut norske malerier og samtidskunst, Grieghallen fra 1960-tallet og Bergen Kunsthall med sine roterende utstillinger. Lille Lungegårdsvannet er en liten, naturlig innsjø med en fontene i midten. Rundt Bergen jernbanestasjon finner du flust med hoteller samt moderne kjøpesentre som Bergen Storsenter og Xhibition.  Bergen sentrum finner du det meste, fra konditorier og kaffebarer til fiskerestauranter, fra små kunstbistroer til sportsbarer og nattklubber. Fra raske måltider på farten til kulinariske opplevelser på gourmetrestauranter. Noen av de bedre familierestaurantene i Bergen sentrum er Horn of Africa, Bryggeloftet & Stuene, Olivia Zachariasbryggen og Fjellskål Sjømatrestaurant

Bestill 6 til 8 måneder i forveien for de beste rommene og prisene.

Bergen Bors Hotel - Familiehotell
Bergen Bors Hotel – Familiehotell

1. Bergen Bors Hotel – Fisketorget 🔥

Adresse: Vågsallmenningen 1, Bergen, 5014, Norge

Bergen Børs Hotel med Barn – Barnefamilier anbefaler beliggenheten til alle som reiser med barn. De har gitt beliggenheten 9,8 i score hos Booking.

Hotellet tilbyr noen av Bergens aller flotteste rom og suiter, samt umiddelbar nærhet til Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen og handlegaten Strandgaten.

Byens bar- og restaurantstrøk ligger også like ved, men du trenger faktisk ikke å forlate bygget for å spise i Bergens beste restaurant. Bare Restaurant er nettopp tildelt en Michelin-stjerne, som første restaurant i byen. Menyen i restauranten er vestlandsbasert med lokale råvarer.

Familierommene er større hotellrom med dobbeltseng og sovesofa. Rommene har også skrivebord, smart-TV, Nespresso-maskin, minibar og telefon samt gratis trådløst internett. Bad med dusj og hårføner. Ideelle rom for de som ønsker bedre plass. Har barnesenger tilgjengelig. Det er ingen parkering tilgjengelig på hotellet.

2. Citybox Bergen – Nygård

Nygårdsgaten 31, Hovedinngang fra Strømgaten, Bergen, 5015, Norge

Citybox Bergen ligger i sentrum av Bergen. Hvis shopping står på planen, er Galleriet kjøpesenter og Xhibition kjøpesenter verdt et besøk, mens Festplassen og Møhlenpris badeplass kan friste med vakre naturomgivelser.

Beliggenheten anbefales hvis du reiser med barn. Fløybanen og Bryggen er også verdt et besøk.

Citybox er et annerledes hotell. Du ordner selv med bestilling, betaling, innsjekk og utsjekk, og du får noen av markedets rimeligste priser. Citybox har ingen ordinær resepsjon, men det er alltid en Cityboxvert til stede på hotellet, slik at du har noen tilgjengelig 24 timer i døgnet. Kjøleskap på fellesområde.

Parkering finnes i GriegPark rett over gaten. Pris er ca kr 230,- per døgn. Alternativt kan man parkere i Bygarasjen (ca. 400m unna hotellet) og det koster ca 150,- per døgn.

3. Clarion Collection Hotel Havnekontoret – Bergen sentrum

Slottsgaten 1, Bergen, 5003, Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger midt på Bryggen i Bergen – en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken.

Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. Hver morgen kan får du servert frokost, som er inkludert i prisen. Kveldsmat serveres hver kveld. Det kan være suppe, salat, og varmrett.

På hotellet er det en restaurant, et treningssenter og en bar/lounge. Andre fasiliteter som tilbys, er en badstue og en takterrasse.

4. Clarion Hotel Admiral – Bergen sentrum 🔥

C. Sundts gate 9, Bergen, 5004, Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen.

Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv. Dette er et kontantfritt hotell. Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget.

Hotellet har egen restaurant, Kitchen and Table. Her er det bar og det serveres amerikanske retter. Her serveres det frokost og middag.

Med hav på tre sider får man en maritim følelse, samtidig som hotellets interiør er fresht og moderne.

Parkering må gjøres i nærmeste parkeringshus, Klostergarasjen og City Park. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon.

På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i Bergen.

5. Comfort Hotel Bergen – Strandgaten

Strandgaten 190, Bergen, Hordaland, 5004, Norge

Comfort Hotel Bergen er for deg som vil ha et smart hotell i Bergen by. Med fem minutter fra Fisketorget og Flybussen er du klar til å erobre Vestlandets hovedstad.

Treff turistene på Bryggen eller del en god flaske på Pingvinen i Vaskerelven.

Comfort Hotel Bergen ligger i Strandgaten, i enden av Bergens eldste bilfrie gate. Ubetjent parkering (mot et tilleggsgebyr) Hotellet er nylig renovert med helt nye rom, barception (bar + reception = Barception), frokostområde og en stilren lobby.

Gratis frokostbuffé fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 11.00 i helgene Lobbyen er utviklet spesielt for at du kan jobbe i rolige omgivelser, se på fotball med venner eller nyte mat fra Comfort Deli. Comfort Hotel Bergen har også fått et helt nytt .

Grand Hotel Terminus
Grand Hotel Terminus

6. Grand Hotel Terminus – Bergen sentrum

Zander Kaaesgate 6, Bergen, N-5015, Norge

Grand Hotel Terminusa har restaurert og renovert rom for rom, restaurant og resepsjon, og «Grand Old Lady» har fått sin opprinnelige prakt tilbake.

Med gode rom og en rekke konferanse- og selskapslokaler finnes et tilbud til de fleste anledninger. Egen hage på to mål hører til hotellet, hvor både hotellets gjester kan slappe av og hagefester arrangeres. Med beliggenhet rett ved jernbanen, er det kort vei til offentlig transport og opplevelser i Bergen.

Velg datoer for å se priser.

Hotel Park Bergen
Hotel Park Bergen

7. Hotel Park Bergen – Nygård

HARALD HÅRFAGRESGATE 35, Bergen, 5007, Norge

Hotel Park er et familiedrevet hotell hvor tradisjoner forener fortid og nåtid i en lun atmosfære, kledd med antikviteter og moderne design. Kort avstand til sentrum, jernbane og bussterminal.

Frokostbuffet er inkludert i romprisen. Her serverer Hotel Park Bergen en variasjon av hjemmelaget brød fra deres lokale baker, økologisk melk, smoothies, oster, yoghurt, hjemmelaget granola, knekkebrød, eggerøre, syltetøy, eggesalat, sild, røkt ørret og skinkepålegg. Kaffe, te og brownies er ellers tilgjengelig, gratis, hele døgnet. Ingen parkering tilgjengelig.

Klosterhagen Hotel
Klosterhagen Hotel

8. Klosterhagen Hotel – Bergen sentrum

Strangehagen 2, Bergen, 5011, Norge

Et lite hotell med personlig preg, og gåavstand til alt! Klosterhagen Hotell med 15 gjesterom ligger i historiske omgivelser på Klosteret, i bydelen Nordnes i Bergen sentrum.

I et gammelt Bergenshus fra 1880 årene. Alle rom har eget bad, flatskjerm med strømmetjenester via Google Chromecast og trådløst internett. Her får du en velsmakende hjemmelaget frokost inkludert i prisen.

Barn bor gratis! Ett barn kan overnatte gratis i sengene som allerede finnes på rommet. Klosterhagen Hotell er unikt i den forstand at det er et arbeidstreningstiltak.

Ingen parkering på stedet, men parkering i nærheten for NOK 250 per døgn.

Magic Hotel Korskirken
Magic Hotel Korskirken

9. Magic Hotel Korskirken – Bergen sentrum

Nedre Korskirkeallmenning 1 A, Bergen, 5017, Norge

Magic Hotels er en del av Magic Norway konsernet og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 403 rom designet av Karim Rashid.

Her får du et komplett tilbud til gjester i Bergen sentrum, som innbefatter kultur, mat, uteliv og shopping. Stedet har blant annet frokost (inkludert).  Hotellet tilbyr også en restaurant, en nattklubb og en bar/lounge. 

Gjennom å kunne tilby gjester mer enn en seng å sove i, skal gi deg en opplevelse utover det vanlige. Et naturlig knutepunkt for opplevelser i Bergen sentrum.

Parkering mot betaling i nærheten: NOK 195 per dag.

Ole Bull Hotel & Apartment
Ole Bull Hotel & Apartment

10. Ole Bull Hotel & Apartment – Bergen sentrum

Ovre Ole Bullsplass 3, Bergen, 5012, Norge

Ole Bull Hotel & Apartments ligger 200 meter fra Den Nationale Scene og like rundt hjørnet fra den livlige Torgallmenningen i Bergen.

Her tilbys du stilfulle leiligheter i ulike størrelser med gratis Wi-Fi og moderne kjøkken. Et par lokale landemerker er Bryggen og Torgalmenningen, men hvis det heller er shopping som står på planen, kan du ta turen til Kløverhuset kjøpesenter og Galleriet kjøpesenter.

Leilighetene har kjøkken med kjøleskap, ovn, kokeplater og mikrobølgeovn.

Radisson Blu Royal Hotel Bergen
Radisson Blu Royal Hotel Bergen

11. Radisson Blu Royal Hotel Bergen – Bergen sentrum

Vis på kart

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen ligger ved siden av Bryggen, byens historiske bryggeområde – en av Norges mest populære attraksjoner og et UNESCOs verdensarvliste.

Restaurant som kan friste med bar og lokale retter. Her er det åpent hver dag, og det serveres frokost og middag. Her er det også et treningssenter og en kaffebar/kafé.

Ubetjent parkering. Hotellet ligger ved siden av en sjarmerende rekke med tradisjonelle, fargerike trebygninger som ligger langs den gamle moloen, med vakker utsikt over marinaen.

Moderne fasiliteter i tradisjonelle omgivelser. Livlige rom og suiter innredet med stilfull innredning og moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi. Fra Flesland Lufthavn kan du ta flybussen til Bergen sentrum (35 min).

Scandic Bergen City
Scandic Bergen City

12. Scandic Bergen City – Engen

Hakonsgaten 2, Bergen, 5015, Norge

Bo i hjertet av Bergen. Med tilknytning til Bergen Kino har de byens største konferansekapasitet for opptil 2000 personer. Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve Bergen sin kultur og severdigheter, i kombinasjon med møte eller konferanse.

Spis god mat i restaurant Oscar eller tilbring kvelden baren. Her er det et hyggelig lobbyområde med peis. Med sentral beliggenhet er Scandic Bergen City perfekt for fornøyelse.

Teaterdistriktet ligger kun et par kvartaler unna. Her kan du oppleve Den Nationale Scene, Ole Bull Scene og Torgallmenningen. Det er kort vei til Sentralbadet i Bergen, Nordnesparken og et stort utvalg turløyper på de 7 fjellene som omkranser Bergen.

Bergen jernbanestasjon ligger en 5-minutters kjøretur unna og turen til Bergen lufthavn Flesland tar ca. 20minutter.

Scandic Ornen
Scandic Ornen

13. Scandic Ørnen – Nygård

Lars Hillesgate 18, Bergen, 5008, Norge

Stort konferansehotell med kapasitet til 450 gjester. Hotellet er sentralt plassert nær Bystasjonen i Bergen, i nærheten av Grieghallen og kulturattraksjoner.

Fra Roast restaurant og skybar i 13. etasje kan du nyte en fantastisk utsikt. Scandic Ørnen har store og komfortable rom, inkludert tilgjengelighetsrom. Hotellet har store konferansefasiliteter, moderne utstyr, 16 møterom og en kapasitet på opp til 450 gjester.

Roast restaurant og bar, er populær både blant gjester og byens lokalbefolkning. Bergens eneste skybar ligger i 13. etasje, med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. I 9. etasje finner du deres  moderne treningsrom med varierte treningsmuligheter.

Offentlig parkeringsplass finnes i nærheten (forhåndsreservasjon ikke nødvendig) og koster ekstra.

14. Thon Hotel Orion – Bergen sentrum

Bradbenken 3, Bergen, 5003, Norge

Thon Hotel Orion er et totalrenovert hotell med kveldsmat fra mandag til torsdag inkludert i prisen. Hotellet har både trimrom og møterom like ved Bryggen i Bergen.

Hotellet har gode familierom, som standard Room Triple / Family. Komfortabelt dobbeltrom med dobbeltseng samt ekstra oppredning i seng eller sofa, for inntil fire personer. Størrelse på rommet: fra 23 m.

Det er gangavstand til Torgalmenningen, Fløibanen og andre severdigheter i sentrum. Begrensede parkeringsmuligheter. Ca. 2 min å gå til flybussen, som tar deg til Flesland Lufthavn.

Zander K Hotel
Zander K Hotel

15. Zander K Hotel – Bergen sentrum

Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland, 5015, Norge

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper.

Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Frokost er inkludert og serveres i Matbaren i 1. etg. Den pulserende lobbyen er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester. Hotellet ligger et steinkast unna jernbanen i Bergen.

Flybussen og bybanen stopper like ved. Nærmeste parkeringshus er ByGarasjen, hvor deres gjester får 15% rabatt, og Grieg Parkeringshus, hvor gjester får 30% rabatt ved stempling av billett i resepsjonen.

Frokost er inkludert i prisen.

De Beste Familiehotellene ved Fisketorget

Adresse: Torget 5, 5014 Bergen
Bryggen er en selvfølge når du er i Bergen. Her er det en handelsplass med salgsboder for omsetning av fisk, skalldyr, bær, frukt og blomster i tillegg til suvenirer. Det har en stor tilstrømning av turister, særlig om sommeren.
Torget i Bergen er et av Norges mest kjente og berømte utendørsmarkeder. Her selges sjømat, frukt og grønnsaker. Fisketorget i Bergen ligger midt i hjerte av byen mellom vestlandske fjorder og de syv fjell. Bondens marked vil være et regelmessig innslag på Fisketorget. Her vil du finne fristende, gode og lokale råvarer.

De beste familiehotellene ved Fisketorget:

 • Bergen Børs Hotel – Flotte rom og suiter, Bare Restaurant har tildelt Michelin-stjerne. Flere gode hotellpakker.
 • First Hotel Bergen Marin – Nærheten av Fløibanen, Escape Bryggen og BarBarista. Store romm, noen eldre.
 • Hotel Oleana – 97 rom og signatursuiter. Like ved Torgalmenningen og Den blå steinen i Bergen sentrum.
 • Opus XVIFamilievennlig atmosfære og nær beliggenhet til flotte restauranter. Shoppingmuligheter og severdigheter i nærheten, like ved kollektivtransport.
image 46
Clarion Hotel Admiral

De Beste Familiehotellene ved Bryggen:

Bryggen i Bergen, også kjent som Tyskebryggen og Hansabryggen, omfatter den gamle trebebyggelsen og brannsikre steinkjellere i den historiske bykjernen i Bergen. Her ligger en hemmelig verden av passasjer, småbutikker, gallerier og studioer. I de tidligere lagerlokalene og hanseatiske kontorene har nå designere og kunsterne tatt over. Bryggen fremstår som et levende kultur­minne som er i bruk i en aktiv historisk bydel. Det er mange gode restauranter ved Bryggen. Her ligger To Kokker, Bryggeloftet & Stuene, Enhjørningen, Game Sportsbar, Nama Japanese Fusion og Restaurant 1877, for å nevne noen.

 • Radisson Blu Royal Hotel, Bergen – Et UNESCO-verdensarvsted. Ligger praktiskt talt på Bryggen. Bra og romslig frokostsal. 26 North er restauranten på hotellet.
 • Clarion Collection Hotel Havnekontoret – Ligger med flott plassering midt på Bryggen. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. 
 • Clarion Hotel Admiral – midt i hjertet av Bergen sentrum, og med en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.
 • Thon Hotel Bristol Bergen – Kort vei fra hotellet til Torgallmenningen, Bryggen i Bergen og Fisketorget. Hotellet er et godt utgangspunkt for shopping og uteliv i Bergen sentrum.
image 51
First Hotel Bergen Marin

De Beste Familiehotellene ved Fløibanen

Drøyt 150 meter fra Fisketorget finner du starten på den berømte Fløibanen. Fløybanen tar vanligvis 70 passasjerer på hver avgang. På én avgang med Fløibanen kan det være med inntil fire barnevogner eller rullestoler. I området er det også gratis toalett for funksjonshemmede og stellebord. På Fløyen er det fine og brede turveier som egner seg for turer med barnevogn. Fløibanen er Skandinavias eneste skinnegående kabelbane for passasjerer. Det tar rundt ti minutter fra start til endestasjonen på toppen, 320 meter over havet. Banen ble offisielt åpnet tidlig i 1918. Fra cruiseterminalen på Bontelabo til Fløibanens nedre stasjon på Vetrlidsallmenningen tar det ca. 10-15 minutter. På toppen av Fløibanen møter du først et utsiktplatå med fantastisk utsikt over Bergen. Fløien Folkerestaurant ligger 320 moh. ved endestoppet for Fløibanen. Fløyen har mange fine turmuligheter og er et perfekt utgangspunkt for en herlig tur i byfjellene. Mange av våre turveier er lett tilgjengelig med barnevogn. Turen rundt Skomakerdiket egner seg også for rullestolbrukere. På Fløyen finner du et stort utvalg lekemuligheter og en spennende trollskog! Like ved Fløistuen kafé på øvre stasjon finner du en stor lekeplass med varierte apparater. Barna kan leke mens du tar deg en kopp kaffe om du trenger det. Her er blant annet flere rutsjebaner, klatrestativ,  disser og Fløyentrollet. Lekeplassen passer fint for de minste barna men også de litt større.

 • Bergen Børs Hotel – Flotte rom og suiter, Bare Restaurant har tildelt Michelin-stjerne. Flere gode hotellpakker.
 • First Hotel Bergen Marin – Nærheten av Fløibanen, Escape Bryggen og BarBarista. Store rom, noen eldre.
 • Hotel Oleana – 97 rom og signatursuiter. Like ved Torgalmenningen og Den blå steinen i Bergen sentrum.

De Beste familiehotellene i Bergen sentrum

Familiehotellene i Bergen sentrum
Photo by Matt Lamers on Unsplash

De beste familiehotellene i Bergen sentrum:

 • Klosterhagen Hotell – Klosterhagen Hotell ligger i historiske omgivelser på Klosteret i Bergen sentrum. 15 komfortable rom inkluder frokost. Nr. 10 av 22 steder med Beste verdi i Familiehoteller i Bergen
 • Radisson Blu Royal Hotel, Bergen – Et UNESCO-verdensarvsted. Ligger praktiskt talt på Bryggen. Bra og romslig frokostsal. 26 North er restauranten på hotellet.
 • Citybox Bergen Sentrum – Moderne lavprishotell sentralt i Bergen, kun 4 minutters gange fra togstasjonen. Barn som er 10 år eller yngre bor gratis.
 • Zander K Hotel – Nominert som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper. Nrdisk design og kortreiste råvarer på sitt beste.

De beste familiehotellene i Flesland

Bergen lufthavn, Flesland er en lufthavn som ligger på Flesland, drøyt 20 km sør for Bergen sentrum. Hvis du bare er på kort gjennomfart med familien i Bergen, og ønsker å bo i nærheten av Flesland Lufthavn har vi samlet disse hotellene.

beste familiehotellene i Flesland
Photo by Jørgen Håland on Unsplash

De beste familiehotellene i Flesland

 • Clarion Hotel Bergen Airport Terminal – vegg i vegg med Bergen Lufthavn. Serverer vi frokost, lunsj og gruppemiddager.
 • Comfort Hotel Bergen Airport Terminal – 5 minutters spasertur unna flyplassterminalen på Bergen Lufthavn og 16 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Gratis shuttlebuss til og fra flyplassen. Buss, taxi og Bybanen finner du i gåavstand til hotellinngangen,
 • Thon Hotel Bergen Airport – Hotellet har gode tilbud for familier som skal reise tidlig til syden, og som trenger å stå opp tidlig for å reise på chartertur. Ligger 2 km unna Bergen Lufthavn Flesland. Shuttlebuss går direkte til og fra hotellet.
 • Quality Hotel Edvard Grieg – Kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 20 min fra Bergen sentrum. Kort kjøretur fra hotellet finner du spennende aktiviteter for hele familien, som blant annet Rush Trampolinepark, Leos Lekeland, bowling, Vannkanten badeland og «Høyt & Lavt» Klatrepark.

Familierestauranter ved Flesland Flyplass

Kitchen & Table Bergen Airport – ble kåret til årets beste restaurant i By Marcus Samuelsson-gruppen i 2015.

Espresso House Flesland – Kaffebarer med atmosfære og dyktige baristaer

Ting å gjøre i Bergen med barn

Bryggen i Bergen – Bergens første bebyggelse lå på Bryggen som i dag er inkludert i Unesco’s liste over verdens kulturarv og er en av Bergens mest populære attraksjoner.

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene – Museum Vest – Historien om de tyske kjøpmennenes liv og arbeid gjennom 400 år.

Alvøen Hovedbygning – Bymuseet i Bergen – Alvøen er et meget vakkert og spesielt sted med en lang og rik industri- og sosialhistorie. Alvøen Hovedbygning rommer minner om Fasmerfamiliens liv i Bergen og Alvøen gjennom mer enn 300 år.

Bergen Kunsthall – Bergen Kunsthall er et offentlig støttet kunstgalleri i Bergen. Kunsthallen ligger langs Lille Lungegårdsvann i Bergen sentrum, mellom bygningene til Stenersens samlinger og Rasmus Meyers samlinger. 

Akvariet i Bergen – Akvariet i Bergen er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner. 

Fantoft Stavkirke – Fantoft stavkirke er en stavkirke i Fana bydel i Bergen. Den er en rekonstruksjon av den kirken som brant ned i 1992

Lysoen and Ole Bull’s Villa – Villaen med dens innbo og rike Ole Bull-minner har stått uforandret siden hans død på Lysøen i 1880. Den er nå fredet som nasjonalt minnesmerke.

Stoltzekleiven – Stoltzekleiven er en bratt steinlagt tursti og trapp i Bergen opp mot Sandviksfjellet. Trappa har cirka 908 trinn.

Bergens minste hus – Bergens minste bolighus ligger i Nye Sandviksveien og er ikke større enn totalt 30 kvadrameter, fordelt på to etasjer. 

Klatreparken Høyt & Lavt Bergen – Vestlandets største klatrepark. Her befinner du deg oppe i tretopper omkring frodige omgivelser. Klatreparken har totalt 9 spennende løyper med tilsammen 115 utfordrende hindre og over 20 zip-lines. 

Bergen Kaffebrenneri – Et uformelt og hyggelig sted med kaker, småretter og fantastisk god kaffe.

Trekroneren – Er du glad i pølser, så er denne boden for deg. Trekroneren har et rikt utvalg pølser med blant annet reinsdyrspølse, chorizo, bratwurst og ostepølse.

Fjordsightseeing – Et av cruisene, Rødne, drar fra Zachariasbryggen, like ved det kjente Fisketorget. Denne tar deg til Mostraumen og tilbake.

Småpudden bro – åpnet i 2014 og er en gangbro som går mellom bysiden og Løvstakksiden. Den er formet som en Z og gir gode fotomotiver om du er glad i å ta bilder.

Ulriken 643 – a Ulriksbanen opp Ulriken, det høyeste av «de 7 fjell», 643 moh. På Ulriken får du nydelig utsikt over Bergen og hele regionen.

Bergen Gokart – Helelektrisk Gokart, og kan tilby de råeste kartene på en spennende bane over to plan.

FlipZone Trampolinepark – Bergens største innendørs trampolinepark! Magisk verden omringet av stilig grafitti, lysshow og trampoliner på gulv og vegger.

Klatreparken Høyt & Lavt Bergen AS – klatre i tretoppene i Vestlandets største klatrepark. Lek deg gjennom 120 gøye hindre og 20 fartsfylte zipliner.

Museet Gamle Vossebanen – Ta en reise tilbake i tid ombord i vakkert restaurerte jernbanevogner i teak, trukket av et ekte damplokomotiv, turen går mellom Garnes og Midttun.

VilVite – VilVite er et vitensenter på Møhlenpris i en av Mjellem & Karlsen Verfts tidligere verkstedhaller. 

Vannkanten – Vannkanten Badeland med Norges lengste vannsklie.

Escape Bryggen – De eneste Escape rommene med lokaler på UNESCO verdensarvlisten!

The Room Bergen – Har du det som trengs til å rømme fra The Room på under 60 minutter? Ta med deg venner eller familie og prøv våre utfordrene og spennende rom!

CityHunt – Teamet ditt skal løse et historiedrevet mysterium i Bergens gater. Den mest spennende måten å oppleve byen på!

Bowling 1 Vestkanten – en av Norges mest populære bowlingsentre, og kan tilby et bredt spekter av opplevelser

Wasteland – Laserspill for alle

5D-kino – ristende seter, dufter og vind i ansiktet som gjør filmen til en realistisk opplevelse.

Test dine akrobatiske evner i 30 minutter på vannet med flyboard. Dette er en veldig morsom og populær opplevelsesgave!

Vindtunnel for barn – til barnet som drømmer om å fly er en fantastisk overraskelse! En perfekt gave som garantert vil huskes lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.