Finn billige flybiletter, Start her

Når er det billigst å bestille flybilletter? (Oppdatert 2023)

lazy

Oppdatert 28. februar 2023

Når er det billigst å bestille flybilletter?

Fra å være fleksibel med reisedatoene dine til å undersøke ulike reisebyråer og søkemotorer, vil vi vise deg hvordan du kan spare penger på flyreiser uten å måtte gå på kompromiss med komforten. Les videre for å finne ut hvordan du kan få mest mulig ut av reisebudsjettet ditt i år!

I dag skal vi hjelpe deg med å mestre kunsten å finne en billig flyreise. Dette er de nøyaktige stegene vi har fulgt i et tiår, for å skaffe de billigste flybilletten hver gang vi flyr. Hvis du følger disse tipsene også, vil du aldri mer være den personen i flyet som har betalt latterlig for mye!

   1. Bestill på forhånd: Flybilletter pleier å være billigere jo lenger i forveien du bestiller, så prøv å planlegge reisen og bestill billettene så tidlig som mulig. Momondo har en prisvarseltjeneste, som holder øye med prisendringen for deg.

   2. Vær fleksibel med reisedatoene dine: Hvis du har litt fleksibilitet i reisedatoene dine, kan du kanskje finne billigere flyreiser ved å reise på mindre populære dager eller på mindre populære tidspunkter. Google Flights gir deg en god oversikt.

   3. Sammenlign priser: Bruk en reisesøkemotor eller et nettsted for å sammenligne priser fra flere flyselskaper og bestillingsnettsteder.
    Tips er å teste ut Skyscanner og Momondo. Ikke bare se på grunnprisen – vurder også kostnadene for tilleggsgebyrer, for eksempel bagasjeavgifter eller setevalgsgebyrer.

   4. Vurder alternative flyplasser: Noen ganger kan det være billigere å fly inn eller ut av en mindre flyplass i nærheten enn å fly inn eller ut av en større internasjonal flyplass.

   5. Registrer deg for varsler: Mange reisenettsteder og flyselskaper tilbyr varsler for prisfall eller spesialtilbud. Registrer deg for varsler for å holde deg informert om de siste rabattene og kampanjene. Tips: Skyscanner og Momondo

   6. Vær åpen for mellomlandinger: Direkteflyvninger pleier å være dyrere enn flyvninger med mellomlandinger. Hvis du er villig til å ha en mellomlanding eller to, kan du kanskje finne en billigere flyreise. Tips her er Kiwi

   7. Bestill tur-retur-billett: I noen tilfeller kan tur-returbilletter være billigere enn enveisbilletter. Hvis du kjenner dine reisedatoer og kan forplikte deg til en tur-retur-billett, kan det være verdt å vurdere.

  Du kan også prøve å være fleksibel med reisedatoene dine, da å fly på mindre populære dager eller til mindre populære tider ofte kan gi lavere priser. I tillegg kan det være nyttig å sammenligne priser fra flere flyselskaper og bestillingsnettsteder ved å bruke en reisesøkemotor eller et nettsted, og å vurdere alternative flyplasser eller flyreiser med mellomlandinger.

  Til slutt kan det å registrere seg for varsler og bestille tur-returbilletter også hjelpe deg med å finne de beste prisene på flyreisene dine. Totalt sett lønner det seg å være proaktiv og gjøre research når du søker etter billige flybilletter.

  Husk at prisene på flybillettene kan svinge ofte, så det er lurt å bestille billettene så snart du finner en pris du er komfortabel med.

  LEGO Friends Ryggsekk Hearts, Purple

  kr 519,00
  En lett og praktisk ryggsekk fra LEGO® Friends. Vesken fungerer som en ryggsekk, men kan enkelt gjøres om til en

  X`Blade 4.0 Bag

  kr 2.499,00

  Conwood Pacifica kuffertsæt M+L persian red

  kr 3.276,00
  Detaljer: – Farge(r): magenta – Mønster: vertikale striper Pacifica er en stærk og slagfast model i elegant design! Kuffertens overfladestruktur

  Start med Momondo

  Momondo er en reisesøkemotor som lar brukerne sammenligne priser på flyreiser, hoteller og leiebiler. Nettstedet ble grunnlagt i 2006 og har hovedkontor i København, Danmark.

  Momondo har et brukervennlig grensesnitt og tilbyr en rekke søkealternativer, inkludert muligheten for å søke etter flyreiser basert på de billigste prisene, raskeste rutene eller en kombinasjon av begge deler. Nettstedet har også en funksjon kalt «Priskalender», som lar brukerne se de laveste prisene på flyreiser over en periode på flere måneder.

  I tillegg til sine verktøy for sammenligning av flypriser, tilbyr momondo også verktøy for sammenligning av priser på hoteller og leiebiler. Målet til selskapet er å hjelpe reisende med å finne de beste tilbudene på reiser og gjøre planleggingen og bestillingen av en tur så enkel og stressfri som mulig.

  Vis hos Momondo.no

  Spar penger på reisen med disse topp flysøkemotorene for 2023

  Oppdag de beste flysøkemotorene for 2023 og spar penger på dine neste eventyr! Reisebransjen er i stadig endring, og med stadig økende priser kan det være en utfordring å finne de billigste flybillettene. Men fortvil ikke! Vi har samlet en liste over de mest pålitelige og effektive nettstedene som vil hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på flyreiser. Ta en titt på våre anbefalinger nedenfor og begynn å planlegge drømmereisen din:

  Momondo 🔥🔥
  Den ultimate destinasjonen for å finne de billigste flyreisene. 

  Skyscanner 🔥
  Din enestående reisepartner som gir deg totalpakken for flybestillinger. 

  Google Flights
  Oppdag de billigste reisedatoene og spar stort på flybilletter.

  Scotts Cheap Flights
  Få tilgang til eksklusive flytilbud og spar masse penger.

  Airfare Watchdog
  Din ultimate kilde for siste minutt flyreiser og fantastiske avtaler.

  Hotwire
  Bestill fly og hotell samtidig og spar ekstra!

  Travelocity
  Garantert beste pris på flyreiser – finn din drømmeferie til den beste prisen.

  Hopper
  Få forutsigelser om reisedeals og spar penger på dine neste eventyr.

  Skiplagged
  Utforsk «hidden city ticketing» og avslør fantastiske rabatter.

  Expedia 🔥
  Finn de beste fly+hotell feriepakkene og nyt en komplett reiseopplevelse.

  TripAdvisor
  Bestill flyreiser med flyselskapsanmeldelser for å sikre den beste kvaliteten på din reise.

  Orbitz
  Samle poeng på flybestillinger og nyt eksklusive fordeler.

  Kiwi
  Utforsk flerreise-flybestillinger og få de beste tilbudene på tvers av flere destinasjoner.

  Når legger norwegian ut billige flybilletter?

  Vanligvis tilbyr Norwegian billige flybilletter gjennom hele året. Imidlertid kan prisen på billettene variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert sesong, tidspunkt for bestilling, reisemål og tilbud.

  For å øke sjansene for å få tak i billige flybilletter fra Norwegian, kan du prøve å følge disse tipsene:

  1. Bestill billettene dine på forhånd – jo tidligere du bestiller, desto større er sjansen for å få tak i en billig billett.

  2. Vær fleksibel med datoene dine – prisen på billettene kan variere betydelig avhengig av hvilken dag og tid på året du reiser.

  3. Følg Norwegian på sosiale medier og meld deg på deres nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om tilbud og kampanjer.

  4. Søk etter billetter på ulike reisesider og sammenlign prisene for å få den beste avtalen.

  Husk at prisene på flybilletter kan være gjenstand for endringer, og det kan være lurt å overvåke prisen på billettene dine etter at du har bestilt dem, da du kanskje kan få refundert mellomlegget hvis prisen på billettene faller etter bestillingen.

  Slik finner du en billig flytur uansett hvor du vil dra i verden:

  Glem mytene

  Den første du må vite vite om å finne de billigste flyreisene er at det ikke finnes noen mystisk hemmelighet der ute. Det er mange myter på nettet om hvordan du finner billige flyreiser. Vi har skrevet en del om dette tidligere. Du har sannsynligvis kommet over flere av mytene når du søker etter det beste flytilbudet!

  Dessverre er det ikke riktig, og som regel vil det bare føre deg på villspor.

  Mange nettsteder har en tendens til å resirkulerer utdaterte myter. 

  Her er de vanligste:

    • Det er IKKE billigere å kjøpe flybillett på en tirsdag (eller noen annen spesifikk dag).

    • Det er INGEN eksakt dato eller spesifikk tidsperiode du kan bestille billige flybilletter.

    • INGEN kan forutsi de eksakte flyprisene. Nettsider som baserer seg på dette, bruker tidligere data til å beregne prisene fremover. Noen ganger treffer de, andre ganger ikke.


    • Flyselskaper benytter avanserte datamaskin- og prisalgoritmer for å bestemme pris, og kjøre tilbud basert på årstiden, passasjeretterspørsel, vær, store begivenheter / festivaler, tid på døgnet, konkurrentpriser, drivstoffpriser og mye mer. De såkalte “triksene” fungerer ikke lenger. Systemet er for smart. Kast dem ut!

   Vær fleksibel med reisedatoer og tidspunkter

   lazy

   Prisene på flybilletter varierer veldig avhengig av ukedag, tid på året og kommende høytider, for eksempel jul, nyttårsaften, 1. mai, 17. mai. 

   I juli skal alle ut å reise, og alle ønsker seg til varmere breddegrader om vinteren, og når barna har skolefri er det også populært å reise.

   Kort sagt, hvis du skal fly når alle flyr, vil billetten din koste mer.

   Som du ser av eksempelet kan du spare NOK 336 i september hvis du flyr til New York 15.,16, elller 22. september, i stedet for å fly den dyreste datoen som er 24. september, som koster NOK 1 849,-.

   Prøv å være fleksibel med datoen din. Hvis du ønsker å besøke Paris, kan du reise til Paris om våren eller høsten, når færre besøker og flybillettene er billigere.

   Men hvis du vil reise i midten av juli? Glem det!. Kanariøyene til jul? Lykke til! Prisene vil være på sitt høyeste.

   Løsningen er å fly utenfor sesongen. Søk på alternative datoer slik at du finner den dagen med laveste pris. Jo mer avhengig du er av å reise på en spesifikk dato, desto mindre sannsynlig at du finner den laveste prisen.

   Husk at det er nesten alltid billigere å fly midt i uken enn i helgen. Nettopp fordi de fleste reiser i helgene, og flyselskapene øker prisene sine da. Prisene er også billigere hvis du flyr rett etter en ferie. Det er også billigere å fly tidlig om morgenen og sent på kvelden, siden det er færre som ønsker å reise på disse tidspunktene.

   Kort fortalt kan forskjellen på en dag bety tusenvis av kroner spart.

   Flyselskapene er ikke dumme. De vet når det er en populær festival, ferie, større sportsbegivenhet eller skolefri – og de hever prisene deretter.

   Vær fleksibel med datoene dine, og du vil kunne spare mange penger.

   Vær fleksibel med destinasjonene dine

   Dette er kanskje ikke alltid like lett, men hvis du ikke kan være fleksibel med datoen du skal fly, kan du forsøke å være fleksibel med hvor du flyr. Det er best å få til begge deler, men hvis du virkelig vil spare mest mulig penger og få en billig flyreise, må du i det minste være fleksibel med det ene eller det andre.

   Søkemotorer etter flybilletter har gjort det veldig enkelt å søke over hele verden for å finne den billigste billetten. Du trenger ikke lenger å søke manuelt, by for by, dag for dag. Nettsteder som Momondo.no og Google Flights tilbyr gode verktøy som lar deg finne reiser til alle destinasjoner. Her kan du enkelt sammenligne flere destinasjoner. Du vil sannsynligvis oppdage noen destinasjoner du ikke engang hadde tenkt på!

   Hvis du er fleksibel med hvor du vil reise (dvs. hvor som helst bortsett fra å være hjemme), bruk dette verktøyet til å finne ut hvor du skal dra:

     

     • Trinn 2: Se hele utvalget og alle alternativer på kartet.

    Sannheten om flybilletter er at det alltid er en billig flybillett til et eller annet reisemål – det er kanskje ikke førstevalget ditt, men du vil alltid finne en flybillett til lavere pris. Gitt at du er fleksibel med datoer eller reisemål. 

    Bruk lavprisselskapene

    For mange år siden, hvis du ville fly mellom Europa og USA, eller Europa og ASIA, var du stort sett avhengig av de tradisjonelt dyre flyselskapene. Slik er det ikke lenger. Lavprisselskapene betjener nå mange langdistanseruter, noe som gjør det mulig å fly verden rundt til en billig penge.

    Norwegian – lar deg fly mellom Europa og Bangkok for så lite som kr 2 000 hver vei.

    AirAsia – tilbyr vanvittig billige avtaler rundt i Asia, og Australia for under kr 800 hver vei.

    Indiske og selskaper fra midtøsten tilbyr billige flyreiser i midtøsten og Afrika.

    I dag kan du du fly til de fleste destinasjoner i verdenen med et lavprisselskap. Jada, de er kanskje ikke like komfortable, og det kan hende du må betale for oppgraderinger som å sjekke inn bagasje og måltider, men husk de tar deg til hele verden uten at du må tømme banken.

    Bare husk å passe på gebyrene. Lavprisselskapene tjener penger på at du ikke setter deg inn i deres regelverk! Lavprisselskapene krever ofte gebyrer for bagasje, vesker, utskrift av boardingkort, bruk av kredittkort og alt annet de kan plage deg med. Sørg for å sjekke ut alle betingelser for billetten, og hvilke gebyr som gjelder. Slik forsikrer du deg om at prisen ikke går i været, og du får den billigste turen.

    Pro-Tips: Når du bestiller flybillett hos et lavprisselskap som f.eks. Norwegian. Ikke betal for alle ekstra tilbudene som dukker opp. Ikke velg å betale for setevalg, fast track, ekstra bagasje, eller forhåndsbestill mat om bord. Ta med egen mat og la flyselskapet sette opp seteplassering for deg. Så fort du legger til alle tilleggsproduktene blir det dyrere enn å fly med selskapene som inkluderer alt dette fra start.

    Reiser du med småbarn så blir du automatisk plassert på sete sammen med ditt barn. Dette er de lovpålagt frem til en viss alder på barnet. Så ikke betal unødig for setevalg.

    Ikke fly direkte

    Ikke bare hjelper det å være fleksibel med datoer og destinasjoner, men å være fleksibel med ruten du tar, er en annen måte å få en billig flyreise. Noen ganger er det for eksempel billigere å fly et lavprisselskap til London, og så ta en direkterute fra London til f.eks. New York. Eller hvis du skal til en by i Europa, f.eks Madrid, og er fleksibel på flytid. Kan du fint ta et fly som f.eks. har et stopp i Krakow, for så å fly videre Krakow-Madrid. Du kan spare mange tusen kroner på dette.

    Hold øye med tilbud

    Før du skal ut å reise, sørg for å registrere deg for forskjellige nyhetsbrev. Når du mottar nyhetsbrevene fra de forskjellige flyselskapene, får du tilgang til de absolutt beste tilbudene der ute. Sant nok vil 99% av tilbudene ikke samsvare med den planlagte reiseruten din, men hvis du holder øye med tilbudene, vil du sikre deg at du ikke går glipp av et fantastisk tilbud.

    Ofte er billige flyreiser bare tilgjengelige for en begrenset periode (vanligvis 24 timer). Hvis du ikke sjekker nettsidene hver dag, vil du sannsynligvis gå glipp av de beste tilbudene.

    I tillegg tilbyr flyselskapets nyhetsbrev ofte hyppige flybonus. Hvis du reiser mye kan disse poengene gi deg gratis flyreiser og fantastiske oppgraderinger.

    Bortsett fra å melde seg på nyhetsbrev direkte via flyselskapets nettside, er disse sidene bra for å finne gode tilbud:

      

     Husk at ikke alle søkemotorer er like

     For å finne den beste prisen, må du søke på flere nettsteder. Mange store søkesider oppgir ikke lavprisselskapene, eller de skjuler noen selskaper fordi disse flyselskapene ikke ønsker å betale en egen kommisjon. Andre utelater bestillingssider som ikke er på engelsk. Og andre viser bare priser hentet direkte fra flyselskaper.

     Kort sagt, ikke alle er like, og alle har sine fordeler og ulemper.

     Siden det ikke er noen perfekt søkemotor for flybilletter, bør du bruke flere for å sammenligne. Selv de beste har også sine mangler. Når det er sagt – vi har våre favoritter vi alltid begynner med, fordi de konsekvent pleier å vise de beste prisene. 

     Her er SmartStore sine favoritter for å finne en billig flyreiser:

      

      • Skyscanner – Den beste flysøkemotoren der ute. Søker gjennom de fleste flyselskaper, og kommer tilbake med billigste flyreisene 99% av gangene. Dette er søkemotoren alle andre reiseekspertene bruker.

      • Google Flights – flott søkemotor som lar deg se priser for flere destinasjoner av gangen.

      • Momondo. De har et flott brukergrensesnitt (og en flott app for mobil).

     Dra nytte av studentrabatter

     Hvis du er student (eller under 26 år), er det mange, mange rabatter tilgjengelig for deg. Du kan vanligvis få 20-30% avslag på standardprisen. Reisebyråer som STA Travel eller Flight Center kan hjelpe deg med å finne en billig billett. Ikke overse dem!

     Husk også at de fleste studentrabatter overføres til flypartnere, som betyr at du kan bruke rabatten på partnerflyselskaper som KLM og Air France.

     Hvis du ikke er sikker på hvilke flyselskaper som tilbyr rabatter, kan du gå til hjemmesiden deres eller ringe dem. Å gjøre litt research for å spare 20% (eller mer) vil være verdt det!

     Mix and Match Airlines

     lazy

     Når du bestiller direkte hos et flyselskap, vil du kun få flyselskapets priser. Det betyr at alternativene dine er sterkt begrenset når det gjelder å finne den perfekte reiseruten eller spare mest mulig penger.

     Hvis du ønsker å spare enda mer, kan du prøve å bestille billettene hos separate flyselskaper. Hvis du for eksempel flyr fra Oslo til New York, kan det hende du bør starte med å fly til Oslo – London. Å booke helt frem til New York vil være det enkleste, men det vil sannsynligvis ikke spare deg for penger.

     Bestill i stedet et fly fra Oslo til London, og sjekk så om du finner en god pris fra London til New York med et annet flyselskap. Ofte er konkurransen fra London enorm, noe som kan gi deg lavere priser. Det er mer arbeid å gjøre det slik, men du kan spare mye.

     Dette er hva de fleste tredjeparts bestillingsnettsteder som Kiwi.com gjør. De deler opp turen din, slik at de kan gi deg den billettkombinasjonen som sikrer deg den laveste prisen på flybillettene. 

     Bruk bonuspoeng for å få billige flybilletter

     Uansett hvor ofte du flyr, bør du være påmeldt et bonusprogram. Dette kan gi deg store besparelser for deg og din familie.  Hvis du er smart med pengene dine og samler poeng, kan du reise verden rundt for veldig lite (og ofte gratis).

     Hvilken dag er billigst å bestille flybilletter

     Det er ingen konkret dag som er alltid billigst å bestille flybilletter på, da prisene på flybilletter kan variere avhengig av mange faktorer som tilbud og etterspørsel, sesong, ferier, spesielle arrangementer, og mye mer.

     Imidlertid har det vært noen undersøkelser som har vist noen generelle retningslinjer for når det kan være lurt å bestille flybilletter for å få de beste prisene. For eksempel har noen studier vist at det kan være gunstig å bestille flybilletter på en tirsdag eller onsdag, da prisene kan være lavere enn på andre dager i uken.

     Men det er viktig å merke seg at disse resultatene ikke alltid er konsistente og kan variere avhengig av reisemål og andre faktorer. Det beste tipset for å få billigere billetter er å være fleksibel med reisedatoer og søke etter billetter i god tid før avreise. Det kan også være lurt å abonnere på flyselskapenes nyhetsbrev og følge dem på sosiale medier for å få tilgang til eksklusive tilbud og kampanjer.

     Når på døgnet er det billigst å bestille flybilletter

     Det er ikke noen spesifikk tid på døgnet som er garantert å gi deg de billigste flybillettene, da prisene på flybilletter kan variere avhengig av mange faktorer.

     Imidlertid har noen studier vist at det kan være gunstig å søke og bestille flybilletter på kveldstid eller sent på natten, da noen flyselskaper kan justere prisene sine i løpet av dagen basert på etterspørsel. På denne tiden kan det også være færre personer som søker etter billetter, noe som kan gjøre det lettere å finne billigere alternativer.

     Men det er også viktig å merke seg at disse resultatene ikke alltid er konsistente, og det kan være lurt å søke etter billetter på ulike tidspunkter og i god tid før avreise for å finne de beste prisene. Det kan også være lurt å være fleksibel med reisedatoene dine og vurdere alternative flyplasser og ruter for å få billigere billetter.

     Søk billettpriser for enkeltreisende

     Hvis du reiser med venner eller familie, må du ikke søke etter eller kjøpe flere billetter i et enkelt kjøp. Flyselskaper viser alltid den høyeste billettprisen i en gruppe billetter, noe som betyr at du vil ende opp med å betale mer penger. Så for å finne billige flybilletter må du søke enkeltvis.

     For eksempel, hvis du er en familie på fire og søker etter fire seter, vil flyselskapet finne fire seter sammen og vise prisene basert på den høyeste billettprisen. Så hvis sete A koster 1 600,- setene B og C koster 2 100,- og sete D koster 3 200,- vil mange prise billettene som kr 3 200,- hver, i stedet for å summere de individuelle billettprisene. Hvis prisforskjellen er stor, betyr det en betydelig ekstra kostnad.

     Av den grunn må du alltid søke etter billetter som en enkelt person. Etterpå, i kassen, kan du velge plasser, slik at du og familien/vennene sitter sammen. Og selv om dere ikke ender opp med å sitte ved siden av hverandre, er det ofte prisen man må betale for å spare noen tusenlapper.

     Blir flybilletter billigere nærmere avreise

     Generelt sett kan prisene på flybilletter øke jo nærmere avreisedatoen kommer, ettersom etterspørselen etter billetter kan øke og antall tilgjengelige billetter kan avta. Dette gjelder spesielt for populære reisemål og høysesonger, når billettene kan være utsolgt lang tid i forveien.

     Imidlertid kan det være unntak fra denne regelen, spesielt når det gjelder lavsesonger og mindre populære ruter. Noen ganger kan flyselskaper senke prisene på billetter nær avreisedatoen for å fylle opp tomme seter og unngå tap.

      

     Book så tidlig som mulig

     Flypriser vil fortsette å stige jo nærmere du kommer avreisedato. Ikke vent til siste sekund med å bestille. Den billigste tiden å bestille flybillett er faktisk 10-12 måneder før avreise! Ja du leste riktig. Hvert fall når du bestiller til populære destinasjoner i høysesongen.

     Det er ikke slik at dette stemmer 100% av gangene, men det er et tips du kan bruke som utgangspunkt. Opptil ett år i forveien starter flyselskapene med å legge ut en drøss med billige flybilletter, fordelt på enormt mange avganger gjennom døgnet. På dette tidspunktet er billettprisene ofte på sitt laveste. Dette kan skyldes at selskapet ønsker å skaffe seg et visst belegg på ruten. Når de har oppnådd ønsket belegg, vil du se at prisene kan stige. Når vi skriver over at dette ikke stemmer 100%, er det fordi vi har observert at prisen starter lavt. Etter noen uker ser vi at den stiger. Så kan den ligge høyt noen måneder før den går ned til et enda lavere nivå, for så å stige igjen. Noen ganger skjer dette mønsteret, andre ganger ikke.

     Så det er selvsagt en sjanse du må ta. 

     Så hvordan vet jeg når jeg skal bestille, og når det er lurt å vente? 

     Til dette kan vi si følgende:  – på noen langdistansebilletter vil du se at det er en nedre grense for flybillettprisen. Ta f.eks Florida. Vi har reist til Florida med familien sikkert 10 ganger. Vi har fløyet fra Oslo til Miami, Fort Lauderdale, Orlando og Tampa. fra Göteborg til Orlando, og fra London til Miami. Vi har da observert prisene over lang tid. 

     Det vi har sett – er at prisen til Florida sjeldent beveger seg under kr 2 900 per person. Prisen er ofte langt over, men sjeldent under 3 000. Vi har observert flybilletter til kr. 5 000,- 7 000,- og 12 000,- per person, men aldri under 2 900. Vi påstår ikke at det aldri har forekommet at prisen ligger under 2 900, for det har den sikkert, men vi har ikke selv sett dette. Så for å få billige flybilletter på denne strekningen er det viktig å kartlegge minimumsprisen først.

     Pro-Tips: Finn den antatt laveste prisen på din rute. Som eksempelet over. Vi vet at prisen til Florida sjeldent går under kr 3 000,- Så når vi ser at flybilletten ligger rundt kr 3 000,- så bestiller vi. Om det koster 3 000, 3 100 eller 3 200 er ikke så nøye. Vi kan da med stor sannsynlighet si at det da er større sjanse for at prisen stiger, enn at den går ned til f.eks. 2 900,- Så bare bestill så fort du ser at prisen treffer nederste beløp.

     Hvordan finner jeg ut den laveste prisen på strekningen? Gå til Google Flights, Skyscanner eller Momondo. Der kan du lese om gjennomsnittspris for alle mulige destinasjoner. Bruk dette som utgangspunkt.

     ***

     Å finne en billig flyreise handler om å være både fleksibel og kreativ. Vi håper du i denne guiden til å finne billige flybilletter i 2020 har kommet over noen gode tips. Det kan fort bli litt jobb, men tilbudene er der ute hvis du er villig til å lete. Følg tipsene ovenfor for å komme i gang.

     Les mer

     For å finne billige flybilletter starter SmartStore alle våre søk hos Skyscanner. Dette fordi de søker hos alle større flyselskaper og hos alle lavprisselskaper. Selv om du ikke er sikker på datoene ennå, er det best å søke så tidlig som mulig. Folk som venter med å bestille, er de som ender opp med å betale mest.

     Dette er e beste hotellsøkemotorene
     Slik finner du de billigste flybillettene
     Tips for å fly med småbarn

      

      

     Legg igjen en kommentar

     Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

     Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.