Reis smartere, billigere og lengre ❤️

Ta med familien på roadtrip eller overrask noen med en sommerlig weekend i byen. Utforsk sommer-Norge og koble av i deilige hotellsenger på noen av Norges beste familiehoteller. Fra Kristiansand i sør til Nordkapp i Nord.

Her har vi samlet de beste familiehoteller i Norge. Så langt har vi samlet 56 hoteller, og listen utvides stadig med nye familiehoteller. Sjekk ut listen. Send oss en mail hvis du har egne tips.

Bergen - De beste familiehotellene i Bergen

lazy - Norge - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Barnefamilier anbefaler beliggenheten til alle som reiser med barn. De har gitt beliggenheten 9,8 i score hos Booking. Hotellet tilbyr noen av Bergens aller flotteste rom og suiter, samt umiddelbar nærhet til Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen og handlegaten Strandgaten. Byens bar- og restaurantstrøk ligger også like ved, men du trenger faktisk ikke å forlate bygget for å spise i Bergens beste restaurant. 

Bare Restaurant er nettopp tildelt en Michelin-stjerne, som første restaurant i byen. Menyen i restauranten er vestlandsbasert med lokale råvarer.

Familierommene er større hotellrom med dobbeltseng og sovesofa. Rommene har også skrivebord, smart-TV, Nespresso-maskin, minibar og telefon samt gratis trådløst internett. Bad med dusj og hårføner. Ideelle rom for de som ønsker bedre plass. Har barnesenger tilgjengelig.

Citybox Bergen ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i Bergen. Hvis shopping står på planen, er Galleriet kjøpesenter og Xhibition kjøpesenter verdt et besøk, mens Festplassen og Møhlenpris badeplass kan friste med vakre naturomgivelser. Fløybanen og Bryggen er også verdt et besøk.

Citybox er et annerledes hotell. Du ordner selv med bestilling, betaling, innsjekk og utsjekk, og du får noen av markedets rimeligste priser. Citybox har ingen ordinær resepsjon, men det er alltid en Cityboxvert til stede på hotellet, slik at du har noen tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger midt på Bryggen i Bergen – en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken.

Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. Hver morgen kan får du servert frokost, som er inkludert i prisen.  På hotellet er det en restaurant, et treningssenter og en bar/lounge. Andre fasiliteter som tilbys, er en badstue og en takterrasse.

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen.

Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv. Dette er et kontantfritt hotell. Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget.

Med hav på tre sider får man en maritim følelse, samtidig som hotellets interiør er fresht og moderne. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon.

På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i Bergen.

 

Comfort Hotel Bergen er for deg som vil ha et smart hotell i Bergen by. Med fem minutter fra Fisketorget og Flybussen er du klar til å erobre Vestlandets hovedstad.

Treff turistene på Bryggen eller del en god flaske på Pingvinen i Vaskerelven. Comfort Hotel Bergen ligger i Strandgaten,i enden av Bergens eldste bilfrie gate. Hotellet er nylig renovert med helt nye rom, barception (bar + reception = Barception), frokostområde og en stilren lobby.

Lobbyen er utviklet spesielt for at du kan jobbe i rolige omgivelser, se på fotball med venner eller nyte mat fra Comfort Deli. Comfort Hotel Bergen har også fått et helt nytt CrossFit-treningsrom som er åpent døgnet rundt!

Grand Hotel Terminusa har restaurert og renovert rom for rom, restaurant og resepsjon, og «Grand Old Lady» har fått sin opprinnelige prakt tilbake. Med gode rom og en rekke konferanse- og selskapslokaler finnes et tilbud til de fleste anledninger.

Egen hage på to mål hører til hotellet, hvor både hotellets gjester kan slappe av og hagefester arrangeres. Med beliggenhet rett ved jernbanen, er det kort vei til offentlig transport og opplevelser i Bergen.

Hotel Park er et familiedrevet hotell hvor tradisjoner forener fortid og nåtid i en lun atmosfære, kledd med antikviteter og moderne design. Frokostbuffet er inkludert i romprisen.

Her serverer Hotel Park Bergen en variasjon av hjemmelaget brød fra deres lokale baker, økologisk melk, smoothies, oster, yoghurt, hjemmelaget granola, knekkebrød, eggerøre, syltetøy, eggesalat, sild, røkt ørret og skinkepålegg.


Kaffe, te og brownies er ellers tilgjengelig, gratis, hele døgnet.

Et lite hotell med personlig preg, og gåavstand til alt! Klosterhagen Hotell med 15 gjesterom ligger i historiske omgivelser på Klosteret, i bydelen Nordnes i Bergen sentrum. I et gammelt Bergenshus fra 1880 årene.

Alle rom har eget bad, flatskjerm med strømmetjenester via Google Chromecast og trådløst internett. Her får du en velsmakende hjemmelaget frokost inkludert i prisen. Klosterhagen Hotell er unikt i den forstand at det er et arbeidstreningstiltak.

Magic Hotels er en del av Magic Norway konsernet og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 403 rom designet av Karim Rashid.

Her får du et komplett tilbud til gjester i Bergen sentrum, som innbefatter kultur, mat, uteliv og shopping. Gjennom å kunne tilby gjester mer enn en seng å sove i, skal gi deg en opplevelse utover det vanlige.

Et naturlig knutepunkt for opplevelser i Bergen sentrum.

Ole Bull Hotel & Apartments ligger 200 meter fra Den Nationale Scene og like rundt hjørnet fra den livlige Torgallmenningen i Bergen, Her tilbys du stilfulle leiligheter i ulike størrelser med gratis Wi-Fi og moderne kjøkken.

Et par lokale landemerker er Bryggen og Torgalmenningen, men hvis det heller er shopping som står på planen, kan du ta turen til Kløverhuset kjøpesenter og Galleriet kjøpesenter.

Leilighetene har kjøkken med kjøleskap, ovn, kokeplater og mikrobølgeovn

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen ligger ved siden av Bryggen, byens historiske bryggeområde – en av Norges mest populære attraksjoner og et UNESCOs verdensarvliste.

Bryggen er vitne til Bergens viktige rolle som havn i løpet av dagene til Hanseatic League’s handelsimperium. Hotellet ligger ved siden av en sjarmerende rekke med tradisjonelle, fargerike trebygninger som ligger langs den gamle moloen, med vakker utsikt over marinaen.

Moderne fasiliteter i tradisjonelle omgivelser Livlige rom og suiter innredet med stilfull innredning og moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi. Nyt norske smaker på restauranten 26 nord og nyt smakfulle cocktailer i baren 26 nord. 

Bo i hjertet av Bergen. Med tilknytning til Bergen Kino har de byens største konferansekapasitet for opptil 2000 personer. Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve Bergen sin kultur og severdigheter, i kombinasjon med møte eller konferanse.

Spis god mat i restaurant Oscar eller tilbring kvelden baren. Her er det et hyggelig lobbyområde med peis. Med sentral beliggenhet er Scandic Bergen City perfekt for fornøyelse.

Teaterdistriktet ligger kun et par kvartaler unna. Her kan du oppleve Den Nationale Scene, Ole Bull Scene og Torgallmenningen.

Det er kort vei til Sentralbadet i Bergen, Nordnesparken og et stort utvalg turløyper på de 7 fjellene som omkranser Bergen. Bergen jernbanestasjon ligger en 5-minutters kjøretur unna og turen til Bergen lufthavn Flesland tar ca. 20minutter.

Stort konferansehotell med kapasitet til 450 gjester. Hotellet er sentralt plassert nær Bystasjonen i Bergen, i nærheten av Grieghallen og kulturattraksjoner.

Fra Roast restaurant og skybar i 13. etasje kan du nyte en fantastisk utsikt. Scandic Ørnen har store og komfortable rom, inkludert tilgjengelighetsrom. Hotellet har store konferansefasiliteter, moderne utstyr, 16 møterom og en kapasitet på opp til 450 gjester. Restauranten Roast er populær både blant gjester og byens lokalbefolkning.

Bergens eneste skybar ligger i 13. etasje, med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. I 9. etasje finner du deres  moderne treningsrom med varierte treningsmuligheter.

Thon Hotel Orion er et totalrenovert hotell med kveldsmat fra mandag til torsdag inkludert i prisen. Hotellet har både trimrom og møterom like ved Bryggen i Bergen.

Det er gangavstand til Torgalmenningen, Fløibanen og andre severdigheter i sentrum. Hotellet har gode familierom, som standard Room Triple / Family.

Komfortabelt dobbeltrom med dobbeltseng samt ekstra oppredning i seng eller sofa, for inntil fire personer. Størrelse på rommet: fra 23 m

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper.

Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Den pulserende lobbyen er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester. Hotellet ligger et steinkast unna jernbanen i Bergen.

Flybussen og bybanen stopper like ved.

HELGELAND – FAMILIEHOTELL

Clarion Collection Hotel Helma, et hyggelig og hjemmekoselig hotell i sentrale Mo i Rana. Hver dag er frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal inkludert for deres gjester.

Hver morgen serveres en god frokost, og Afternoon Sweets på ettermiddagen. På kvelden setter får du Evening Meal med både kald og varm mat – alt inkludert i romprisen. Hotellet ligger i sentrum av Mo i Rana, med gåavstand til både shopping og byens kulturtilbud som teater og kino.

Området rundt er preget av fantastisk natur, med gode muligheter for både spaserturer og joggeturer. Om du kommer med bil, når du fjellet og havet på en 30 minutters kjøretur.

Hotel Ole Tobias ligger i sentrum av Mo i Rana, Nord-Norges tredje største by og porten til Polarsirkelen. Hotellet byr på 30 koselige hotellrom, sjarmerende restaurant og lobbyshop hvor du kan kjøpe dagens avis og diverse snacks og drikkevarer.

Rett utenfor døren fra hotellet finner du mange spennende restauranter, nattklubber, teater og kino. Slapp av i hotellets badstue etter en opplevelsesrik dag i Mo i Rana. Like ved hotellet finner du Rana Museum som har utstillinger om både kulturell historie og naturhistorie.

I gangavstand fra hotellet finner du Moholmen med sine sjarmerende trehus og den 10 meter høye skulpturen Havmannen, byens beskytter, som står ute i fjorden.

Bo sentralt og idyllisk på Helgelandskysten, dra på vandring i eventyrfjellene eller slipp barnet i deg løs på Kulturbadet!

Her kan du besøke badeland, se forestilling på kulturscene, dra på kino eller besøke biblioteket – alt under samme tak som hotellet. Sandnessjøen ligger vakkert til på Alstenøya, et fantastisk utgangspunkt for å utforske Helgelandskysten til havs eller til fjells.

Besøk turistinformasjonen i samme bygg som hotellet, og få hjelp til å komme deg på RIB-tur i skjærgården, øyhopping med kajakk eller fjellvandring i dronning Sonjas fotspor.  Fjellrekken de Syv Søstre er den mest kjente attraksjonen i nærområdet, og toppturer er meget populære.

Hotellet ligger sentralt i Sandnessjøen, nært kaia, shoppingmuligheter, taxiholdeplass og offentlig transport – i tillegg stopper flybussen rett utenfor døra. Sandnessjøen har direktefly til Oslo, daglige anløp av hurtigruten og gode buss- og båtforbindelser.

Opplev Nord-Norges dramatiske skjønnhet på dette koselige moderne hotellet som ligger nær sentrum av Mosjøen, innerst i Vefsnfjorden.

De lyse, innbydende rommene har smakfull innredning og møbler med dempede nyanser. Du kan benytte deg av gratis Wi-Fi på rommet ditt. Om kvelden kan du slappe av og å se en film på tv’er som er Netflix-klare. 

Dette er et resepsjonsfritt hotell men det vil være folk i huset både på dagtid og kveldstid de fleste dager om det er noen spørsmål.

KRISTIANSAND – FAMILIEHOTELL

Vestre Standgate 7, Kristiansand

Med en beliggenhet i sentrum rett ved sjøen, Radisson Blu Caledonien Hotel, er Kristiansand en perfekt base for å nyte byen. Hold deg innen gangavstand fra buss-, ferge- og jernbanestasjoner og bare 20 minutter fra Kjevik lufthavn.

Et hotell omgitt av byliv og utsikt over sjøen Radisson Blu Caledonien Hotel ble nylig totalrenovert og fremstår i dag som et moderne designhotell, men fremdeles med sin gamle sjarm intakt.

Hver av de 147 rommene og suitene har panoramautsikt gjennom gulv til tak-vinduer, og skaper en fantastisk og eksklusiv atmosfære verdsatt av gjestene. Når du besøker Radisson Blu Caledonien Hotel, har du alt du trenger for et behagelig opphold og en god natts søvn.

Med fantastisk utsikt som dette, er det egentlig ikke et behov for kunst på veggene.

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell, med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand, bare 200 meter fra stasjonen. Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler.

Hotellet ligger i sentrum av Kristiansand med gangavstand til shoppinggaten Markens, flybussen, toget og ferjene. Comfort Hotel Kristiansand er et ypperlig utgangspunkt når du skal utforske byens kulturliv, uteliv, restauranter og shopping.

Vil du nyte den vakre sørlandsnaturen så er det bare en liten svipptur til fots, med bil eller med kollektivtrafikk til skogen, turstiene, parkene og ikke minst sjøen.

Bo sentralt og familievennlig midt på populære Bystranda, nær sentrum, shopping og restauranter. Her våkner du opp til Kristiansands beste hotellfrokost.

Barnevennlig med lekerom og strand, vegg-i-vegg med Aquarama med treningssenter, badeland og Spa. Restaurant med utsikt over havet og egen barnebuffet om sommeren. Parkering i garasje (mot avgift) med direkte adkomst til resepsjonen via heis.

Scandic Kristiansand Bystranda er perfekt for familier på tur, eller de som ønsker å bo nær sentrum av byen. Hotellet ligger midt på populære Bystranda og er blant barnas klare favoritter.

Clarion Hotel Ernst er det moderne hotellet med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Klassisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv. Dette er et kontantfritt hotell.

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligehter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet.

Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn.

Dyreparken Hotell er et familiehotell i særklasse, kun 80 meter fra Dyreparken. Som boende gjester får dere benytte egen inngang til Dyreparken, og kan slippe inn én time tidligere enn ordinær åpningstid (kl. 09.00 i stedet for kl 10.00).

I sommersesongen har de aktivitetsledere som underholder barna med ansiktsmaling og andre aktiviteter. Hotellet ligger like ved inngangen til Dyreparken.

Det er tillatt til å ha med kjæledyr på enkelte av rommene. Du får rabatt på billetter til begge parker ved kjøp av deres pakketilbud (overnatting og inngangsbilletter).

Barn under 13 år: Kr 100 per natt per barn. Bestill gjerne et eget rom til ungdommen ved siden av ditt til en god pris (ved ledig kapasitet).

Q42 Hotel ligger midt i Kristiansand, på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata, kun et steinkast unna Bystranda og 10 minutters gange fra Markensgaten.

Posebyen med sine små idylliske hvitmalte sørlandshus finner du like rundt hjørnet og fine turområder omgir byen. Kristiansand har mye å by på; blant annet kunstmuseer, kino og kulturarenaer, et stort utvalg av kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner, lokale nisjebutikker og større shoppingsentre.

Fiskebrygga med fiskemarkedet er spennende for små og store, og her finner du også flere spisesteder, samt et yrende båtliv om sommeren. Kristiansand Dyrepark og Nordens største kjøpesenter Sørlandssenteret er kun 15 minutter unna med bil.

Flybuss og lokalbuss har stopp like utenfor hovedinngangen til Q42, og gjør det svært enkelt å komme seg rundt fra hotellet. 

OSLO – FAMILIEHOTELL

Clarion Collection Hotel Bastion er et hyggelig hotell midt i Oslo sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og Karl Johan. Som gjest får du frokost, Fika og kveldsmat hver dag.

Hotellet er sentralt beliggende i Kvadraturen, kun få minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, Karl Johans gate og Aker Brygge. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Hotel Bristol ligger midt i Oslo sentrum og er et perfekt utgangspunkt for å oppleve byen. Hotellet ligger ti minutters gange fra både Oslo Sentralstasjon og Nationaltheatret stasjon. Stortinget T-banestasjon ligger tre minutter unna og trikkestoppet Tinghuset ett minutt unna.

Flybussens linje 2 og 5 stopper på Professor Aschehougs plass, ett minutts gange fra hotellet. Her får du 2 restauranter, 2 barer/lounger og et treningssenter. Dessuten tilbys gratis frokostbuffé og gratis wi-fi i fellesområder.

Alle de 251 gjesterommene er utstyrt med gratis wi-fi, en minibar og en LED-TV. Gjestene tilbys også romservice, en hårføner og en safe med plass til bærbar PC.

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, tårner 37 etasjer over Oslo sentrum, ligger innen gangavstand fra toppattraksjoner som Det kongelige slott, Nasjonalgalleriet og Oslo Spektrum Arena.

Bla gjennom butikkene på Karl Johans Gate i nærheten, eller få tilgang til tog-, buss-, trikke- og metrolinjer på Oslo sentralstasjon, like ved hotellet. Fantastisk utsikt og bespisning på stedet alle hotellrom og suiter tilbyr fasiliteter som minibar, krom-TV, gratis Wi-Fi, samt fantastisk utsikt over byens sentrum.

Velg mellom et fristende utvalg av spisesteder på stedet, inkludert frokostbuffeen om morgenen på Restaurant Gaio, irsk pubpris på Galway Bay, og tradisjonell norsk mat på 34th Restaurant & Bar, som ligger i 34 etasje, 110 meter over gatene i Oslo.

Restauranten har panoramavinduer, en fantastisk utsikt over byen, en stilig atmosfære og signaturcocktails, noe som gjør den til en av de mest elegante himmelbarene i Oslo.

På Frogner, rett bak det Kongelig Slott i Eilert Sundts gate 39 finner du Saga Hotel Oslo, et moderne firestjerners designhotell.

Hotellet er restaurert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890-årene. Saga Hotel Oslo representerer grunnverdier som baserer seg på hjemmefølelse, design og en unik atmosfære der kunden alltid står i fokus.

Saga Hotel Oslo har et hyggelig og komfortabelt frokostrom der kan du nyte en variert og smakfull frokost som gir en perfekt start på dagen. I lobbybaren Bar Eilert, kan du nyte en herlig kopp med kaffe eller et glass vin, eller så kan du få noe å spise på fra Restaurant Fangst, som holder til i underetasjen på hotellet.

Designhotellet har totalt 47 rom, herunder dobbeltrom, enkeltrom og suiter. På rommene finner du skrivepult og stol, trådløst internett, avkjølt minibar, Nespresso-maskin, hårføner, strykejern og TV.

Alle rommene har en intim og varm atmosfære som hjelper deg med å slappe av etter en lang og hektisk dag.

Bo på et av Oslos mest sentrale hotell. Under samme tak som Byporten Shopping og med gangavstand til Karl Johans gate, urbane Grünerløkka og Operaen. Ypperlig hotell for deg som vil utforske Oslo by, med offentlig transport rett utenfor døren.

Kommer du med tog finner du de enkelt ved å gå ut av stasjonen, ta til høyre over plassen og inn svingdørene. Shoppingområder, uteliv og utallige restauranter rett utenfor døren. Opplev folkemylderet i Karl Johans gate, med butikker og kaféer på rekke og rad.

Scandic Byporten ligger i samme bygning som Byporten kjøpesenter som byr på et stort utvalg butikker og kaféer. Den urbane og sjarmerende bydelen Grünerløkka ligger et par trikkestopp unna.

Her finner du populære utesteder, restauranter og kaféer. Er du glad i kultur ligger Operaen, Folketeateret og Akershus festning i nærheten. Oslo Sentralstasjon ligger vegg-i-vegg med hotellet.

Herfra kan du ta Flytoget direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen på kun 20 minutter. Jernbanetorget ligger rett foran hotellet, og er et knutepunkt for buss, trikk og t-bane. 

Bo sentralt på Solli plass på Oslos vestkant, med et yrende uteliv. Attraksjoner som Aker Brygge, Tjuvholmen og Slottet ligger alle i gangavstand. Restauranten V Solli Bar & Spiseri har masse godt å tilby, og har også flotte konferansefasiliteter.

Det er lett å ta seg rundt i byen fra hotellet og besøke Oslos attraksjoner som Akershus festning, Slottet, Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen og shopping på Aker Brygge. På Solli plass er det utmerkede buss- og trikkeforbindelser.

Fra hotellet er det kun 5 minutters gange til Nationaltheatret stasjon og Flytoget som tar deg direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen på ca 20 minutter.

Thon Hotel Opera ligger sentralt plassert i Bjørvika tett på Oslos verdensberømte Opera. Det nye Munchmuseet og nye Deichmanske hovedbibliotek er også under oppføring et steinkast fra hotellet.

All transport finnes i umiddelbar nærhet, sammen med et variert shopping- og utelivstilbud både i Bjørvika og på tradisjonelle Karl Johans Gate.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et moderne designhotell i hjertet av Oslo sentrum. Alle rom er utstyrt med en 48-tommers smart-TV, musikkanlegg fra Bose, samt ekstra høy kvalitet på sengetøy og håndklær.

På hotellet kan du finne roen i loungen, eller få fart på endorfinene på treningsrommet. Velkommen til Oslos beste frokost.

Thon Hotel Storo er det nyeste hotell i Oslo, og ligger i Nydalen- og Storo-området. Det moderne hotellet har store, komfortable rom og fantastiske konferanselokaler.

På hotellet finner du også den nye restaurant, bar og et velutstyrt treningsrom. Med hotellets sentrale beliggenhet, ligger kollektivtransport, shopping, kino, kaféer, restauranter og naturopplevelser rett utenfor hotelldørene.

Alle de 322 gjesterommene har en individuell innredning og er utstyrt med gratis wi-fi, gratis internettilgang via kabel og senger med overmadrass. 

Hotellet ligger sentralt ved Aker Brygge og Tjuvholmen. Rett i nærheten finner du Astrup Fearnley museet, Nobels Fredssenter og det nye Nasjonalmuseet.

Hotellet har 18 lyse konferanserom og 130 gjesterom. På TripAdvisor ligger hotellet blant Oslos 10 beste hoteller.

STAVANGER – FAMILIEHOTELL

Med gangavstand til shopping, uteliv og spennende Stavanger øst. Hotellet ble åpnet i april 2014, og er et fargerikt tilskudd til byen.

Åpen lobby og populære Varmen Bar & Restaurant er et naturlig møtested både for hotellgjester og byens lokalbefolkning. Gode møte- og konferansefasiliteter. Her får du a la carte med både Scandic Classics og spennende retter basert på lokale råvarer.

Kreative kokker serverer de nydeligste retter, og Josper grillen er hyppig i bruk. Hotellet har mottatt flere priser for tilgjengelighet, og er tilrettelagt for gjester med alle behov.

De har også et velutstyrt treningsrom for kondisjon og styrketrening, og de deler gjerne tips til fine løperuter i det sjarmerende nærområdet.

Clarion Hotel Stavanger er et personlig konferansehotell med sentral beliggenhet. Med gangavstand til mangfoldige kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene er dette hotellet for deg som ønsker noe mer enn et sted å sove. Kontantfritt hotell.

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter, museer og alt annet Stavanger har å by på. Hotellet har 249 rom, en stor konferanseavdeling og en personlig, imøtekommende atmosfære full av moderne kunst og design.

De fleste kunstverkene er laget av samtidskunstneren Kjell Pahr-Iversen. I hotellets restaurant Kitchen & Table får du servert deilig middag med spennende smaker inspirert av Manhattan – og Stavanger. 

Kvelden kan avsluttes med en god drink i baren. Flere dager har de også levende musikk.

Scandic Royal Stavanger har flott beliggenhet i sentrale Stavanger, kun 15 minutter fra flyplassen og i gangavstand til flere attraksjoner, som blant annet gamlebyen.

Hotellet har 215 rom og 4 konferanserom. Her finner du også et eget spa- og velværesenter med et barnevennlig basseng, boblebad, badstue og treningsrom. Dette sentrale hotellet er perfekt for både forretningsreisende og familier eller venner på tur. 215 rom og suiter.

På hotellets gateplan nyter du en bedre middag i restaurant Roast, der de serverer grillede kjøttretter fra den kullfyrte Josper-grillen og fersk sjømat rett fra Nordsjøen. Hotellets flotte spa-avdeling har svømmebasseng, boblebad, treningsrom og badstue.

Vil du ut og nyte vakker norsk natur, finner du fjorder, fjell og strender kun et par minutters kjøring fra byen. Flybussen stopper like i nærheten av hotellet, og jernbanestasjonen er kun 450 meter unna.

Kommer du i egen bil, har de stor garasje under hotellet – med 3 ladestasjoner for elbil.

Stavanger-regionens største og mest spennende konferansehotell på Stavanger Forum ved Madla! Clarion Hotel Energy har konferansekapasitet på opp til 1000 personer og Kitchen & Table Restaurant & Bar.

Dette er et kontantfritt hotell. Mesterkokk Marcus Samuelsson har kombinert atmosfære og stemning fra New York, med råvarer og og smaker fra Stavangerregionen. Resultatet er Fun Dining på Madla.

Clarion Hotel Energy jobber tett med lokale aktører innenfor matbransjen for å tilby en matopplevelse som smaker fantastisk og som gir gjesten energi hele dagen.

Sjekk ut deres nyeste meny her

Unik beliggenhet rett ved Stavanger flyplass og Solastranden. Nyt en bedre frokost i restauranten før du rusler til flyet, møtet eller konferansen. Hotellet ligger bare noen få meter fra flyplassen, nær Solastranden og Sola Golf Club. Hotellet er kjent for sin gode frokost og gode tilgjengelighet. Prisvinnende for regionens beste frokost. Nyt herlige måltider i restauranten, med en meny basert på et lokalt kjøkken med en internasjonal vri.

Scandic Stavanger Airport ligger bare noen få meter fra ankomsthallen på flyplassen. Dette gjør hotellet perfekt for møter, konferanser og reisende.

Rett ved hotellinngangen finner du også busser, taxi og gode parkeringsmuligheter. 

Ideelt plassert med like kort vei til Stavanger Lufthavn som til de flotte jærstrendene. Et konferansehotell med Kitchen & Table restaurant. Hotellet med formidabel utsikt har interiør inspirert av den særegne naturen.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson er et restaurantkonsept hos Clarion Hotel®, som nå også finnes på Clarion Hotel Air! Her tilbyr de Fun Dining, hvor man kan spise i et innbydende, varmt og avslappende miljø.

Her kan du smake på herlige retter inspirert av Manhattan og Stavanger. 

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, er på alle måter et landemerke i historien om Stavanger.

Hotellet har en sentral beliggenhet kun 3 minutter fra Stavanger sentralstasjon og innen rekkevidde av toppattraksjoner som Gamlebyen (250 meter) og Norsk Oljemuseum (700 meter). Nyt den fantastiske utsikten over fjorden og fjellene, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til treningssenteret og badstuen. FireLake Grill House and Cocktail Bar er et moderne grillrestaurantkonsept, født i Minnesota og nå tilgjengelig i Stavanger.

Restauranten er kjent for sine nordamerikanske røtter med en nordisk innflytelse, og ligger i hjertet av byen, rett innenfor Radisson Blu Hotel Atlantic Hotel, Stavanger.

TRONDHEIM – FAMILIEHOTELL

 

TRONDHEIM – FAMILIEHOTELL

Best Western Plus Hotel Bakeriet – Trondheim sentrum

Best Western Plus Hotel Bakeriet

Best Western Plus Hotel Bakeriet ligger i sentrum. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp mens du er i byen, kan du se om det skjer noe spennende på Lerkendal Stadium eller Leangen veddeløpsbane. Best Western Plus Hotel Bakeriet ligger en 10-minutters spasertur fra Nidarosdomen og Erkebispegården. Dessuten tilbys gratis komplett frokost, gratis wi-fi i fellesområder og en gratis mottakelse. Andre fasiliteter som tilbys, er en badstue, kaffe/te på fellesområdet og et møterom. Barnefamilier anbefaler beliggenheten til alle som reiser med barn (Tripadvisor).

Scandic Lerkendal

Scandic Lerkendal

Norges tredje høyeste bygg og hotell. Med tilknytning til Lerkendal Stadion. Hotellet passer også godt for familier og sportsgrupper da de har mange 4-sengsrom. Gratis WiFi til alle hotellets gjester. Rett ved Lerkendal stadion og en kort kjøretur fra Trondheim sentrum, finner du Scandic Lerkendal – perfekt for deg som ønsker å kombinere ditt neste arrangement med alt byen har å by på. Kommer du med bil så ligger hotellet ca. 30 minutter fra Trondheim Værnes flyplass. Hotellet ligger ca. 10 minutter fra togstasjonen. Alle de 396 gjesterommene er utstyrt med gratis wi-fi, sengetøy av topp kvalitet og en flatskjerm-TV. Gjestene tilbys også en hårføner, en safe og et strykebrett. Gratis baby-/barnesengVaskeritjenester.

Clarion Hotel Trondheim – Brattørkaia

Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. Spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt. I umiddelbar nærhet av hotellet finner du en rekke restauranter, butikker og kjøpesenter, unike museum, spektakulære kunstverk, badeanlegg og innovative kontorbygg. I toppetasje ligger Kitchen & Table Trondheim. Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen, hvor det nordiske kjøkken møter rustikke amerikanske smaker. Gjester har rabattert inngang til Pirbadet, et badeanlegg for både store og små. Unn deg et besøk i velværebassenget, utebadet og badstuen!

Scandic Nidelven – Havnegata

Scandic Nidelven

Har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger – senest kåret i 2019. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode shoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna. Bor du her bør du med andre ord sette av ekstra god tid til frokosten!

Comfort Hotel Park – Prinsensgate

 Comfort Hotel Park

Comfort Hotel Park er et moderne hotell med en flott beliggenhet i sentrum av Trondheim. Severdighetene og restaurantene ligger rett utenfor døren, i tillegg til parkering og konferansefasiliteter. Beste beliggenhet i Trondheim
Her kan du bo i sentrum av Trondheim, innen gangavstand fra severdigheter som Erkebispegården, Nidarosdomen og Munkholmen. Shoppinggater, restauranter, barer og pulsen i byen kommer som en bonus. Her er den deilig badstue tilgjengelig for hotellets gjester uten ekstra kostnad. Tilbyr et treningssenter, en bar/lounge og en badstue. En takterrasse, ubetjent parkering og kaffe/te på fellesområdet tilbys også. 

Scandic Bakklandet – Nedre Bakklandet

Scandic Bakklandet

Bo på idylliske og sjarmerende Bakklandet, Trondheims gamleby. Et flott utgangspunkt for å utforske byen og populære severdigheter som Gamle Bybro og Nidarosdomen. Brasseri Bakklandet, som har utsikt mot Nidelven. Restauranten serverer et bredt utvalg lokale spesialiteter og internasjonale retter. Bydelen består av sjarmerende trebygninger fra 1600 til 1700-tallet, hvor det i dag er en herlig miks av boliger, butikker, kafeer og restauranter. Scandic Bakklandet er perfekt for deg som vil oppleve byen, kulturen og severdighetene som gamle Bybro, Nidarosdomen og Nidelven. La deg friste av restauranter og shopping på Solsiden eller lån sykler og prøv verdens første sykkelheis som tar deg opp Brubakken ved Gamle Bybro på vei opp til Kristiansten Festning. Buss- og jernbanestasjonen er innen gangavstand. Flybussen stopper rett utenfor hotellet og turen til Værnes Flyplass tar ca. 30 minutter.

Scandic Solsiden – Beddingen

Scandic Solsiden

Solsiden er et av Trondheims mest populære og pulserende områder med bredt utvalg av butikker og restauranter. Lån gjerne en sykkel i resepsjonen og utforsk nærområdet. Om sommeren åpner de takterrassen for sine gjester. Tar du turen til vakre Trondheim anbefaler jeg deg å låne sykkel i resepsjonen og utforske Solsiden, eller ta en tur langs Nidelven. Sett av tid til  å prøve «Trampe», verdens eneste sykkelheis. Ta på deg joggeskoene for en løpetur, ta med fiskestangen eller ta et oppfriskende bad ved Ladestien, et populært og historisk uteområde med utsikt over Trondheimsfjorden. For grupper kan arrangere ribbtur ut til den idylliske øya Tautra med mulighet for ølsmaking. Hotellet ligger 30 minutters kjøring fra Trondheim lufthavn.

Når bør du bestille familiehotell i Trondheim?

ÅLESUND – FAMILIEHOTELL

First Hotel Atlantica – Familiehotell

First Hotel Atlantica

Hotell i hjertet av Ålesund. First Hotel Atlantica er et vakkert hotell som ligger i hjertet av Ålesund og tilbyr personlig service. Hotellet ligger ved Brosundet, og har fantastisk utsikt mot fjord og fjell. Ålesund er kjent for sine hus i Jugendstil, fjordene og de høye fjellene i Sunnmørsalpene. Gå de 418 trinnene til toppen av Aksla, og bli belønnet med uforglemmelig panoramautsikt. Ålesund er et naturlig utgangspunkt for en aktiv ferie – med sin vakre kystlinje og skjærgård, dype daler, fjorder og spektakulære fjell.

Scandic Parken – Familiehotell

Scandic Parken

 

Scandic Parken

 hjertet av Ålesund, med byparken og Fjellstua som naboer, finner du Scandic Parken. Her våkner du opp til Ålesund sin beste hotellfrokost! Hotellet er kåret til fylkets beste frokost 2018. Du er nær buss, havnen og sentrum, i tillegg til et rikt kulturliv. Scandic Parken har 15 fleksible møterom som alle har WiFi og moderne IT- og audiovisuelle løsninger. De fleste har naturlig dagslys. Hotellet har en kjent à la carte-restaurant og en lobbybar, og de serverer en deilig frokostbuffet hver morgen. Slapp av i badstuen eller tren i treningsrommet. Hotellet har beliggenhet i sentrum, nær offentlig transport og havnen. De fleste rommene har fantastisk utsikt over Jugendbyen Ålesund eller de nærliggende øyene. Ålesund kan by på et rikt kulturliv med festivaler og aktiviteter, for eksempel den tradisjonsrike Norske Matfestivalen i august.

Quality Hotel Waterfront Alesund – Familiehotell

Quality Hotel Waterfront Alesund

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell. Hotellet ligger sentralt til, 200 meter fra Brosundet i Ålesund og øvrige severdigheter. De tilbyr moderne rom, deilig frokost, treningsrom, eget lekerom for barna, og en konferanseavdeling egnet for både små og store arrangement. Unn deg et besøk i Aqua Restaurant og Bar, hvor du kan nyte maten med havutsikt på kjøpet.

Quality Hotel Ålesund – Familiehotell

Quality Hotel Ålesund

Quality Hotel Ålesund har en sentral beliggenhet i nærheten av havnen, innen rekkevidde av butikker, restauranter og natteliv. Hotellet har 131 lyse og moderne rom som tilbyr fantastisk utsikt over fjorden. Ideell for forretningsreisende og fritidsreisende. 131 lyse og luftige rom og fantastisk havutsikt. 131 lyse og luftige rom og suiter er designet med komfort og brukervennlighet. Rommene er lyse, romslige, og mange av dem har fantastisk havutsikt.

Quality Hotel Ulstein – Familiehotell

Quality Hotel Ulstein

Quality Ulstein Hotel ligger ved havnen i den maritime småbyen Ulsteinvik. Hotellet har 91 moderne rom og 2 eksklusive suiter, et topp moderne konferanseanlegg med kapasitet for inntil 460 personer inkludert kommunens kino og kulturhus , og er perfekt for konferanser, konserter og andre kulturelle aktiviteter. I kulturhuset finnest også kino med 118 sitteplasser. I Oljepiren Bar & Restaurant kan du nyte et godt måltid med utsikt over sjøen. Med dyktige kokker og de beste råvarer rett fra havet, garanterer de deg en gastronomisk smaksopplevelse akkompagnert av spennende viner. Quality Ulstein Hotel ønsker deg hjertelig velkommen!

Storfjord Hotel – Familiehotell

nicolai berntsen Fr4GbL5d3TA unsplash - Norge - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

 

Storfjord Hotel

Storfjord Hotel er et idyllisk lodge hotell som ligger i den vesle fjordbygda Glomset. Hotellet ligger i en skogkledd åsside med praktfull utsikt mot Storfjorden og Sunnmørslapene. Den storslåtte utsikten er vel verdt et besøk, men du vil trolig også sette pris på duften av laftede tømmervegger og følelsen av ro og et pusterom fra en støyende hektisk hverdag. Storfjord Hotel er kjent for kvaliteter det er vanskelig å sette ord på. Som gjest vil du oppdage at flid i detaljene er selve kjennemerket til Storfjord Hotel. Noen rom har peis, privat terrasse eller direkte utgang til hagen. Nyt en deilig stund i den vakre peisestuen eller foran bålpannen i hotellets hage med utsikt over fjord og fjell.