Under 100 kr

Reis smartere, billigere og lengre ❤️

Toppliste

Vi har samlet vaffeljernene som gjør det best i test verden over.
Her ser du lister over de beste i sin kategori, enten det er Belgiske vaffeljern, dobbelt vaffeljern eller vaffeljern med hjerter. Ikke nok med det, men vi prissammenligner også. Alt på ett sted!

Sage Belgisk Vaffeljern The Smart Waffle

kr 2.699,00

Best i test Belgiske vaffeljern 2024

Lag de lekreste belgiske vaflene med disse belgiske vaffeljernene. Vinneren er Cloer, der du kan tilberede to vafler av gangen. Vaffeljernet er utstyrt med en lysindikator, hvilket gjør det lett å følge med i tilberedningen og gir beskjed når vaflene er klare. Vaffeljern er utformet i et enkelt design. De er kompakte slik at de enkelt kan pakkes bort når du ikke bruker det.

Åviken 902 Classic Belgisk Vaffeljern – Hvit

kr 548,00

Wilfa BW-1000B Vaffeljern

kr 499,00

Steba WE 20 Volcano Vaffeljern Hvit

kr 699,00

Cloer Belgisk Vaffeljern

kr 780,00

Mini Belgisk vaffeljern

Rør sammen vaffelrøren og server perfekte vafler i miniformat med et minivaffeljern som løfter dine søte bakverk til uanede høyder. Dette smarte, lille vaffeljernet steker de mest fantastiske minivaflene på et blunk, og lar deg by på fantastiske kreasjoner, enten det gjelder belgiske vafler, varme ostesmørbrød eller noe annet spennende du eksperimenterer med.

Wilfa Bell vaffeljern best i test 5 år på rad!

Det er få ting som slår nystekte vafler, og med Wilfa Bell i skapet er posisjonen som stor-vaffelmester sikret. Dette er intet mindre enn et kompromissløst vaffeljern, hver minste detalj er gjennomtenkt – flere ganger – for å gi himmelsk gode vaffelopplevelser.

Best i test dobbelt vaffeljern

Med et dobbelt vaffeljern kan du steke to vafler på én gang. Bruk din faste oppskrift, men lag dobbelt så mye. Med dette kan du mette hele storfamilien på halvparten så lang tid. Her har vi samlet de beste på markedet og noen bestselgere.

Vaffeljernet Traditon (WDWA-516W) er testens vinner av doble vaffeljern hos testat.nu og anbefalt av Tek.no. Vaffeljernet ble kåret til best i test 23/3 2020 hos Tek.no.

Vaffeljern WDWA-516W

kr 643,00

Åviken Vaffeljern Elegance 910.6 Sound

kr 699,00

Vaffeljern som lager store hjerter

Lag smakfulle og store vaffelplater med hjerter. Noen av vaffeljernene her gir store hjerter på 23 cm i diameter.

Åviken Nobless Vaffeljern Dobbelt

kr 749,00

Populære Vaffeljern i støpejern

Klassisk vaffeljern!. Stek velsmakende vafler i naturen. Langt trehåndtak. Ingenting er som tradisjonelle vaffeljern i støpejern med langt stålskaft og håndtak av tre. Legges på grillristen i bålpanna eller direkte på bål. Støpejern blir veldig varmt og holder lenge på varmen.

Hällmark Vaffeljern til bål

kr 550,00

Guider til gode kjøp

Rabattkoder

Annonsør Type Beskrivelse Kode Gyldig fra Gyldig til VidaXL NO Rabattkode Alt til hagen din med opptil 10 % rabatt

Read More »