Stuebelysningen fremhever din egen stil og sørger også for at rommet får en behagelig stemning. 

Det er ikke nok med én lampe i stuen. Det som gir best resultat er en kombinasjon  av taklamper, stemningsbelysning som bordlamper, pyntelamper og vegglamper. 

Tenk også på at stuelamper bør være funksjonelle, slik at de bidrar med riktig belysning i ulike situasjoner – lysfargen og lysstyrken kan endres og styres smart.

Topplisten

Taklamper til stuen

En hengende taklampe som sprer lyset godt og passer med ditt øvrige interiør.
Her kan du tenke på stil, materiale og farge. Merk også at flere løsninger kommer med fjernkontroll eller dimmefunksjon.

Bestselgere

Taklamper stue, stilretning: Antikk

Taklamper stue, stilretning: Florentin

Taklamper stue, stilretning: Herregård / rustikk

Taklamper stue, stilretning: Krystall

Taklamper stue, stilretning: Moderne

Messing/gull taklamper

Taklamper av tre

Design taklamper

Gulvlamper til stuen

Gulvlampen hører hjemme i et rom med god belysning. 

Taklampen kobles som regel til strømuttaket i taket. Gulvlampen kobler du enklest til en stikkontakt. Så enkelt er det å gjøre en forbedring!

Vi skiller mellom tre typer gulvlamper: klassiske gulvlamper, buelamper og uplight. Disse har ulik utforming og funksjon. For mange er leselampen på uplighten den viktigste. Når det gjelder formen avhenger dette av rommet og innredningsstilen.

Moderne gulvlamper til stuen

Gulvlamper med buer

Gulvlampe tekstil

Gulvlamper av tre

Design gulvlamper

Bordlamper

Utvalget av lamper til kommoden, sidebordet, skrivebordet, spisestue- og kjøkkenbord er enormt. Det viktigste av alle spørsmål: Skal bordlampen være funksjonell eller dekorativ? Eller kanskje aller helst begge deler?

Fine vegglamper til stuen

Vegglampene genererer naturligvis lys og kan fungere som grunnbelysning. Vegglampen henger imidlertid (hvis den er riktig montert) i blikkfeltet. Den bidrar dermed i større grad til utformingen av rommet, i motsetning til taklampen.

Vegglamper av tre

Guider

blank

Inspirasjon til lamper i stua – med prissammenligning

Stuebelysningen fremhever din egen stil og sørger også for at rommet får en behagelig stemning.  Det er ikke nok med én lampe i stuen. Det som gir best resultat er en kombinasjon  av taklamper, stemningsbelysning som bordlamper, pyntelamper og vegglamper.  Tenk også på at stuelamper bør være funksjonelle, slik at de bidrar med riktig belysning i ulike situasjoner – lysfargen og lysstyrken kan endres og styres smart. Topplisten Taklamper til stuen En hengende taklampe som sprer lyset godt og passer med ditt øvrige interiør.Her kan du tenke på stil, materiale

Les mer »
blank

En guide til dukker, dukkehus og tilbehør

Toppliste Populære kategorier Lite er vel mer spennende for barna, enn et lekkert dukkehus. Vi har prissammenlignet et stort og variert utvalg av dukkehus, tilbehør, dukkeklær, dukker og mye mye mer. Alt på sted med produkter fra kvalitetsleverandører på dukker og utstyr. Kvalitet til rimelige priser.  Populære dukkehus Dukkehus Her har vi samlet alle mulige slags dukkehus, både store og små, og med ulike temaer, materialer og motiver! Dukkehus med møbler Dukkehus uten innredning og møbler Slott Tilbehør til dukkehus Innred dukkehuset med flotte dukkemøbler og tilbehør til favorittdukken. Her

Les mer »
blank

Babyguiden

Topplisten Mat og drikke til babyen Her har vi samlet et stort utvalg av babyprodukter til måltidet – porsjonsformer, babykopper, barnebestikk, barneservise, matbokser, rengjøringsartikler, smekker m.m. Tåteflasker og flaskesmokker Bestikk & servering Det er mye man må ha til barnemåltidet. Her har vi samlet bestikk, kopper og glass, termoser, vannflasker, matbokser, smekker – Vi har samlet varene fra de beste leverandørene og vi har lagt ved vår prissammenligning. Så får du bare gode priser! Toppliste Tallerkener & skåler Matstoler Her fhar The SmartStore samlet massevis av ulike matstoler for barn

Les mer »
blank

Barneguiden

Velkommen til denne guiden for foreldre. Her har vi samlet alt du måtte trenger til barnet ditt. Her finner du barneklær, leker, tips til barnebursdagen og tusenvis av leker. Alt med prissammenligning fra de beste kvalitetsbutikkene! Barnerommet Bestselgere Pyntegjenstander til barnerommet Her finner du det du trenger av pyntegjenstander til barnerommet. Her finner du plakater, tepper, tapeter, kroker knagger, tepper, pledd, lekematter og masse annet. Alt med prissammenligning. Bestselgere pyntegjenstander til barnerommet Se flere tilbud Tekstiler til barnerommet Toppliste tekstiler, sengesett og oppbevaring Uteklær barn Best i test uteklær barn

Les mer »
blank

Gode tips til utelys i høstmørket

Slik lyser du opp uteplassen høsten og vinteren I disse mørke vintermånedene merker vi at utendørslamper er like viktige som innendørslamper. Utendørs vegglamper øker både sikkerheten rundt huset og ønsker deg og dine gjester velkommen. Men, hva man lett kan glemme, er at det finnes utallige stiler på vegglampene. Du kan altså innrede både de ytre veggene på en personlig måte, så vel som du gjør innendørs. La din egen stil skinne igjennom med vegglamper utendørs Utendørs vegglamper gir deg klassisk og effektiv belysning på utsiden av hjemmets fire vegger.

Les mer »
blank

Best i test kjøkkenmaskiner 2022

Best i test kjøkkenmaskiner 2021-2022 Det er mange fordeler med å investere i en kjøkkenmaskin. For mange blir den raskt det beste utstyret i kjøkkenet. Du kan se den som en investering i et par ekstra store og sterke hender til kjøkkenet. Topplisten – best i test Se flere tilbud Best i test kjøkkenmaskin med blender En kjøkkenmaskin erstatter alle små apparater som du gjerne har stående. Du får blender, stavmikser og foodprosesser i bare ett produkt. Her er kjøkkenmaskinene som er best i test, og som samtidig har blender.

Les mer »
blank

De beste babystolene

Alle babystoler brukes bakovervendt. Forbrukerrådet anbefaler å bruke en dedikert babystol før du går over på en småbarnstol, selv om det finnes småbarnstoler som hevdes å være tilpasset babyer.Forbrukerrådet anbefaler imidlertid å bruke en dedikert babystol for de aller minste. Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete-testen som utføres av ADAC og ICRT. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter. Babystoler: Uten base, festet med bilens belter Stolene har får maks poeng på sikkerthet, og er testet for frontkollisjon,

Les mer »
blank

Vaffeljern best i test 2022

Toppliste Vi har samlet vaffeljernene som gjør det best i test verden over. Her ser du lister over de beste i sin kategori, enten det er Belgiske vaffeljern, dobbelt vaffeljern eller vaffeljern med hjerter. Ikke nok med det, men vi prissammenligner også. Alt på ett sted! Best i test Belgiske vaffeljern 2021 Lag de lekreste belgiske vaflene med disse belgiske vaffeljernene. Vinneren er Cloer, der du kan tilberede to vafler av gangen. Vaffeljernet er utstyrt med en lysindikator, hvilket gjør det lett å følge med i tilberedningen og gir beskjed

Les mer »