familiehotell-korfu

6 Beste Familiehotell på Korfu 2023

Korfu er en ideell destinasjon for familier som vil ha en avslappende og minneverdig ferie i Middelhavet. Øya tilbyr en rekke aktiviteter og opplevelser for hele familien, inkludert:

 1. Vakre strender: Øya har mange vakre strender, inkludert Glyfada, Agios Ioannis, Dasia og Gouvia, som tilbyr sol, bading og avslapping. Mange av strendene har også lekeområder og barnebassenger, samt solsenger og parasoller til leie.
 2. Familievennlige hoteller: Korfu har mange familievennlige hoteller som tilbyr spesielle fasiliteter og aktiviteter for barn, inkludert lekeområder, barnebassenger, barneklubber og barneunderholdning.
 3. Utflukter og sightseeing: Øya har mange historiske byer og attraksjoner, inkludert Old Fortress, St. Spyridon-kirken, Palaiokastritsa-bukten og Corfu Town, som er verdt å besøke. Dere kan også leie en båt og utforske de vakre buktene og grottene langs kysten, eller leie sykler og utforske innlandet.
 4. Spisesteder: Korfu har mange lokale spisesteder, inkludert Tavernaer og restauranter, som serverer deilig tradisjonell kroatisk mat. Mange av spisestedene har også barnevennlige menyer og lekeområder for barna.
 5. Aktiviteter og sportsfasiliteter: Øya tilbyr mange sportsfasiliteter, inkludert tennisbaner, minigolf, treningssentre og vannsportaktiviteter som dykking, snorkling, vannski og jetski. Det er også mange lekeplasser og parker på øya som barna kan leke på.
Louis Corcyra Beach
Louis Corcyra Beach

Louis Corcyra Beach – Gouvia

Vis på kart

Det er et stor resort, men det føles ikke slik. Ligger skjermet i en fin bukt med fine strender og basseng.

Louis Corcyra Beach ligger nær flyplassen og på en privat strand i Korfu. I nærheten av Achilleion.

Her er det mange fasiliteter beregnet for barn, som 2 barnebasseng og 2 hovedbasseng, barnepass, barneklubb og du kan få gratis baby-/barneseng. Det er også minigolf, lekeplass og en tennisbane for barna.

På ettermiddagen/kvelden er det barnediskotek for de minste. Alle gjesterommene har en møblert balkong eller terrasse, et kjøleskap, en flatskjerm-TV og parabol. En hårføner og dusj. Barneseng/babyseng (gratis).

Det er gratis frokostbuffé, 3 restauranter, 4 barer/lounger, en strandbar og en bassengbar. Menyen er alt fra asiatiske retter, Buffé og andre internasjonale retter.

Folies Corfu Hotel Apartments
Folies Corfu Hotel Apartments

Folies Corfu Hotel Apartments – Alepou

Vis på kart

Folies ligger fredelig til, 2 km fra Korfu by, og flyplassen er midt i byen, ca. 5m med taxi fra hotellet. Under 200 meters gange fra Folies Corfu Town Hotel Apartments finner du et supermarked og et tradisjonelt bakeri.

Hotellet har et barnebasseng, som er perfekt for barn. Hotellet er utmerket for barn i alle aldere. Nydelig hager med huske og sklie. Tilbyr leiligheter og bungalower med selvhusholdning i et pent hageområde.

Alle rommene har gratis wi-fi, en balkong og et kjøkken med et kjøleskap. I tillegg er det sovesofaer, en TV og en minibar. Gratis sprinkelseng/babyseng.

Isabella Country House
Isabella Country House

Isabella Country House – Agios Loukas

Vis på kart

Et koselig familiedrevet hotell. Ligger 400 meter fra landsbyen Gouvia, og 700 meter fra Gouvia Marina.

Du kan også besøke en vingård i området, og være med på vinsmaking. I området er det et lite supermarked, det er svært praktisk hvis du trenger noe ekstra til barna eller deg selv. Marinaen er vel verdt et besøk med et par utmerkede restauranter og flott utsikt, Korfu by er en kort busstur unna og et klart must å besøke.

Flott hage og bassengområdet.Her er også et spa med full service og et boblebad.
Består av små, pittoreske leiligheter. Her er det også vaskeritjenester.

Rommene er store og rene med flott utsikt, både over hagen og havet. Rommene har tekjøkken med kjøleskap og komfyrtopp.


Brødrister og Kaffetrakter/tekoker.

Dassia Beach
Dassia Beach

Dassia Beach Hotel – Dassia

Vis på kart

Dette hotellet ligger blant oliven og furutrær, rett ved egen strand, og Dassia-stranden på Korfu, og tilbyr en frokostbuffé og en gresk restaurant.

Det er frokostbuffé på hotellet. Den koster ekstra. Hotellrommene har gratis wi-fi, en balkong og en TV. En hårføner, en safe og en telefon tilbys også.
Du får tilgang til gratis baby-/barneseng.

Konstantinoupolis Hotel
Konstantinoupolis Hotel

Konstantinoupolis Hotel – Gamlebyen

Vis på kart

Ligger i en restaurert bygning fra 1800-tallet. En av de eldste hotellene på Korfu. Det bærer hotellet litt preg av.Hva skal man si, det har en litt støvete» sjarm.

Med noen utslitte fasiliteter her og der. Hotellet ligger i sentrum av Korfu by, og gir utsikt over sjøen og holmene Vido og Lazaretto. Det er gratis parkering i nærheten. På hotellet finnes det en bar/lounge. Frokostbuffé koster ekstra.

Du får kaffe/te på fellesområdet og romservice døgnet rundt.

Alle rommene har gratis wi-fi, romservice døgnet rundt og en TV. I tillegg har rommet kjøleskap, en hårføner og en safe. Hotellet er bra for sin beliggenhet til gamlebyen, og et godt utgangspunkt for å se Korfu.

Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia - All Inclusive
Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia – All Inclusive

Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia – All Inclusive – Dassia

Vis på kart

Grecotel Daphnila Bay Thalasso ligger i en grønn åsside med utsikt over Dassiabukta på Korfu. Hotellet har et godt utvalg av fasiliteter for alle aldersgrupper.

Hotellet har 2 utendørsbassenger, barnebasseng, Innendørsbasseng, lekeplass, 7 utendørs tennisbaner, sykkelutleie, roing og mye mer.

Det er også klubber for barn og tenåringer.

Hotellet har 2 restauranter og 3 kaffebarer, 2 barer/lounger, en strandbar og en bassengbar. De har god barnemeny, og serverer frokost, lunsj og middag. Alle rommene har balkong eller terrasse, og TV.

Du får utsikt over enten hagen eller det joniske hav, mens bungalowene er gjemt blant oliventrær.

Her er noen tips til steder dere kan spise med barna på Korfu:

 1. Pizzeria: Korfu har mange pizzeriaer som tilbyr barnevennlige menyer og lekeområder for barna. Prøv for eksempel Pizzeria Bella Italia i Corfu Town eller Pizzeria Sunshine i Dassia.
 2. Snackbar: Dere kan også spise lunsj eller middag på en snackbar, som tilbyr enkle, men gode måltider som pølser, hamburgere og frites. Prøv for eksempel Snackbar The Little Prince i Gouvia eller Snackbar The Beach i Dassia.
 3. Buffetrestaurant: Mange hoteller og resort på øya har buffetrestauranter som tilbyr et stort utvalg av mat, inkludert barnevennlige retter som pølser, pizza og spaghetti. Prøv for eksempel buffetrestauranten på Corfu Miramar Hotel i Ipsos eller buffetrestauranten på Aquis Sandy Beach Resort i Glyfada.

Her er noen tips til shopping på Korfu:

Korfu er en ideell destinasjon for shopping, med en rekke butikker, markeder og kjøpesentre som tilbyr en rekke produkter og varer.

 1. Korfu Town: Korfu Town, hovedstaden på øya, har mange butikker og kjøpesentre, inkludert Liston Arcade, en elegant arcade med en rekke butikker og spisesteder, og Forum Korkyra, et moderne kjøpesenter med en rekke internasjonale og lokale merkevarer. Du kan også besøke lokale markeder i Korfu Town, som Spianada-torget og Liston-promenaden, for å kjøpe lokale produkter og kunstverk.
 2. Dassia: Dassia, en populær ferieby på øya, har også mange butikker og kjøpesentre, inkludert Dassia Beach Shopping Centre, et kjøpesenter med en rekke butikker og spisesteder, og Dassia Square, en trivelig plass med en rekke lokale butikker og spisesteder.
 3. Sidari: Sidari, en livlig ferieby på nordvestkysten av øya, har også mange butikker, inkludert Sidari Market, en hyggelig markedsplass med en rekke lokale produkter og kunstverk.
 4. Lefkimmi: Lefkimmi, en rolig landsby på sørøstkysten av øya, har også en rekke butikker, inkludert Lefkimmi Market, en trivelig markedsplass med en rekke lokale produkter og kunstverk.
 5. Korfu har også mange spesialbutikker som selger lokale produkter som olivenolje, honning, vin og krydder, så det kan være lurt å besøke disse butikkene hvis du vil kjøpe unike og autentiske produkter fra øya.

Slik kommer du deg rundt på Korfu

 1. Buss: Korfu har et godt utbygd bussnettverk som gir deg mulighet til å reise til de fleste byene og attraksjonene på øya. Bussene kjører jevnlig, men de kan være overfylte om sommeren, så det kan være lurt å kjøpe billetten på forhånd.
 2. Leiebil: Dere kan leie en bil på øya og utforske øya på egen hånd. Det finnes mange leiebilselskaper på øya, og det er lett å finne en ledig bil, spesielt utenfor høysesongen. Husk at trafikkreglene på Korfu kan være litt annerledes enn hva du er vant til, så vær forsiktig når du kjører.
 3. Taxiservice: Taxiservice er enkel å finne på øya, og det finnes mange profesjonelle taxiselskaper som tilbyr turer til de fleste stedene på øya. Prisene på taxiservice varierer, men det er vanligvis rimelig å reise med taxi på Korfu.
 4. Leie av sykkel eller scooter: Dere kan også leie en sykkel eller scooter og utforske øya på to hjul. Dette kan være en morsom måte å komme seg rundt på, spesielt hvis dere liker å være aktive. Husk å bruke hjelm og vær oppmerksom på trafikkreglene når du kjører.

Her er noen flere eksempler på populære familiehoteller på øya:

Det finnes mange familievennlige hoteller på Korfu, og mange av dem tilbyr spesielle fasiliteter og aktiviteter for barn.

 1. Aquis Sandy Beach Resort: Dette store resortet ligger ved den vakre Glyfada-stranden og tilbyr en rekke aktiviteter for barn, inkludert et stort lekeområde, barnebasseng, barneklubb og barneunderholdning. Resortet har også et stort utvalg av spisesteder, inkludert en pizzeria og en isbar, samt en rekke sportsfasiliteter som tennisbaner, minigolf og et treningssenter.
 2. MarBella Corfu Hotel: Dette luksuriøse hotellet ligger ved den vakre Agios Ioannis-stranden og tilbyr en rekke aktiviteter for barn, inkludert et stort lekeområde, barnebasseng og barneklubb. Hotellet har også et stort utvalg av spisesteder, inkludert en restaurant med livemusikk, samt en rekke sportsfasiliteter som tennisbaner og et treningssenter.
 3. Corfu Holiday Palace: Dette store resortet ligger ved den vakre Dasia-stranden og tilbyr en rekke aktiviteter for barn, inkludert et stort lekeområde, barnebasseng, barneklubb og barneunderholdning. Resortet har også et stort utvalg av spisesteder, inkludert en restaurant med showkoking, samt en rekke sportsfasiliteter som tennisbaner, minigolf og et treningssenter.
 4. Louis Corcyra Beach Hotel: Dette familievennlige hotellet ligger ved den vakre Gouvia-stranden og tilbyr en rekke aktiviteter for barn, inkludert et lekeområde, barnebasseng og barneklubb. Hotellet har også et stort utvalg av spisesteder, inkludert en buffetrestaurant og en snackbar, samt en rekke sportsfasiliteter som tennisbaner og et treningssenter.
 5. Corfu Miramar Hotel: Dette familievennlige hotellet ligger ved den vakre Ipsos-stranden og tilbyr en rekke aktiviteter for barn, inkludert et lekeområde, barnebasseng og barneklubb. Hotellet har også et stort utvalg av spisesteder, inkludert en buffetrestaurant og en snackbar, samt en rekke sportsfasiliteter som tennisbaner og et treningssenter.

Korfu internasjonale lufthavn – Kapodistrias flyplass

Korfu flyplass, også kjent som Ioannis Kapodistrias flyplass, er en internasjonal flyplass som ligger på den nordøstlige siden av øya, omtrent 8 kilometer fra hovedstaden Korfu Town. Flyplassen har en terminalbygning med mange fasiliteter, inkludert en butikk, en kafé, en bank og et postkontor. Det finnes også flere minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassen.

Flyplassen har et godt utbygd nettverk av rutebusser og taxiservice som tar deg til de fleste stedene på øya. Det finnes også en rekke leiebilselskaper som tilbyr leiebil på flyplassen.

Flyplassen betjener en rekke internasjonale og innenlandske destinasjoner, inkludert Athen, Thessaloniki, Oslo, Istanbul, København, Frankfurt, London og mange andre. Flyplassen har også gode forbindelser med de andre

Når er det billigst å reise til Korfu?

Det er vanligvis billigst å reise til Korfu i lavsesongen, fra desember til april. Prisene på flybilletter og overnatting er generelt lavere i denne perioden, spesielt utenfor jul- og nyttårsfeiringen. Det er også lettere å finne ledige hoteller og leiebiler i lavsesongen.

Høysesongen, fra juni til september, er den mest populære tiden å reise til øya, og prisene på flybilletter og overnatting er generelt høyere i denne perioden. Det kan også være vanskeligere å finne ledige hoteller og leiebiler i høysesongen.

Det er imidlertid viktig å huske at prisene på reiser til Korfu kan variere mye avhengig av hvor du bestiller fra, hvilken periode du reiser i, hvor lenge du skal reise for og hvilken type transport og overnatting du velger. Det kan derfor lønne seg å sammenligne priser fra ulike reisebyråer og nettsteder for å finne den beste prisen for deg.

Her er noen tips til å finne billige hoteller på Korfu:

 1. Reis i lavsesongen: Lavsesongen, fra desember til april, er den billigste tiden å reise til øya, og du kan ofte finne gode tilbud på hoteller i denne perioden.
 2. Sammenlign priser: Sammenlign priser på ulike reisebyråer og nettsteder for å finne den beste prisen. Det kan også lønne seg å sjekke prisene direkte på hotellets hjemmeside, da du kan finne spesielle tilbud og rabatter som ikke er tilgjengelige andre steder.
 3. Velg en mindre by: Hotellprisene kan være lavere i mindre byer og på landsbygda enn i de mer turistvennlige områdene. Prøv å finne et billig hotell i en mindre by som Lefkimmi, Petriti eller Kavos, i stedet for å bo i en av de mer populære byene som Korfu Town eller Dassia.
 4. Velg enkeltrom eller dobbeltrom: Dobbeltrom er ofte billigere enn suiter eller familierom, så hvis du reiser alene eller som et par, kan det

Vær og klima på Korfu

Været på Korfu varierer litt gjennom året, men generelt har øya et behagelig middelhavsklima med varme somre og milde vintre.

Sommeren, fra juni til september, er høysesong på øya, og temperaturene kan nå opp mot 30 grader Celsius eller mer. Sommeren er også den tørreste tiden på øya, med lite regn.

Vinteren, fra desember til april, er lavsesong på øya, og temperaturene ligger vanligvis på mellom 10 og 20 grader Celsius. Vinteren kan være litt våt, med noe regn, men det er fortsatt mulig å nyte solen og varme temperaturer på dagen.

Generelt er været på Korfu behagelig året rundt, med lite regn og masse sol, så det er en god ide å pakke solkrem, solbriller og løstsittende klær uansett når du reiser.

Les mer

De beste hotellene på Korfu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du kan spørre: ‘Vis meg flere sommerkjoler’ for å få stilige anbefalinger fra vår chat-assistent! 👗