Oslo

Praktiske tips for familier som skal delta på Norway Cup i Oslo

Norway cup

Norway Cup 2023 er en spennende fotballturnering som finner sted fra 29. juli til 5. august. Dette årlige arrangementet samler tusenvis av fotballspillere, lag og supportere fra hele verden til en uke med sportslig konkurranse, fellesskap og glede.

Under Norway Cup 2023 vil deltakerne få muligheten til å konkurrere mot lag fra ulike land, dele lidenskapen for fotball og skape minner for livet. Turneringen tiltrekker seg spillere i alle aldre, fra de yngste talentene til mer erfarne fotballspillere.

I tillegg til fotballkampene tilbyr Norway Cup 2023 også et bredt utvalg av aktiviteter og arrangementer som er tilpasset for både spillere og supportere. Det inkluderer åpningsparaden og åpningskonserten, som markerer starten på turneringen, samt konserter, workshops og sosiale aktiviteter som skaper en unik atmosfære rundt hele arrangementet.

Norway Cup 2023 er ikke bare en fotballturnering, men en opplevelse for hele familien. Enten du er en aktiv deltaker, en ivrig supporter eller bare ønsker å oppleve den energiske atmosfæren, vil Norway Cup 2023 være en minneverdig begivenhet for alle involverte.

Sett av datoene 29. juli til 5. august og bli med på Norway Cup 2023 for å delta i en fantastisk fotballfest og oppleve den spennende atmosfæren som preger arrangementet.

Norway Cup er en av verdens største fotballturneringer for barn og ungdom, og hvert år samles tusenvis av lag fra hele verden i Oslo for å konkurrere og oppleve fotballglede. Dersom du planlegger å delta i Norway Cup 2023 med din barnefamilie, er det viktig å sikre deg et komfortabelt og familievennlig hotell. Her er fem gode hoteller i Oslo som passer perfekt for barnefamilier:

Barnevennlige hoteller i Oslo for Norway Cup 2024

Når du skal delta på Norway Cup 2024 i Oslo, er det viktig å finne et barnevennlig hotell som gir deg den komforten og bekvemmeligheten dere trenger. Vi har håndplukket fem fantastiske hoteller som er ideelle for familier, og som vil legge til rette for en minnerik fotballopplevelse i hovedstaden. Uansett om du foretrekker sentral beliggenhet eller en roligere omgivelse, vil disse hotellene gi deg alt du trenger for en vellykket opplevelse under Norway Cup 2024.

Daglig frokostbuffé inkludertBestilling av hotell: Det anbefales å bestille hotell i god tid før Norway Cup for å sikre deg de beste prisene og tilgjengeligheten. Populære hoteller har en tendens til å bli raskt fullbooket under turneringen4

Hoteller nær Norway Cup – Oslo

HotellnavnBeliggenhetFasiliteter
Hotell Grand CentralSentralt i Oslo sentrum, nær Oslo SentralstasjonRomslige familierom, barnevennlig restaurant, lekeområde, gratis frokost for barn under 12 år
Thon Hotel PanoramaI hjertet av Oslo, nær Karl Johans gate og Oslo SentralstasjonRomslige familierom, frokostbuffé, lekeområde, sykkelutleie
Scandic VulkanI Vulkan-området, nær Grünerløkka og MathallenFamilierom, frokostbuffé, lekeområde, sykkelutleie
Radisson Blu Plaza HotelOslo sentrum, nær Oslo SentralstasjonFamilierom, innendørsbasseng, lekerom, barnevennlig restaurant
Comfort Hotel Xpress YoungstorgetNær Youngstorget i Oslo sentrumFamilierom, barnevennlig atmosfære

Ting å gjøre i Oslo for barnefamilier:

Oslo har mye å tilby for barnefamilier som ønsker å utforske byen i tillegg til fotballkampene under Norway Cup. Her er noen populære attraksjoner og aktiviteter som passer for hele familien:

Oslo

 1. Vigelandsparken: Ta turen til denne vakre parken, som er kjent for sine imponerende skulpturer av Gustav Vigeland. Barna kan leke og utforske de unike skulpturene mens de voksne kan nyte den vakre omgivelsen.

 2. Norsk Folkemuseum: Besøk dette friluftsmuseet som viser norsk kultur og historie gjennom autentiske bygninger og gjenstander. Her kan familien oppleve hvordan livet var i gamle dager.

 3. Tusenfryd: En kort kjøretur utenfor byen ligger Norges største fornøyelsespark, Tusenfryd. Her finner du spennende attraksjoner.

 4. Oslo Reptilpark: Ta med familien til Oslo Reptilpark, hvor dere kan utforske og lære om slanger, øgler, krokodiller og andre fascinerende reptiler. Det er også mulighet for å delta på dyreinteraksjoner og oppleve nærkontakt med noen av dyrene.

 5. Akershus Festning: Besøk Akershus Festning, en historisk festning som tilbyr guidede turer og vakker utsikt over Oslofjorden. Barna vil elske å utforske de gamle bygningene og høre om festningens spennende historie.

Barnevennlige eventyr på Ekebergsletta og i nærområdet

Ekebergsletta, med sin vakre natur og mangfoldige tilbud, er en fantastisk destinasjon for barnefamilier som besøker Oslo under Norway Cup. Dette området byr på en rekke spennende aktiviteter og attraksjoner som passer for barn i alle aldre. Fra parker og dyrehager til kulturelle opplevelser og vakre skulpturer, er det nok av moro å oppdage for både små og store.

Utforsk Ekebergparken: Ekebergparken er en vidunderlig kombinasjon av skulpturpark og naturskjønt område som er perfekt for familieutflukter. Barna kan beundre de imponerende skulpturene som pryder parken, samtidig som de kan løpe fritt i de grønne områdene og nyte den vakre utsikten over Oslofjorden. Ta med piknikkurven og tilbring en avslappende dag i denne idylliske parken.

Besøk EKT Rideskole og Husdyrpark: Dette er en populær attraksjon for barnefamilier. Her kan barna få nærkontakt med forskjellige dyrearter, inkludert geiter, sauer, høner og ender. Området er ideell for å lære om dyrene og deres naturlige habitat, samtidig som barna kan mate og klappe dyrene. 

Nyt konsertene under Norway Cup: Norway Cup er ikke bare et fotballarrangement, det er også en feiring av kultur og musikk. Under turneringen arrangeres det spennende konserter og musikkopplevelser for hele familien. Barna kan nyte live-musikk og underholdning fra talentfulle artister, og danse og synge med til kjente sanger. Det er en flott måte å oppleve den festlige atmosfæren under Norway Cup.

I år kan du se dette i konsertområdet:

Under åpningskonserten og paraden på Norway Cup kan du forvente en fantastisk start på turneringen. Tradisjonen tro vil det bli arrangert en åpningsparade etterfulgt av en spektakulær konsert på lørdag 29. juli. Men før det ønsker vi å skape noe helt spesielt for å markere årets turnering – verdens største hjerte på Ekebergsletta. Vi oppfordrer alle til å delta i denne unike opplevelsen.

I tillegg til musikalske bidrag fra talentfulle artister, vil også Hans Majestet Kongens Garde være til stede for å gi en ekstraordinær åpningsdag til årets turnering. Dette er en flott mulighet til å oppleve den festlige atmosfæren og feiringen av fotball og kultur.

Utforsk området rundt Ekebergsletta: I nærområdet rundt Ekebergsletta finner du flere attraksjoner som er verdt et besøk. Ta en tur til Sjømannsskolen, som har flotte lekeområder for barna, eller dra til Tøyenparken hvor du finner Tøyenbadet, en utendørs badeanlegg med bassenger og sklier som er perfekt for en forfriskende dukkert.

Du kan også utforske Botanisk hage eller besøke Naturhistorisk museum, begge ideelle for å lære mer om naturen og dyrelivet.

 

Transport til og fra Ekeberg og Oslo sentrum:

Ekeberg er vertskap for flere av Norway Cup-arrangementene, inkludert fotballkampene. Her er noen praktiske transportalternativer for å komme deg fra Oslo sentrum til Ekeberg:

 • Trikk: Trikk nummer 18 går fra Oslo sentrum til Ekeberg. Dette er en enkel og bekvem måte å reise til turneringsarenaen.

 • Buss: Buss nummer 34 tar deg også fra Oslo sentrum til Ekeberg. Sjekk rutetidene for å planlegge reisen din i henhold til kampene.

Husk å planlegge reisen i god tid, særlig når det gjelder transport til kampene på Ekeberg, for å unngå unødvendig stress.

Norway Cup er en fantastisk mulighet for barnefamilier å oppleve fotballglede og utforske Oslo. Med rikt utvalg av familievennlige hoteller, spennende aktiviteter og gode transportforbindelser, er det enkelt å ha en minnerik opplevelse under turneringen. Så sørg for å planlegge og forberede deg godt, og nyt den unike atmosfæren som Norway Cup og Oslo har å tilby!

Badeperler i Oslo: Tips til barnefamilier under Norway Cup 2023

Når man besøker Oslo under Norway Cup 2023, er det ikke bare fotballkamper og spenning på banen som står på agendaen. Med sommervarmen i full blomst, er det også en flott anledning til å utforske byens fantastiske badestrender. Oslo har et variert utvalg av strender som passer perfekt for barnefamilier, med myk sand og herlige omgivelser. Her deler vi noen av våre anbefalte badestrender i Oslo-området som vil gi deg og din familie uforglemmelige opplevelser i vannet og på land.

Strender i Oslo-området:

 1. Huk: Beliggende på Bygdøy, er Huk en av Oslos mest populære strender. Med sin sandstrand, rolige farvann og grønne omgivelser, er dette en ideell destinasjon for barnefamilier. Her kan barna bygge sandslott, svømme i sjøen og nyte solen. Det er også fasiliteter som toaletter, kiosker og lekeplasser i nærheten.
  Vis på kart

 2. Paradisbukta: Paradisbukta er en perle som ligger ved Huk på Bygdøy. Denne stranden er spesielt egnet for familier med små barn, da vannet er grunt og trygt. Her kan barna leke i vannet og plaske rundt mens foreldrene slapper av på den fine sanden. Det er også en grillplass og et kaféområde hvor man kan nyte deilige matretter og forfriskninger.
  Vis på kart

 3. Sørenga Sjøbad: Sørenga Sjøbad er en moderne og urban strand som ligger i Bjørvika-området i Oslo sentrum. Denne kunstige stranden er et flott sted for barnefamilier som ønsker å kombinere bading med bylivet. Her kan barna ta seg en dukkert i sjøvannsbassenget eller leke på den fine sandstranden. Det er også flere serveringssteder og fasiliteter i nærheten, slik at man kan nyte mat og drikke mens man tar inn den vakre utsikten over Oslofjorden.
  Vis på kart

 4. Ingierstrand badeplass: For barnefamilier som ønsker en mer klassisk strandopplevelse, er Ingierstrand badeplass et flott valg. Denne stranden ligger ved Bunnefjorden og tilbyr sandstrand, badebrygger, stupetårn og et flott plenområde hvor man kan slappe av og sole seg. Det er også en kafé og toaletter tilgjengelig på området. Ingierstrand badeplass er et populært valg for familier som ønsker en avslappende dag ved sjøen.
  Vis på kort

 5. Hvervenbukta: Hvervenbukta er en annen flott strand som passer godt for barnefamilier. Beliggende i Bunnefjorden, tilbyr denne strandperlen en bred sandstrand, grønne plener og en nydelig piknikområde. Barna kan bygge sandslott, leke i vannet og utforske strandens naturlige omgivelser. Det er også en lekeplass og fasiliteter som toaletter og kiosker tilgjengelig for besøkende.
  Vis på kart

 6. Sognsvann: Innsjøen Sognsvann er et populært rekreasjonsområde og et ideelt sted for barnefamilier som ønsker å nyte vannaktiviteter. Med sin naturskjønne beliggenhet i marka-området og nærhet til offentlig transport, er det lett tilgjengelig for besøkende. Her kan barna ta en forfriskende svømmetur i det klare vannet, bygge sandslott på den fine sandstranden, eller bare nyte piknik i de omkringliggende grøntområdene. Det er også gode turmuligheter rundt innsjøen, og muligheter for å grille og benytte de tilgjengelige grillplassene.
  Vis på kart

Frognerbadet og Tøyenbadet

I tillegg til de tidligere nevnte badestedene er både Frognerbadet og Tøyenbadet flotte alternativer for barnefamilier som ønsker å oppleve Oslo’s badekultur. Frognerbadet er en utendørs badeanlegg i hjertet av Oslo, og tilbyr et variert utvalg av bassenger og sklier for både barn og voksne. Med sin sentrale beliggenhet og familievennlige atmosfære, er det et ideelt sted å tilbringe en solfylt dag med hele familien.

Tøyenbadet, som ligger ved Tøyenparken, er et annet flott badeanlegg som er spesielt populært blant barnefamilier. Her finner dere et bredt utvalg av bassenger, inkludert et barnebasseng med vannleker og en vannsklie. I tillegg til bading, kan dere også nyte solen på plenen eller benytte dere av de tilgjengelige grillområdene for en hyggelig piknik.

Både Frognerbadet og Tøyenbadet har gode fasiliteter, inkludert dusjer, garderober og kiosker hvor man kan kjøpe forfriskninger. Ta med badeklær, håndklær og alt dere trenger for en dag ved bassenget, og nyt den avslappende atmosfæren og vannaktivitetene som tilbys på disse flotte badestedene.

Uansett hvilket av disse badestedene dere velger å besøke, vil dere kunne skape flotte sommerminner og glede dere over de familievennlige aktivitetene som tilbys. Oslo har virkelig noe for enhver smak, og med disse flotte badestedene kan barnefamilier få en herlig kombinasjon av sport, moro og avkjøling under Norway Cup-oppholdet. Så pakke med badeutstyr, ta med familien og nyt de fantastiske bademulighetene i Oslo!

Smarte måter å spare penger på under Norway Cup 2023: Budsjettvennlige tips for familier som ønsker å oppleve Oslo uten å tømme lommeboken.

Planlegger du å delta på Norway Cup 2023 med din familie? Da er det godt å vite at det er mange måter å spare penger på under oppholdet i Oslo. Med noen smarte tips kan du nyte en fantastisk fotballopplevelse uten å tømme lommeboken.

Vi har satt sammen noen råd og anbefalinger som vil hjelpe deg med å spare penger under ditt opphold i Oslo. Fra rimelige spisesteder til kollektiv transport og familierabatter – her er våre beste tips for å få mest mulig ut av opplevelsen uten å bruke for mye penger.

Enten det er å nyte de lokale matmarkedene eller dra nytte av gratis attraksjoner, er det enkelt å spare penger uten å gå på kompromiss med moroa. Les videre for å oppdage hvordan du kan gjøre Norway Cup-opplevelsen både budsjettvennlig og minneverdig for hele familien.

 1. Utforsk lokale matmarkeder: Besøk matmarkeder som Mathallen eller Bondens marked for å få tak i ferske og rimelige matvarer. Dette kan være en flott måte å lage sunne og kostnadseffektive måltider for hele familien.

 2. Prøv rimelige spisesteder: Oslo har et bredt utvalg av spisesteder som tilbyr god mat til rimelige priser. Utforsk lokale kafeer, gatekjøkken og små familierestauranter som ofte har rimelige alternativer på menyen. Dette gir deg muligheten til å smake på lokal mat uten å tømme lommeboken.

 3. Kollektiv transport:

  Utvid budsjettet ditt ved å dra nytte av kollektivtransporttilbudet i Oslo. Her er noen smarte tips:

  • Pris for barn: Barn under 6 år reiser gratis, og barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris. 
  • Grupperabatt: Dra nytte av grupperabatten på hverdager etter kl. 18:00, lørdager, søndager og offentlige fridager. Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis. Barn under 6 år reiser alltid gratis. Vær oppmerksom på at du må ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett og være over 18 år for å benytte deg av grupperabatten. Merk at grupperabatten ikke gjelder sammen med Oslo Pass eller andre spesialbilletter.
 4. Utforsk gratis attraksjoner: Oslo har mange gratis attraksjoner som passer for barnefamilier. Besøk parker, lekeplasser og byens grønne områder, som for eksempel Vigelandsparken og Ekebergparken. Dette gir barna muligheten til å leke og utforske uten at det koster noe.

 5. Dra nytte av familierabatter: Mange attraksjoner, museer og aktiviteter i Oslo tilbyr spesialpriser eller gratis inngang for barn. Sjekk nettsidene til de ulike attraksjonene på forhånd for å se om det er familierabatter eller spesielle tilbud tilgjengelig.

 Oslo har mange rimelige og attraktive alternativer som passer for barnefamilier, slik at dere kan nyte tiden i byen.

Praktisk informasjon om Norway Cup 2023

På nettsiden «https://norwaycup.no/praktisk-informasjon/» finner du all nødvendig praktisk informasjon du trenger for å planlegge og delta på Norway Cup. Denne omfattende ressursen gir deg innsikt i alt fra påmelding og betaling, transport og overnatting, til regler og retningslinjer for turneringen.

Du vil få detaljert informasjon om hvordan du kan melde på ditt lag, betalingsprosessen og viktig informasjon om påmeldingsfrister. Videre vil du finne nyttige tips om transportmuligheter til og rundt i Oslo, inkludert informasjon om kollektivtransport og alternative transportmetoder.

Praktisk informasjon om overnatting vil være tilgjengelig, inkludert muligheten for å bestille hoteller i nærheten av turneringsområdet. Du vil også få innsikt i regler og retningslinjer for turneringen, samt annen relevant informasjon om sikkerhet, medisinsk støtte og forsikring.

Besøk «https://norwaycup.no/praktisk-informasjon/» for å få en komplett oversikt over alt du trenger å vite før du deltar på Norway Cup. Det er en verdifull ressurs for deltakere, trenere, foreldre og alle som er involvert i turneringen.

Banekart Norway Cup 2023

På nettsiden «https://norwaycup.no/praktisk-informasjon/banekart/» finner du et nyttig banekart som gir deg en oversikt over turneringsområdet under Norway Cup. Dette kartet vil hjelpe deg med å navigere rundt og finne de ulike banene der kampene vil bli spilt.

Banekartet gir deg informasjon om plasseringen av hovedbanene, treningsbanene og andre fasiliteter på området. Du vil kunne se tydelige markeringer av banene, tribunene, toaletter, kiosker og annen viktig infrastruktur.

Ved å bruke banekartet vil du kunne planlegge ruten din mellom banene og unngå forvirring under turneringen. Dette vil sikre en smidig opplevelse og bidra til at du kan nyte Norway Cup til fulle.

Besøk «https://norwaycup.no/praktisk-informasjon/banekart/» for å få tilgang til det nyttige banekartet som vil hjelpe deg med å orientere deg på turneringsområdet under Norway Cup.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.