Oslo, Spahotell Norge

SPA-hoteller i utkanten av Oslo

lazy

Skal du på kjæreste-tur, på tur med jentegjengen eller kanskje på mor-datter tur til Oslo, har hovedstaden flere gode spa-hoteller å velge mellom. Ønsker du derimot å komme litt bort fra byens hektiske liv, og heller ta inn på et Spa-anlegg som innbyr til ro og stillhet, er det flere gode muligheter å velge mellom. I utkanten av Oslo finner vi mange idylliske Spa-anlegg, hvor flere ligger vakkert til ved sjøen og man kan supplere Spa-behandlingen med et oppfriskende sjøbad.

image 5

Et Spa-anlegg har gjerne flere fasiliteter tilgjengelig, som basseng, badstue, boblebad, behandlingsrom og treningsrom. Det tilbys gjerne en rekke behandlinger som massasje, skjønnhetsbehandlinger, hudpleie og aromaterapi. Ofte kan du kjøpe en pakke som inkluderer både overnatting og spa-pakke.

Fordelene ved spa er mange; Massasje, yoga og annen avslapning bidrar til å minske stress, og øker velvære-følelsen både for kropp og sinn. Badstuer og boblebad bidrar til å øke blodgjennomstrømningen, og senke stressnivået. Massasje og andre behandlinger kan også øke søvnkvaliteten.

Her er noen forslag til spa-hoteller som ligger i utkanten av Oslo. Det kan være en god idé å sammenligne ulike spa-hoteller og lese anmeldelser online for å finne det som passer dine behov og priskrav best.

The Well Spa & Hotel: Resort med 2 restauranter og 2 utendørsbassenger i Oppegård. The Well er Nordens største spa med 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med onsen, Orientalsk hamam, rhassoul, hvilerom, restaurant, barer og mye mer. Kanskje frister det med et bad i utebassenget eller en tur i jacuzzien. Ta en pause fra hverdagen og nyt litt egentid i dette flotte anlegget. Se oversikt over behandlinger her.

image

image 23

I tillegg til spa har hotellet 104 stilige rom og suiter samt to egne restauranter – Mori og Brasseriet. Selv om dette ligger rett utenfor Oslo har du alt du trenger på dette fantastiske anlegget. Mange parkeringsplasser tilgjengelig, men det er også veldig enkelt å ta kollektivtransport (buss) ut som stopper rett i nærheten. Ta buss 81 eller 83 fra Oslo til stasjon Granholtet. Ruters reiseplanlegger. Vis hotellet på kart.

Son Spa: 4-stjerners hotell ved vannet med spa, i nærheten av Son marina i Vestby kommune utenfor Oslo. Spa-avdelingen deres er på hele 2 000 kvadratmeter og inkluderer et stort basseng, badstue, kalde og varme kilder, et utendørs boblebasseng og utedusj, samt utgang til et forfriskende sjøbad på bryggen. I tillegg har de et eget VIP-spa – Circle of Senses – som er et sanserituale på 75 minutter der man blir veiledet av en egen spavert. Son Spa tilbyr en rekke behandlinger, inkludert duobehandling, hvor man får sin egen spasuite med eget bad, badstue og nydelig utsikt over sjøen. Produkter, massasje i 50 min, spasuitetallerken og 1 flaske musserende inngår i leien på 4 timer. Se oversikt over andre type behandlinger som tilbys ved hotellet her.

image 6

image 24

Hvordan komme seg til Son Spa fra Oslo? Vis hotellets beliggenhet. Tar du tog til Sonsveien stasjon, anbefales det å ta taxi siste bit ned til hotellet. Flybuss fra Gardermoen til Sonsveien stasjon tar en time og ti minutter. Om sommeren kan du ta rutebåt fra Aker Brygge til Son. Sjekk Ruters reiseplanlegger her.

Farris Bad: 4-stjerners spa-hotell nydelig plassert i Larvik, ca. 1,5 timers kjøretur fra Oslo. Hotellet ligger i nærheten av togstasjonen så man kan enkelt komme dit med kollektivtransport også. Vis på kart. Her kan du få rom med strandutsikt og egen balkong og badekar, og kan starte dagen med en duggfrisk svømmetur utendørs.

image 2

image 25

Hotellets spa-avdeling tilbyr både dypvevsmassasje, kroppsinnpakninger og manikyr/pedikyr. Hva med en deilig aromamassasje eller en Hamam for to? Det er også mulig å kun bestille dag-spa uten overnatting enkelte dager i uken.

Hotellet har et av Nordens største Event-badstuer hvor du kan booke deg inn på Aufguss/badstuopplevelse med et havbad mm. Lurer du på hva Aufguss er så er det en aromatisk badstuopplevelse på ca. 15 minutter, der badstumesteren benytter seg av dufter fra eteriske oljer, friske urter og kvaster. Sammen med damp og musikk tar luktene deg med på en sanselig reise – må oppleves!

image 26

image 17

Lily Country Club: 5-stjerners hotell i luksuriøs stil plassert i Ullensaker, en halvtimes tid unna Oslo, og kun 10 min fra Gardermoen. Vis på kart. Kombiner oppholdet med golf på en av Norges beste golfbaner – Miklagard. Hotellet har egne restauranter og barer og koselige uteplasser i nydelig terreng med utsikt over golfbanen. Avslutt dagen med en drink i Bar Lilibet.

I hotellets Lily Spa kan du nyte basseng, varm og kald kulp, badstue, tyrkisk dampbad og stilleområder. Du kan også ta massasje og kroppsbehandlinger som rygg- og nakkemassasje og massasje med varme stener. De har også egne behandlinger for par og hamam – en 50 minutters seanse som stammer fra Marokko der kroppen tørrskrubbes, og hvor man deretter blir innhyllet i tykt såpeskum etterfulgt av massasje, skrubb og hodebunnsmassasje.

image 21

image 18

Sundvolden hotell: 4-stjerners hotell beliggende i Hole, ca. 3 mil unna Oslo, en kjøretur på ca. 35-40 min. Det er også mulig å komme dit med buss fra Oslo, se Ruters reiseplanlegger.

Hotellet ligger ved Tyrifjorden og det er mulig å kombinere oppholdet med et besøk på Tyrifjorden golfklubb, Golfbanen er en av Norges beste og ligger nydelig og landlig til.

I hotellets velvære spa kan du nyte massasjer av ulik type og varighet, eller ta en tur i den infrarøde badstuen – en avslappende og behagelig opplevelse som blant annet kan gi smertelindring, øke forbrenningen og gi muskelrestitusjon etter trening, dypere søvn og bedre hudkvalitet. I saunaen ligger du behagelig og deilig avslappet på god benk med mulighet til å slappe helt av. Saunaen avsluttes med en dusj.

Hotellet tilbyr også guidet meditasjon og massasje hvor uro og stress kan slippe tak og gi fullstendig ro. Etter dette kan du nyte et bad i boblebadet utendørs i nydelige omgivelser.

image 20

Ønsker du heller et spa-opphold i Oslo by? Se vår blogg om SPA-weekend i Oslo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.