Norge, Oslo

7 Billigste Hotellene i Oslo 2023

De billigste hotellene i Oslo

1. Saga Poshtel Oslo Central

Saga Hotel Oslo Central er med sin beliggenhet i Kongens gate 7 midt i sentrumskjernen, kun et steinkast unna alt Oslo har å tilby innen kultur, shopping og natteliv. Saga Hotel Oslo Central er et av de nyeste medlemmene i Saga Hotels-familien, og er bygget på hotellkjedens grunnverdier: hjemmefølelse, trendy, design og service.

Ønsker du et opphold på et sentrumsnært hotell med lekker og innbydende innredning til en god pris er Saga Hotel Oslo Central stedet å være. Her kan du koble av og samtidig være i nærheten av der det skjer i Oslo by.

I bygget til hotellet finner du også Saga Poshtel Oslo Central, som i dag er det første av sitt slag i hovedstaden. (Et pohstel er et oppgradert hostel, altså et sted hvor man kan forvente litt mer og høyere standard enn hos mer tradisjonelle hosteller.)

2. Anker Hostel

Med 10 minutters gange til Karl Johan, Oslos hovedgate, ligger Anker Hostel svært sentralt plassert. Både buss-, trikk- og taxiholdeplass finnes like utenfor dren. Anker Hostel er et moderne vandrehjem med god kapasitet med 115 rom i sommersesongen og 50 rom i vinter sesongen.

Reisende i alle aldre kan overnatte i en hyggelig og internasjonal atmosfære. Her får du private enkeltrom, twinrom, 4- og 6-mannsrom, samt 4- og 8-sengssovesaler. Sengene er utstyrt med dyne og pute.

Sengety (kr 50, håndkle kr 20) leies i resepsjonen, eller du kan ta med ditt eget. Sovepose er av hygieniske årsaker ikke tillatt. Alle rom har eget bad med dusj og toalett.

3. Cochs Pensjonat

Cochs Pensjonat ligger så sentralt i Oslo som du kan ønske deg, i et kulturkvartal med mange attraksjoner. Du finner Cochs på hjørnet av Slottsparken og i enden av en av Oslos fremste handlegater, Bogstadveien. Karl Johans gate er kun 10 minutters gange unna.

Et par kulturelle høydepunkter er Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum, men er det shopping som står på planen, kan du ta turen til Aker brygge. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp mens du er i byen, kan du se om det skjer noe spennende på Telenor Arena eller Bislett stadion.

Tilbyr en kaffebar/kafé, ubetjent parkering og et møterom. Alle de 89 gjesterommene er utstyrt med gratis wi-fi, en TV og parabol.

4. Thon Hotel Astoria

Thon Hotel Astoria er ett av de rimeligere hotell i denne kjeden. Hotellet ligger sentralt rett ved hovedgaten Karl Johan og Oslo Sentralstasjon. Det er kort vei fra hotellet til Oslos shoppinggater, turistattraksjoner, restauranter og byens yrende folkeliv. 

Dessuten tilbys gratis frokostbuffé og gratis wi-fi i fellesområder. Alle de 180 gjesterommene er utstyrt med senger med overmadrass, sengetøy av topp kvalitet, gratis wi-fi og en TV. En hårføner, en dusj og en telefon tilbys også.

5. Comfort Hotel Xpress Central Station

Med beliggenhet midt i pulserende Oslo og rett utenfor døra på Oslo S, inviterer Comfort Hotel Xpress Central Station inn til et nytenkende og effektivt konsept som dekker alle dine grunleggende behov.

På Comfort Hotel Xpress møtes italienske businessmenn og finske backpackere i lobbyen, pluss et par islandske rappere, samtidsdansere fra Russland og japanske globetrottere. Til felles? De er ute etter å oppleve alt det Oslo kan by på. 

6. Smarthotel Oslo

Smarthotel Oslo åpnet juli 2013 med 257 rom. Lavpris hotellet ligger sentralt til i Oslo like ved Nationaltheatret. Få minutters gange bringer deg til slottet, Karl Johans gate, Aker Brygge, Operaen og Nasjonalgalleriet.

Budsjett hotellets sentrale beliggenhet med fasiliteter som takterasse, møterom og bar gjør det til en naturlig møteplass i Oslo for både gjester og lokalbefolkning. Konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet.

7. Hotell Bondeheimen

Hotell Bondeheimen er et av de mest besøkte hotellene i Oslo med gjester som kommer tilbake.

Her bor du på et hotell midt i Oslo, i hotellrom med god standard og til fornuftige priser. Hotellet skikker seg ut med sin norske egenart og stolte historie.

Akershus festning ligger 900 meter fra Hotell Bondeheimen, mens bussterminalen i Oslo ligger 1 km unna. Oslo lufthavn ligger 37 km fra eiendommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.