De billigste hotellene i Oslo

Billig hotell Oslo: De 7 «billigste» overnattingsstedene i Oslo 2024

Er du på utkikk etter en overkommelig, men likevel komfortabel overnatting i hjertet av Oslo?

Velkommen til vår nøye kuraterte guide til de billigste hotellene i Oslo, perfekt for prisbevisste reisende. Enten du planlegger en weekendtur, en forretningsreise, eller et lengre opphold i Norges pulserende hovedstad, forstår vi at å finne et hotell som balanserer budsjett og komfort kan være en utfordring. Derfor har vi dykket dypt inn i byens hotellandskap for å finne skjulte perler som tilbyr både kvalitet og rimelige priser.

Hotell Beliggenhet & Fasiliteter Beskrivelse
Saga Poshtel Oslo Central – Sentral beliggenhet i Oslo – Moderne design – Rimelig pris – Tilbyr både hotell og poshtel opplevelse – Komfortable omgivelser – Passer for de som ønsker å bo sentralt i Oslo
Anker Hostel – Sentral nær Karl Johan – Moderne design – Romalternativer – Ideelt for budsjettreisende – Romslige kapasiteter – Tilbyr forskjellige romalternativer
Cochs Pensjonat – Plassert ved Slottsparken – Prisvennlig – Egen kaffebar/kafé – Perfekt for de som søker et prisvennlig opphold – Nær kulturelle attraksjoner og shoppingområder – Tilbyr en avslappende atmosfære
Thon Hotel Astoria – Sentral nær Karl Johan og Oslo Sentralstasjon – Gratis frokostbuffé – Kombinerer komfort og praktisk beliggenhet – Ideelt for reisende som ønsker en komfortabel og praktisk base i Oslo
Comfort Hotel Xpress Central Station – Beleilig plassert ved Oslo S – Moderne design – Livlig atmosfære – Rimelig alternativ i hjertet av Oslo – Egnet for reisende som ønsker en moderne og effektiv opplevelse – Tilbyr en internasjonal atmosfære med en rekke kulturelle impulser

Fra sjarmerende boutique-hoteller i sentrum til koselige, familievennlige overnattingssteder, vår guide dekker en rekke alternativer som gir deg mest mulig for pengene. Oppdag hotellene som lar deg utforske Oslos rike kultur og historie uten å bekymre deg for overnattingkostnadene. La oss hjelpe deg med å gjøre ditt opphold i Oslo minneverdig, komfortabelt og fremfor alt økonomisk gunstig!

1. Saga Poshtel Oslo Central

Ser du etter en rimelig, men likevel stilfull overnatting midt i Oslo? Saga Hotel Oslo Central, plassert i Kongens gate 7, er et perfekt valg for deg som ønsker å bo sentralt med umiddelbar tilgang til alt Oslo har å by på av kultur, shopping og natteliv. Som et av de nyeste medlemmene i Saga Hotels-familien, bærer dette hotellet kjedens kjerneverdier: en følelse av å være hjemme, trendy design og eksepsjonell service.

Dette sentrumsnære hotellet tilbyr ikke bare en attraktiv beliggenhet; det imponerer også med sin moderne og innbydende innredning, alt til en rimelig pris. Saga Hotel Oslo Central er det perfekte stedet for de som ønsker å slappe av i komfortable omgivelser, samtidig som de er tett på pulsen i Oslo by.

I tillegg til Saga Hotel Oslo Central, huser bygget også Saga Poshtel Oslo Central, som representerer et nytt konsept i hovedstaden. Et poshtel, en oppgradert versjon av et tradisjonelt hostel, tilbyr en høyere standard og flere fasiliteter, noe som gir gjestene en unik og prisgunstig overnattingsopplevelse. Om du er ute etter et sjarmerende og rimelig sted å bo i Oslo, er Saga Hotel Oslo Central og Saga Poshtel Oslo Central ideelle valg.

2. Anker Hostel

Ser du etter et rimelig overnattingssted i hjertet av Oslo? Anker Hostel, kun en 10-minutters spasertur fra Karl Johan, Oslos livlige hovedgate, tilbyr en sentral beliggenhet til en overkommelig pris. Med sin praktiske tilgang til både buss, trikk og taxi rett utenfor døren, er dette vandrerhjemmet et ideelt valg for budsjettbevisste reisende.

Anker Hostel skiller seg ut med sitt moderne design og romslige kapasitet, som inkluderer 115 rom om sommeren og 50 rom om vinteren. Dette vandrerhjemmet ønsker gjester i alle aldre velkommen og tilbyr en rekke romalternativer, fra private enkelt- og twinrom til 4- og 6-mannsrom, samt 4- og 8-sengs sovesaler. Komfort er en prioritet her, med alle senger utstyrt med dyner og puter for en god natts søvn.

For din bekvemmelighet, kan sengetøy og håndklær leies i resepsjonen for henholdsvis 50 og 20 kroner, eller du kan ta med ditt eget. Vær oppmerksom på at soveposer ikke er tillatt av hygieniske årsaker. Alle rommene på Anker Hostel kommer med eget bad, utstyrt med dusj og toalett, noe som sikrer privatliv og komfort under ditt opphold. Velg Anker Hostel for en økonomisk, men likevel behagelig opplevelse i Oslo.

3. Cochs Pensjonat

På utkikk etter et overkommelig og sentralt beliggende hotell i Oslo? Cochs Pensjonat er stedet for deg, perfekt plassert i et kulturrikt kvartal fylt med attraksjoner. Dette prisvennlige pensjonatet ligger rett ved Slottsparken og i enden av Bogstadveien, en av Oslos beste handlegater. I tillegg er Karl Johans gate, byens berømte hovedgate, bare en 10-minutters gåtur unna.

Cochs Pensjonat tilbyr ikke bare en ideell beliggenhet for de som reiser på budsjett, men også en rekke fasiliteter som forbedrer oppholdet. Gjestene kan nyte en avslappende atmosfære i pensjonatets egen kaffebar/kafé. Med ubetjent parkering tilgjengelig, er det også praktisk for de som reiser med bil.

Et par kulturelle høydepunkter er Operahuset i Oslo og Oslo Spektrum, men er det shopping som står på planen, kan du ta turen til Aker brygge. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp mens du er i byen, kan du se om det skjer noe spennende på Telenor Arena eller Bislett stadion.

Alle de 89 gjesterommene på Cochs Pensjonat er designet for komfort og bekvemmelighet. Rommene er utstyrt med gratis Wi-Fi, slik at du kan holde deg tilkoblet, og en TV med parabol for underholdning. Cochs Pensjonat er et ideelt valg for økonomisk bevisste reisende som søker komfort og bekvemmelighet i hjertet av Oslo.

4. Thon Hotel Astoria

Leter du etter et rimelig hotellalternativ i hjertet av Oslo? Thon Hotel Astoria, et av de mest kostnadseffektive hotellene i Thon-kjeden, tilbyr en enestående kombinasjon av komfort og sentral beliggenhet. Hotellet ligger ideelt plassert rett ved Karl Johan, Oslos livlige hovedgate, og er kun et steinkast fra Oslo Sentralstasjon. Denne beliggenheten gjør det lett for gjestene å utforske byens shoppingmuligheter, turistattraksjoner, et variert utvalg av restauranter og det pulserende bylivet.

Gjestene på Thon Hotel Astoria kan starte dagen med en gratis frokostbuffé, en perfekt måte å lade opp på før en dag fylt med opplevelser. Gratis Wi-Fi i fellesområdene er også tilgjengelig, slik at du kan holde deg tilkoblet og dele dine opplevelser med venner og familie.

De 180 gjesterommene på Thon Hotel Astoria er utstyrt med alt nødvendig for et behagelig opphold. Rommene byr på senger med overmadrass og sengetøy av topp kvalitet, sikrer en god natts søvn. Gratis Wi-Fi og TV på rommene gir underholdning og tilkoblingsmuligheter. Videre er fasiliteter som hårføner, dusj og telefon også inkludert for din bekvemmelighet. Velg Thon Hotel Astoria for et prisvennlig opphold i Oslo, uten å ofre komfort eller bekvemmelighet.

5. Comfort Hotel Xpress Central Station

Ønsker du et budsjettvennlig opphold midt i hjertet av Oslo? Comfort Hotel Xpress Central Station, beleilig plassert ved Oslo S, er det perfekte valget for reisende som ser etter et rimelig, men moderne og effektivt hotellalternativ. Dette hotellet er designet for å dekke alle dine grunnleggende behov, samtidig som det gir deg enkel tilgang til alt det pulserende Oslo har å tilby.

Comfort Hotel Xpress er kjent for sin livlige og internasjonale atmosfære. Her møtes reisende fra alle verdenshjørner – fra italienske forretningsmenn og finske backpackere til islandske rappere, russiske samtidsdansere og japanske globetrottere. Det de har til felles? Et ønske om å utforske og oppleve det beste av Oslos kultur, historie og natteliv.

Dette hotellet er et ideelt valg for eventyrlystne sjeler som ønsker å dykke ned i byens mangfoldige tilbud uten å tømme lommeboken. Med sin unike blanding av kulturer og nasjonaliteter, tilbyr Comfort Hotel Xpress Central Station en unik og rimelig opplevelse i Norges hovedstad.

6. Smarthotel Oslo

Smarthotel Oslo, åpnet i juli 2013, er et perfekt valg for de som søker et lavprishotell med sentral beliggenhet i Oslo. Med sine 257 rom, tilbyr dette hotellet en praktisk og økonomisk løsning for reisende, kun et steinkast unna Nationaltheatret. Dets beliggenhet gjør det enkelt å utforske byens fremste severdigheter som Slottet, Karl Johans gate, Aker Brygge, Operaen og Nasjonalgalleriet – alle innen få minutters gange.

Dette budsjettvennlige hotellet i hjertet av Oslo tilbyr mer enn bare rimelig overnatting. Med fasiliteter som en takterrasse, møterom og en bar, har Smarthotel Oslo blitt en populær samlingsplass, ikke bare for gjester, men også for lokalbefolkningen. Hotellets konsept fokuserer på å tilby overkommelig overnatting uten å kompromisse på kvalitet. Rommene er smart utformet for å maksimere komfort og funksjonalitet, noe som sikrer at ditt opphold blir både behagelig og prisgunstig.

Velg Smarthotel Oslo for ditt neste besøk i byen, og nyt en smart, kvalitetspreget overnatting til en overraskende rimelig pris.

7. Hotell Bondeheimen

Hotell Bondeheimen, kjent for sin norske sjarm og rike historie, er et populært valg blant reisende som ser etter kvalitet og overkommelige priser i hjertet av Oslo. Dette hotellet er ikke bare et av de mest besøkte i byen, men også et sted hvor mange gjester velger å komme tilbake, takket være sin unike kombinasjon av komfort, kvalitet og rimelige priser.

Her får du oppleve et opphold i rom med god standard, plassert midt i Oslos sentrum. Hotell Bondeheimen fremhever sin norske egenart og stolthet, og tilbyr en autentisk Oslo-opplevelse til sine gjester. Enten du er i byen for forretninger eller fritid, er dette hotellets beliggenhet ideell for å utforske alt Oslo har å tilby.

Beliggende kun 900 meter fra Akershus festning og 1 km fra Oslos bussterminal, er hotellet perfekt for de som ønsker å oppleve byens historie og kultur. Med Oslo lufthavn bare 37 km unna, er det også en praktisk base for internasjonale reisende. Velg Hotell Bondeheimen for et hyggelig og prisgunstig opphold i Oslo, og nyt en beliggenhet som gir deg enkel tilgang til byens mange attraksjoner.

Som vi har sett i vår grundige guide, er det fullt mulig å finne både komfortable og rimelige hotellopphold i Oslo. Hver av de syv hotellene vi har presentert tilbyr en unik kombinasjon av kvalitet, beliggenhet og pris, noe som gjør dem til perfekte valg for prisbevisste reisende som ikke ønsker å gå på kompromiss med komforten.

Ved å velge et av disse budsjettvennlige hotellene, kan du spare penger som heller kan brukes til å utforske alt det fantastiske Oslo har å tilby – fra den rike kulturen og historien til det spennende bylivet og kulinariske opplevelser. Enten du besøker Oslo for første gang eller er en tilbakevendende besøkende, er disse hotellene ideelle for å sikre at ditt opphold blir både behagelig og økonomisk.

Takk for at du leste vår guide til de 7 billigste hotellene i Oslo. Vi håper at den har gitt deg verdifulle innsikter og hjelp til å planlegge ditt neste besøk til denne fantastiske byen. Oslo venter på deg, og nå vet du at et komfortabelt og rimelig opphold er innen rekkevidde. God tur og nyt ditt opphold i Oslo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du vet at jeg kan svare på alle spørsmålene dine, ikke sant? Test meg! 😏