Norge, Stavanger

7 Beste Familiehotellene i Stavanger 2023

De Beste Familiehotellene i Stavanger

Planlegger du en familieferie til Stavanger, Norge og leter etter det beste stedet å bo? Se ikke lenger enn til The SmartStore reise, hvor vi har nøye plukket et utvalg av de beste familiehotellene i Stavanger.

Familiehotellene vi har plukket, ligger på praktiske steder i nærheten av de beste tingene å gjøre i Stavanger for barn, slik at du og din familie kan nyte alt byen har å tilby. Fra vakre strender og turstier, til museer og kulturattraksjoner i verdensklasse, det er noe for enhver smak i Stavanger.

I tillegg til deres praktiske beliggenhet har vi plukket familiehoteller som tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt og praktisk som mulig. Fra romslige rom med god plass for hele familien, til barnevennlige funksjoner som lekeplasser og bassenger, vi har alt du trenger for å gjøre turen til en suksess.

Så hvis du ønsker å planlegge den perfekte familieferien til Stavanger, trenger du ikke lete lenger. Med vårt utvalg av de beste familiehotellene i byen kan du være sikker på at du og familien din vil ha et komfortabelt og hyggelig opphold.

Scandic Stavanger City
Scandic Stavanger City

Scandic Stavanger City – Familiehotell

Vis på kart

Med gangavstand til shopping, uteliv og spennende Stavanger øst. Hotellet ble åpnet i april 2014, og er et fargerikt tilskudd til byen. Åpen lobby og populære Varmen Bar & Restaurant er et naturlig møtested både for hotellgjester og byens lokalbefolkning.

Gode møte- og konferansefasiliteter. Her får du a la carte med både Scandic Classics og spennende retter basert på lokale råvarer. Kreative kokker serverer de nydeligste retter, og Josper grillen er hyppig i bruk.

Hotellet har mottatt flere priser for tilgjengelighet, og er tilrettelagt for gjester med alle behov. De har også et velutstyrt treningsrom for kondisjon og styrketrening, og de deler gjerne tips til fine løperuter i det sjarmerende nærområdet.

Clarion Hotel Stavanger
Clarion Hotel Stavanger

Clarion Hotel Stavanger – Familiehotell

Vis på kart

Clarion Hotel Stavanger er et personlig konferansehotell med sentral beliggenhet. Med gangavstand til mangfoldige kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene er dette hotellet for deg som ønsker noe mer enn et sted å sove. Kontantfritt hotell.

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter, museer og alt annet Stavanger har å by på. Hotellet har 249 rom, en stor konferanseavdeling og en personlig, imøtekommende atmosfære full av moderne kunst og design.

De fleste kunstverkene er laget av samtidskunstneren Kjell Pahr-Iversen. I hotellets restaurant Kitchen & Table får du servert deilig middag med spennende smaker inspirert av Manhattan – og Stavanger. Kvelden kan avsluttes med en god drink i baren. Flere dager har de også levende musikk.

Scandic Royal Stavanger
Scandic Royal Stavanger

Scandic Royal Stavanger – Familiehotell

Vis på kart

Scandic Royal Stavanger har flott beliggenhet i sentrale Stavanger, kun 15 minutter fra flyplassen og i gangavstand til flere attraksjoner, som blant annet gamlebyen. Hotellet har 215 rom og 4 konferanserom. Her finner du også et eget spa- og velværesenter med et barnevennlig basseng, boblebad, badstue og treningsrom.

Dette sentrale hotellet er perfekt for både forretningsreisende og familier eller venner på tur. 215 rom og suiter. På hotellets gateplan nyter du en bedre middag i restaurant Roast, der de serverer grillede kjøttretter fra den kullfyrte Josper-grillen og fersk sjømat rett fra Nordsjøen. Hotellets flotte spa-avdeling har svømmebasseng, boblebad, treningsrom og badstue.

Vil du ut og nyte vakker norsk natur, finner du fjorder, fjell og strender kun et par minutters kjøring fra byen. Flybussen stopper like i nærheten av hotellet, og jernbanestasjonen er kun 450 meter unna. Kommer du i egen bil, har de stor garasje under hotellet – med 3 ladestasjoner for elbil.

Clarion Hotel Energy
Clarion Hotel Energy

Clarion Hotel Energy – Familiehotell

Vis på kart

Stavanger-regionens største og mest spennende konferansehotell på Stavanger Forum ved Madla! Clarion Hotel Energy har konferansekapasitet på opp til 1000 personer og Kitchen & Table Restaurant & Bar. Dette er et kontantfritt hotell. Mesterkokk Marcus Samuelsson har kombinert atmosfære og stemning fra New York, med råvarer og og smaker fra Stavangerregionen.

Resultatet er Fun Dining på Madla. Clarion Hotel Energy jobber tett med lokale aktører innenfor matbransjen for å tilby en matopplevelse som smaker fantastisk og som gir gjesten energi hele dagen. Sjekk ut deres nyeste meny her.

Scandic Stavanger Airport
Scandic Stavanger Airport

Scandic Stavanger Airport – Familiehotell

Vis på kart

Unik beliggenhet rett ved Stavanger flyplass og Solastranden. Nyt en bedre frokost i restauranten før du rusler til flyet, møtet eller konferansen. Hotellet ligger bare noen få meter fra flyplassen, nær Solastranden og Sola Golf Club. Hotellet er kjent for sin gode frokost og gode tilgjengelighet. Prisvinnende for regionens beste frokost.

Nyt herlige måltider i restauranten, med en meny basert på et lokalt kjøkken med en internasjonal vri. Scandic Stavanger Airport ligger bare noen få meter fra ankomsthallen på flyplassen.

Dette gjør hotellet perfekt for møter, konferanser og reisende. Rett ved hotellinngangen finner du også busser, taxi og gode parkeringsmuligheter.

Clarion Hotel Air
Clarion Hotel Air

Clarion Hotel Air – Familiehotell

Vis på kart

Ideelt plassert med like kort vei til Stavanger Lufthavn som til de flotte jærstrendene. Et konferansehotell med Kitchen & Table restaurant. Hotellet med formidabel utsikt har interiør inspirert av den særegne naturen. Kitchen & Table by Marcus Samuelsson er et restaurantkonsept hos Clarion Hotel®, som nå også finnes på Clarion Hotel Air!

Her tilbyr de Fun Dining, hvor man kan spise i et innbydende, varmt og avslappende miljø. Her kan du smake på herlige retter inspirert av Manhattan og Stavanger. 

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger – Familiehotell

Vis på kart

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, er på alle måter et landemerke i historien om Stavanger. Hotellet har en sentral beliggenhet kun 3 minutter fra Stavanger sentralstasjon og innen rekkevidde av toppattraksjoner som Gamlebyen (250 meter) og Norsk Oljemuseum (700 meter).

Nyt den fantastiske utsikten over fjorden og fjellene, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til treningssenteret og badstuen. FireLake Grill House and Cocktail Bar er et moderne grillrestaurantkonsept, født i Minnesota og nå tilgjengelig i Stavanger.

Restauranten er kjent for sine nordamerikanske røtter med en nordisk innflytelse, og ligger i hjertet av byen, rett innenfor Radisson Blu Hotel Atlantic Hotel, Stavanger.

Familiehoteller i Stavanger. Tips og anbefalinger

De Beste Familiehotellene i Stavanger sentrum

En ettermiddag fylt med lat byvandringer eller en helg med adrenalinfylte aktiviteter? I Stavanger finnes det mye å velge mellom. Her finner du sjarmerende, fargerike hus med kafeer og puber og majestetiske sanddyner langs Atlanterhavskysten. Uansett hva du er interessert i er det nok av severdigheter i Stavanger. 

Her har vi samlet noen av de beste familiehotellene i Stavanger sentrum

  • Clarion Hotel Stavanger – Sentral beliggenhet. Med gangavstand til mangfoldige kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene.
  • Scandic Stavanger Park – Hjemmekoselig hotell midt i Stavanger sentrum, nært alt du kan drømme om av shopping, restauranter og uteliv.
  • Stavanger Small Apartments City Center – Stavanger Small ligger i Stavanger og tilbyr en central bolig med utsikt over byen. Fjordline Ferjeterminal Stavanger ligger 12 km unna, og Norsk hermetikkmuseum kan nås innen 1.3 km. Stavanger sentrum ligger ca 1 km unna. 

Familierestauranter i Stavanger sentrum

  • Fisketorget Stavanger – Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Dagens meny varierer avhengig av sesong, råvaretilgang og kokkenes fantasi.
  • Døgnvill Burger Stavanger – Kvalitetshamburgere og et spennende utvalg drikkevarer. Førsteklasses råvarer.
  • Olivia Torget – Autentisk italiensk mat i moderne omgivelser. Restauranten er inspirert av fiskelandsbyen Portofino.
  • Mogul India – Indisk, Asiatisk. Alt fra vegansk Pinwheel Samosa, Chicken Tikka til Murgh Adraki.
  • Harry Pepper – Tex-mex i fine lokaler
  • Egon Stavanger – Unik beliggenhet nede på Strandkaien. Serverer English Breakfast, Egons Clubsanwich, rekesmørbrød, pizza, hamburgere, og fisk.

Ting å gjøre i Stavanger med barn

Vitengarden – Vitenfabrikken – er et kombinert museums- og vitenskapssenter midt i Sandnes sentrum. Her kan store og små utforske interaktive utstillinger og bli med på kjekke aktiviteter.

Norsk Oljemuseum – Opplev oljeeventyret. Et moderne, interaktivt museum med masse aktiviteter for hele familien. 

Rush Stavanger – Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv! Her kan barna øve på hopp og triks, og kanonball på trampolinebane og kjempe som en gladiator. 

Stavanger Museum – Lev deg inn i Stavanger på 1950-tallet i Stavanger maritime museum, På Norsk barnemuseum er utstillingene bygget som lekemiljøer med aktiviteter.Verdens største Annedukke, eventyrborg og en diger samling dyr venter i museet.

Arkeologisk museum – På Arkeologisk museum og Jernaldergården dekker de tidsperiodene i skolelæreplanen fra slutten av istiden, steinalder, bronselader, eldre jernalder, yngre jernalder/vikingtid, og middelalder.

Kongeparken – Over 60 attraksjoner i magiske omgivelser! Norges høyeste droptårn Stupet. Ligger ved Ålgård i Gjesdal kommune. 

Preikestolen – Preikestolen er et kjent turistmål i Ryfylke-regionen. Turen fra Preikestolen Fjellstue til Preikestolen er en av landets mest gåtte fjellturer.

Kjerag – Med sine 1 084 meter rager Kjerag høyest av alle toppene i Lysefjorden. Fjellmassivet har lenge vært mest beundret fra fjorden, men de senere årene har det blitt stadig mer populært å ta turstien til selve

Sverd i fjell – Sesong: hele året. Ved Hafrsfjord finner du riksmonumentet Sverd i fjell. Historien forteller at det var i det nærliggende området Harald Hårfagre samlet Norge til et kongerike i 872.

Sogndalstrand – Sogndalstrand er et av de best besøkte reisemål i Rogaland. Sogndalstrand ligger ved kysten og elva Sokna renner gjennom stedet. Sogndalstrand er et gammelt ladested fra seilskutetiden.

Solastranden – har blitt kåret til en av verdens vakreste strender av Sunday Times! Et populært utfarts- og badeområde, og et populært område for vind- og vannsport. Stranden er en 2,3 kilometer lang sandstrand med sanddyner.

Norwegian Outlet Stavanger – Norges nye merkevareby har åpnet på Ålgård, rett utenfor Stavanger! Her finner du bare kjente merkevarer i egne butikker med 30 til 70 prosent rabatt på alt! Fashion, outdoor, sko, barneklær og til og med kjøkkenutstyr og bøker. Senteret er plassert rett ved Kongeparken, noe som gjør oss til en optimal familiedestinasjon.

Gausel fritidsgård – En besøksgård med dyr som er åpent for publikum hele dagen. På Dyrsnes natursenter kan du blant annet gå tur, leie kano eller låne griller i flotte omgivelser.

Ajaxparken – Ajaxparken er en liten lekeplass som ligger rett bak Aftenblad-bygget, like nedenfor Petri-kirken på Nytorget i Stavanger.

Oppdag unike opplevelser med familien i Stavanger

Finn, og bestill sightseeingturer, attraksjoner, ekskursjoner, aktiviteter og gøyale opplevelser fra hele Stavanger. Spar penger på buss, tog og inngangsbilletter ved å bestille på forhånd. Her har vi samlet noen nyttige tips og tjenester som kan gjøre turen til Stavanger enda litt bedre.

Preikestolen: Guidet tur til fots og kanotur – Unngå folkemengder ved å bli med på et eventyr utenom hovedstiene til Preikestolen og Lysefjorden. Padle i kano over Refsvatn etterfulgt av en fottur i skjulte turstier. Få fantastisk utsikt over den norske villmarken.

Stavanger: Guidet fottur til Kjerag og Kjeragbolten – Bli med på en fottur til Kjerag og nyt den fenomenale utsikten fra Lysefjordens berømte landemerke. Om du våger kan du stå på steinen som er kilt fast i fjellsprekken. 

Tilpasset privat omvisning med en lokal – Bli kjent med byen gjennom øynene til en lokal. Uten en satt timeplan kan du tilpasse omvisningen eller la det være opp til en lokal å gi deg en innsiktsfull introduksjon av byen.

Kulinarisk omvisning til fots – Oppdag Stavanger gjennom en kulinarisk opplevelse. Bli med på en guidet kulinarisk vandring, for å oppleve byens kultur samt nyte deilige norske spesialiteter underveis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.