Oslo, Spahotell Norge

Beste Spa hotell i Oslo 2024: Luksuriøse spa-opphold & helgepakker

Skal du på kjæreste-tur, på tur med jentegjengen eller kanskje på mor-datter tur til Oslo, har hovedstaden flere gode spa-hoteller å velge mellom. Her er noen forslag til spa-hoteller i og i nærheten av Oslo. Det kan være en god idé å sammenligne ulike spa-hoteller og lese anmeldelser online for å finne det som passer dine behov og priskrav best.

Hva hotellene tilbyr av spa-behandlinger kan være så mangt. Noen vanlige tjenester som tilbys som spa-behandlinger er massasje, ansiktsbehandlinger, manikyr og pedikyr, kroppsskrubb, kroppsvasking, badstue og dampbad. Mange spa tilbyr også tjenester som yoga eller meditasjon. Det kan også være tilbud om pakkebehandlinger som kombinerer flere av disse tjenestene. Sjekk hva de ulike hotellene tilbyr, ofte har de en egen link til spa’et på hotellet.

SPA-hoteller sentralt i Oslo

The Thief: Et luksuriøst spa-hotell beliggende på Tjuvholmen i Oslo. Her finnes et spa med et bredt utvalg av behandlinger og en oppvarmet utendørsbasseng med havutsikt. I spaavdelingen kan du skjemme deg bort med dypvevsmassasje, kroppsinnpakninger og aromaterapi. Se fullstendig oversikt over behandlinger. Hotellet har et moderne design og har et bredt utvalg rom og suiter. Hotellet har også en egen restaurant og bar. The Thief ligger i et område med mange butikker og restauranter og er en kort spasertur fra Karl Johans gate. Vis på kart.

Grand Hotel: Hotell i luksuriøs stil i Oslo sentrum og med 2 barer/lounger og eget spa. Se behandlingstilbud på deres Artesia Spa. Et klassisk hotell med et bredt utvalg av behandlinger, badstue, basseng og en takterrasse. Hotellet har en lang historie, og tilbyr mange ulike rom og suiter. Hotellet har også en egen restaurant og bar. Grand Hotel ligger i nærheten av flere severdigheter og attraksjoner i Oslo, inklusive Slottsparken og Operaen. Vis på kart.

Sommerro: Hotell i art deco-stil som åpnet i 2022, i Oslo sentrum og med 4 restauranter og 2 barer/lounger. Her kan du ta deg en tur på Vestkantbadet som er totalrenovert, og det historiske badet er utvidet med rikt utstyrte behandlingsrom for helse og skjønnhet. Her finner du et bredt tilbud av massasjer, hud- og kroppspleie, kosmetiske behandlinger og ekspressbehandlinger. Badet har infrarød badstue, kaldkulp og et topp moderne treningssenter. Et perfekt sted for å koble av og ta vare på kropp og sjel. Se oversikt over pakketilbud og behandlinger. Hotellet ligger kun en kort spasertur unna slottet og Karl Johans gate, og har offentlig transport rett utenfor døra. Vis på kart.

For å sette en ekstra spiss på dagen er det muligheter for Afternoon tea i deres egen salong – 2 Søstre. Drøm deg bort i interiørdesign inspirert av Asbjørnsen & Moes eventyr med matchende te-sett samtidig som du hører til stemningsskapende pianomusikk. Test ut champagne-vognen, eller nyt deres utvalg av alkoholfrie drikker. Vel verdt et besøk! 

Scandic Holmenkollen Park: Dette tradisjonsrike hotellet ligger fantastisk til i Holmenkollen og er nylig renovert med moderne design. Vis på kart. Dette 4-stjerners hotellet ligger i tilknytning til Nordmarka, og har ski- og turmuligheter i nærområdet. Sjekk ut Oslo Vinterpark dersom du ønsker å kombinere spa-oppholdet med en skiferie. Hotellet ligger en kort t-banetur unna Oslo sentrum. Ta t-bane 1 fra Holmenkollen til Nationaltheatret stasjon så er du midt i Oslo sentrum på 23 min. Sjekk ut rutetider her.

Hotellets spa-avdeling, Artesia Spa, har hele syv behandlingsrom, hvorav to er DUO-rom, dvs. at to personer kan få behandling i samme rom samtidig. Her kan du kan velge mellom et fristende utvalg innen velgjørende hud- og kroppspleie, hudpleie og massasje utført med ulike teknikker. Se oversikt over behandlingene som tilbys her. Du kan enkelt kjøpe deg en ferdig sammensatt spa-pakke eller få skreddersydd din egen etter behov. Hva med en fristende New Glow– eller Fresh & Fabulous-pakke? Hotellet kan også friste med en treningssal på hele 1000 kvm. hvor det er mulig å trene individuelt, men også delta på gruppetimer og ta timer med egen PT.

Ønsker du heller et spa-hotell som ligger utenfor Oslo, med mer ro og stillhet, sjekk ut vår blogg om Spa-hoteller i utkanten av Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.