Destinasjoner Europa cat Hellas Kreta

Stella Island Luxury Resort & Spa, Kreta, Hellas

Hotell Stella Island Luxury Resort & Spa, Kreta

I slutten av august 2017 var vi på Kreta i Hellas i én uke og kom ved en tilfeldighet over Stella Island Resort.

Den gang var hotellet fortsatt under bygging og ble først åpnet i mai 2017. For å være ærlig, vi bestilte et rom på et hotell som ikke en gang eksisterte. Du kjenner skrekkhistoriene fra TV, hvor gjesten ankommer halvferdige bygninger og bassenget er ikke engang fylt med vann, alt er som en byggeplass, for ikke å nevne byggestøyen.

Derfor var vi i tvil om vi skulle bestille dette hotellet. Alle bilder så selvfølgelig veldig bra ut. Vi tok risikoen og bestemte oss for å tilbringe en uke med all inclusive i Premium Double Pool View-rommet og har ikke angret.

For et basseng! For et hotell! Alt er åpent og vakkert. Jeg liker lobbyen. Alle som kjenner The SmartStore, vet hvor viktig et basseng er for oss, og bassengområdet på Stella Island Resort fikk hjertet til å slå raskere. Overalt er det palmer, stier, gangbroer og deretter disse store Bali-sengene. Men ikke nok med det, solsengene ser også så stilige ut (og de er superkomfortable).

Da jeg sendte foreldrene mine et bilde av bassenget, spurte de om vi var helt alene. Det føltes som om ingen andre var her. Mange bruker bare de private solsengene på sine egne terrasser.

Rommene på Stella Island Resort

Stella Island har bare 89 rom fordelt på to etasjer. Jeg elsker de små hotellene som ikke skriker “TURIST”, og du trenger ikke å være redd for å møte store folkemengder på hotellet. I utgangspunktet er rommene delt inn i 4 kategorier. Det er de meget luksuriøse Island Villa Private Pool Rooms, som ligger helt i enden av hotellet, og som alle har sitt eget basseng.

Så er det Over Water Bungalows, som navnet antyder, er individuelle bungalower omgitt av vann. Rommene har en stor terrasse med egen hengekøye over vannet, med direkte tilgang til det store lagunebassenget.

Den neste kategorien er svømmehallen, som er delt inn i Premium og Luxury. Egentlig avviker de bare i størrelse, og i den største er det plass til tre personer. Disse rommene ligger i to-etasjes bungalower i første etasje, og har også en terrasse med direkte tilgang til bassenget. Alle bungalower ligger langs det store bassengområdet, slik at du har en flott utsikt hvor som helst, og kan hoppe direkte i bassenget. Du kan ikke si at et bestemt sted er det beste.

Den siste og “enkleste” kategorien er Double Pool View-rommene, som ligger i andre etasje. Disse er igjen delt inn i Premium og luksus, ligner på Swim Up-rommene.

Alle rommene er utrolig stilige og moderne. Det minner om en tropisk bungalow med mye tre. Badet er åpent og dusjen er veldig stor. Bare toalettet er i et eget rom. Det er mye skapplass, og terrassen, eller balkongen med den fantastiske utsikten over bassengområdet, er selvfølgelig det absolutte høydepunktet.

Maten på Stella Island Resort

Det er to restauranter på Stella Island Resort, den største bufférestauranten med en utendørsterrasse, og à la carte-restauranten i øverste etasje, som imidlertid koster ekstra. Under oppholdet spiste vi middag i à la carte-restauranten. Maten var veldig velsmakende og kreativt tilberedt, men vi likte bufférestauranten så mye at vi faktisk ikke ville bruke den andre restauranten.

Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Tilbudet er utrolig bra. Om morgenen er det et stort utvalg av forskjellige ferskpressede juice og detoxvann, og de klassiske kjøttpåleggene med alle slags bakevarer. Det er også frokostblandinger, yoghurt og bestemte dager serverer de deilig sushi. I tillegg blir frokosten noen ganger akkompagnert av levende musikk fra en saksofonist eller pianist.

Middag serveres hver dag. Her er det stor variasjon som Asiatisk, gresk, spansk osv … I tillegg til et stort utvalg av salater med forskjellige pålegg, krydder og sauser, er det også et stort utvalg av varme og kalde retter. Virkelig alt hjertet ditt ønsker. Jeg har ikke hatt et så flott og variert måltid på et hotell på lang tid.

Spa og velvære på Stella Island Resort

Spaområdet ligger i øverste etasje i hovedbygningen. Du kan bruke bassenget og solsengene der, hvis du har bestilt spa-behandling, eller mot en ekstra avgift. Det er også en badstue og et stort boblebad. Alt vel og bra, men ærlig talt?

Hvis jeg har et så fantastisk basseng utenfor rommet, hvorfor skal jeg betale ekstra for et annet basseng ?! Selvfølgelig ser det også bra ut med de store glassrutene, men ingen vil vel virkelig betale for det?

SmartStore anbefaler

Alt i alt kan vi bare anbefale Stella Island Resort til deg som leter etter ro og avslapning, elsker Kreta, og liker å spise deilig og variert mat. Hva med å overraske din bedre halvdel med litt ekstra luksus?

Pro tips: Meld deg inn i Expedia Rewards. Medlemmene sparer i snitt kr. 235 per bestilling når de bruker poeng. I tillegg vil du spare ytterligere 10 % eller mer på utvalgte hoteller.

Belligenhet

Stella Island Luxury resort & Spa – Adults Only ligger i nærheten av stranden i Khersonisos. Bestill gjerne Taxi via hotellet, for å få den mest behagelige transporten til hotellet. 

Her er de beste nettsidene for å reise billig

1 Bestill flybillett

Bruk Skyscanner for flybilletter. Dette er vår favoritt. De søker via flyselskaper over hele verden, og du unngår å overse den billigste billetten.

2. Bestill overnatting

Du kan bestille vandrerhjem/hostel via Hostelworld. De har det beste utvalget, og en god pris. Hvis du vil bo på hotell bruker du Hotels.com. De vinner alle pristester!

3 Ikke glem reiseforsikring

Reiseforsikring vil beskytte deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Dette må du ha hvis noe skulle gå galt. Kontakt ditt forsikringsselskap.

4. Bestill billetter til lokale aktiviteter online

Bruk Get Your Guide når du skal spare penger på lokale aktiviteter som museer, show og teater. Det er billigere online, og billettene tar deg forbi køen.

5. Sjekk vår ressursside

Her er de beste selskapene du bør bruke når du reiser! Jeg lister opp alle de jeg bruker for å spare penger når jeg reiser – og jeg tror de vil hjelpe deg også!

Dette er de beste hotellsøkemotorene
Les mer om Kreta

Populære aktiviteter på Kreta

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.