Clearwater Beach, Reiser, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA

3 Beste Familiehotell på Clearwater Beach Florida

lazy - Clearwater Beach, Reiser, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Oppdatert 25. januar 2023

Clearwater Beach, Florida er en idyllisk feriedestinasjon for familier som søker en kombinasjon av avslappende strender og spennende aktiviteter. Med sin vakre beliggenhet langs Gulf of Mexico, tilbyr Clearwater Beach et bredt utvalg av muligheter for å nyte ferien.

Vis Clearwater Beach på kart

En av hovedattraksjonene i Clearwater Beach er den berømte Pier 60, som har et pulserende natteliv og daglige gateartister og underholdning. Her kan man slappe av og nyte solnedgangen mens man ser på musikere, gateartister og kunstnere som utfører.

ken cheung 3hU6GejyF4o unsplash - Clearwater Beach, Reiser, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
Photo by Ken Cheung on Unsplash

For de som er interesserte i sjødyr, er Clearwater Marine Aquarium et must-see besøk. Her kan man se filmstjernen Winter fra filmen Dolphin Tale, samt andre sjødyr som delfiner, havskilpadder og sjøløver.

Vannsport som jet skiing og parasailing er også populære aktiviteter, og det er flere leverandører som tilbyr utleie og turer. Shopping og spisesteder langs gaten er også et godt alternativ for å utforske området. For de som ønsker en mer actionfylt dag, er temaparkene Busch Gardens og Adventure Island gode valg.

Clearwater Beach har noe for alle, fra avslapping på stranden til spennende aktiviteter, og er en perfekt destinasjon for en minneverdig familieferie.

Clearwater ble kåret til nummer 1 i USA, på TripAdvisors liste over de beste strendene i USA: Vakker hvit sand og klart, grunt vann gjør denne stranden til en ideell plass for familier. Lei en cabana og strand paraply fra en lokal leverandør.

Familiehotell på Clearwater Beach

Clearwater Beach tilbyr et bredt utvalg av overnattingsalternativer for familier, fra komfortable hoteller til private ferieleiligheter. Uansett om du ønsker å bo i nærheten av stranden eller ønsker flere fasiliteter som bassenger og treningssentre, vil du finne noe som passer for deg og din familie. I dette avsnittet vil vi gå gjennom de forskjellige overnattingsmulighetene som er tilgjengelige i Clearwater Beach, samt fordelene og ulempene ved hvert alternativ.

Det er viktig å vurdere hva som er viktigst for deg og din familie, om det er fasiliteter, plassering, pris eller annet, for å velge riktig overnattingsalternativ for deg. Det anbefales å bestille i god tid

Sandpearl Resort familiehoteller på Clearwater Beach
Clerwater Beach – Sandpearl Resort

Sandpearl Resort

Vis på kart

Sandpearl Resort på Clearwater Beach er et populært sted å bo for barnefamilier på grunn av dens luksuriøse fasiliteter og ideelle beliggenhet ved stranden. Hotellet ligger rett ved den berømte Clearwater Beach, og tilbyr direkte tilgang til stranden og en egen strandklubb med en rekke fasiliteter som solsenger, parasoller og håndklær.

Hotellet har også en rekke fasiliteter for barn, inkludert et barnebasseng, en lekeplass og en barnepasservice. For voksne er det et stort utendørsbasseng, en treningssenter og en spa-avdeling. Hotellet har også flere restauranter, inkludert en beach-side restaurant, en bar og en kaffebar.

Rommene på Sandpearl Resort er moderne og luksuriøse, og tilbyr en rekke fasiliteter som flatskjerm-TV, kaffe- og tekoker, og gratis trådløst Internett. Noen av rommene har også utsikt over havet eller byen.

Beliggenheten til hotellet er også ideell, med mange attraksjoner og aktiviteter i nærheten. Det er flere shopping- og spisesteder i nærheten, samt flere attraksjoner som Clearwater Marine Aquarium og Busch Gardens. I tillegg er det en rekke vannsportaktiviteter som kan arrangeres på stranden, som jet skiing og parasailing.

Alt i alt er Sandpearl Resort et flott valg for barnefamilier som søker en luksuriøs ferieopplevelse med direkte tilgang til stranden og flere fasiliteter og aktiviteter for barn og voksne. Beliggenheten i nærheten av attraksjoner og aktiviteter gjør det enkelt å utforske området og gjøre mest mulig ut av ferien.

Wyndham Grand Clearwater Beach
Wyndham Grand Clearwater Beach

Wyndham Grand Clearwater Beach

Vis på kart

Wyndham Grand Clearwater Beach er et annet populært sted å bo for barnefamilier på grunn av sine fasiliteter og beliggenhet ved stranden. Hotellet ligger rett ved den berømte Clearwater Beach, og tilbyr direkte tilgang til stranden, samt en egen strandklubb med solsenger, parasoller og håndklær. Hotellet har også et stort utendørsbasseng, et treningssenter og en spa-avdeling.

For barna, har hotellet et barnebasseng, en lekeplass og en barnepasservice. Hotellet har også flere restauranter, inkludert en beach-side restaurant, en bar og en kaffebar. Rommene på Wyndham Grand Clearwater Beach er moderne og luksuriøse, med fasiliteter som flatskjerm-TV, kaffe- og tekoker og gratis trådløst Internett. Noen av rommene har også utsikt over havet eller byen.

Beliggenheten til hotellet er også ideell, med mange attraksjoner og aktiviteter i nærheten. Det er flere shopping- og spisesteder i nærheten, samt flere attraksjoner som Clearwater Marine Aquarium og Busch Gardens. I tillegg er det en rekke vannsportaktiviteter som kan arrangeres på stranden, som jet skiing og parasailing.

Hilton Clearwater Beach Resort & Spa
Hilton Clearwater Beach Resort & Spa

Hilton Clearwater Beach

Vis på kart

Hilton Clearwater Beach er et luksuriøst hotell beliggende ved stranden i Clearwater, Florida. Hotellet har flere fasiliteter for å gjøre oppholdet for barnefamilier så behagelig som mulig, inkludert en utendørs svømmebasseng, et barnebasseng, en lekeplass, og et barneklubbprogram.

I området rundt hotellet finner du mange aktiviteter som passer for hele familien, inkludert besøk til Clearwater Marine Aquarium, hvor du kan se på dolfiner og andre marina dyr, eller besøk til LEGOLAND Florida Resort, et temapark med mange interaktive aktiviteter og attraksjoner designet for barn.

Barnevennlige fasiliteter på hotellet inkluderer gratis barnesenger og trilletrekk for de minste gjestene, samt gratis tilgang til hotellets barneklubbprogram, der barna kan delta på ulike aktiviteter og spill. Hotellet har også en restaurant med et spesielt menyvalg for barn, samt et spillerom for barna å leke og ha det gøy.

Clearwater Beach er kjent for sine vakre strender og et bredt utvalg av utendørsaktiviteter for hele familien

Clearwater Beach er kjent for sine vakre strender og et bredt utvalg av utendørsaktiviteter for hele familien. Fra å slappe av på stranden til å delta i vannsport og fiske, vil familier finne mange måter å nyte naturen og havet på. I dette avsnittet vil vi gå gjennom de forskjellige aktivitetene som er tilgjengelige i Clearwater Beach, samt hvor man kan finne tjenestetilbydere og områder hvor disse aktivitetene kan utføres.

 • Familier kan nyte solen og havet ved å slappe av på stranden, eller delta i aktiviteter som svømming, snorkling og vannsport som jet skiing og parasailing.
 • For de som er interesserte i fiske, er det flere tjenestetilbydere som tilbyr fisketurer med båt. Det finnes også mange steder langs kysten der man kan fiske fra land.
 • Clearwater Beach er også kjent for sine vakre solnedganger, og det er flere tjenestetilbydere som tilbyr kveldsturer med katamaran eller seilbåt for å se solnedgangen.

Det finnes flere tjenestetilbydere som tilbyr utleie av utstyr og turer for vannsport som jet skiing, parasailing, paddleboarding og kajakkpadling. Noen eksempler på tjenestetilbydere er Clearwater Beach Watersports, og Clearwater Beach Parasail. For familier som ønsker å fiske, tilbyr tjenestetilbydere som Clearwater Beach Fishing Charters og Queen Fleet Deep Sea Fishing med båt. For de som ønsker å se solnedgangen fra sjøen, tilbyr tjenestetilbydere som Clearwater Sunset Sailing og Kai Lani Catamaran turer med katamaran eller seilbåt.

Clearwater Beach har mange familievennlige restauranter å velge mellom. Noen av de mest populære alternativene inkluderer:

 1. Frenchy’s Rockaway Grill: Dette er en populær seafood-restaurant med en casual atmosfære og utsikt over havet. De har også et lekeområde for barna.
 2. Crabby’s Dockside: Crabby’s er kjent for sin ferske krabbe, men de har også en bred meny med andre seafood- og grillretter. De har et lekeområde for barna og en flott utsikt over marinaen.
 3. Palm Pavilion Beachside Grill & Bar: Palm Pavilion er en populær strandrestaurant med en avslappet atmosfære og et utvalg av seafood- og grillretter. De har også en lekeplass for barna og live musikk på kveldene.
 4. Clear Sky Beachside Cafe: Clear Sky er en annen populær strandrestaurant med en avslappet atmosfære og et bredt utvalg av retter, inkludert seafood, salater og sandwiches. De har også et lekeområde for barna.
 5. Island Way Grill: Island Way Grill er en annen populær seafood-restaurant med en casual atmosfære og utsikt over havet. De har et bredt utvalg av retter, inkludert fersk fisk, skalldyr og grillretter. De har også et lekeområde for barna.

  Clearwater Beach tilbyr et bredt utvalg av underholdning for familier

  Clearwater Beach tilbyr et bredt utvalg av underholdning for familier, fra temaparker til aquariumer og shopping- og spisesteder. En av de mest populære attraksjonene i området er Busch Gardens, en temapark som tilbyr en kombinasjon av tøffe attraksjoner, dyreoppvisninger og liveunderholdning. Parken er hjem til et bredt utvalg av dyr, inkludert elefanter, løver og tigre, og tilbyr også en rekke attraksjoner for både barn og voksne.

  Adventure Island er en annen populær temapark i området, som tilbyr et bredt utvalg av vannattraksjoner som vannsklier, bølgebassenger og bølgebrytere. Parken har også flere restauranter og barer, samt et område for barna hvor de kan leke i vannet og nyte aktiviteter.

  Clearwater Marine Aquarium er et annet populært besøk, som er hjem til mange sjødyr, inkludert filmstjernen Winter fra filmen Dolphin Tale. Aquariumet tilbyr også en rekke aktiviteter for barna, inkludert dykkeropplevelser, vannsport og leksjoner om marinbiologi.

  For shopping og spising, tilbyr Clearwater Beach et bredt utvalg av butikker og restauranter langs gaten. Det finnes flere kjøpesentre og spesialbutikker som tilbyr alt fra klær og sko til suvenirer og håndverk. Det finnes også et bredt utvalg av restauranter som serverer alt fra tradisjonell amerikansk mat til internasjonale retter.

  Clearwater Beach har noe for alle, fra temaparker og dyreopplevelser til shopping og god mat. Det er viktig å planlegge i forveien for å få mest mulig ut av ferien og for å unngå køer og ventetider på populære attraksjoner.

  Noen tips til å planlegge en reiserute for en familieferie i Clearwater Beach

  Å planlegge en reiserute for en familieferie i Clearwater Beach kan være utfordrende, spesielt hvis det er mange attraksjoner og aktiviteter man ønsker å besøke. Derfor anbefaler jeg å lage en rough guide over hva man ønsker å gjøre hver dag, slik at man har en idé om hva som er realistisk å få gjort og hvor mye tid man trenger på hver aktivitet.

  • For eksempel kan man starte dagen med å besøke Clearwater Marine Aquarium, deretter ta en lunsjpause og deretter besøke Busch Gardens temapark. På kvelden kan man nyte en middag langs gaten og se på gateartister og musikere på Pier 60. Neste dag kan man ta en fisketur eller være aktiv med vannsport og parasailing.
  • Det kan også være lurt å planlegge en dag eller to med «fri tid» der man kan slappe av på stranden eller ved bassenget, eller gjøre noe annet som familien ønsker. For eksempel kan man besøke Clearwater Beach park, eller tilbringe dagen med å slappe av ved poolen på hotellet.
  • Det anbefales også å forhåndsbestille billetter eller reservasjoner for populære attraksjoner som Busch Gardens, Clearwater Marine Aquarium, for å unngå køer og ventetider.
  • Planlegg også noen kveldsturer for å se den vakre solnedgangen over Mexicogulfen
  • Det er også viktig å være forberedt på været, og å ha med tilstrekkelig beskyttelse mot solen. Da denne er svært sterk i forhold til hva vi er vant med fra norske sommere.

  Slik velger du et fint familiehotell på Clearwater Beach

  Clearwater Beach tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter for familier med ulike budsjetter og preferanser.

  • Hoteller er et populært valg, med flere kjente kjedehoteller som tilbyr gode fasiliteter som bassenger, treningssentre og barneklubber. Det finnes også flere boutique-hoteller som tilbyr mer komfortable omgivelser og personlig service.
  • Ferieanlegg er et annet populært valg, med flere store ferieanlegg som tilbyr fasiliteter som restauranter, barer, spa-tjenester og underholdning for barna.
  • Ferieleiligheter er et godt alternativ for familier som ønsker mer privatliv og fleksibilitet. Det finnes flere utleiebyråer som tilbyr leiligheter med fullt utstyrte kjøkken og flere soverom.
  • Sammenlignet med hoteller og ferieanlegg, kan leie av ferieleiligheter være en mer økonomisk løsning for familier som planlegger å tilbringe mye tid i leiligheten.
  • Det er også flere campingplasser i nærheten av Clearwater Beach for familier som ønsker en mer naturnær opplevelse.

  Clearwater Beach et flott og trygt reisemål for barnefamilier

  Clearwater Beach er et flott reisemål for familier som ønsker å nyte solen, havet og utendørsaktiviteter.
  Med et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, utendørsaktiviteter, underholdning og spisesteder, vil familier finne mange måter å tilpasse ferien til sine ønsker og preferanser.
  Det er viktig å planlegge i forveien, både for å unngå køer og ventetider på populære attraksjoner, og for å sikre at man får mest mulig ut av ferien.
  Det er også viktig å være forberedt på været og å ha med tilstrekkelig beskyttelse mot solen og klær til å tilpasse seg været.
  Familier vil kunne ha en minneverdig ferie i Clearwater Beach, med muligheter for å slappe av på stranden, delta i vannsport og besøke temaparker, aquariumer og andre attraksjoner.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.