Marco Island, Reiser, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA

Familievennlige aktiviteter på Marco Island i Florida: Fra soling på stranden til å utforske naturen

lazy - Marco Island, Reiser, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Hvor er Marco Island?

Oppdatert 09. januar 2023

Marco Island er en øy som ligger i den sørlige delen av den amerikanske delstaten Florida, i Collier County. Øya er kjent for sine hvite strender, krystallklart vann og vakre solnedganger. Det er mange ting å gjøre på Marco Island, enten du vil slappe av på stranden, nyte god mat og drikke på en av de mange restaurantene, eller utforske naturen i området. Strandene på Marco Island er ideelle for soling, svømming og vannsporter, og det er også mange golfbaner og treningssentre i området.

Vis på kart

Shoppingmulighetene er også mange på Marco Island, med butikker som selger alt fra lokal kunsthåndverk til merkevareklær. Det er også mange gode restauranter på øya, som serverer alt fra lokal seafood til internasjonale retter.

Det er enkelt å reise til Marco Island med barn, siden det er mange familievennlige aktiviteter og attraksjoner i området. Det er også mange barnevennlige hoteller på øya, i ulike prisklasser. Det finnes både luksuriøse resort-hoteller og mer prisgunstige hoteller og moteller. Uansett hva du leter etter, kan du finne et hotell som passer dine behov og budsjett på Marco Island.

JW Marriott Marco Island Beach Resort
JW Marriott Marco Island Beach Resort

JW Marriott Marco Island Beach Resort

Vis på kart

Ser du etter hotell på Marco Island?

JW Marriott Marco Island Beach Resort ligger fint til på ca 5 km med privat hvit sandstrand i Mexicogulfen. De har nylig utvidet og oppdatert hotellet for 320 millioner dollar.

Dette feriestedet er en destinasjon i seg selv med ferieaktiviteter, barneprogrammer, spa med basseng, bassenger og golf.  Det er virkelig et feriested som er fantastisk for par og familier. Du kommer ikke til å ønske å forlate feriestedet.

Marco Island er kjent for sine vakre strender med hvit sand og krystallklart vann

Strendene på Marco Island er ekstremt familievennlige. De består av helt hvit sand og masse skjell. Hvis du elsker å samle skjell, eller du reiser med barn er det et tips å stå opp tidlig å lete etter skjell på sandstranden-. Her finer du selvsagt tusenvis av fine småskjell, men er du heldig kan du finne noen virkelig store flotte skjell. Det er også en fin stemning på stranden ved soloppgang. Da vil du oppleve et yrende fugleliv, men pelikaner, enorme storker, joggere og turgåere.

Du vil også kunne gå opp til noen av de mange som fisker fra stranden. De kan få noen store beist på kroken. I motsetning til på østkysten hvor vannet er dypt, litt kaldere og med store bølger som slår inn, er Mexicogolfen svært langgrunt og rolig. Dette gjør det til et fint og trygt sted for barn. JW Marriott Marco Island ligger på den beste stranden i Marco Island, og tilbyr utleie av chickee-hytter som gir et skyggefullt oppholdssted på stranden med polstrede stoler og 5 flasker vann. Husk å reservere. 

Det er mange ulike strender å velge mellom. Her er noen forslag til overskrifter som handler om strender på Marco Island:

Marco Island
Marco Island
 1. Tigertail Beach: En av de mest populære strendene på Marco Island, med hvit sand, krystallklart vann og en rekke fasiliteter, inkludert grillplasser, lekeplasser for barn, toaletter og dusjer. Tigertail Beach er også kjent for sine mange vannsportmuligheter, som kajakkpadling, jet ski og parasailing.
 2. South Beach: South Beach er en bred, barnevennlig strand med et roligere miljø enn noen av de andre strendene på Marco Island. Det er også mange fasiliteter tilgjengelig, som toaletter og dusjer, og det er en lekeplass for barn i nærheten.
 3. Cape Marco Beach: Cape Marco Beach er en av de mest eksklusive strendene på Marco Island, med luksuriøse leiligheter og villaer i nærheten. Stranden er kjent for sine vakre solnedganger, og det er en stille og rolig atmosfære.
 4. Residents’ Beach: Residents’ Beach er en privat strand for beboere og gjester på Marco Island, og tilbyr fasiliteter som toaletter, dusjer og en lekeplass for barn. Stranden har også en grillplass og en strandbar.
 5. Marco Island Yacht Club Beach: Marco Island Yacht Club Beach er en litt mindre strand med en mer intime atmosfære. Stranden tilbyr fasiliteter som toaletter og dusjer, og det er også en lekeplass for barn i nærheten.

Slik kommer du deg til Marco Island

Den nærmeste flyplassen til Marco Island når du kommer fra Norge er Miami International Airport og Fort Lauderdale flyplass. Fra Miami og Fort Lauderdale er det ca. 2.5 time og kjøre vestover, over Everglades.

Etter noen timer vil du se skilt til Marco Island. Kommer du nordfra, fra Tampa eller Orlando er det ca. 3-4 timer å kjøre sørover. Da passerer du til slutt Naples, og ca. 20 mil etter kommer du til Marco Island.

sailing marco island - Marco Island, Reiser, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
JW Marriott Marco Island Suites

JW Marriott Marco Island Suites

Vi bodde i et romslig dobbeltrom med utsikt til Mexicogulfen. Det var helt fantastisk å se den flotte solnedgangen fra rommet. Fra det øyeblikket vi gikk inn i rommet, ble vi øyeblikkelig fasinert av utsikten utover stranden, Mexicogulfen og de spektakulære solnedgangene.

Restauranter på JW Marriott Marco Island

Det er 10 restauranter på Marco Island, flere av restaurantene ligger rett over gaten fra hotellet.

Familievennlige fasiliteter på Staybridge Suites Naples – Marco Island

Hilton Marco Island Beach Resort
Hilton Marco Island Beach Resort

Staybridge Suites Naples – Marco Island, an IHG Hotel

Vis på kart

Staybridge Suites Naples – Marco Island, an IHG Hotel, er et flott overnattingssted på Marco Island. Hotellet ligger i nærheten av Tamiami Trail, en viktig hovedvei, og det er også i nærheten av noen av øyas beste strender, inkludert Tigertail Beach og South Marco Beach.

Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for gjester, inkludert en utendørsbasseng, treningsrom, grillplass og en sportsbar. Rommene har fullt utstyrt kjøkken, så det er enkelt å lage mat for hele familien.

Det er mange ting å gjøre i området rundt hotellet, inkludert å besøke Everglades National Park eller dra på dykketur. Det er også mange lokale restauranter og butikker i nærheten, så det er enkelt å utforske området.

«Dette stedet var fantastisk. Det beste hotellet vi bodde på hele uken under ferien vår. Det mest moderne hotellet som inkluderte stue og kjøkken. Og veldig rimelig priset. Vi ville definitivt bo her igjen hvis vi noen gang skulle komme tilbake til Naples. Første gang vi bodde på et Staybridge, og det vil definitivt bli husket.»

Cindy, reise på 1 natt

Hotels.com-verifisert gjesteanmeldelse

Staybridge Suites Naples – Marco Island er et flott valg for barnefamilier, med sine store rom og fasiliteter for barna. Det er også mange gratis aktiviteter å gjøre i området, som å besøke Marco Island Nature Preserve eller spille golf.

Prisene på hotellet kan variere avhengig av sesongen. Lavsesongen på Marco Island er vanligvis i sommer- og høstmånedene, så det kan være lurt å reise da for å få lavere priser på overnattingen. Uansett når du reiser, anbefaler jeg å booke i god tid for å sikre deg de beste prisene.

Solnedgang på Marco Island 

sunset-marco-island
sunset-marco-island

Solnedgangene på Marco Island er en av de store attraksjonene på øya, og er kjent for sine fantastiske farger og vakre himmelmalerier. Det beste stedet å se solnedgangen er på en av de mange strendene på øya, for eksempel Cape Marco Beach, som er kjent for sine solnedganger.

Stranden tilbyr en panoramautsikt over havet, og det er mange steder å sette seg ned og nyte det vakre synet. Det er også mange restauranter og barer med uteservering som tilbyr utsikt over havet, hvor du kan nyte solnedgangen mens du nyter god mat og drikke. Det er også mulig å se solnedgangen fra en båt, enten du leier en privat båt eller tar en av de mange guidede turene som tilbys på øya.

Uansett hvordan du velger å oppleve solnedgangen, vil du garantert få med deg et minneverdig øyeblikk på Marco Island.

Marco Island er et flott reisemål for barnefamilier

Marco Island er et flott reisemål for barnefamilier, med mange ulike aktiviteter og attraksjoner som passer for barn i alle aldre. Her er noen ting du bør vurdere når du reiser til Marco Island med barn:

 1. Hva skal vi gjøre? Marco Island tilbyr mange ulike aktiviteter for barn, inkludert lek på strendene, kajakkpadling, snorkling, fiske, seiling og mye mer. Du kan også besøke den nærliggende Everglades National Park for å se på alligatorer og andre dyreliv, eller ta en tur til Key West for å se på delfiner og mange andre marint liv.
 2. Hva skal vi pakke med oss? Det er viktig å huske å pakke badetøy, solbeskyttelse og luftige klær som tåler varmen, samt vannflasker og eventuell medisin som barna trenger. Det kan også være lurt å pakke litt lekeutstyr og underholdningsutstyr for å holde barna underholdt på reisen.
 3. Hvor skal vi bo? Det finnes mange ulike hotellkategorier på Marco Island, fra luksuriøse leiligheter og villaer til mer prisgunstige hotell og moteller. Det kan være lurt å velge et hotell som tilbyr fasiliteter som barnebassenger, lekeplasser og aktiviteter for barn. Du kan også vurdere å leie en privat feriebolig, som gir deg litt mer plass og frihet under ferien.

Uansett hva du velger å gjøre og hvor du velger å bo, vil Marco Island være et minneverdig reisemål for hele familien. Det er mange muligheter for å ha det gøy og lære noe nytt, samtidig som du nyter den vakre naturen og det gode været på øya.

Restaurantene på Marco Island, Florida

Det er mange gode restauranter på Marco Island, som serverer alt fra lokal seafood til internasjonale retter. Noen av de mest populære restaurantene inkluderer:

 1. The Oyster Society: En luksuriøs seafood-restaurant som serverer frisk oyster, krabbe og hummer, samt en rekke andre skalldyr og fisk. Restauranten har også et godt utvalg av viner og cocktails.
 2. The Island Gypsy Cafe: En uformell cafe som serverer klassiske amerikanske retter, inkludert sandwiches, salater og burgers. Cafeen har også et godt utvalg av kaffe og andre drikker.
 3. The Old Marco Pub & Restaurant: En pub som serverer tradisjonelle pub-retter, inkludert fish and chips, shepherd’s pie og bangers and mash. Puben har også et godt utvalg av øl og cocktails.
 4. Ristorante Ciao: En italiensk restaurant som serverer autentiske italienske retter, inkludert pasta, pizza og desserter. Restauranten har også et godt utvalg av italienske viner.

Dette er bare noen få eksempler på de mange gode restaurantene som finnes på Marco Island. Uansett hva du har lyst på, kan du finne en restaurant som passer dine behov og smak på øya.

Fisketurer og båtturer på Marco Island: Utforsk øya fra sjøen

Det er mange ulike vannaktiviteter du kan nyte på Marco Island, enten du vil ha en aktiv eller avslappende dag på vannet. Her er noen forslag til aktiviteter du kan prøve:

 1. Svømming: Marco Island har mange vakre strender med krystallklart vann, og det er ideelt for svømming og soling.
 2. Vannski og jetski: Det er mange steder du kan leie vannski og jetski på Marco Island, og utforske øyas mange vakre kyster og viker.
 3. Kajakkpadling: Det er mange steder du kan leie kajakker på Marco Island, og utforske øyas mange vannveier og kystlinje på egen hånd.
 4. Fiske: Marco Island er kjent for sitt rike marine liv, og det er mange steder du kan leie båter og fiskeutstyr for å prøve lykken på havet.
 5. Snorkling og dykking: Marco Island har mange vakre korallrev og marint liv, og det er mange steder du kan leie snorkle- og dykkeutstyr og utforske øyas undervannsverden.
 6. Seiling: Det er mange seilskoler og turer du kan velge mellom på Marco Island, enten du vil lære å seile eller bare nyte en avslappende dag på havet.
 7. Parasailing: Det er mange steder du kan leie utstyr og delta på parasail-turer på Marco Island, og nyte en spennende dag på havet.
 8. Båtturer: Det er mange steder du kan leie båter og delta på guidede turer på Marco Island, enten du vil se solnedgangen, fiske eller bare utforske øya fra sjøen.

Marco Island har mange skjulte skatter som kan være verdt å sjekke ut. Her er noen forslag:

c1d12255 - Marco Island, Reiser, Reiser til Florida, Key West, Orlando, Miami, USA - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
The Olde Marco Island Inn & Suites
 1. Tigertail Beach en mindre kjent strand på Marco Island, men den har en vakker, rolig atmosfære og et krystallklart vann. Stranden har også en utleieavdeling for jet skier, kajakker og padlebrett, så det er en perfekt plass for vannsport.
 2. Marco Island Farmer’s Market: Hvis du vil oppleve lokale smaker og produkter, bør du sjekke ut denne markedet på søndagene. Det tilbyr en rekke ferske råvarer, håndverk og matvarer fra lokale produsenter.
 3. The Olde Marco Island Inn & Suites: Dette er et historisk hotell i sentrum av Marco Island, med en vakker, tropisk hage og en koselig veranda. Det er et perfekt sted for en romantisk kveld eller for å slappe av med en god bok.
 4. The Esplanade: Dette er en hyggelig, gågate-lignende kjøpesenter på Marco Island, med mange lokale butikker, spisesteder og kaféer. Det er en fin plass å gå rundt, spise lunsj eller kjøpe en souvenir.

Jeg håper disse forslagene hjelper deg å oppdage noen av de skjulte skattene på Marco Island!

Utforsk Everglades National Park fra Marco Island

Det finnes mange populære ting å gjøre i området rundt Marco Island. Her er noen forslag:

 1. Besøk Everglades National Park: Dette enorme nasjonalparken ligger bare en kort kjøretur fra Marco Island, og det er hjemmet til en rekke sjeldne dyrearter, inkludert alligatorer, flamingoer og manater. Du kan dra på en guidede turer med båt eller kajakk, eller du kan utforske parken på egenhånd med sykkel eller til fots.
 2. Dra på dykketur: Marco Island har mange flotte steder for dykking, med korallrev, skipvrak og en rekke marine arter. Det finnes også flere dykkeskoler i området som tilbyr instruksjon og utstyr.
 3. Spille golf: Marco Island har flere flotte golfbaner, inkludert Marco Island Golf & Country Club og Rookery Golf Course. Disse banene tilbyr vakker utsikt over området og utfordrende hull.
 4. Utforsk Naples: Denne lille byen ligger bare en kort kjøretur fra Marco Island, og den tilbyr en rekke butikker, spisesteder og kulturaktiviteter. Du kan også dra på en tur til Naples Pier for å fiske eller se solnedgangen.
 5. Besøk Naples Zoo: Dette dyrehagen ligger også i Naples og tilbyr en rekke innendørs og utendørs dyreområder, inkludert en savanne for giraffer, en rainforest for aper og et akvarium. Det er et flott sted for hele familien.

5 måter å spare penger på Marco Island-ferien din

Marco Island er en vakker destinasjon, og det finnes mange måter å nyte den på et budsjett. Her er noen forslag:

 1. Legg oppholdet ditt i et feriehus i stedet for et hotell. Det finnes mange feriehusalternativer på Marco Island, inkludert leiligheter, hus og leiligheter. Disse kan ofte være rimeligere enn hotell, og de tilbyr mer plass og fasiliteter, som et fullt utstyrt kjøkken og egen basseng.
 2. Spis på lokale restauranter i stedet for kjederestauranter. Marco Island har mange lokale restauranter som serverer deilige, rimelige måltider.
 3. Utnytt gratis aktiviteter. Marco Island har massevis av gratis aktiviteter å nyte, som å besøke Marco Island Historical Museum eller Marco Island Nature Preserve. Du kan også tilbringe tid på stranden eller dra på sykkeltur på øyas mange sykkelstier.
 4. Legg merke til tilbud og rabatter. Mange attraksjoner og aktiviteter på Marco Island tilbyr rabatter for barn, studenter, militærpersonale og seniorer. Husk å spørre om disse rabattene når du planlegger turen.
 5. Vurder å reise i lavsesong. Hvis du reiser til Marco Island i lavsesongen, som vanligvis er om sommeren eller tidlig høst, kan du spare penger på fly, utleie og aktiviteter.

Jeg håper disse forslagene er til hjelp! Marco Island er et flott sted å besøke på et budsjett, og det finnes mange måter å få mest mulig ut av turen på.

Et trygt, familievennlig feriested

Marco Island er et trygt og familievennlig feriested, og er et ideelt reisemål for familier som vil ha en avslappende og stressfri ferie. Det er mange ulike aktiviteter og attraksjoner som passer for barn i alle aldre, inkludert lek på strendene, snorkling, kajakkpadling, fiske, seiling og mye mer. Det finnes også mange ulike hotell og ferieboliger som tilbyr fasiliteter som barnebassenger, lekeplasser og aktiviteter for barn, slik at du kan velge det alternativet som passer best for deg og familien din.

Marco Island har også en lav kriminalitetsrate, og det er generelt sett trygt å bevege seg rundt på øya. Det er også mange ulike restaurantter og butikker der du kan handle og spise mens du er på øya, og du vil garantert finne noe som passer for alle i familien. Uansett hva du velger å gjøre, vil Marco Island være et trygt og familievennlig reisemål som gir deg og familien din mange minneverdige øyeblikk sammen.

Klimaet på Marco Island

Været på Marco Island er typisk for det subtropiske klimaet som hersker i sørlige Florida, med varme og fuktige somre og milde, tørre vintre. Temperaturen på øya varierer gjennom året, med gjennomsnittstemperaturer som ligger mellom 21 grader Celsius om vinteren og 32 grader Celsius om sommeren. Det er også ganske mye regn på Marco Island, med mest nedbør i månedene juni til oktober, som er den regntunge årstiden i Florida.

Selv om det regner ofte på Marco Island, kommer det vanligvis i korte, intensive regnskyll, som gjerne varer i noen timer og deretter gir seg. Været på øya kan også være litt vindfullt, spesielt om vinteren. Uansett årstid er det imidlertid alltid varmt og behagelig på Marco Island, så det er et ideelt reisemål for deg som elsker sol og varme.

JW Marco Island Golf 

Spiller du golf? Ta turen til en av JW Marco Island to private golfbaner med en kombinasjon av 36 hull golf. Kun for gjester. 

Slapp av, les en bok eller ta deg en lur ved bassengkanten ved Quinns utendørsbasseng. Omgitt av palmer, frodig tropisk løvverk og avkjølt av Gulf-brisen, er det den perfekte retrett på Florida på dagtid.

 Mer om JW Marriott Marco Island Beach Resort

Ario Restaurant

Her kan du sitte både inne og ute. Restauranten er kjent for sine deilige biff- og sjømatspesialiteter med globalt inspirerte smaker. Dessverre hadde vi ikke sjansen til å spise her, da det var fullt. Et tips er nok å reservere på forhånd.

Maia

Maia er et flott sted for frokost på Marco Island.  Det er en typisk kystrestaurant med et stort utvalg fra buffeen. Fra deilige omeletter til belgiske vafler og Florida frokost nummer 1. Egg benedict.

 Cafe San Marco

Glad i kaffe? Sveip innom Cafe San Marco. De tilbyr en rekke forskjellige kaffe- eller tedrikker samt masse god snacks.  Det er et flott sted å sitte og nyte morgenkaffen på terrassen med utsikt over bassenget.

Quinn’s on the Beach

Nyt uformell servering i omgivelser ved havet på Quinn’s on the Beach på JW Marriott Marco Island. De tilbyr sjømat- eller sandwichspesialiteter i karibisk stil med blandet drikke, håndverksøl eller vin. Denne restauranten ligger på stranden, og har flere aktivigteter på kvelden ved solnedgang. Jeg vil anbefale å spise her og sørge for at du kommer rundt solnedgangen for de beste plassene.

Kane Tiki Bar & Grill

Opplev avslappet servering i tiki-baren og deilig mat fra grillen på vannet, med panoramautsikt over Gulf og live underholdning på utvalgte netter.  En Marco Island Rum Bar-opplevelse du ikke må gå glipp av, Kane tilbyr indonesisk gatemat, cocktails. øl og vin.

Menchie s

Når du er i Florida – dagen er ikke komplett uten en frossen yoghurt. De har et utvalg av 14 smaker, i tillegg til mange pålegg å velge mellom. De har også glutenfrie, veganske og ingen høye fruktose mais sirup alternativer tilgjengelig!

JW Marriott Spa

Spa på JW tilbyr en avslappende og personlig spa-opplevelse. 
Du kan se hele spa-menyen og priser HER.

Vi tok ingen spa selv, men de skryter mye av den avanserte Microdermabrasion-behandlingen etterfulgt av en ren Oxygen Cocktail ansiktsbehandling.  Or what ever… :-). 

Med et dagspass kan du glede deg over JW Marriott Spa selv om du ikke selv tar spa-behandling. Dette kortet inkluderer bruk av det private spa-treningssenteret, treningsstudioene, badstuen, damprommet, avslapningsstuen og det private utendørs spa-bassenget.

 400 South Collier Boulevard
 Marco Island,
Florida 34145 USA

Hjemmesiden til JW Marriott Marco Island Beach Resort
Se webkamera fra hotellet

Reis til Naples Florida
Guide til Miami

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.