Comosjøen i Italia

Comosjøen i Italia- Comosjøen ligger i regionen Lombardia i Italia. Comosjøen ligger i provinsene Como og Lecco. Det er en stor innsjø på hele
145 km², og er med det den tredje største innsjøen i Italia etter Gardasjøen og Maggioresjøen.

Innsjøen ligger i et spektakulært landskap, med masse urørt natur, sjarmerende småbyer, utrolige utsikter og et krystallklart vann. Comosjøen kan utforskes med bil, til fots, båt eller sykkel. Naturperlene ligger på rekke og rad.

Dette er de beste hotellene ved Comosjøen

Grand Hotel Tremezzo

Vis på kart

Grand Hotel Tremezzo er et luksushotell som ligger i Tremezzo i Italia, på den vestlige bredden av Comosjøen. Hotellet ligger i en stor, historisk bygning med en distinkt, neoklassisk arkitektur og har ry for å tilby topp kvalitet på fasiliteter og tjenester.

Gjester på Grand Hotel Tremezzo kan velge mellom en rekke romslige, elegante rom og suiter, alle med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og privat balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over sjøen. Hotellet har også en rekke spisesteder, inkludert en formell restaurant, et mer uformelt spisested og en takterrassebar med panoramautsikt.

Andre fasiliteter på Grand Hotel Tremezzo inkluderer et spa- og velværesenter, utendørs svømmebasseng og privat strandtilgang. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter og utflukter, inkludert båtturer på sjøen, guidede turer og besøk til nærliggende landsbyer og attraksjoner.

Hotel La Perla
Hotel La Perla

Hotel La Perla

Vis på kart

Det familiedrevne Hotel La Perla ligger i åsene over Tremezzo, en liten landsby ved siden av Comosjøen i Nord-Italia. Fantastisk utsikt over innsjøen og fjellet fra de fleste soverom, og hotellets terrasse er et stort høydepunkt.

Landsbyen ligger 6 minutter gange fra hotellet. Det er en kirke fra det 5. århundre og en liten restaurant som serverer ferskfanget fisk. Villa Carlotta ligger mindre enn tre kilometer fra hotellet – bygget i det 18. århundre, og har en botanisk hage.

image 154

Villa d’Este

Vis på kart

Villa d’Este er et luksushotell som ligger i byen Cernobbio, Italia, ved bredden av Comosjøen. Hotellet ligger i en storslått, historisk bygning med arkitektur i renessansestil og er omgitt av frodige, formelle hager.

Villa d’Este tilbyr en rekke luksuriøse rom, inkludert rom og suiter innredet i klassisk, italiensk stil med antikke møbler og moderne bekvemmeligheter som flatskjerm-TV og minibar. Hotellet har også en rekke spisesteder, inkludert en formell restaurant, et mer uformelt spisested og en takbar med panoramautsikt.

Andre fasiliteter på Villa d’Este inkluderer et spa- og velværesenter, utendørsbasseng og privat strandtilgang. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter og utflukter, inkludert båtturer til innsjøen, guidede turer og besøk til nærliggende landsbyer og attraksjoner.

cc2cedd5 z

Hotel Villa Flori

Vis på kart

I utkanten av Como, med sin fine katedral, er Villa Flori hotell et godt valg for de som leter etter noe moderne, me likevel elegant og sofistikert. Selv om det ligger i nærheten av veien, ligger det rett ved vannet, med sine elegante, lyse og luftige soverom, mange med balkonger som ligger over vannet.

Gran Lago-pakken på taket er spektakulær, og maten i restauranten Raimondo matcher de stilfulle omgivelsene. Hotellet er tilgjengelig hele året..

Andre populære hoteller i nærheten av Lombardia

Hoteller Lombardia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.