Destinasjoner, Europa cat, Island

Her bor du best ved Akureyri, Island (2021)

lazy - Destinasjoner, Europa cat, Island - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Akureyri er Islands nest største by, og ligger i Nord-Island. Denne byen med 20 000 innbyggere sørger for et flott stopp langs Islands Ring Road. I tillegg til den naturlige skjønnheten som finnes over hele Island, vil besøkende på Akureyri finne museer, kirker, botaniske hager og selvfølgelig mange hoteller og restauranter.

Her er de beste hotellene i Akureyri

De billigste hotellene i Akureyri:

Akureyri Hostel HI

Akureyri Hostel
Akureyri Hostel

Nord-Islands hovedstad, Akureyri, er en sjarmerende og livlig by, og tilbyr kultur, kunst og kulinariske herligheter i overflod. Åsene over gir et fantastisk område for ski og fotturer. Med 18 000 innbyggere er det Islands nest største byområde. Akureyri, som er lett tilgjengelig med bil eller fly, er det perfekte utgangspunktet for å utforske Nord-Island. Akureyri HI Hostel ligger nær sentrum, med to nydelige to hytter og en liten hytte tilgjengelig, i tillegg til vandrerhjemets komfortable rom.

Hafnarstræti Hostel

Hafnarstræti Hostel
Hafnarstræti Hostel

Hafnarstræti Hostel tilbyr sovekapsler på Akureyri! Gjestene kan velge mellom kapsler med enkeltseng eller dobbeltseng. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig, og du finner et delt kjøkken, gavebutikk og butikker på eiendommen. Grillfasiliteter er også tilgjengelig på stedet. Gjestene kan glede seg over forskjellige aktiviteter i omgivelsene, inkludert hvalsafari og sykling. Akureyri kirke og Hof kultur- og konferansesenter ligger ca 350 m fra Hafnarstræti Hostel. Akureyri lufthavn ligger 3 km fra overnattingsstedet. Hafnarstræti Hostel er stedet å bo i hvis du er ute etter et nytt og moderne sted å bo i Akureyri! Vandrerhjemmet er det siste tilskuddet til hostelling i Akureyi som tilbyr lukkede kapsel senger. Gjester kan velge mellom enkle eller dobbeltsenger kapsler. Ligger i sentrum av Akureyri med mange restauranter, kaffehus og butikker i gangavstand. I tillegg kan du finne noen av de fineste landemerkene og attraksjonene i byen som Botanisk hage Akureyri, Davíds Stefánsson minnesmuseum og Sigurhaedir museum, blant andre interessante steder i byen.

Budsjetthoteller i Akureyri:

Akureyri Guesthouse

Guesthouse Akureyri
Guesthouse Akureyri

Det har en ideell beliggenhet i sentrum av byen, og har gjort det til det mest populære gjestehuset på Akureyri. Det er innen rekkevidde av forskjellige tjenester, som butikker, kinoer, teater, svømmebasseng, restauranter, medisinske kaféer og diskoteker / barer. En døgnåpen butikk ligger i nærheten av gjestehuset. Akureyri ligger i nord-øst, ofte kalt hovedstaden i Nord-Island. Spør noen på Island hvor det beste været er, og de fleste av dem vil si Akureyri. Gjestehuset har 44 rom å tilby sine gjester, alle med komfortable oppredde senger, vasker og med flerkanals-TV i hvert rom. Det er både enkle og dobbeltrom tilgjengelig, med eller uten private fasiliteter. De uten private fasiliteter har felles fasiliteter som ligger i hver etasje. Den flotte staben på Guesthouse Akureyri ser frem til besøket ditt og er der for å svare på alle spørsmålene dine.

Mellomklassehoteller i Akureyri:

Hotel Nordurland by Keahotels

Hotel Nordurland by Keahotels
Hotel Nordurland by Keahotels

Når du bor på Hotel Nordurland i Akureyri, befinner du deg kun få minutter fra Akureyri kirke, og i nærheten av Akureyri botaniske hage. Dette hotellet ligger rett i nærheten av Jon Sveinsson museum og Universitetet i Akureyri.

Lava Apartments

Lava Apartments
Lava Apartments

Denne selvbetjente eiendommen ligger i sentrum av Akureyri, 200 meter fra Hof – kultursenter og konferansesenter, og tilbyr gratis Wi-Fi overalt. Du kan velge mellom gjesterom og selvbetjente studioleiligheter. Avgiftsfri, privat parkering er tilgjengelig på stedet. Alle enhetene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, kjøleskap og vannkoker. Det er eget bad med gratis badeprodukter i hver enhet. Studio-enhetene har kjøkkenkrok med kjøleskap og mikrobølgeovn. Akureyri kirke ligger 600 meter fra Lava Apartments, mens Arctic Botanical Gardens ligger 1,4 km unna. Akureyri lufthavn ligger omtrent 3,5 km unna.

Familievennlige hoteller i Akureyri:

Hotel Kea by Keahotels

Hotel Kea by Keahotels
Hotel Kea by Keahotels

Hotel Kea har tatt imot gjester siden 1944 og har holdt høye standarder for eleganse, kvalitet, service og komfort gjennom årene. Hotel Kea er et firestjerners hotell som ligger i hjertet av AKureyri, bare noen skritt fra butikker, museer og restauranter. Hotellet har velutstyrte rom, egen restaurant, en bar, konferansesaler og møterom. Rommene på Hotel Kea er fullt utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert TV, telefon, kaffe- og tesett, hårføner, minibar og gratis WiFi. På Hotel Kea er tre konferanse- og møterom som har plass til opptil 120 gjester. Hallene er godt utstyrt med all den nyeste teknologien som trengs for å være vertskap for konferanser og møter. Hallene er også egnet for arrangementer på opptil 150 personer, f.eks. bryllup, bursdager, begravelsesmottak eller andre arrangementer. I første etasje på Hotel Kea ligger en restaurant som heter Mulaberg, bistro & bar. Det er her de fineste islandske ingrediensene møter bistro-kjøkken under fransk, italiensk og dansk påvirkning, noe som gjør Mulaberg bistro & bar til et kulinarisk eventyr som er verdt å besøke om og om igjen. Hotel Kea er et av to hotell som drives av Keahotels plassert i Akureyri.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Akureyri – Det beste stedet å bo i Nord-Island», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Akureyri - De beste hotellområdene på Island

Her er de beste hotellområdene på Island

Populære aktiviteter i Akureyri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.