Destinasjoner, Europa, Europa cat, Istria, Kroatia

Brijuni nasjonalpark – Her bor du hvis du ønsker gode naturopplevelser (2021)

Brijuni nasjonalpark – Her bor du hvis du ønsker gode naturopplevelser – Brijuni-øyene er en av de 8 nasjonalparkene i Kroatia, som ligger i Istria, i den nordvestlige utkanten av Pula havn. Nasjonalparken består av to større øyer, Veli og Mali Brijun, og 12 holmer. Bare tre kilometer bred Fazana-kanal skiller dem fra Istrias kyst.

Her er de beste hotellene på Brijuni

Mellomklassehoteller på Brijuni

Brijuni Rooms Karmen

Brijuni Rooms Karmen
Brijuni Rooms Karmen

Brijuni Rooms Karmen ligger i nasjonalparken Brijuni, og tilbyr komfortable rom med utsikt over parken eller sjøen. På hotellet har alle rom et skrivebord. Hvert rom har eget bad med badekar og gratis badeprodukter. Alle gjesterommene på Brijuni Rooms Karmen er utstyrt med sittegruppe. Noen av rommene har balkong. Den nærmeste flyplassen er Pula lufthavn, 13 km fra Brijuni Rooms Karmen. Gjestene kan bruke gratis båttransport fra Fažana til Brijuni.

Brijuni Hotel Istra

Brijuni Hotel Istra
Brijuni Hotel Istra

I resepsjonen på Istra Hotel vil du alltid bli møtt av smilende og vennlige personale. Hotellet har bevart sin historie, og det er nettopp det som gjør det spesielt og forskjellig fra alle andre hoteller du har bodd på så langt. Istra Hotel, med Neptun-annekset, ligger ved strandpromenaden i hovedhavnen på øya Veliki Brijun. Treetasjer hotellet har 32 romslige dobbeltrom. Alle rommene på Istra Hotel er utstyrt med air condition, bad, hårføner, satellitt-TV, minibar, direkte telefonlinje og wi-fi-tilkobling. Gjestene på hotellet kan velge et rom med utsikt over parken eller havet. Besøkende på hotellet liker å tilbringe ettermiddagstimene på terrassene, som tilbyr en fantastisk utsikt, og den generelle stemningen fullføres av duften av hundre år gamle furuer og havet. Stillheten og freden i nasjonalparken blir noen ganger avbrutt av påfugler eller andre fugler som bor på øya. Rommene vender ut mot sjøen gir en spektakulær utsikt over havnen i Veliki Brijun, Fažana-kanalen og det istriske fastlandet. Omfavnelsen av det krystallblå havet og blå himmel gir besøkende en pause fra stress og en retur til naturen. Rommene som vender mot parken gir utsikt over Brijuni-grønne omgivelsene, som er gjort enda vakrere av hjorteflokker som rusler om morgenen og kvelden. Dette kan bare oppleves på Brijuni.

Slik kommer du deg til Brijuni nasjonalpark

Den beste måten å nå øyene på er med ferge, som går fra Fazana havn til nasjonalparken og omvendt 11 ganger om dagen (i sommersesongen).

Du kan besøke Brijuni nasjonalpark gjennom hele året og besøke mange interessante steder.

Det er gode muligheter for ting tennis og bueskyting, og du kan ta med golfklubbene dine til Veli Brijun, hvor det er en 18 hulls golfbane. Du kan leie sykkel og elbil, og om sommeren bør du bade og dykke i det krystallklare havet. . . i juli og august kan du glede deg over kulturelle begivenheter som Histria Festival og Ulysses teater.

På Brijuni kan du se fotavtrykk etter dinosaurer, det er over 200 på øya. Brijuni-øyene var hjemsted for Josip Broz Tito, og mange kjendiser har besøkte den, Sofia Loren, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Placido Domingo, Caroline, prinsessen av Monaco.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Brijuni nasjonalpark – Her bor du hvis du ønsker gode naturopplevelser», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Istria

Populære aktiviteter på Brijuni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.