photo 1565083765782 9767bda7ad6f - ASIA, Destinasjoner, Singapore - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Clarke Quay – her skal du bo for utelivet i Singapore (2021)

Clarke Quay – her skal du bo for utelivet i Singapore – Clarke Quay er sentrum av Singapore, som ligger i nærheten av Singapore-elven, og er et bra sted å bo i Singapore. Det er tettpakket Central Business District, og det er også her hoveddelen av Singapores uteliv ligger.

Clarke Quay er et område ved sjøen som ligger i den sentrale delen av Singapore. Det er kjent for sitt pulserende natteliv, med en rekke barer, klubber og restauranter som holder åpent til langt på natt. Området er også hjemsted for mange underholdningssteder, som kinoer, bowlingbaner og karaokebarer.

På dagtid er Clarke Quay et populært turistmål, med sin sjarmerende arkitektur i kolonistil og mange butikker, restauranter og kafeer. Om natten forvandles området til et yrende aktivitetssenter, med levende musikk og DJ-opptredener på mange av barene og klubbene. Atmosfæren er livlig og energisk, og det er et bredt spekter av muligheter for ulike typer musikk og underholdning.

I tillegg til barene og klubbene, er Clarke Quay også hjemmet til mange restauranter som serverer en rekke retter fra hele verden. Det er også flere utendørs matmarkeder og boder som tilbyr lokale retter og snacks.

Totalt sett er Clarke Quay et populært reisemål i Singapore for de som ønsker å oppleve byens pulserende natteliv. Enten du ønsker å danse hele natten på en klubb eller bare slappe av med en drink og litt levende musikk, vil du finne mange alternativer på Clarke Quay.

Oppdag det pulserende nattelivet i Clarke Quay og finn det beste hotellet for reisen din til Singapore

Hvis du planlegger en tur til Singapore og ønsker å oppleve byens pulserende natteliv, er Clarke Quay et must-besøk. Dette området ved sjøen ligger i hjertet av byen, og huser en rekke barer, klubber og restauranter som holder åpent til langt på natt. Men med så mange hotellalternativer i området, kan det være vanskelig å velge det beste for dine behov.

Les videre for å lære mer om Clarke Quay og få noen råd om de beste hotellene i området.

Finn det perfekte hotellet for ditt opphold i Clarke Quay:

Det ligger flere hoteller i Clarke Quay-området, som er kjent for sitt pulserende natteliv og praktiske beliggenhet i den sentrale delen av Singapore.

The Fullerton Bay Hotel: Dette luksuriøse hotellet ligger ved vannkanten, og tilbyr fantastisk utsikt over Singapore-elven og byens silhuett. Det har elegante rom og suiter, samt et basseng og bar på taket, et spa og flere spisesteder.

Park Hotel Clarke Quay: Dette stilige hotellet ligger i hjertet av Clarke Quay, innen gangavstand fra mange restauranter, barer og underholdningssteder. Det har moderne rom og suiter, samt et basseng og bar på taket, et treningssenter og en restaurant.

The Warehouse Hotel: Dette unike hotellet ligger i en historisk bygning i Clarke Quay-området, og har innredning i industriell stil og et utendørsbasseng. Det er kjent for sine utmerkede spisesteder, inkludert en takbar og restaurant med utsikt over byens silhuett.

The Quay Hotel: Dette budsjettvennlige hotellet ligger i hjertet av Clarke Quay, i gangavstand fra mange attraksjoner og underholdningssteder. Det har enkle, men komfortable rom, samt et basseng og bar på taket, et treningssenter og en restaurant.

Alle disse hotellene tilbyr en praktisk beliggenhet i Clarke Quay-området, innen gangavstand fra mange restauranter, barer og underholdningssteder. De er også godt vurdert av gjestene for deres komfortable rom, utmerkede fasiliteter og vennlige personale.

2 Beste billighotellene i Clarke Quay:

City Backpackers - Hostel
City Backpackers – Hostel

City Backpackers

Vis på kart

City Backpackers ligger bare 5 minutters gange fra Clarke Quay, og tilbyr private rom og sovesaler med aircondition og gratis Wi-Fi. Gratis kaffe, te og ristet brød tilbys hver morgen.

Overnattingsstedet har også en gratis datamaskin og hage i bakgården. Alle de enkelt møblerte sovesalene har private skap og leselys. De private rommene har balkong og flatskjerm-TV.

Du har tilgang til felles bad. Gjestene kan velge fra 13 rom, som alle er fredfulle og harmoniske. Dessuten sikrer hotellets mange fritidsaktiviteter at du har nok å gjøre under oppholdet ditt.

Leter du etter komfortable og praktiske steder i Singapore, bør du gjøre City Backpackers @ Hong Kong Street til ditt andre hjem.

River City Inn - Hostel
River City Inn – Hostel

River City Inn

Vis på kart

På River City Inn er de opptatt av å tilby deg det beste av gjestfrihet, inkludert i romprisen. Hvis du finner en lavere pris andre steder, vil de ikke bare matche den, de gir deg ytterligere 10% rabatt!

River City Inn er en familiedrevet eiendom i Singapore, innen 3 minutters gange fra Singapore River og 5 minutters gange fra Clarke Quay MRT-stasjon. Det tilbyr nedsatte attraksjonsbilletter og gratis WiFi-tilgang.

2 Beste Budsjetthoteller i Clarke Quay:

Oxford Hotel
Oxford Hotel

Oxford Hotel

Vis på kart

Oxford Hotel er et yndet valg blant turister og forretningsreisende ganske enkelt på grunn av den super praktiske beliggenheten: I hjertet av byen.

Oxford Hotel er omgitt av 3 MRT-stasjoner: Bras Basah, Bugis og Dhoby Ghaut. Det tar bare en 30-minutters kjøretur til / fra Singapore Changi lufthavn . Merlion Park, Gardens by The Bay, Singapore Flyer, Marina Bay Sands ligger også i nærheten!

Besøk Sentosa-øya der Universal Studio og Resort World ligger, bare 20 minutters tur unna. Bare et steinkast unna ligger kjøpesenteret Parco Bugis Junction, kjøpesenteret Raffles City og litt lenger unna ligger shoppingmekka, Orchard Road.

Hotellet tilbyr 3 typer rom du kan velge mellom: Studio Suite, Superior og Standard.

Marrison Hotel

Vis på kart

Marrison hotellkjede, som ligger i sentrum av Singapore, tilbyr gjestene enkel tilgang og forskjellige interessante steder kun et steinkast unna.

Deres rom og fasiliteter er spesielt designet for familier, par og venner som leter etter en flott ferie, sjarmerende steder og opplevelser i hjertet av Singapore.

2 Beste Mellomklassehoteller i Clarke Quay:

Ascott Raffles Place Singapore
Ascott Raffles Place Singapore

Ascott Raffles Place Singapore

Vis på kart

Ascott Raffles Place Singapore ligger i en restaurert bygning fra 1950-tallet. En gang den høyeste bygningen i Sørøst-Asia.

Ligger i hjertet av Central Business District. Plassert i et fartsfylt forretningsknutepunkt om dagen, og et pulserende natteliv når solen går ned. Merlion Park er en kort spasertur unna hotellet. Parken har det mytiske symbolet, en fisk og løve-hybrid som har fått internasjonal anerkjennelse som en av byens uoffisielle maskoter.

Ta en rolig båttur nedover Singapore-elven, og opplev andre kjente destinasjoner som Clarke Quay, Boat Quay og Robertson Quay. Eller besøk Singapore Flyer, et 165 meter høyt roterende hjul av glasskiver som tilbyr panoramautsikt over byen.

Hotel Clover 5 HongKong Street
Hotel Clover 5 HongKong Street

Hotel Clover 5 HongKong Street

Vis på kart

Hotel Clover 5 Hongkong Street er et urbant 3-stjerners-boutiquehotell som ligger bare 270 meter fra Clarke Quay, Singapores underholdningssentrum, og ca. 3 km fra de populære kjøpesentrene på Orchard Road.

Hotellet har utebasseng og gratis Wi-Fi overalt. Du kan besøke byens populære områder, som Bugis og Marina Bay, henholdsvis 1,8 og 2,3 km unna.

Kjøpesenteret Chinatown Point Mall ligger ca. 550 meter fra hotellet, mens det er ca. 20 km til Changi lufthavn.

4 Beste Rimelige luksushoteller i Clarke Quay:

Swissotel Merchant Court Singapore

Vis på kart

Swissotel Merchant Court, Singapore er et luksushotell som har en ideell beliggenhet ved Clarke Quay, innen gangavstand fra Central Business District (CBD), og i nærheten av viktige interessante steder, inkludert Chinatown, og de mange barene og restaurantene på den berømte Clarke Quay and Boat Quai.

De 476 rommene og suitene tilfredsstiller behovene til de mest kresne. Swiss Executive tilbyr luksuriøse rom og suiter med eksklusiv tilgang til Swiss Executive Lounge, og serverer forfriskninger hele dagen med utsikt over byen. En fristende frokostbuffé på Ellenborough Market Café tilbyr et bredt utvalg, mens Crossroads Bar er stedet om kvelden.

Fritidsfasiliteter inkluderer et idyllisk bassengområde med vannsklier, et barnebasseng og et utendørs boblebad for avslapning.

Fairmont Singapore
Fairmont Singapore

Fairmont Singapore

Vis på kart

Legg ut på en unik og luksuriøs reise på Fairmont Singapore, som ligger i hjertet av Singapore. Dette prisbelønte hotellet har en ideell beliggenhet i krysset til Singapores sentrale forretningsdistrikter, shopping og underholdning i verdensklasse.

Deres prisbelønte hotell ligger praktisk til ovenfor City Hall og Esplanade Mass Rapid Transit (MRT) togstasjoner og en kort 20-minutters kjøretur til Singapore Changi lufthavn.

Fairmont Singapore har 778 gjesterom og suiter, en samling av 13 særegne restauranter og barer, over 108 000 kvadratmeter med førsteklasses begivenhetsrom og det overbærende Willow Stream Spa. Det er den mest glede reisende og tilbyr den høyeste grad av velvære.

Swissotel The Stamford, Singapore
Swissotel The Stamford, Singapore

Swissotel The Stamford Singapore

Vis på kart

Gå inn i en verden av komfort og opplev det beste innen sveitsisk gjestfrihet på Swissotel The Stamford, Singapores Leading Business Hotel og et av de høyeste hotellene i Sørøst-Asia.

Perfekt plassert i hjertet av Singapore med City Hall Mass Rapid Transit (MRT) jernbanestasjon og andre store transportnoder like ved døren.

Kos deg med å bo på et eksklusivt hotell som kan skryte av en førsteklasses beliggenhet midt i shopping, spisesteder, underholdning og forretningsmuligheter i verdensklasse.

Bli behandlet med enestående komfort i 1 252 vakkert innredede gjesterom og suiter med private balkonger som gir fantastisk utsikt over Singapores travle bybilde og øyene i Malaysia og Indonesia i nærheten.

Koble til høyhastighets Internett-tilgang i rommene og trådløs tilgang i de andre fellesområdene på hotellet, samt omfattende forretningstjenester på Level 65 Lounge, hvor reisende ledere vil finne det å jobbe hjemmefra mye mer praktisk.

Raffles Hotel Singapore

Vis på kart

Hotellet ligger 5 minutters gange fra MRT-stasjonen City Hall og kjøpesenteret Raffles City. Det ligger også kun en 10-minutters togtur fra shoppingområdet Orchard Road, mens de kulturelle områdene ligger i gangavstand fra hotellet.

De romslige suitene kan skilte med elegant innredning, flotte orientalske tepper, teakgulv, gratis Wi-Fi, kabel-TV med internasjonale og kinesiske kanaler, en veranda, separate spise-, sove- og omkledningsområder samt eget bad med dusj.

Fra sjømat til vegetarisk: Våre toppvalg for restauranter i Clarke Quay

Det er mange fine spisesteder i Clarke Quay, Singapore, som tilbyr et bredt utvalg av retter og matopplevelser. Her er noen alternativer du bør vurdere:

The Quayside: Denne sjømatrestauranten tilbyr et bredt utvalg av ferske sjømatretter, inkludert østers, krabbe og hummer, samt en omfattende vinliste. Det har en elegant, moderne atmosfære og ligger rett ved vannkanten, og tilbyr fantastisk utsikt over Singapore-elven.

The Boiler: Dette industrielle elegante sjømatkokehuset serverer en rekke sjømatretter, inkludert hummer, krabbe og reker, i en morsom, avslappet atmosfære. Den har også en bar med et utvalg av håndverksøl og cocktailer.

Chijmes: Denne historiske bygningen i hjertet av Clarke Quay huser flere restauranter og barer, inkludert The Canteen, som serverer moderne asiatisk-inspirerte retter og har et utendørs sitteområde.

Tandoor: Denne eksklusive indiske restauranten serverer tradisjonelle retter som tandoori kylling og lammekebab, samt et omfattende utvalg av vegetariske alternativer. Det har en elegant, moderne atmosfære og en uteplass.

The Green Dot: Denne populære vegetariske hurtigmatkjeden serverer en rekke plantebaserte retter, inkludert burgere, pølser og smørbrød, til rimelige priser. Den har flere lokasjoner i hele Clarke Quay.

Det er mange andre gode spisesteder i Clarke Quay, inkludert restauranter som serverer italienske, franske og andre internasjonale retter. Det er verdt å utforske området og prøve ut noen forskjellige alternativer for å finne restauranten som passer best for deg.

Husk å sjekk tilbake på bloggen vår for mer reiseinspirasjon og anbefalinger.

Clarke Quay - her skal du bo for utelivet i Singapore

Vi håper du har likt å lære om Clarke Quay og de mange hotell- og spisestedene i området. Hvis du planlegger en tur til Singapore, bør du vurdere å gjøre Clarke Quay til et must-besøk destinasjon for sitt pulserende natteliv og utmerkede spisesteder.

Husk å sjekk tilbake på bloggen vår for mer reiseinspirasjon og anbefalinger.

Vi sees snart i Clarke Quay!

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Clarke Quay – her skal du bo for utelivet i Singapore”. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Singapore

Populære aktiviteter i Clarke Quay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.