Barcelona, Destinasjoner, Europa cat, Spania

Gracia – Den beste bydelen å bo i Barcelona hvis du reiser med barn (2024)

lazy - Barcelona, Destinasjoner, Europa cat, Spania - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

🌟 Utforsk Gracia: Familieeventyr i Barcelona 🌟

Oppdatert 22. februar 2024

Gracia, en bydel i Barcelona som ligger nordøst for sentrum, er et populært valg for barnefamilier. Med mindre turiststrømmer enn sentrum og et mangfoldig utvalg av barnevennlige aktiviteter, er det et ideelt reisemål for familieeventyr.

I Gracia finner du flere parker, inkludert det berømte Park Guell, kjent for sine spektakulære kunstverk av Gaudi og panoramautsikt over byen. Familier kan også utforske CosmoCaixa, et anerkjent vitenskapsmuseum som appellerer til barn i alle aldre.

Når det gjelder mat, tilbyr Gracia et mangfold av spisesteder som passer for barn, fra avslappede pizzeriaer og pastarestauranter til lokale spisesteder med autentisk spansk mat.

For overnatting finnes det flere familievennlige hoteller i Gracia. Blant dem er Hotel Casa Fuster, et luksuriøst hotell med barnebasseng og barneklubb, samt Hotel Sant Jordi Gracia, som tilbyr leiligheter med fullt utstyrte kjøkken og et barnevennlig basseng.

Utforsk Gracia med familien din og skap uforglemmelige minner i denne sjarmerende delen av Barcelona! 🏨🌳

Overnattingssted Beskrivelse Beliggenhet Fasiliteter
Yeah Barcelona Hostel Komfortable skreddersydde køyesenger og stille rom. Mellom Paseo de Gracia og Sagrada Familia Utendørsbasseng, lekeområde, barnevakt
Casa Gracia Et koselig og inspirerende hotell i hjertet av Barcelona. I sentrum av Barcelona, Passeig de Gracia og Diagonal Barnebasseng, lekeområde, barnevakt
Barna House B&B Fasjonable rom i en bygning i modernistisk stil. Nær Barcelonas katedral og Mercat de la Boqueria Kontinental frokostbuffé, terrasse, delt salong
Catalonia La Pedrera Ideelt for storbyferier med lett tilgang til offentlige transportmidler. Ved Paseo de Gracia, nær Plaza Cataluña og Sagrada Familia Svømmebasseng, restaurant, frokostbuffé, gratis Wi-Fi
Bonavista Apartments – Passeig de Gracia Ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Gracia. Gracia, nær Passeig de Gracia og Rambla de Catalunya Nær shopping og naturområder, ideelt for familier
El Palauet Living Barcelona Luksuriøst opphold i bydelen Gracia, nær populære landemerker. Gracia, nær Casa Mila og Casa Batllo Ideelt for familier, nær attraksjoner som Barcelona zoologiske hage

De beste hotellområdene i Gracia

2 Beste billigshotellene i Gracia:

Yeah Barcelona Hostel
Yeah Barcelona Hostel

Yeah Barcelona Hostel

Vis på kart

Komfortable skreddersydde køyesenger og stille rom. Du vil våkne frisk og rask klar til å besøke de mest berømte turistattraksjonene. Ligger mellom Paseo de Gracia hvor du finner Casa Milà “La Pedrera” og Casa Batlló (5 minutters gange fra vandrerhjemmet) og Sagrada Familia, Gaudis emblematiske tempel. Herfra kan du gå til noen av de viktigste sightseeingstedene og spare penger på transport.

Generator Barcelona

Generator Hostel Barcelona

Vis på kart

Du finner Generator Barcelona i det livlige distriktet Gràcia. Vandrerhjemmet ligger bare en kort spasertur fra Gaudis ikoniske Casa Batlló-leiligheter. Interiøret har en blanding av forskjellige interiør stiler og inkluderer et stort fuglebur av tre, en svingete trapp og en salong med mezzanin. Vandrerhjemmet i Barcelona tilbyr en rekke delte rom som passer dine individuelle behov. Hvis du foretrekker mer privatliv (og litt mer luksus), har de terrasserom og en penthouse-leilighet – komplett med panoramautsikt over en av Europas vakreste byer.

2 Beste Budsjetthoteller i Gracia:

Gracia Garden Boutique Hotel
Gracia Garden Boutique Hotel

Gracia Garden Boutique Hotel

Vis på kart

Budsjetthotellet Gracia Garden er et 2 stjerners hotell og består av 12 rom med hjemmekoselig komfort. Gracia Garden ligger en 15-minutters spasertur fra Fundacion Francisco Godia. Casa Calvet ligger mindre enn 1,5 km unna. Alle enhetene har klimaanlegg, sentralvarme, Wi-Fi, TV og et skrivebord. Gjestene kan nyte måltider med spansk mat på Kimbo, som ligger en 5-minutters spasertur fra overnattingsstedet. Aktiviteter inkluderer kanopadling, seiling og basketball.

Casa Gracia Barcelona
Casa Gracia Barcelona

Casa Gracia

Vis på kart

Casa Gracia 146 rom. Paseo de Gracia er designet for de besøkende som ønsker å utforske byen og blande seg inn med lokalbefolkningen barer, restauranter og butikker. Et koselig og inspirerende hotell i hjertet av Barcelona. Casa Gracia hostel ligger i sentrum av Barcelona, hvor to av de viktigste veiene møtes Passeig de Gracia og Diagonal. Dette er stedet å være hvis du leter etter en autentisk opplevelse – Gracia barrio.

2 Beste Mellomklassehoteller i Gracia:

Barna House B&B
Barna House B&B

Barna House B&B

Vis på kart

Barna House B&B tilbyr fasjonable rom i nærheten av Barcelonas katedral. Lokalet ligger i en bygning i modernistisk stil. Mercat de la Boqueria ligger en 25-minutters spasertur fra overnattingsstedet. Gjestene kan enkelt komme seg til Parc Guell, som ligger omtrent 1,8 km unna. Det ligger ved siden av Buho de la Plaza Jacint Verdaguer. Hotellet består av 7 rom utstyrt med skap, spisestue og blendingsgardiner. De har utsikt mot gårdsplassen. Alle rommene har mikrobølgeovn, kjøleskap og vannkoker. En kontinental frokostbuffé serveres her hver morgen. Den moderne baren er også tilgjengelig. 50 meter unna, og tilbyr et utvalg av retter, Pic-zas, Bar Meson Restaurante Salamanca og Can Kenji. Togstasjonen Passeig de Gràcia ligger 1000 meter unna. Nyt en terrasse og en delt salong på stedet.

Casa Bella Gracia
Casa Bella Gracia

Casa Bella Gracia

Vis på kart

Casa Bella Gracia Hotel, som ligger like ved Arc de Triomf, har 12 rom med utsikt fra terrassen. Hotellet ligger i hjertet av Barcelona og en 10-minutters spasertur fra Passeig de Gràcia jernbanestasjon. Casa Mila – La Pedrera ligger en kort spasertur unna, mens Placa d’Espanya ligger 2,8 km unna. Hvert rom har en minibar og høyhastighetsinternett, i tillegg til bad med badekar, dusj og hårføner. Drikke er tilgjengelig i kafébaren. Du kan spise på Swagatam Bar-Restaurant Hindu, innen 50 meter fra hotellet. Den nærmeste t-banestasjonen er Diagonal, som ligger bare 450 meter fra hotellet.

2 Beste Familievennlige hoteller i Gracia:

Hotel Catalonia La Pedrera 1 - Barcelona, Destinasjoner, Europa cat, Spania - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Catalonia La Pedrera

Vis på kart

Catalonia La Pedrera ligger ved Paseo de Gracia, i nærheten av Plaza Cataluña og en 5-minutters kjøretur fra Sagrada Familia, og er det ideelle overnattingsstedet for storbyferier. Offentlige transportmidler er lett tilgjengelig. For eksempel Diagonal Green Line stopp og andre bussholdeplasser. Dette hotellet har et svømmebasseng, Corsica Restaurant, frokostbuffé og gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hvis du vil gå på turistbussen for å besøke byen, har du et stopp like i nærheten av hotellet. Hvis du er en av de som liker å smake på katalansk mat, har vi Korsika Restaurant med middelhavsmeny. Catalonia La Pedrera-hotellet ligger nesten ved siden av Paseo de Gracia, handlegaten med luksuriøs kvalitet og eksklusive butikker i fantastiske bygninger.

Bonavista Apartments - Passeig de Gracia
Bonavista Apartments – Passeig de Gracia

Bonavista Apartments – Passeig de Gracia

Vis på kart

Bonavista Apartments – Passeig de Gracia ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Gracia i Barcelona. Passeig de Gracia og Rambla de Catalunya er verdt et besøk hvis shopping står på planen, men hvis du heller vil oppleve vakre naturomgivelser, kan du dra til Park Guell og Barceloneta strand. Reiser du med barn? Da må du ikke gå glipp av Barcelona zoologiske hage og Barcelona akvarium

Rimelige luksushoteller i Gracia:

El Palauet Living Barcelona - Barcelona, Destinasjoner, Europa cat, Spania - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

El Palauet Living Barcelona

Vis på kart

El Palauet Living Barcelona ligger i bydelen Gracia i Barcelona. Er par populære landemerker er Casa Mila og Casa Batllo, mens Barcelona zoologiske hage og Barcelona akvarium er noen av områdets populære attraksjoner. Reiser du med barn? Da må du ikke gå glipp av Rambla del Raval og Tibidabo fornøyelsespark.

Dette området er det beste stedet å bo med familien

Mange gater er kun for fotgjengere, så du kan vandre fra torg til torg hele dagen. Det er flere metrostopp i Gracia, slik at du enkelt får tilgang til andre områder i Barcelona i de dagene du vil være turist. Til tross for at det ikke er mange turistattraksjoner, er det fremdeles mange kafeer, restauranter og butikker å sjekke ut.

Gracia - Den beste bydelen å bo i Barcelona, hvert fall om du reiser med barn.

Gracia er en bydel i Barcelona som ligger i nordøst for sentrum. Det er et populært område å besøke for barnefamilier på grunn av det brede utvalget av aktiviteter for barn. Her er noen av tingene som kan gjøres i området med barn:

 1. Park Guell: Dette er en av Barcelonas mest kjente parker, kjent for sine kunstverk av Gaudi og utsikten over byen. Parken har flere lekeplasser, inkludert en stor lekeplass for barn.
 2. CosmoCaixa: Dette er et populært vitenskapsmuseum for barn. Det har flere interaktive utstillinger som lærer barna om vitenskap og teknologi på en morsom måte.
 3. La Mercè-festivalen: Denne festivalen finner sted hvert år i september og har en rekke aktiviteter for barn, inkludert parader, underholdning og gatekunst.
 4. Jardins de les Tres Xemeneies: Dette er en vakker park som ligger i nærheten av Gracia. Den har flere lekeplasser for barn og et stort område for picnick.
 5. Font Magica: Dette er en vakker fontene som ligger i nærheten av sentrum. Det viser et musikalsk vannshow hver kveld, som barna vil elske.
 6. La Pedrera: Dette er et av Gaudis mest kjente byggverk. Det har flere interaktive utstillinger og aktiviteter for barn, inkludert en virtuell tur gjennom bygningen.
 7. La Casa dels Musics: Dette er et musikkmuseum som ligger i nærheten av sentrum. Det har flere interaktive utstillinger som lærer barna om musikk og historien bak musikkinstrumenter.
 8. La Rambla: Dette er en av Barcelonas mest kjente gater. Det har flere gateartister og gatekjøkken som barna vil elske.

Det er også flere restauranter som passer for barn i Gracia, inkludert pizza- og pasta-steder, samt lokale spisesteder som serverer tradisjonell spansk mat.

Det er flere familievennlige hoteller i Gracia, inkludert Hotel Casa Fuster, et luksushotell med barnebasseng og barneklubb, og Hotel Sant Jordi Gracia, som har leiligheter med fullt utstyrte kjøkken og et basseng for barn.

Så det er mange forskjellige aktiviteter som passer for barn i Gracia og området rundt, fra parker, museer, festivaler, til gater og restauranter.

Dette området er det beste stedet å bo med familien, fordi det er veldig avslappet, og det er noen få ting å gjøre for barna.

Her er noen av de beste strendene for barn i Barcelona:

Barcelona har flere strender som er perfekte for barnefamilier å besøke. Her er noen av de beste strendene for barn i Barcelona:

 1. Barceloneta: Denne stranden ligger i sentrum av Barcelona og er en av de mest populære strendene i byen. Det har flere lekeplasser for barn, og også flere aktiviteter som sandvolleyball og beach soccer. Her kan man også leie utstyr for vannsport som kajakk og paddle board.
 2. Bogatell: Denne stranden ligger i nærheten av Barceloneta og har et stort utvalg av aktiviteter for barn, inkludert lekeapparater og en minigolfbane. Her finner man også flere vannsportaktiviteter som å leie en speedbåt eller å ta en tur med en seilbåt.
 3. Nova Icaria: Denne stranden ligger i nærheten av Barceloneta og har et stort utvalg av aktiviteter for barn, inkludert lekeapparater og en minigolfbane. I tillegg kan man her leie sykler og ta en tur langs kysten.
 4. Mar Bella: Denne stranden ligger i nord for sentrum av Barcelona og har et stort utvalg av aktiviteter for barn. Lekeplasser og et stort utvalg av vannsport som paddleboarding og kajakkpadling er populære aktiviteter her.
 5. Llevant: Denne stranden ligger i sørøst for sentrum av Barcelona og har et stort utvalg av aktiviteter for barn. Her kan barna delta på kurs i vannsport som surfing og kitesurfing.
 6. Somorrostro: Denne stranden ligger i sentrum av Barcelona og har et stort utvalg av aktiviteter for barn, inkludert lekeplasser og et stort utvalg av vannsport. Det er også mulig å delta på aktiviteter som beach yoga og beach fitness.

Alle disse strendene har også mange restauranter og kiosker som serverer lokale retter, og ligger nær offentlig transport, som gjør det lett å komme seg til og fra strendene.

Det er også flere aktiviteter som kan gjøres på strendene som passer for barn, som å bygge sandslott, leie en paddle board eller kajakk eller ta en tur med en seilbåt.

Så det er mange strender i Barcelona som er perfekte for barnefamilier med et bredt utvalg av aktiviteter for barn, fra lekeplasser til vannsport, samt muligheten for å spise på stranden.

Action-Pakket weekendtur for barnefamilier i Barcelona

En weekendtur til Barcelona for barnefamilier kan være en minneverdig opplevelse for hele familien. Her er et forslag til ting du kan gjøre

Dag 1:

 • Start dagen på CosmoCaixa, en interaktiv vitenskapsmuseum for barn. De vil elske å lære om naturen, teknologien og vitenskapen gjennom interaktive utstillinger og demonstrasjoner.
 • Etterpå kan dere besøke Park Güell, en fargeglad park med fantastiske mosaikker og panoramautsikt over byen.
 • Til middag kan dere gå til en av Barcelonas berømte tapas-barer og prøve lokale retter.

Dag 2:

 • Besøk den berømte sagodomstolen La Sagrada Familia, et av Gaudi’s mest kjente arbeider.
 • Etterpå kan dere besøke det interaktive fotballmuseet, Camp Nou Experience. Barna vil elske å se de berømte fotballagene og spillere, samt å prøve ut fotballbanen.
 • Til lunsj kan dere gå til en av byens markeder, som La Boqueria, for å prøve lokale matvarer.
 • På ettermiddagen kan dere besøke det store aquariumet, L’Aquarium, for å se havpattedyr og andre marine liv.
 • Til middag kan dere besøke en familievennlig restaurant, for eksempel Hard Rock Café, for en morsom og musikalsk opplevelse.

Dag 3:

 • Besøk den fantastiske kunstmuseet, Museu Picasso, for å se noen av verkene til den berømte maleren.
 • Etterpå kan dere besøke den historiske bydelen Gothic Quarter for å se de vakre bygningene og plazasene.
 • Til lunsj kan dere gå til en lokal bakervarebutikk for å prøve noen av Barcelonas søte godsaker.
 • På ettermiddagen kan dere besøke Barcelonas Zoologisk Hage for å se de forskjellige dyrene og utforske de vakre hagene.

Dette er bare et forslag til en action-pakket weekendtur i Barcelona med barnefamilier. Du kan selvfølgelig tilpasse det etter dine egne ønsker og interesser. Uansett hva du velger, vil du sikkert ha en minneverdig opplevelse med barna i Barcelona.

Slik får du mest ut av familieturen til Barcelona

Barcelona er en fantastisk by for barnefamilier å besøke, med et bredt utvalg av aktiviteter og attraksjoner som passer for barn og babyer. Her er noen tips for å gjøre besøket ditt så behagelig som mulig:

 1. Planlegg besøket ditt: Barcelona er en stor by med mye å se og gjøre, så det er viktig å planlegge besøket ditt for å sikre at dere får sett de viktigste attraksjonene og aktivitetene. Det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd for de mest populære attraksjonene, slik at dere slipper å vente i kø.
 2. Bruk offentlig transport: Barcelona har et godt utviklet transportsystem, med busser, trikker, metro og tog som kjører overalt i byen. Dette er en god måte å komme seg rundt og unngå å bli sittende fast i trafikken.
 3. Finn et sentralt hotell: Det er viktig å finne et sentralt hotell når du reiser med barn, slik at dere kan komme dere lett til de viktigste attraksjonene og aktivitetene. Det er også lurt å finne et hotell med et barnevennlig svømmebasseng og lekeplass, slik at barna kan ha det moro mens dere hviler dere.
 4. Gå til parkene: Barcelona har mange flotte parker som er perfekte for barn å leke i. Parc Guell og Parc de la Ciutadella er to av de mest populære parkene i byen, og har lekeapparater, fontener og grønne områder der barna kan utforske og ha det moro.
 5. Besøk Barceloneta stranden: Denne stranden er et flott sted å besøke med barn, med flere lekeplasser og aktiviteter som sandvolleyball og strandfotball. Det er også et stort utvalg av restauranter og kiosker som serverer lokale retter.
 6. Ta en tur med en sightseeing-buss: En sightseeing-buss er en flott måte å se byen på, spesielt hvis du reiser med barn. Det gir deg muligheten til å se de viktigste attraksjonene i byen fra et luftkondisjonert kjøretøy, og det finnes ofte en guide som kan forklare området og byen.
 7. Ta en tur til La Pedrera eller Casa Batlló: Disse to bygningene, som er designet av Gaudi, er populære attraksjoner i Barcelona. Begge bygningene har barnevennlige omvisning

Tips til deg som reiser til Barcelona med baby

id som familie. Her er noen tips for å gjøre reisen så behagelig som mulig for deg og din lille en:

 1. Pack riktig: Pakk all babyutstyret ditt, som bleier, formel, babymat og et ekstra skift av klær. Husk også å ta med et babyteppe eller et ekstra teppe, ettersom temperaturen kan variere.
 2. Velg en sentral beliggenhet: Det er viktig å finne et sentralt hotell når du reiser med en baby, slik at dere kan komme dere lett til de viktigste attraksjonene og aktivitetene. Det er også lurt å finne et hotell med barnevennlige fasiliteter, som et svømmebasseng og en lekeplass.
 3. Planlegg besøket ditt: Barcelona er en stor by med mye å se og gjøre, så det er viktig å planlegge besøket ditt for å sikre at dere får sett de viktigste attraksjonene og aktivitetene. Det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd for de mest populære attraksjonene, slik at dere slipper å vente i kø.
 4. Bruk offentlig transport: Barcelona har et godt utviklet transportsystem, med busser, trikker, metro og tog som kjører overalt i byen. Dette er en god måte å komme seg rundt og unngå å bli sittende fast i trafikken.
 5. Ta en tur med en sightseeing-buss: En sightseeing-buss er en flott måte å se byen på, spesielt hvis du reiser med en baby. Det gir deg muligheten til å se de viktigste attraksjonene i byen fra et luftkondisjonert kjøretøy, og det finnes ofte en guide som kan forklare området og byen.
 6. Be om hjelp: Ikke vær redd for å be om hjelp hvis du trenger det. Hotellet ditt, restauranter og attraksjoner vil gjerne hjelpe deg med å få det du trenger for å gjøre reisen din så behagelig som mulig for deg og baby

Hvordan er det å trille en barnevogn i Barcelona

Det kan være litt utfordrende å trille barnevogn i Barcelona, ettersom byen har mange trange gater og fortau med store steiner eller brostein. Det kan også være mange trinn og hellinger å navigere. Men det er fullt mulig å trille barnevogn i byen, og mange familier gjør det hver dag.

Det kan være lurt å planlegge ruten din for å unngå de mest trafikkerte områdene, og å velge å gå gjennom parker og grøntområder hvor det er enklere å trille barnevognen.

Offentlig transport som buss, trikk og metro, er også et godt alternativ for å komme seg rundt med barnevognen. De fleste av disse transportmidlene har tilgjengelige plattformer for barnevogner og de fleste bussene og trikkene har plass til barnevogn.

Det kan være lurt å ta med en paraply eller solskjerm for barnevognen din, ettersom Barcelona kan være veldig varmt om sommeren. Det kan også være en god idé å ha med ekstra vann og snacks for deg og barnet ditt.

Det finnes også flere barnevognsleie-selskaper som du kan leie barnevogn fra for å gjøre reisen din mer behagelig.

Til slutt, det å trille barnevogn i Barcelona kan være utfordrende, men det er fullt mulig å gjøre det og mange familier gjør det hver dag. Med litt planlegging og forberedelse, kan du ha en flott tid i byen med barnevognen din.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Gracia – Den beste bydelen å bo i Barcelona hvis du reiser med barn.». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Barcelona

Populære aktiviteter i Gracia

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.