Destinasjoner, England, Europa cat, London

Her bor du i nærheten av Hyde Park – Hyde Park er en av de største parkene i London og en av dens kongelige parker(2021)

Her bor du i nærheten av Hyde Park – Hyde Park er en av de største parkene i London og en av dens kongelige parker. Parken er den største av fire som danner en kjede fra inngangen til Kensington Palace gjennom Kensington Gardens og Hyde Park.

Dette er de beste stedene å bo i Hyde Park

De billigste hotellene i nærheten av Hyde Park

Griffin House Hotel (1.1km)

Griffin House Hotel
Griffin House Hotel

Griffin House Hotel tilbyr rimelig, moderne innkvartering med personlig vennlig service. Perfekt for en weekend eller et hjem hjemmefra mens du er på forretningsreise. Et moderne 3-stjerners hotell som ligger i nærheten av Marble Arch i hjertet av London sentrum. Beliggenhet, bare 5 minutters gange fra de verdensberømte butikkene på Oxford Street og Hyde Park, er ideell for å utforske alt denne spennende byen har å tilby. Hotellet har et utvalg av dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom eller enkeltrom, som alle er utstyrt med flatskjerm-TV og stilige moderne møbler. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet, og resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. En kontinental fersk frokost serveres hver morgen i frokostrommet. Mange av Londons favorittattraksjoner som Buckingham Palace, Trafalgar Square, House of Parliament, Madame Tussauds og teatrene i West End ligger innen gangavstand. Vårt flerspråklige personale hjelper deg gjerne med planleggingen av prefektbesøket ditt.

5 Beste Rimelige luksushoteller i nærheten av Hyde Park

Mandarin Oriental Hyde Park, London (400m unna)

Mandarin Oriental Hyde Park, London
Mandarin Oriental Hyde Park, London

Liggende mellom Royal Parkland og det sentrale Knightsbridge, Mandarin Oriental Hyde Park.

Som en del av den mest omfattende restaureringen til flere millioner pund, hadde den internasjonalt anerkjente designeren Joyce Wang, tilsyn med den nye designen av alle rom, suiter og fellesområder, inspirert av den naturlige skjønnheten i nabolandet Hyde Park og glamour fra det 20. århundre Golden Age of travel. Den fantastiske The Spa i Mandarin Oriental, London sammen med hotellets destinasjonsrestauranter og Mandarin Bar, ble designet av den anerkjente New York-designeren Adam D Tihany.

Bulgari Hotel, London (500m unna)

Bulgari Hotel London
Bulgari Hotel London

Bulgari Hotel, London ligger i hjertet av Knightsbridge, og tilbyr 85 vakkert innredede og romslige rom og suiter, en elegant bar og restaurant, et 25 meter langt basseng, egen kinosal og en fantastisk ballsal. Hotellet har også et prisbelønt spa og eget treningssenter. Hotellet ligger i hjertet av Knightsbridge, midt i ekstremt flotte omgivelser. Hvis du er ute etter shopping, kan mulighetene neppe bli bedre, med Harrods rett rundt hjørnet, Harvey Nichols nedover gaten og en overflod av butikker i nærheten. Bortsett fra detaljhandel, er Hyde Park over veien, og det er en rask tur innom West End via Knightsbridge T-banestasjon.

The Berkeley (500m unna)

The Berkeley
The Berkeley

Når det gjelder 5-stjerners hotell i London, er The Berkeley noe for seg selv. Fantastiske interiør av topp designere, ettermiddags te med en vri, service som vekker et smil… alt om dette luksushotellet er forfriskende annerledes. Og hvis du har lyst til å utforske nabolaget, er alle butikker fra Knightsbridge og Belgravia rett utenfor døren. Fantastiske rom og fantastisk service som alltid virker å ligge ett skritt foran. Fra det øyeblikket du går inn begynner hotellet å utføre sin magi. Med mange gjester som kommer tilbake år etter år, er dette et bra valg.

The Park Tower Knightsbridge, London (500m unna)

The Park Tower Knightsbridge ligger i hjertet av en av Londons mest forlokkende lokaliteter, og ligger et steinkast unna den grasiøse Hyde Park, fantastiske Harrods, Harvey Nichols og de elegante spisestedene i byens mest stilfulle område. Tidløs eleganse og moderne design blandes sømløst i den renoverte lobbyen og resepsjonsområdet. Det ikoniske sirkulære tårnets 271 rom har håndlagde møbler, marmorbad og moderne design. Suitene inkluderer den utmerkede servicen til Park Tower Butler samt fantastisk utsikt over London.

Dette er det beste stedet å bo i London for å gå, det sentrale området gjør det lettere å komme seg rundt.

Her bor du i nærheten av Hyde Park

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Her bor du i nærheten av Hyde Park”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellene i London

Populære aktiviteter i Hyde Park

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.