Orchard Road – Her skal du bo hvis du skal shoppe, Singapore (2023)

Orchard Road er en av de mest populære handlegatene i Singapore, og ligger i sentrum av byen. Gaten er kjent for sitt utvalg av shoppingmuligheter, fra luksuriøse kjøpesentre og butikker med designermerkevarer til mer rimelige alternativer. Du kan for eksempel besøke kjøpesentre som ION Orchard, Tangs og Paragon, som alle tilbyr et bredt utvalg av butikker og spisesteder.

Det er også mange restauranter, kafeer og spisesteder langs Orchard Road, som serverer en rekke asiatiske og internasjonale retter. Du kan for eksempel besøke restauranter som Crystal Jade Kitchen, Din Tai Fung og Jamie’s Italian, som alle tilbyr gode matopplevelser.

Det er også en rekke ting å gjøre langs Orchard Road, som museer, konserter og kulturarrangementer. Du kan for eksempel besøke Singapore Art Museum, som har en samling av moderne og samtidskunst fra Singapore og Asia, eller du kan delta på konserter og andre kulturarrangementer på steder som The Star Performing Arts Centre.

Orchard Road har også en rekke attraksjoner som er verdt å se på, som for eksempel Orchard Road Christmas Light-up, som er en årlig julebelysning som holder til langs gaten, og Singapore Botanic Gardens, som er en vakker botanisk hage med en rekke planter og trær.

Når det gjelder overnatting, er det mange fine hoteller langs Orchard Road, som tilbyr alt fra luksuriøse hoteller til mer rimelige alternativer. Du kan for eksempel overnatte på hoteller som Shangri-La Hotel Singapore og Orchard Hotel Singapore, som begge ligger i sentrum av gaten.

Orchard Road er også godt tilknyttet Singapore metrosystemet, som går til de fleste deler av byen. Du kan ta metroen fra Orchard Road til Singapore Changi lufthavn, som ligger omtrent 20 km fra gaten. Det er også mulig å ta buss eller taxi til lufthavnen fra Orchard Road.

2 Billigste hotellene i Orchard Road:

Century Service World Hostel

Vis på kart

Century Service World ligger sentralt i Chinatown, og bare 0,6 km fra Clarke Quay.

Hotellet tilbyr en døgnåpen resepsjon og rom med gratis Wi-Fi. Hvert rom på vandrerhjemmet har skap og felles bad. Noen enheter har gratis sengetøy og håndklær. Det er en bar og restaurant på stedet, i tillegg til en turistinformasjon, vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring.

Maxwell Food Center ligger 500 meter fra ServiceWorld Hostel. Det livlige Chinatown ligger 1300 meter, mens Marina Bay Sands ligger 2,5 kilometer unna. Kjøpesenteret VIVOCity ligger en 10-minutters kjøretur unna, mens Merlion Park ligger 20 minutter til fots.

YMCA @ One Orchard
YMCA @ One Orchard

YMCA One Orchard

Vis på kart

YMCA @ One Orchard tilbyr innkvartering i Singapore, med utendørsbasseng på taket og gratis parkering på stedet. Gratis WiFi er tilgjengelig i alle områder. Dette hotellet har en strategisk beliggenhet, bare 240 meter fra Dhoby Ghaut MRT-stasjon og 400 meter fra Singapore kunstmuseum. Plaza Singapura ligger 500 meter fra overnattingsstedet.

Changi lufthavn er 18,5 km unna.

Rommene har teppegulv, klimaanlegg, skrivebord, klesskap, vannkoker, flatskjerm-TV med lokale kanaler, utsikt over byen og eget bad med dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Du kan få hjelp til bagasjeoppbevaring, vask/rens av tøy og sightseeingplanlegging i resepsjonen.

En felles salong og møte-/selskapslokaler er også tilgjengelig. Dette røykfrie overnattingsstedet har en restaurant som serverer et velsmakende utvalg av lokale og vestlige retter.

De Beste Budsjetthoteller i Orchard Road:

Sandpiper Hotel
Sandpiper Hotel

Sandpiper Hotel Singapore

Vis på kart

Beleilig plassert i Singapore, er Sandpiper Hotel en flott base for å utforske denne livlige byen. Kun 3 km unna flyplassen.

Med byens viktigste attraksjoner som Church of True Light, THREE / SIX / FIVE, Abdul Gaffoor Mosque innen nær rekkevidde.

Hotellet tilbyr gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, nærbutikk og daglig rengjøring. Noen rom har TV LCD / plasma-skjerm, internettilgang – trådløs (gratis), røykfrie rom, klimaanlegg og du kan bestille vekking.

Et perfekt utgangspunkt for å oppleve Singapore.

2 Beste Mellomklassehoteller i Orchard Road:

Concorde Hotel Singapore
Concorde Hotel Singapore

Concorde Hotel Singapore

Vis på kart

Et hjem borte fra hjemmet. Ha alle hjemmets bekvemmeligheter i byens beste shoppingområde, og nyt en enestående gjesteopplevelse.

Lad opp og glede deg over renoverte rom. Et stressfritt miljø og et svømmebasseng som har ultramoderne design. Concorde Hotel Singapore ligger 5 minutters gange fra MRT-stasjonene Somerset og Dhoby Ghaut samt en 10-minutters togtur fra Little India og Chinatown.

Du finner Changi internasjonale lufthavn en 25-minutters kjøretur unna.

Hotel Jen Orchard gateway Singapore

Vis på kart

Hotel Jen Orchard gateway Singapore by Shangri-La ligger med flott utsikt over byen, og midt i hjertet av Orchard Road.

Direkteforbindelse med offentlig transport. Alle rommene har moderne møbler, klimaanlegg, store vinduer som slipper inn rikelig med sollys, sittehjørne, flatskjerm-TV, kaffe- og tekoker samt eget bad. Et døgnåpent helsestudio, en bassengbar og en kaffebar/kafé tilbys også.

Alle de 499 gjesterommene er utstyrt med en badekåpe og tøfler, og gratis wi-fi, en flatskjerm-TV og kabel-TV tilbys i tillegg. Romservice døgnet rundt, en kaffetrakter og gratis lokalsamtaler tilbys også.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Orchard Road:

Singapore Marriott Tang Plaza Hotel
Singapore Marriott Tang Plaza Hotel

Singapore Marriott Tang Plaza Hotel

Vis på kart

Det ikoniske Singapore Marriott Tang Plaza Hotel. Strategisk beliggenhet på den berømte Orchard Road og ved dørtrinnene til Orchard MRT Station; uovertruffen komfort i deres gjesterom med nøye utvalgte fasiliteter; tilgang til den nye Executive Lounge – M Club; gjennomtenkt service.

Nyt en mengde gourmet-tilbud, med herlige takeaways, kantonesiske og vestlige retter, samt øl og vin, eller lad opp sansene dine i deres utendørsbasseng, døgnåpent treningssenter eller luksuriøse Serena Spa.

Vert for vellykkede bedrifts- og sosiale arrangementer eller bryllup i 18 000 kvadratmeter med inspirerende rom, inkludert en nyoppusset Grand Ballroom og 12 oppussede møterom.

Four Seasons Hotel Singapore
Four Seasons Hotel Singapore

Four Seasons Hotel Singapore

Vis på kart

Opplev panoramautsikt over hele byen, inkludert boulevarden nedenfor. Ta deg tid til Michelin-stjerners middag på Jiang-Nan Chun før du drar ut for å utforske shoppingparadiset på Orchard Road.

Ta en rolig spasertur til Singapore botaniske hage, en UNESCOs kulturarv, eller besøk den prisbelønte Singapore Zoo før du kommer tilbake for å slappe av på Four Seasons Spa.

Hilton Singapore

Vis på kart

Ligger på Orchard Road, beleilig plassert i sentrum av Singapores fremste shoppingdistrikt, er et shoppingmål i seg selv, med to etasjer med luksuriøse butikker.

Slapp av på Hilton Singapore, en prisvinner av TripAdvisor Certificate of Excellence i ni år på rad. Oppdag en rekke spennende attraksjoner i nærheten, inkludert det ikoniske kjøpesenteret Ion Orchard og Takashimaya kjøpesenter.

Unike opplevelser på Orchard Road: Oppdag «hidden gem»-butikkene Little Drom Store, The Social Space og The General Co.

Orchard Road er kjent for sitt utvalg av shoppingmuligheter, og har mange kjøpesentre og butikker med designermerkevarer. Her er noen av de mest populære kjøpesentrene langs Orchard Road:

 1. ION Orchard: Dette kjøpesenteret ligger i sentrum av Orchard Road, og har en rekke butikker med designermerkevarer, samt spisesteder og underholdning. Du kan for eksempel besøke butikker som Gucci, Prada og Louis Vuitton, eller spise på restauranter som Sushi Tei og Tenderfresh Classic.
 2. Tangs: Dette kjøpesenteret har et bredt utvalg av butikker med designermerkevarer, samt en rekke spisesteder og andre fasiliteter. Du kan for eksempel besøke butikker som Armani Exchange, Burberry og Cartier, eller spise på restauranter som Pepper Lunch og Din Tai Fung.
 3. Paragon: Dette kjøpesenteret ligger i nærheten av Orchard MRT-stasjon, og har en rekke butikker med designermerkevarer, samt spisesteder og andre fasiliteter. Du kan for eksempel besøke butikker som Chanel, Dior og Ferragamo, eller spise på restauranter som Crystal Jade Kitchen og The Sushi Bar.

I tillegg til kjøpesentrene, finner du også mange andre butikker langs Orchard Road. Du kan for eksempel besøke butikker som Zara, H&M og Uniqlo for klær, eller butikker som Best Denki og Harvey Norman for elektronikk. Du kan også besøke butikker som Tokyu Hands og Daiso for en rekke håndverk og hjemmeartikler.

For turister kan det være lurt å besøke butikker som selger unike produkter fra Singapore, som for eksempel lokale håndverk og kunst.

Skjulte perler langs Orchard Road

I tillegg til de nevnte butikkene, finnes det også mange andre butikker langs Orchard Road som kan være verdt å besøke. Disse kan være litt mer «skjulte perler» enn de store kjøpesentrene, men tilbyr ofte unike produkter og en mer personlig shoppingopplevelse. Noen av de mest populære «hidden gem»-butikkene langs Orchard Road inkluderer:

 1. Little Drom Store: Dette er en lille butikk som selger håndlagde produkter fra lokale produsenter i Singapore. Du kan finne alt fra håndverk og kunst til hjemmeartikler og leker i denne butikken.
 2. The Social Space: Dette er en butikk som selger produkter fra lokale og internasjonale designere, samt håndverk og hjemmeartikler. Butikken har også et lite caféområde hvor du kan nyte en kaffe eller en lunsj.
 3. The General Co.: Dette er en butikk som selger luksuriøse håndverk og hjemmeartikler fra lokale og internasjonale produsenter. Du kan finne alt fra møbler og interiør til skjønnhetsprodukter i denne butikken.
 4. Wonderbly: Dette er en butikk som selger personlige barnebøker og gaver. Du kan lage din egen barnebok med navn og bilde av barnet ditt

I tillegg til de nevnte «hidden gem»-butikkene, finnes det også mange andre unike butikker langs Orchard Road. Noen av de mest populære butikkene for turister inkluderer:

 1. Mustafa Centre: Dette er en stor varehusbutikk som selger alt fra matvarer og klær til elektronikk og hjemmeartikler. Butikken er kjent for sitt lave prisnivå, og er et godt sted å finne billige produkter.
 2. Kinokuniya: Dette er en storebokbutikk som selger en rekke engelske og asiatiske bøker, samt andre læremidler. Butikken har også en kafé og et lite utvalg av kontorartikler og leker.

Spennende butikker for å oppleve lokal kultur og handel

I tillegg til de nevnte butikkene, finnes det også mange andre unike butikker langs Orchard Road som kan være verdt å besøke. Disse butikkene tilbyr ofte unike produkter som du ikke finner andre steder, og kan være en morsom måte å oppleve lokal kultur og handel på. Noen eksempler på slike butikker inkluderer:

 1. The Coconut Club: Dette er en butikk som selger håndverk og hjemmeartikler laget av kokosnøtter. Du kan finne alt fra kokosnøttolje og såper til møbler og leker i denne butikken.
 2. The Massimo Dutti: Dette er en butikk som selger luksuriøse klær og tilbehør for kvinner, menn og barn. Butikken har et moderne utvalg av klær fra merkevaren Massimo Dutti.
 3. The Golden Duck: Dette er en butikk som selger håndlagde snacks og godterier laget av krydderier og krydderurter. Du kan finne alt fra hvitløkschips til ingefærsnacks i denne butikken.
 4. The Art Faculty: Dette er en butikk som selger håndverk og kunst laget av lokale kunstnere. Du kan finne alt fra malerier og skulpturer til håndverk og kunsthåndverk.

Orchard Road er den perfekte destinasjonen for shopping i Singapore, med et bredt utvalg av kjøpesentre, butikker med designermerkevarer, og unike «hidden gem»-butikker. Uansett hva du er ute etter, kan du finne det langs denne gaten.

Her er noen forslag til restauranter langs Orchard Road:

Orchard Road har et bredt utvalg av restauranter som serverer en rekke asiatiske og internasjonale retter. Her er noen forslag til restauranter langs denne gaten:

 1. For lokale matvarer: Du kan besøke restauranter som Kopitiam og The Blue Ginger, som begge tilbyr en rekke tradisjonelle asiatiske retter. Du kan også besøke hawker sentre som Newton Food Centre og Old Airport Road Food Centre, som har et bredt utvalg av street food fra hele Asia.
 2. For internasjonale retter: Du kan besøke restauranter som TGI Friday’s og Jamie’s Italian, som begge tilbyr en rekke internasjonale retter. Du kan også besøke kjøpesentre som ION Orchard og Tangs, som har en rekke spisesteder som serverer internasjonale retter.
 3. For michelin-restauranter: Du kan besøke restauranter som Les Amis og Shisen Hanten, som begge har en michelin-stjerne. Disse restauranter tilbyr luksuriøse matopplevelser med en rekke høykvalitetsretter.
Orchard Road - Her skal du bo hvis du skal shoppe

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Orchard Road – Her skal du bo hvis du skal shoppe». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Slik kommer du deg til Orchard Road fra Changi Airport

Avstanden fra Singapore Changi lufthavn (SIN) til Orchard Road er 22 km. Det tar ca. 50 minutter å reise.

Det er 6 måter å komme seg fra Singapore Changi Airport (SIN) til Orchard Road. Du kan ta metro, buss, taxi, bil, buss eller bybil

Den billigste måten å komme seg til Orchard Road er å ta buss 36 buss, som koster 6 – kr 20 og tar ca. 1 time. Busstjenestene drives av SBS Transit, og går fra Changi Airport PTB2 stasjon. Denne bussen ankommer Orchard stasjon.

Den raskeste måten å komme seg fra Singapore Changi Airport (SIN) til Orchard Road er å taxi som koster 170 – kr 210 og tar 18 minutter.

Her er de beste hotellområdene i Singapore

Populære aktiviteter i Orchard Road

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.