Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Mykonos

De beste stedene å bo ved Platys Gialos – den beste belliggenheten å bo på Mykonos (2021)

platis gialo

Platys Gialos – den beste belliggenheten å bo på Mykonos – Platys Gialos ligger på sør-øya Mykonos, bare 4,5 km fra byen, og er en kystlandsby full av turistboliger og fasiliteter.

Denne landsbyen er hjemmet til en av de mest populære platys gialosstrendene med krystallklart vann, og gyldne sand. Vil du prøve en av de mange vannsportaktivitetene som vannski, båtliv eller fiske?

De beste stedene å bo i Platys Gialos

3 Beste Mellomklassehoteller i Platys Gialos:

Petinos Hotel

Petinos Beach Hotel
Petinos Beach Hotel

Denne nyrenoverte og renoverte innkvarteringen er lett et av de vakreste paradisene i regionen. Med sitt unektelig tiltalende og luksuriøse interiør passer det enkelt inn i den tradisjonelle arkitektoniske stilen og karakteren til Mykonos. Alle de 24 romslige rommene og suitene drar fordel av komfortable og førsteklasses fasiliteter, og gir en rolig eleganse kombinert med den plysj signaturen til en virkelig livlig øyopplevelse. Gjestene er sikret eksemplariske beskjedne tjenester som tilbys av dyktige medarbeidere som er mer enn imøtekommende. Dette er standardene som gjør Petinos Beach-hotellet til et perfekt valg for en uforglemmelig drømmeferie i Middelhavet.

The George Mykonos

The George Hotel
The George Hotel

The George hotel 4 * ble bygget og dekorert i full Mykonian arkitektonisk stil i løpet av 2015. Med en privilegert beliggenhet med utsikt over den berømte Platis Gialos-stranden. George-hotellet tilbyr kykladisk atmosfære med hvitkalkede bygninger og malte vinduer som gir fantastisk utsikt over krystallvannet på platis gialos-stranden. George-hotellet har 41 rom og tilbyr et svømmebasseng med solsenger som vender mot stranden og bassenget, en terrasse med havutsikt til frokost, en cocktail-snackbar omgitt av verandaer med fantastisk utsikt samt privat parkering, heis gratis wifi-tilgang på hele hotellet områder og et forretningssenter.
Hotellet har en minibuss som hjelper deg under ankomst og avreise.

Hotel Kamari

Kamari Hotel
Kamari Hotel

Et elegant hotell som ligger mellom to vakre strender, Plati Yialos og Psarou. Rommene på Kamari Beach Hotel er romslige og smakfullt innredet, og noen har vakker sjøutsikt. Du kan starte dagen rolig med en frokostbuffé på den solfylte terrassen. WiFi er tilgjengelig i fellesområdene. Kamari Beach Hotel er et ypperlig sted for å oppleve den svarte sandstranden i Kamari. Du kan ta en spasertur langs stranden eller delta i de organiserte vannsportaktivitetene. Personalet på Kamari Beach Hotel kan ordne leiebil slik at du kan utforske mer av Santorini. Avgiftsfri offentlig parkering er tilgjengelig i nærheten.

Beste Familievennlige hoteller i Platys Gialos:

Acrogiali Beach Hotel

Acrogiali Beach Hotel
Acrogiali Beach Hotel

Acrogiali hotel 4**** ligger bare noen skritt fra stranden i Platis Gialos.
Byen Mykonos ligger 3,8 km unna en 10-minutters busstur, bussholdeplassen til Mykonos by ligger bare 100 meter unna.
Frokostbuffé serveres på Acrogiali Hotels frokostterrasse ved stranden. En snackbar er også tilgjengelig. Du har tilgang til svømmebassenget på søstereiendommen «The George», innen gangavstand, mens du får gratis solsenger på stranden. Det er flere restauranter å velge mellom på Platis Gialos-stranden, og det er 4 minimarkeder her. Leiebåter drar daglig fra Platis Gialos-stranden for å nå strendene i Paraga, Paradise, Super Paradise, Agrari og Elia. Hotellets minibuss tilbyr gratis transport til gjestenes under ankomst og avreise med forhåndsvarsel. Hotellets beliggenhet kan ikke være mer ideell, inngangen til hotellet er bokstavelig talt på stranden.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Platys Gialos:

Myconian Ambassador Relais & Chateaux Hotel

Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux
Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux

Roen ved å være borte fra øyas festpuls endres på et øyeblikk med en kort spasertur over til Psarou, med sin beau monde og superyachter i ankeret, eller til Parangas livlige små tavernaer som besøkes av lokalbefolkningen. Ta deg til de mystiske ruinene av gamle Delos eller Rhenias skjulte bukter, og til og med den livlige Chora, med sin hvitkalkede labyrint av butikker og barer, ligger bare noen minutter unna med bil. Bygget i skråningen, bare noen skritt fra det fine sandstranden til Platis Gialos. Luksuriøse soverom og suiter, og det spektakulære bassenget med fantastisk utsikt over Egeerhavet.

Nissaki Boutique Hotel

Nissaki Boutique Hotel
Nissaki Boutique Hotel

Når du ser over Psarou-stranden, oppdager man blant de vakreste boutiquehotellene i Mykonos, Hellas. Nissaki boutiquehotell er et fantastisk sted. Dette praktfulle 5-stjerners hotellet har utsikt over Psarou-stranden og bare noen få skritt fra den berømte Platis Gialos-stranden. Se for deg å tilbringe ferien i det mest pittoreske 5-stjerners strandhotellet i Mykonos, omgitt av den gyldne solen, Kykladas natur, det krystallblå vannet og den vakre Platis Gialos-stranden. Hotell Nissaki Beach i Mykonos gir fantasiene dine liv. Den fantastiske panoramautsikten over det dypblå havet, den kosmopolitiske Platis Gialos-stranden og den fascinerende Kykladene-stemningen, gjør Nissaki Beach Hotel til et ideelt feriested i Mykonos for din private ferie. Den ypperlige beliggenheten til dette beundringsverdige 5-stjerners hotellet med havutsikt, den kosmopolitiske Platis Gialos-stranden og luksuriøse innkvartering, gjør Nissaki til det ideelle valget for de som søker et stilig 5-stjerners luksushotell med havutsikt. Omgitt av den strålende atmosfæren i Mykonos, regnes Nissaki som en juvel blant luksuriøse hotell med havutsikt på Kykladene.

Uansett hvor du er i Platys Gialos og hva du enn gjør, kan du være sikker på at du vil slappe av med lyden av bølger i det fjerne.

Hvis eventyr ikke er din greie, hva med å sitte ved stranden på en av de mange restaurantene eller barene for å nyte fersk sjømat eller en kald cocktail? Uansett hvor du er i Platys Gialos og hva du enn gjør, kan du være sikker på at du vil slappe av med lyden av bølger i det fjerne. Her finner du alt fra budsjetthoteller til luksushoteller. 
Med båter som tar deg til alle strendene i Mykonos, er det ikke rart hvorfor Platys Gialos er et av de beste valgene våre for steder å bo.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Platys Gialos – den beste belliggenheten å bo på Mykonos», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Santorini

Populære aktiviteter i Mykonos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.