Destinasjoner, Europa cat, Spania, Tenerife

Puerto de la Cruz – Her bor de som er glad i mat (2023)

lazy - Destinasjoner, Europa cat, Spania, Tenerife - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Puerto de la Cruz er en vakker by på øya Tenerife i Kanariøyene. Byen ligger ved foten av Teide, verdens tredje høyeste vulkan, og er omgitt av en vakker natur med vakre strender, grønne daler og vakre fjell.

Puerto de la Cruz er kjent for sine vakre strender, som Playa Jardín og Playa Martiánez. Det er også mange flotte parker og hager å besøke, som Loro Parque, en stor dyrehage med mange forskjellige dyr, og Jardín Botánico, en stor botanisk hage med en rekke planter fra hele verden.

Shoppingmulighetene i Puerto de la Cruz er gode, med en rekke butikker og markeder å besøke. Du kan også besøke en rekke kunstgallerier og museer, som Museo de la Historia de Tenerife, som gir deg en innføring i øyas historie og kultur.

Puerto de la Cruz er også et sted for deg som er glad i mat. Byen har en rekke gode restauranter som serverer tradisjonell kanarisk mat, med fokus på ferske, lokale råvarer. Du kan også besøke en rekke vingårder i området og smake på lokale viner.

Naturen rundt Puerto de la Cruz er fantastisk, med mange muligheter for å utforske og nyte den vakre omgivelsen. Du kan dra på turer i fjellene, besøke vakre daler og naturreservater, eller bare nyte den vakre utsikten fra byen. Uansett hva du velger å gjøre, vil du kunne nyte den vakre naturen og de vakre omgivelsene i Puerto de la Cruz.

Her er det beste hotellområdene i Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er en vakker by på øya Tenerife i Kanariøyene, med et stort utvalg av hoteller å velge mellom. Her er noen av de beste hotellområdene i Puerto de la Cruz:

  1. Playa Jardín: Et populært område med mange hoteller ved den vakre Playa Jardín-stranden. Dette området har også mange butikker, restauranter og barer i nærheten.
  2. Martiánez: Et luksuriøst område med mange fine hoteller ved den vakre Playa Martiánez-stranden. Dette området ligger også i nærheten av Loro Parque, en populær dyrehage, og Jardín Botánico, en stor botanisk hage.
  3. La Paz: Et rolig område med mange hoteller i nærheten av den vakre La Paz-parken og en rekke fine restauranter og kaféer.
  4. San Telmo: Et rolig område med mange hoteller i nærheten av San Telmo-stranden og en rekke gode restauranter.

Uansett hvilket hotellområde du velger, vil du finne et stort utvalg av fine hoteller med god beliggenhet og fasiliteter i Puerto de la Cruz. Vi har samlet de beste for deg i forskjellige priskategorier. Bare les videre.

De Billigste Hotellene i Puerto de la Cruz:

Puerto Nest Hostel - Destinasjoner, Europa cat, Spania, Tenerife - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Puerto Nest Hostela

Vis på kart

Vandrerhjem i Puerto de la Cruz er ideelt for alle: unge mennesker, familier og par. Ligger på et strategisk sted, bare noen få meter fra stranden og innsiden av det autentiske distriktet kalt «Punta Brava».

Vandrerhjemmet ligger i Puerto de la Cruz, i Punta Brava-distriktet, foran det berømte Loro Parque og få meter fra den vakre Playa Jardin, vel kjent for sin vulkansk svarte sand. I tillegg ligger andre interessante steder i nærheten.

De har flere typer innkvartering, både private og delte, med flere kapasiteter, og alle er fullt utstyrt med alle nødvendige tjenester og fasiliteter for å gi en flott opplevelse for våre gjester og reisende.

3 Beste Mellomklassehoteller i Puerto de la Cruz:

Sol Puerto de la Cruz Tenerife

Vis på kart

Sol Puerto de la Cruz Tenerife Hotel ligger i sentrum av Puerto de la Cruz nord på Tenerife. Sol Puerto de la Cruz Tenerife er et eldre hotell med bra standard.

Hotellet har bra beliggenhet i Puerto de la Cruz, nær lavastranden Playa Jardin og knappe 10 minutters spasertur fra det vakre torget Plaza del Charco.

Sol Puerto de la Cruz Tenerife har et fint og frodig bassengområde med utsikt over havet. En perfekt base for å oppdage øya takket være den fine beliggenheten.

Don Manolito Hotel
Don Manolito Hotel

Don Manolito Hotel

Vis på kart

Don Manolito Hotel ligger i byen Puerto de la Cruz. Hvis du leter etter et hotell nord i Tenerife hvor du kan nyte en hyggelig familieferie i en koselig atmosfære, er dette et bra alternativ! Ligger bare 350 meter fra stranden og fiskebrygga.

I tillegg har Hotel Don Manolito en velholdt grønn hage, et utendørsbasseng og fasiliteter designet for en flott familieferie på et hotell i sentrum av Puerto de la Cruz.

GF NOELIA - Destinasjoner, Europa cat, Spania, Tenerife - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

GF Noelia

Vis på kart

GF NOELIA er et hotell for alle aldre. Ligger bare tre hundre meter fra Playa Jardin-stranden, i hjertet av Puerto de la Cruz, et av de viktigste turistmålene på Kanariøyene.

Restauranten serverer buffémåltider med blant annet internasjonale og typisk kanariske retter. Pianobaren byr på livemusikk hver kveld. Du finner mange barer og restauranter innen 5 minutters gange unna.

Fra takterrassen med svømmebasseng kan du nyte vakker panoramautsikt over havet, Orotava-dalen og den fantastiske Teide-fjellet. Hotellet ligger bare 150 meter fra busstasjonen i Puerto de la Cruz.

Herfra kan du ta buss til Teide nasjonalpark og Santa Cruz de Tenerife, øyas hovedstad.

Beste Familievennlige hoteller i Puerto de la Cruz:

Hotel Sun Holidays
Hotel Sun Holidays

Hotel Sun Holidays

Vis på kart

Hotel SUN HOLIDAYS har en enkel innkvartering og ligger i en rolig gågate i det historiske sentrum av Puerto de la Cruz. Har gratis WiFi, en flatskjerm-TV og et solarium med utsikt over havet og fjellene.


Hotellet ligger 5 minutter fra Playa Jardín, 300 meter fra sentrum og en 15-minutters spasertur fra Loro Parque. I nærheten av hotellet finner du gratis offentlig parkering, samt offentlig transport for å besøke de viktigste turistattraksjonene på Tenerife.

Besøk de mange restaurantene bare noen få skritt fra hotellet, oppdag sjarmen til Puerto de la Cruz, og vandre gjennom de pittoreske gatene.

Gamlebyen i Puerto de la Cruz, også kjent som «El Puerto Viejo»

er en sjarmerende del av byen med en rekke historiske bygninger og vakre gater å utforske. Gamlebyen ligger i nærheten av havnen og er omgitt av en rekke fine restauranter, kaféer og butikker.

Gamlebyen har en rekke historiske bygninger å besøke, som Casa de la Aduana, en eldgammel tollstasjon, og Iglesia de Nuestra Señora de la Peña de Francia, en vakker kirke fra 1500-tallet. Du kan også besøke Mercado Nuestra Señora de Africa, en stor fiskermarked med massevis av ferske sjømatprodukter.

I tillegg til historiske bygninger, finnes det også mange vakre gater og torg å utforske i gamlebyen, som Plaza del Charco, en vakker byplass med mange kaféer og restauranter rundt omkring, og Calle de Quintana, en sjarmerende gate med mange butikker og kaféer.

Gamlebyen i Puerto de la Cruz er et flott sted å tilbringe en dag, med massevis av ting å se og gjøre. Du kan nyte den vakre historiske atmosfæren og de sjarmerende gatene, samtidig som du nyter god mat og drikke i de mange fine restaurantene og kaféene i området.

De vakre strendene ved Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz har mange vakre strender å velge mellom, med hvit sand og krystallklart vann. Her er noen av de mest populære strendene i Puerto de la Cruz:

  1. Playa Jardín: En vakker strand med hvit sand og krystallklart vann. Stranden har mange fasiliteter, som solsenger, parasoller og en rekke butikker og kaféer i nærheten.
  2. Playa Martiánez: En vakker strand med hvit sand og krystallklart vann, omgitt av en rekke fine hoteller og restauranter. Stranden har også mange fasiliteter, som solsenger, parasoller og en rekke aktiviteter å velge mellom.
  3. Playa San Juan: En lang, vakker strand med hvit sand og krystallklart vann, omgitt av en rekke fine restauranter og butikker. Stranden har også mange fasiliteter, som solsenger, parasoller og en rekke aktiviteter å velge mellom.
  4. Playa del Bobo: En vakker, rolig strand med hvit sand og krystallklart vann, omgitt av en vakker natur. Stranden har få fasiliteter, men er et flott sted for de som ønsker å nyte den vakre naturen og få litt fred og ro.

Uansett hvilken strand du velger å besøke, vil du finne massevis av vakre strender med hvit sand og krystallklart vann i Puerto de la Cruz.

Været i Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz ligger på øya Tenerife i Kanariøyene, som har et mildt og behagelig klima året rundt. Temperaturen i Puerto de la Cruz varierer lite gjennom året, med gjennomsnittstemperaturer på mellom 20-25 grader Celsius på dagtid og 15-20 grader Celsius om natten.

Puerto de la Cruz har også lite regn, med de fleste regnfulle periodene som kommer i vintermånedene. Det er også ofte en kjølig bris som blåser inn fra havet, noe som gjør at temperaturen føles behagelig selv om solen skinner.

Uansett når du besøker Puerto de la Cruz, kan du forvente et behagelig klima med lite regn og behagelige temperaturer. Dette gjør Puerto de la Cruz til et ideelt reisemål året rundt.

Nyt en behagelig langtidsferie i vakre Puerto de la Cruz på Tenerife

Puerto de la Cruz er en vakker by på øya Tenerife i Kanariøyene, som er et populært reisemål for langtidsferie. Byen har et behagelig klima året rundt, med temperaturer som varierer lite gjennom året og lite regn.

Puerto de la Cruz har mange ting å se og gjøre, med massevis av vakre strender, historiske bygninger, parker og hager å utforske. Du kan også besøke en rekke kunstgallerier, museer og kulturarrangementer i byen.

Byen har også et stort utvalg av fine hoteller og ferieleiligheter å velge mellom, samt mange gode restauranter og kaféer med god mat og drikke. Du kan også dra på turer i fjellene, besøke vakre daler og naturreservater, eller bare nyte den vakre utsikten fra byen.

Alt i alt er Puerto de la Cruz et ideelt sted for en langtidsferie, med massevis av ting å se og gjøre, vakre omgivelser og et behagelig klima. Du kan nyte ferien din i ro og fred, samtidig som du opplever alt byen har å tilby.

Utforsk den vakre Teide-nasjonalparken og nyt den spektakulære utsikten fra verdens tredje høyeste vulkan

Teide er et vulkanfjell på øya Tenerife i Kanariøyene, og er verdens tredje høyeste vulkan. Fjellet er kjent for sin vakre natur, med unike flora og fauna, og er også et populært reisemål for de som liker å dra på turer og vandre i fjellene.

Det er mange ting å gjøre i Teide-området, som å vandre i fjellene og nyte den vakre utsikten, besøke Teide nasjonalpark, som er verdensarvsted, og besøke den vakre Masca-dalen. Du kan også dra på turer til de omkringliggende øyene, som La Gomera og El Hierro.

Det finnes også mange populære turer i Teide-området, som en tur til toppen av fjellet, en vandring i Masca-dalen, eller en tur til den vakre Los Roques. Det er også mange flotte fotturer i området, som en tur til El Cinchado-toppen, en av de høyeste punktene i fjellene.

For å komme seg fra Puerto de la Cruz til Teide, kan du ta bussen eller leie en bil. Det er også mulig å dra på en organisert tur fra Puerto de la Cruz, som ofte inkluderer transport og en guide.

Når du skal på tur til Teide, er det viktig å ha på deg egnet tøy og utstyr. Det kan være kaldt og vindfullt i fjellene, så det anbefales å ha på seg varme klær, gode sko og en regnjakke. Husk også å ha med nok vann og mat, og ikke glem solkrem og solbriller, da solen kan være veldig sterk i fjellene. Det er også lurt å ha med en førstehjelpsutstyr og en kart over området, for å være forberedt på uforutsette hendelser.

Alt i alt er Teide et vakkert fjellområde med massevis av ting å se og gjøre, og det er mange muligheter for de som liker å dra på turer og vandre i fjellene. Uansett hva du velger å gjøre, vil du kunne nyte den vakre naturen og de unike omgivelsene i Teide.

I motsetning til mange feriestedområder på Tenerife, som har en særegen britisk feriefølelse, har Puerto de la Cruz stort sett sluppet unna dette fenomenet og vil virkelig føles som en «utenlandsk ferie.»

Du finner flere spanske reisende her og færre engelsktalende. Byen er også kjent for mange vakre hager og autentiske spanske restauranter.

Puerto de la Cruz - Her bor de som er glad i mat

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Puerto de la Cruz – Her bor de som er glad i mat». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Tenerife

Populære aktiviteter i Puerto de la Cruz

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.