Destinasjoner, Europa cat, Lisboa, Portugal

Estrela – Et fint sted å bo hvis du reiser med barn, Lisboa (2023)

Oppdatert 23. februar 2024

Lisboa er hovedstaden i Portugal, og ligger ved elven Tejo på den Iberiske halvøy. Byen er kjent for sin vakre arkitektur, livlige atmosfære, og kulinariske skatter, og er et populært reisemål for turister fra hele verden. Lisboa er også en by med lang historie, og har mange historiske og kulturelle severdigheter å tilby.

Estrela, en gang en løvrik forstad som nå er omsluttet av Lisboa. Det kalles for basilikaen de Estrela, og det var der portugisisk adel bygde sine herskapshus og palasser, som fortsatt sees i dag i hele området.

Våre beste hotelltips for Estrela

Hotellkategori Hotellnavn Sentrale detaljer
De billigste hostelene Back to Lisbon Hostel Åpnet i 2017, i São Bento, nær T-banen og populært natteliv, tilbyr private og fellesrom.
  Star Hostel Nytt hostel i Campo de Ourique, nær hovedattraksjoner, tilbyr frokost og avslappende områder.
  Cenario Catita Hostel I Estrela-distriktet, nær Ribeira Market og Commerce Square, tilbyr delt kjøkken og gratis Wi-Fi.
Mellomklassehoteller Hotel da Estrela Boutiquehotell i det historiske hjertet, nær tradisjonelle butikker og Estrela-basilikaen.
  Hello Lisbon Santos Apartments Selvbetjente leiligheter nær elven Tagus, med enkel tilgang til Bairro Alto og Chiado.
Familievennlige hoteller Olissippo Lapa Palace Luksuriøst 5-stjernershotell fra 1800-tallet, omgitt av en subtropisk hage, med utsikt over Taguselven.
Rimelige luksushoteller Dom Pedro Lisboa 5-stjerners hotell nær Amoreiras kjøpesenter, med enkel tilgang til Campo de Ourique og Príncipe Real.
Verride Palacio Santa Catarina Luksushotell i Bairro Alto, tilbyr fasiliteter og tjenester for et komfortabelt og stilig opphold.

Ting å gjøre i Lisboa og Estrela med barn:

 

  • Besøk Torre de Belém, et UNESCO-verdensarvsted som er kjent for sin manuelinske arkitektur. Dette stedet er også hjemmet til det berømte Pastéis de Belém-bakeværket, som lager den tradisjonelle portugisiske desserten pastel de nata.
  • Gå en tur langs Tejo-elven og besøk Padrão dos Descobrimentos, et monument som feirer portugisernes oppdagelsesreiser.
  • Ta turen opp til Castelo de São Jorge, en historisk borg som ligger i hjertet av Lisboa. Fra tårnene herfra kan du nyte utsikten over byen.
  • Besøk Oceanário de Lisboa, et stort akvarium med over 500 forskjellige arter av havdyr.
  • Gå en tur langs Rossio, et av de mest sentrale områdene i Lisboa. Her finner du en rekke butikker, kafeer, og restauranter, samt Rossio-torget, som er et populært møtested for lokalbefolkningen.
  • Gjør shopping i en av de mange butikkene i Lisboa, enten du er ute etter tradisjonelle portugisiske produkter, klær, eller andre varer.
  • For å komme deg til og fra flyplassen kan du benytte deg av offentlig transport, som for eksempel buss, tog, eller metro, eller du kan bestille en taxi. Det finnes også mange ulike reisebyråer og transporttjenester

3 Billigste Hostelene i Estrela:

Back To Lisbon Hostel
Back To Lisbon Hostel

Back to Lisbon Hostel

Vis på kart

Vandrerhjemmet åpnet i juli 2017. Det ligger i Sao Bento i en vakker, renovert bygning fra 1939. Vandrerhjemmet ligger omtrent 10 minutters gange fra T-banestasjonen Metro do Rato, 2 minutters gange fra flere bussholdeplasser og ca. 15 minutters gange fra det populære nattelivet i Lisboa. (Principe Real, Santos, Cais do Sodre og Bairro Alto).


Vandrerhjemmet har for tiden 38 køyesenger i blandede sovesaler og 12 køyesenger i en eksklusiv kvinnelig sovesal med toaletter og dusjer nede i gangen. Alle sengene har leselamper, stikkontakter og et privat skap.


Det er også 13 private rom, 12 rom med to enkeltsenger, jeg dobbeltrom og ett med 4 senger. I hver etasje er det dusj og toalett. Vandrerhjemmet Back to Lisbon har et stort fellesområde for å se på TV, sitte rundt og prate, studere eller slappe av. Det er også et moderne kjøkken som gjester kan bruke, og hvor frokosten serveres, (inkludert i reservasjonsprisen), et bagasjerom og en bar med en liten uteservering.

Stars Rooms Beatus - Hostel
Stars Rooms Beatus – Hostel

Star Hostel

Vis på kart

Star Hostel er et helt nytt herberge som ligger i Campo de Ourique. Vandrerhjemmet tilbyr hovedfasiliteter som kjøkken, sosialt rom og noen avslappende steder. Kokken lager en god frokost til gjestene.

Prøv den beste osteomeletten i Lisboa! Ligger midt i sentrum av Lisboa, noen minutter fra de viktigste turistattraksjonene i Lisboa som Praça do Comercio, Museu Nacional do Azulejo eller Miradouro de Santa Catarina, blant andre attraksjoner. I tillegg er det i nærheten av flere bussholdeplasser og t-banestopp, slik at du kan ta kollektivtransport for å utforske og besøke byen. Tilbyr forskjellige typer overnattingsalternativer, men fokuserer hovedsakelig på backpacker.

Cenario Catita Hostel
Cenario Catita Hostel

Cenario Catita Hostel

Vis på kart

Cenário Catita Hostel ligger praktisk til i Estrela-distriktet i Lisboa, en 10-minutters spasertur fra Ribeira Market 1,9 kilometer fra Commerce Square og 2,5 kilometer fra Rossio Square.

Hotellet ligger rundt 2,7 kilometer fra Dona Maria II National Theatre, 3 kilometer fra St. São Jorge-borgen (Castelo de S. Jorge) og 4,0 kilometer fra Miradouro da Senhora do Monte.

Eiendommen tilbyr et delt kjøkken og gratis Wi-Fi overalt. Jeronimos kloster (Hieronymittklostret (Jerónimos Monastery)) ligger 5,5 kilometer fra vandrerhjemmet, mens Luz fotballstadion ligger 8 kilometer unna.

2 Beste Mellomklassehoteller i Estrela:

Hotel da Estrela
Hotel da Estrela

Hotel da Estrela

Vis på kart

Hotel da Estrela er et lite boutiquehotell, medlem av Small Luxury Hotels of the World, som ligger i det historiske hjertet av Lisboa. Lisboa og alle dens underverker ligger bare to skritt fra Hotel da Estrela.

Rett i det tradisjonelle portugisiske nabolaget, Campo de Ourique, med sine tradisjonelle portugisiske butikker eller den ikoniske parken og de formelle hagene i Estrela-basilikaen.

Mindre enn 10 minutter unna finner du også nabolagene Chiado, Príncipe Real, Avenida da Liberdade, Santos & Baixa, Bairro Alto og Docas. Bygningen ligger i det historiske palasset Condes de Paraty, og alt interiøret ble dekorert av Miguel Câncio Martins.

Hello Lisbon Santos Apartments
Hello Lisbon Santos Apartments

Hello Lisbon Santos Apartments

Vis på kart

Hello Lisboa Santos tilbyr leiligheter i ulike størrelser sentralt i den portugisiske hovedstaden. De selvbetjente boenhetene ligger en 5-minutters spasertur fra elven Tagus, hvor du kan gå langs elvebredden og se på utsikten.

Alle leilighetene i ulike størrelser har klimaanlegg, eget bad med gratis badeprodukter. Hello Lisbon Santos ligger 1 km fra Bairro Altos uteliv med mange barer og kafeer. Sentrum av Lisboa ligger 7 minutters kjøring fra leilighetene, og her finner du mange butikker og typiske kafeer.

Lisbon Santos ligger en 6-minutters kjøretur fra det historiske området Chiado. Santos jernbanestasjonen ligger 300 meter unna, og herfra har du direkte tilgang til strendene Estoril og Cascais. Hotellet ligger i en rolig sidegate.

Beste Familievennlige hoteller i Estrela:

Olissippo Lapa Palace

Vis på kart

Dette luksuriøse 5-stjernershotellet ble bygd på 1800-tallet og ligger omgitt av en subtropisk hage på en bakketopp med utsikt over Taguselven.

Det har et omfattende spa og innendørs- og utendørsbassenger. Restaurant Hotel Lapa serverer god mat fra Middelhavet og regionale viner. Om sommeren serverer Le Pavillion cocktailer, hjemmelaget iste og fruktjuicer rundt bassenget. På varmere dager kan du nyte måltider på terrassen. Om kveldene spilles livemusikk. Lisboa sentrum er en kort kjøretur fra Olissippo.

Avgiftsfri privat parkering tilbys på stedet. En oase i gangavstand fra sentrum av Lisboa.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Estrela:

Dom Pedro Lisboa

Vis på kart

Dom Pedro Lisboa er det perfekte 5-stjerners hotellet for et opphold i Lisboa sentrum, enten det er på forretningsreise eller på ferie. Hotellet ligger i sentrum, ved Amoreiras kjøpesenter, nær Marquês de Pombal og Avenida da Liberdade, 10 minutters gange fra de typiske bydelene Campo de Ourique og Príncipe Real og 7 km fra flyplassen, Portela lufthavn (Humberto Delgado Airport.

Verride Palácio Santa Catarina
Verride Palácio Santa Catarina

Verride Palacio Santa Catarina

Hotel Verride Palacio Santa Catarina er et luksushotell som ligger i Lisboa. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som gjør det til et godt valg for reisende som leter etter et komfortabelt og stilig sted å bo i byen. Noen av tingene som er bra med Verride Palacio Santa Catarina inkluderer:

  • Plasseringen: Verride Palacio Santa Catarina ligger i bydelen Bairro Alto, som er kjent for sitt pulserende natteliv og sjarmerende gater. Hotellet har også en praktisk beliggenhet i nærheten av populære attraksjoner som Miradouro da Graca og Fado-museet.

Hotellets design og arkitektur: Verride Palacio Santa Catarina ligger i et vakkert palass fra 1700-tallet som har blitt nøye restaurert og renovert. Hotellets interiør har elegant design, med høye tak, lysekroner og antikke møbler. Hotellets gårdsplass og hage er også vakker og fredelig, noe som gjør det til et flott sted å slappe av.

Fasilitetene og tjenestene: Verride Palacio Santa Catarina tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som er designet for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt og praktisk som mulig. Hotellet har restaurant, bar, treningssenter og svømmebasseng. Hotellet tilbyr også 24-timers romservice og en concierge-tjeneste for å hjelpe deg med å planlegge dine aktiviteter og utflukter i Lisboa.

Omdømmet og vurderingene: Verride Palacio Santa Catarina har et godt rykte og er høyt rangert av gjester som har besøkt hotellet.

Tips til deg som reiser med barn

Et tips hvis du reiser med barn er å bo på Olissippo Lapa Palace. Dette er et 5-stjernershotell, så det er litt stive priser, men et bra valg. Hotellet er omgitt av en subtropisk hage, og herifra har du utsikt over Taguselven.

Hagen til basilikaen er sentrum i nabolaget, og utsikten over Lisboa fra Estrela er noe av det beste i området.

Estrela - Et fint sted å bo hvis du reiser med barn

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Estrela – Et fint sted å bo hvis du reiser med barn». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Lisboa

Populære aktiviteter i Estrela

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.