Gran Via - Her bør du bo hvis du reiser til Madrid med barn

Hoteller i Gran Vía Madrid | Her bør du bo hvis du reiser til Madrid med barn (2023)

Gran Via er en av Madrids mest kjente gater, og tilbyr en rekke aktiviteter og opplevelser for de som reiser til byen med barn. Gaten er kjent for sine mange butikker, kafeer og restauranter, og tilbyr et bredt utvalg av mat- og drikkealternativ.

For de som reiser med barn, er Gran Via også hjem til en rekke underholdningssteder, som for eksempel kinoer og teatre. Det er også mange parker og grøntområder i nærheten, som for eksempel Retiro-parken, som tilbyr en rekke aktiviteter og lekeplasser for barna.

I tillegg tilbyr Gran Via en rekke kulturelle severdigheter og attraksjoner, som for eksempel museene Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza. Disse museene kan være interessante for barna å besøke, og tilbyr en rekke utstillinger og aktiviteter for hele familien.

Alt i alt er Gran Via en perfekt destinasjon for de som reiser til Madrid med barn, takket være dets mange butikker, restauranter, underholdningssteder og kulturelle severdigheter.

De beste hotellene ved Gran Via eller rett ved

Hvis du skal reise til Gran Via i Madrid med barn, er det mange ting du må tenke på for å sikre at turen blir så behagelig og minnerik som mulig. Derfor har vi samlet de 5 beste hotellene for deg som reiser til Gran Via med barn, slik at du kan velge det perfekte stedet for dere å bo.

Hotel Atlantico Madrid
Hotel Atlantico Madrid

Hotel Atlantico Madrid

Vis på kart

Hotel Atlantico Madrid ligger i et sentralt område i Madrid, i nærheten av mange av byens største attraksjoner og severdigheter. Dette inkluderer Puerta del Sol, Plaza Mayor og Gran Via, som er kjent for sine mange butikker, kafeer og restauranter. Det er også en god beliggenhet for deg som reiser med barn, da det er nær mange av Madrids kjente parker og lekeområder.

Hotellet tilbyr også gode transportmuligheter, med mange offentlige transportalternativ i nærheten, inkludert buss, tog og metro. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i byen og besøke de mange attraksjonene og severdighetene som Madrid har å tilby.

Hotel Atlantico Madrid har også mange fasiliteter som gjør det attraktivt for deg som reiser med barn. Dette inkluderer en barnebasseng, lekerom og barneklubb, slik at du kan ha det gøy med barna dine mens du nyter fasilitetene på hotellet. Hotellet tilbyr også familierom som er perfekt for deg som reiser med barn, slik at dere kan ha god plass og komfort under oppholdet.

Alt i alt er Hotel Atlantico Madrid et fint valg for deg som reiser med barn, takket være dets sentrale beliggenhet, gode transportmuligheter og familievennlige fasiliteter.

Hotel Regina Madrid
Hotel Regina Madrid

Hotel Regina

Vis på kart

Hotel Regina Madrid ligger i et sentralt område i Madrid, i nærheten av mange av byens mest kjente attraksjoner og severdigheter. Dette inkluderer Plaza Mayor, Gran Via og Puerta del Sol, som er kjent for sine mange butikker, kafeer og restauranter. Hotellet ligger også i nærheten av mange av Madrids kjente parker og grøntområder, noe som gjør det attraktivt for deg som reiser med barn.

Hotellet tilbyr også gode transportmuligheter, med mange offentlige transportalternativ i nærheten, inkludert buss, tog og metro. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i byen og besøke de mange attraksjonene og severdighetene som Madrid har å tilby.

Hotel Regina Madrid har også mange fasiliteter som gjør det attraktivt for deg som reiser med barn. Dette inkluderer en barnebasseng, lekerom og barneklubb, slik at du kan ha det gøy med barna dine mens du nyter fasilitetene på hotellet. Hotellet tilbyr også familierom som er perfekt for deg som reiser med barn, slik at dere kan ha god plass og komfort under oppholdet.

Alt i alt er Hotel Regina Madrid et fint valg for deg som reiser med barn, takket være dets sentrale beliggenhet, gode transportmuligheter og familievennlige fasiliteter.

Iberostar Las Letras Gran Via

Vis på kart

Iberostar Las Letras Gran Via er et vakkert hotell som ligger i et sentralt område av Madrid, i nærheten av mange av byens mest kjente attraksjoner og severdigheter. Dette inkluderer Gran Via, som er en kjent gågate med mange butikker, kafeer og restauranter. Hotellet ligger også i nærheten av Plaza Mayor, Puerta del Sol og mange andre populære turistattraksjoner.

For de som reiser med barn, tilbyr området også mange muligheter for aktiviteter og moro. Dette inkluderer parker som Retiro-parken og Campo del Moro, som er perfekte steder å leke og utforske. Det er også mange museer og kulturinstitusjoner i nærheten, som for eksempel Prado-museet (Museo del Prado) og Reina Sofia-museet (Museo Reina Sofía (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía)), som kan være interessante for barna å besøke.

I tillegg tilbyr hotellet selv en rekke fasiliteter for barn, inkludert en barnebasseng, lekerom og barneklubb. Dette gjør Iberostar Las Letras Gran Via til et fint valg for deg som reiser med barn og ønsker å ha det gøy samtidig som dere nyter fasilitetene på hotellet.

The Principal Madrid
The Principal Madrid

The Principal Madrid – Small Luxury Hotels of The World

The Principal Madrid er et vakkert hotell som ligger i et sentralt område av Madrid, i nærheten av mange av byens mest kjente attraksjoner og severdigheter. Dette inkluderer Puerta del Sol, Plaza Mayor og Gran Via, som er kjent for sine mange butikker, kafeer og restauranter. Hotellet ligger også i nærheten av mange av Madrids kjente parker og grøntområder, noe som gjør det attraktivt for deg som reiser med barn.

I nærheten av hotellet finner du også mange museer og kulturinstitusjoner, som for eksempel Prado-museet, Reina Sofia-museet og Thyssen-Bornemisza-museet. Disse museene er perfekte for de som ønsker å lære mer om kunst og kultur i Madrid.

For de som reiser med barn, tilbyr området også mange muligheter for aktiviteter og moro. Dette inkluderer parker som Retiro-parken og Campo del Moro, som er perfekte steder å leke og utforske. Det er også mange lekeplasser og lekeområder i nærheten, samt en rekke aktiviteter og arrangementer som er perfekte for barn.

Alt i alt er The Principal Madrid et fint valg for deg som reiser med barn, takket være dets sentrale beliggenhet, nærhet til mange av Madrids største attraksjoner og severdigheter, og muligheter for aktiviteter og moro for barna.

(Vår favoritt!) – Lite luksuriøst hotell mitt i smørøyet. Hotellet har en flott takterrasse med med utsikt over byen. Uendelig vakkert hotell fra topp til tå.

Hotel Liabeny
Hotel Liabeny

Hotel Liabeny

Vis på kart

Hotel Liabeny ligger i sentrum av Madrid, i nærheten av mange kjente landemerker og attraksjoner, som for eksempel Puerta del Sol, Plaza Mayor og Gran Via. Dette området er kjent for sine mange butikker, kafeer og restauranter, inkludert Zara, Mango og H&M på Gran Via, og Mercado de San Miguel, som tilbyr en rekke lokale og internasjonale delikatesser.

Gjestene på Hotel Liabeny kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert en bar, en restaurant, et treningssenter og en terrasse med panoramautsikt over byen. Hotellet tilbyr også komfortable rom og suiter, innredet med moderne møbler og fasiliteter.

Hotel Liabeny er også godt tilknyttet offentlig transport, med mange alternativ i nærheten, inkludert buss, tog og metro. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i byen og besøke de mange severdighetene og attraksjonene som Madrid har å tilby, som for eksempel den kjente parken Retiro og museene Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza.

Alt i alt er Hotel Liabeny et ideelt valg for deg som ønsker å bo i et moderne og komfortabelt hotell i et sentralt område av Madrid, med nærhet til mange kjente landemerker, butikker, restauranter og attraksjoner.

Her er noen tips til deg som planlegger en tur med barn

Det er mange ting de som reiser til Madrid med barn bør tenke på for å sikre at turen blir så behagelig og minnerik som mulig. Her er noen tips til hva du bør tenke på:

 1. Velg et barnvennlig hotell: Det er viktig å velge et hotell som tilbyr fasiliteter som barnebasseng, lekerom og barneklubb, slik at barna kan ha det gøy mens dere nyter fasilitetene på hotellet.
 2. Planlegg aktiviteter for barna: Madrid har mange attraksjoner og aktiviteter som er perfekte for barn, som for eksempel parker, lekeplasser, museer og zoologiske hager. Planlegg aktiviteter som barna vil sette pris på, slik at de får mest mulig ut av turen.
 3. Husk på været: Madrid kan være veldig varmt om sommeren, så husk å pakke solkrem og solbriller for barna. Det kan også være lurt å ha med seg en paraply hvis dere reiser i regntiden.
 4. Ha med deg nok mat og drikke: Madrid har mange gode spisesteder, men det kan være lurt å ha med seg litt mat og drikke for barna, spesielt hvis de er litt kresne eller har spesielle matbehov.
 5. Ha med deg medisinsk utstyr: Det er alltid lurt å ha med seg litt medisinsk utstyr, som for eksempel paracet og plaster, når du reiser med barn. Det kan også være lurt å ha med seg en liten medisinkoffert hvis barna har spesielle medisinske behov.
 6. Vær forsiktig med vannet: I Madrid kan vannet fra springen være urent og ikke egnet til å drikke. Derfor anbefaler vi å kjøpe vann på flaske eller å bruke en vannrenser for å sikre at barna får drikke rent vann.
 7. Ta vare på barnas sikkerhet: Madrid er generelt et trygt sted å reise, men som med alle storbyer, kan det være lurt å være oppmerksom på sikkerheten til barna. Husk å holde et øye med dem når dere er ute og om, og vær oppmerksom på områder som kan være farlige for barn.
 8. Alt i alt er det viktig å planlegge turen godt og være forberedt på å tilpasse seg eventuelle utfordringer som kan dukke opp når du reiser med barn. Med litt planlegging og forberedelse, kan dere ha en fantastisk tur til Madrid med barna.

Generelt kan du forvente følgende værforhold i Madrid:

Været i Madrid varierer gjennom året, med kaldere vintre og varmere somre.

 • Vinter (desember til februar): Gjennomsnittstemperaturen ligger rundt 10-15 grader Celsius om dagen, med lavere temperaturer om natten. Det kan være litt regn og overskyet vær i løpet av vinteren.
 • Vår (mars til mai): Gjennomsnittstemperaturen øker til rundt 15-20 grader Celsius om dagen, og det blir mer sol og færre dager med regn.
 • Sommer (juni til august): Gjennomsnittstemperaturen når sitt høydepunkt med gjennomsnittstemperaturer på rundt 25-30 grader Celsius om dagen. Det kan være litt regn i løpet av sommeren, men som regel er det solrikt og varmt.
 • Høst (september til november): Gjennomsnittstemperaturen synker til rundt 20-25 grader Celsius om dagen, og det blir mer overskyet og litt regn.

Det er viktig å huske på at Madrid kan være veldig varmt om sommeren, så husk å pakke solkrem og solbriller hvis du reiser hit på denne tiden av året. Om vinteren kan det være litt kaldere, så husk å pakke varme klær hvis du reiser hit på denne tiden av året. Det kan også være lurt å ha med seg en paraply hvis du reiser i regntiden, da det kan være litt regn i løpet av våren og høsten.

Generelt sett er Madrid et godt reisemål å besøke gjennom hele året, takket være dets varierte vær og mange severdigheter og attraksjoner. Uansett når du reiser hit, vil du kunne nyte byen og alt den har å tilby.

Dette pakker du når du reiser til Madrid med barn

Det er mange ting du bør huske å pakke når du reiser til Madrid med barn, her er noen av de viktigste tingene du bør huske å ha med deg:

 1. Klær og sko: Husk å pakke varme klær og sko om vinteren, og litt lysere og mer behagelige klær om sommeren. Husk også å pakke med nok undertøy, sokker og skift.
 2. Solbeskyttelse: Madrid kan være veldig varmt om sommeren, så husk å pakke solkrem og solbriller for barna. Det kan også være lurt å ha med seg en paraply hvis dere reiser i regntiden.
 3. Medisinsk utstyr: Pakk med litt medisinsk utstyr, som for eksempel paracet og plaster, hvis barna skulle få vondt eller bli syke. Det kan også være lurt å ha med seg en liten medisinkoffert hvis barna har spesielle medisinske behov.
 4. Mat og drikke: Madrid har mange gode spisesteder, men det kan være lurt å ha med seg litt mat og drikke for barna, spesielt hvis de er litt kresne eller har spesielle matbehov.
 5. Leker og underholdning: Husk å pakke med noen leker og underholdning for barna, slik at de har noe å gjøre under reisen og på hotellet. Dette kan for eksempel være bøker, spill eller elektroniske enheter.
 6. Toalettsaker: Husk å pakke med toalettsaker, som tannbørste, tannkrem, sjampo og dusjsåpe, for barna. Det kan også være lurt å ha med seg litt ekstra håndklær, kam og børste.
 7. Dokumenter: Husk å ha med deg alle dokumenter som trengs for reisen, som pass, visum (hvis nødvendig) og eventuelle reisedokumenter.
 8. Reiseforsikring: Det er viktig å ha en reiseforsikring når du reiser med barn, slik at du er dekket hvis noe uforutsett skulle skje under reisen.
 9. Ekstra bagasje: Det kan være lurt å ha med seg litt ekstra bagasje, spesielt hvis du reiser med barn, slik at du har plass til å pakke med alle de nødvendige tingene.

Alt i alt er det viktig å planlegge turen godt og pakke med alt du og barna trenger for å ha en behagelig og minnerik reise til Madrid. Med litt forberedelse og planlegging, kan dere ha en fantastisk tur til byen og alt den har å tilby.

Gran Via – Her bør du bo hvis du reiser til Madrid med barn – Best for – reisende som ønsker den fulle turistopplevelsen

Gran Via-området er Madrids sentrale kommersielle og historiske distrikt, fylt med monumenter, butikker, barer og restauranter. Mange populære turistmål er i dette området, inkludert Sun Gate Plaza og Plaza Mayor. Dette distriktet henvender seg til turister, så det er et populært sted å bo i Madrid for de som søker en kjent opplevelse, med internasjonale merkevarer.

Den sentrale beliggenheten gjør også Gran Via til et bra sted å bo med barn i Madrid, da du lett får tilgang til andre nabolag under oppholdet.

I en rolig gågate i Madrid sentrum ligger hotellet Intur Palacio San Martin. Rett ved ligger mathallen og de fine sykkelveiene bak slottet.
Reiser du med barn er dette et fint område å bo i Madrid.

Gran Via

Gran Vía er Madrids mest kjente gate. Før i tiden ble alléen kalt «Avenida de Rusia» på grunn av Russlands støtte til den spanske republikken eller «Avenida del quince y medio». Under Francos diktatur ble Gran Vía omdøpt til «Avenida de José Antonio», etter grunnleggeren av fascistpartiet.

Prosjektet med Gran Vía-avenyen tok flere tiår å fullføre. De første tegningene av gaten går tilbake til 1862, da en del av sentrum ble renovert. Det endelige prosjektet ble imidlertid ikke presentert før 1899 av arkitektene José López Salaberry og Francisco Octavio Palacios, og boulevarden ble endelig fullført i 1929.

Gran Vía var en av de mest utfordrende bykonstruksjonene i Spania, da det var nødvendig å rive over 300 bygninger og 50 gater. Takket være denne gjennomfartsveien ble sentrum bedre koblet til den nord-østlige delen av Madrid. I dag er handlegaten over 1,3 kilometer land. Gaten ender i Calle de Alcalá

Med sine mange teatre og kinoer, sammen med hundrevis av butikker og restauranter, er dette kjent som den spanske versjonen av New Yorks legendariske Broadway. Starter fra det vakre Plaza España til Plaza Callao og avslutter ved Madrid-ikoniske Metropolis-bygningen. Denne gaten er i live når som helst – dag eller natt.

Hvorfor du bør besøke den?

Å gå Gran Vía er som en gratis omvisning i spektakulær arkitektur, der mange bygninger er inspirert av gamle New York. Fra vakkert dekorerte hotell til forretningshovedkvarter og skinnende merkevarebutikker. Her kan du oppleve en storbyfølelse ikke funnet noen steder i Europa.

Hva skal man se her?

Gran Vía har alt av restauranter, barer og klesbutikker, kinoer og teatre. Selv om mange av teatre og kinoer har stengt, beholder Gran Vía sitt navn som den spanske Broadway.

Gran Vía er en av gatene med mest natteliv i Madrid, og det sies at det er gaten som aldri sover. Det er også en av de viktigste handlegatene og her ligger Primarks nest største butikk i verden, i tillegg til andre kjente merkevarer som Zara, Loewe, H&M, Sfera og Pull and Bear.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Gran Via – Her bør du bo hvis du reiser til Madrid med barn«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Dette er de beste hotellområdene i Madrid
Slik skaffer du de billigste flybillettene i 2020

Populære aktiviteter Gran Via i Madrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du vet at jeg kan svare på alle spørsmålene dine, ikke sant? Test meg! 😏