Destinasjoner, Europa cat, Italia, Roma

Her bor du i nærheten av Trevifontenen – bra sted hvis du besøker Roma for første gang (2023)

Oppdatert 16. januar 2023

Trevifontenen er en av de mest kjente og besøkte fontene i Roma, Italia. Den ligger i sentrum av byen, i Piazza di Trevi, og er en av de mest kjente symbolene på byen. Fontenen ble bygget i 1700-tallet og er en av de mest imponerende eksemplene på barokk arkitektur i byen.

Området rundt Trevifontenen er fullt av liv og aktivitet, med mange restauranter, kafeer og butikker i nærheten. Det er også mange historiske og kulturelle steder i nærheten, som Pantheon, Piazza Navona og Spansketrappen.

Hvis du besøker Trevifontenen, kan du ta deg tid til å kaste en mynt over skulderen og ønske deg tilbake til Roma, som tradisjonen sier. Dere kan også besøke museet som ligger i nærheten av fontenen, hvor du kan lære mer om historien og arkitekturen bak fontenen.

Hvis du vil bo i nærheten av Trevifontenen, har du flere alternativer å velge mellom, alt etter budsjett og preferanser. For budsjettvennlige reisende, finnes det flere Bed & Breakfast og pensjonater i området. For familier, finnes det flere familievennlige hoteller i nærheten. For de som ønsker litt mer luksus, finnes det flere flotte hoteller i området, som for eksempel Hotel Raphaël og Hotel Hassler.

Trevifontenen er lett tilgjengelig med offentlig transport. Det nærmeste metrostoppet er Barberini, som ligger en kort spasertur unna. Du kan også ta buss eller trikk til Piazza di Trevi. Det er også mulig å gå til fontenen fra mange av de historiske stedene i sentrum av Roma.

3 Billigste Hotellene ved Trevifontenen

59 Steps Trevi
59 Steps Trevi

59 Steps Trevi

Vis på kart

59 Steps Trevi ligger i sentrum i Roma. Et par kulturelle høydepunkter er Trevi-fontenen (Fontana di Trevi) og Forum Romanum, mens Pantheon og Piazza Venezia er noen av områdets populære attraksjoner. I nærheten av 59 Steps Trevi finner du populære severdigheter som Spansketrappen, Via Condotti og Quirinalhøyden. Nærmeste flyplass er Roma Ciampino lufthavn, 16 km unna, og overnattingsstedet tilbyr flyplasstransport mot en avgift.

Casa Heberart Guest House Capo Le Case
Casa Heberart Guest House Capo Le Case

Casa Heberart Guest House Capo le Case

Vis på kart

Casa Heberart Guest House Capo Le Case ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i Roma. Via Veneto og Via del Corso er verdt et besøk. Casa Heberart Guest House Capo le Case ligger bare en 5-minutters spasertur fra Trevifontenen, og er et intimt gjestehus. Eiendommen ligger 400 meter fra både Barberini og Spagna Metros. Via dei Condotti, Romas mest populære shoppinggate, ligger en 3-minutters spasertur unna.

Frattina Grand Suite
Frattina Grand Suite

Frattina Grand Suite Guesthouse

Vis på kart

Det å finne et ideelt budsjettvennlig gjestgiveri i Roma trenger absolutt ikke være vanskelig. Velkommen til Frattina Grand Suite Guesthouse; et bra alternativ for reisende som deg. Frattina Grand Suite ligger sentralt og nær en undergrunnsstasjon i et fotgjengervennlig område med gode shoppingmuligheter. To populære severdigheter er Caffè Greco og Piazza di Spagna.

3 beste Mellomklassehoteller i nærheten av Trevifontenen:

Hotel Fontana
Hotel Fontana

Fontana Hotel

Vis på kart

Rett foran Trevifontenen ligger Fontana Hotel i en bygning fra 1600-tallet i Romas historiske sentrum. Frokost serveres på takterrassen med utsikt over byen. Hotel Fontana ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i Roma. Et par kulturelle høydepunkter er Trevi-fontenen og Forum Romanum, mens Piazza di Spagna og Piazza Venezia er noen av områdets populære attraksjoner.

Albergo delle Regioni
Albergo delle Regioni

Albergo delle Regioni

Vis på kart

Albergo delle Regioni har en bar og ligger i Roma i Lazio-regionen, 300 meter fra Piazza Barberini og 800 meter fra Quirinal Hill. Hotellet har en ideell beliggenhet i Trevi-distriktet, 500 meter fra Piazza di Spagna og 1,9 km fra Via Margutta. Innkvarteringen har romservice, resepsjonstjeneste og billettservice for gjester. Populære steder i nærheten av overnattingsstedet inkluderer Spansketrappen, Via Condotti og Trevifontenen. Den nærmeste flyplassen er Roma Ciampino, 16 km fra Albergo delle Regioni, og hotellet tilbyr flyplasstransport (koster ekstra).

Cenci Bed & Breakfast
Cenci Bed & Breakfast

Cenci B&B

Vis på kart

Cenci Bed & Breakfast ligger i gamlebyen og nær flyplassen i Roma. Et par populære landemerker er Trevi-fontenen og Via Veneto, mens Villa Borghese og Vatikanhagen kan friste med vakre naturomgivelser.

3 Beste Familievennlige hoteller i nærheten av Trevifontenen:

My Trevi Charming & Luxury Rooms
My Trevi Charming & Luxury Rooms

My Trevi

Vis på kart

My Trevi Charming & Luxury Rooms ligger i sentrum i Roma. Et par populære landemerker er Trevi-fontenen og Via Veneto. My Trevi Charming & Luxury Rooms ligger i området Trevi i Roma, og er ideelt for moro og avslapning. Eiendommen ligger fra sentrum, så alt byen har å tilby er lett innen rekkevidde. Med utmerket beliggenhet tilbyr eiendommen enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

Palazzo Scanderbeg

Palazzo Scanderbeg

Vis på kart

Palazzo Scanderbeg ligger i gamlebyen i Roma. Et par kulturelle høydepunkter er Trevi-fontenen og Forum Romanum, men hvis det er shopping som står på planen, kan du ta turen til Via del Corso og Via Veneto. Eiendommen tilbyr også levering av dagligvarer og en vinkjeller. Kontinental frokost tilbys når du bestiller et rom med frokost inkludert.

Trevi Rome Suite
Trevi Rome Suite

Trevi Rome Suite

Vis på kart

Trevi Rome Suite ligger i sentrum i Roma. Via del Corso og Via Veneto er verdt et besøk hvis shopping står på planen. Når du bestiller et rom med frokost inkludert, får du servert en søt og smakfull frokost på rommet ditt. Varm drikke, egg, fersk frukt, kjøttpålegg og ost, men også yoghurt og bakverk er inkludert. Piazza Venezia ligger 400 meter fra Trevi Rome Suite, mens Palazzo Venezia ligger 500 meter unna. Den nærmeste flyplassen er Ciampino lufthavn, 14 km fra eiendommen.

3 Beste Rimelige luksushoteller i nærheten av Trevifontenen:

Harry's Bar Trevi Hotel & Restaurant
Harry’s Bar Trevi Hotel & Restaurant

Harry’s Bar Hotel & Restaurant

Vis på kart

Harry’s Bar Trevi Hotel & Restaurant ligger i sentrum i Roma. Nærliggende landemerker slik som Palatine Hill (1,1 km) og Roman Forum (1,1 km) gjør Harry’s Bar Hotel & Restaurant et utmerket sted å bo når du besøker Roma. Harry’s Bar Hotel & Restaurant har også portvakt og romservice. Som en verdsatt gjest ved Harry’s Bar Hotel & Restaurant, har du tilgang til frokost som er tilgjengelig på stedet.

Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel

Singer Palace Hotel

Vis på kart

Hotellet ligger bare noen skritt fra Piazza Venezia-enden av Via del Corso, nabolaget til Romas kultur og handel. Hotellet ligger mellom de eldgamle stedene og i nærheten av Palatine-høyden og de elegante barokkskattene i det historiske sentrum, og innen kort avstand fra Romas mest berømte landemerker. Hvis du har kommet til Roma for å handle så vel som sightseeing, kan du bare dra ned Via del Corso butikkene som ligger der.

The One Boutique Hotel & SPA
The One Boutique Hotel & SPA 

Relais Trevi 133 Boutique Hotel

Vis på kart

The One Boutique Hotel & SPA – Adults Only ligger i hjertet av Roma, 3 minutters gange fra Piazza Barberini og 300 meter fra Trevifontenen, og tilbyr rom i moderne stil med designmøbler. Både Spansketrappen og Barberini metrostasjon ligger 5 minutters gange fra hotellet. Roma Fiumicino internasjonale lufthavn ligger en 35-minutters kjøretur unna.

Trevifontenen

Hvert år kaster turister mynter for 10 millioner i fontenen. Ved et besøk bør man ifølge legenden kaste en mynt over skulderen i fontenen. Dette vil bringe lykke og sikre at man kommer tilbake til «den evige stad». Pengene går til hjemløse og fattige i Roma. Nå er det Full krangel om pengene i Trevifontenen. Kirken i Roma mener pengene skal gis til fattige og hjemløse, mens byens borgermester mener at pengene skal brukes til å rette opp byens skakkjørte infrastruktur.

Kun 100 meter fra Trevifontene ligger hotellet My Trevi Charming & Luxury Rooms. Et flott hotell, men en toppscore på beliggenhet.

Her bor du i nærheten av Trevifontenen

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Her bor du i nærheten av Trevifontenen«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Roma

Populære aktiviteter i Roma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.