Meje – Hvis du foretrekker å bo i et mer eksklusivt område, Kroatia (2023)

Meje er en luksuriøs bydel i Split, Kroatia. Beliggenheten er perfekt, med nærhet til både byen og stranden. Bydelen er kjent for sine vakre villaer og eksklusive leiligheter, og området rundt er preget av grøntområder og frodige hager.

Vis Meje på kart

Reising med barn til Meje kan være en god opplevelse, da det er mange familievennlige aktiviteter og attraksjoner i området. Det er også mange gode spisesteder og butikker i nærheten, så det er enkelt å få tak i mat og andre forsyninger.

Meje har også en rekke vakre strender å velge mellom, mange av dem med barnevennlige fasiliteter. Stranden Bacvice, for eksempel, er kjent for sitt rolige vann og fine sand, og er et populært sted for familier med barn.

Maten i Meje er også god, med en rekke gode spisesteder som serverer lokale og internasjonale retter. Det er også mange muligheter for shopping i området, med en rekke koselige butikker og større kjøpesentre.

Alt i alt er Meje et flott sted å besøke for familier med barn, med en luksuriøs atmosfære, mange familievennlige aktiviteter og attraksjoner, gode spisesteder og shoppingmuligheter, og vakre strender å velge mellom.

De beste hotellene i Meje

På vår blogg har vi samlet de beste budsjetthotellene, familiehotellene og luksushotellene i Meje, Kroatia. Uansett om du leter etter et rimelig sted å overnatte i nærheten av stranden, sentrum eller på landet, har vi noe for enhver smak og lommebok.

Meje er en luksuriøs bydel med mange flotte hotellalternativer å velge mellom, og vi har gjort det enkelt for deg å sammenligne priser og finne det beste tilbudet. Uansett om du reiser med familie, venner eller alene, kan vi hjelpe deg å finne det perfekte stedet å bo i Meje.

Så hvis du leter etter et budsjetthotell, familiehotell eller luksushotell i Meje, kan du sjekke ut vår blogg for å finne det beste tilbudet. Vi håper du finner det du leter etter, og at du får en minneverdig ferie i Kroatia.

2 Billigste hotellene i Meje

Guesthouse Marileo
Guesthouse Marileo

Guesthouse Marileo

Vis på kart

Guest Marileo tilbyr innkvartering i Split. Palace of Diocletian ligger 600 meter unna. Boligen har et spiseområde og en sittegruppe med flatskjerm-TV. Noen enheter har egen terrasse og / eller balkong.

Det er også et kjøkken, utstyrt med en ovn. Et kjøleskap, kaffetrakter og en vannkoker. Hver enhet har eget bad med gratis toalettartikler og hårføner. Sengetøy er tilgjengelig.

Guesthouse Marileo inkluderer også en terrasse. Republikkplassen – Prokurative ligger 300 meter fra Guesthouse Marileo. Den nærmeste flyplassen er Split flyplass, 11 km fra eiendommen.

HOSTEL DVOR
HOSTEL DVOR

Hostel Dvor

Vis på kart

Vandrerhjemmet Dvor har 13 komfortable og moderne rom. Vandrerhjemmet har kjøkkenkrok, men frokost tilbys ikke. I fellesrommet er det apparater for kaffe og te samt et felles kjøleskap.

Tekjøkkenet inneholder også servise og bestikk som gjestene kan bruke.

I nærheten finner du små butikker, et postkontor, apotek, cafeer og minibanker. Historiske steinhus og gater er varemerker for Varoš. Lett tilgjengelig sentrum eller parkskogen Marjan, for rekreasjon og svømming, gir oss den beste plasseringen for besøkende rundt om i verden.

For maksimal komfort er alle rom utstyrt med klimaanlegg. I hvert rom er det et stort låseskap for oppbevaring av bagasje. For fritid og avslapning finner du satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Hvert rom er utstyrt med klimaanlegg. De fleste rommene har køyesenger bortsett fra dobbeltrom og rom på loftet. Alle rommene har elektroniske kortnøkler.

De Beste Budsjetthoteller i Meje

Apartments Nina
Apartments Nina

Apartments Nina

Vis på kart

Apartments Nina ligger i Senj. Hvis du er på utkikk etter aktiviteter, er Rab havn og Komrcar park verdt et besøk, mens Kvarnerbukta og Lopar-stranden kan friste med vakre naturomgivelser.

3 Beste Mellomklassehoteller i Meje

Guesthouse Villa Scalaria
Guesthouse Villa Scalaria

Guesthouse Villa Scalaria

Vis på kart

Guesthouse Villa Scalaria ligger ved siden av Kastel Gomilica, Poljud stadion.

Gjestgiveriet Villa Scalaria har safe, parkering og heis. Konoba Atlantida og Buffet fife split croatia, som ligger bare 5 minutters gange unna.

Overnattingsstedet tilbyr 8 rom som er utstyrt med en safe, TV, en privat balkong og et skrivebord. Alle rommene har eget bad med hårføner, gratis badeprodukter og badekar.

Villaen har et kjøkken for selvhusholdning. Togstasjonen Meštrović ligger en 15-minutters spasertur unna.

Hotel Agava
Hotel Agava

Hotel Agava

Vis på kart

Hotel Agava Split ligger i Split, 700 meter fra Diokletians palass og 300 meter fra Republic Square – Prokurative, og tilbyr 4-stjerners innkvartering.

Dette hotellet tilbyr gratis WiFi. Eiendommen ligger i bydelen Split sentrum, 1,5 km fra Meštrović-galleriet.

Hvert rom har et skrivebord på hotellet. Alle rommene har eget bad med gratis badeprodukter, mens noen har utsikt over sjøen. Enhetene på Hotel Agava Split har klimaanlegg og garderobe.

Villa Matejuska Heritage
Villa Matejuska Heritage

Villa Matejuska

Vis på kart

Villa Matejuska ligger i den gamle delen av Split, og har innkvartering med terrasse. Denne eiendommen ligger i en bygning i original stil. Villa Matejuska-leiligheten tilbyr flyplasstransport, klesvask og rengjøring for et behagelig opphold i Split.

Kroatisk sjøfartsmuseum er tilgjengelig i nærheten, og Town Museum ligger mindre enn 30 minutter unna med bil. Det er bare en kort spasertur fra åser, parker og skoger.

Buffee fife split croatia og Restaurant Sperun finner du innen 5 minutters gangavstand fra overnattingsstedet. En kort spasertur fra Villa Matejuska-leiligheten er Prokurative.

Rommene har oppvarming, safe og en personlig datamaskin. De har lyse tremøbler og moderne innredning. Dette stedet har 6 komfortable rom. Badene har også hårføner og badekåper. Det er også en kjøkkenkrok i noen av enhetene, utstyrt med oppvaskmaskin, kaffe- og tekoker og kjøleskap.

Split flyplass kan nås på 20 minutter med bil.

3 Beste Familievennlige hoteller i Meje

Zephyrus Boutique Accommodation

Vis på kart

Boutique Guest Accommodations Zephyrus ligger i gamlebyen i Split på den kroatiske kysten, kun 2 minutters gange fra sentrum, og tilbyr alle moderne bekvemmeligheter.

Pensjonatet er sitert av Lonely Planet som «Splits mest komfortable senger», og tilbyr komfortable og velmøblerte rom med moderne fasiliteter. Det er også en hage og en terrasse for deg å slappe av og nyte det rolige miljøet.

Zephyrus ligger også i nærheten av butikker og transportforbindelser.

Apartments Mariani - Near Split Riva
Apartments Mariani – Near Split Riva

Apartments Mariani

Vis på kart

Apartments Mariani ligger rett ved Split, og tilbyr gratis Wi-Fi. Palace of Diocletian ligger 500 meter unna. Boligen har klimaanlegg, og er utstyrt med flatskjerm-TV og CD-spiller.

Noen enheter har terrasse og / eller balkong med utsikt over sjøen eller fjellene. Det er også et kjøkken utstyrt med stekeovn. Brødrister, kjøleskap og komfyrtopp er også utstyrt, samt vannkoker. Hver enhet har eget bad med dusj.

Republic Square – Prokurative ligger 300 meter fra Apartments Mariani. Split lufthavn ligger 11 km fra overnattingsstedet.

Vida Boutique Hotel

Vis på kart

Dette komfortable hotellet ligger i Split. Reisende vil glede seg over et fredelig og rolig opphold i lokalene, da det kun er totalt 8 boenheter. Hotellet ble pusset opp i 2016. Hotellet ligger i det fantastiske historiske sentrum av Split under UNESCOs verdensarvliste, kun få minutters gange fra Diocletian-palasset, Marjan Park, St. Domnius-katedralen, Promenade (Riva) og Basvice-strendene.

Med bare 8 rom er Vida Boutique Hotel mer intimt enn et vanlig boutiquehotell. Atmosfæren på Vida er varm, vennlig og imøtekommende med gjennomtenkt service for at du skal føle deg som hjemme.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Meje

Heritage Hotel Cardo
Heritage Hotel Cardo

Heritage Hotel Cardo

Vis på kart

Heritage Hotel Cardo ligger i hjertet av Diocletian’s Palace, og er den best bevarte klassiske romerske keiserboligen i verden. Heritage Hotel Cardo ligger i en to-etasjers bygning med en fasade som gjenspeiler alle de historiske og kulturelle periodene i middelalderens Europa: romansk, flamboyant gotisk og renessanse. Inngangen til dette lille, men unike hotellet er fra den tidligere hovedgaten Cardo (nå Diocletians gate).

Peristyl, St. Dominikus-kirken og Riva-promenaden ligger bare en kort spasertur unna. Resepsjonen er døgnåpen. Cardo Heritage Hotel serverer en lett frokost.

Overnattingsstedet huser også restauranten Konoba Korta, som spesialiserer seg på sjømat, middelhavsretter og kroatiske delikatesser.

All Suites Hotel Posh

Vis på kart

Hotel Posh ligger i Split, 150 meter fra Trstenik og 600 meter fra Firule strand, og har en hage med utendørsbasseng, utsikt over bassenget samt tilgang til treningsrom og badstue. Znjan-stranden ligger 800 meter fra overnattingsstedet, mens Diokletians palass er 2,2 km unna.

Nærmeste flyplass er Split lufthavn, som du finner 24 km fra Hotel Posh. Flyplasstransport tilbys mot en ekstra avgift.

Flere måter du kan spare penger på familieferien i Meje

Det er mange måter barnefamilier kan spare penger i Meje, Kroatia. Her er noen forslag til hvordan du kan spare penger på ting å gjøre, mat, restauranter og shopping, samt bo billig og reise rundt billig i Meje:

  • Velg billigere aktiviteter: Det er mange gratis eller rimelige aktiviteter du kan gjøre med barna i Meje, som å besøke Marjan-høyden, gå en tur langs Riva-promenaden eller besøke Dioklecijanspalasset. Du kan også spare penger ved å kjøpe rabatterte billetter til attraksjoner og museum, eller ved å sjekke om det finnes rabattkuponger eller tilbud.
  • Spis på billigere spisesteder: Det er mange gode spisesteder i Meje, men noen kan være dyrere enn andre. Du kan spare penger ved å velge rimeligere spisesteder, for eksempel lokale kaféer eller gatekjøkken, fremfor fine restauranter. Du kan også spare penger ved å spise middag tidligere eller senere, da det ofte er billigere enn å spise på høysesongen.
  • Handle på billigere butikker: Det er mange koselige butikker og større kjøpesentre i Meje, men noen kan være dyrere enn andre. Du kan spare penger ved å handle på billigere butikker eller ved å se etter tilbud og rabatter. Du kan også spare penger ved å kjøpe lokale produkter eller lage maten selv fremfor å spise ute hele tiden.
  • Bo billigere: Det finnes mange hoteller og Airbnb-leiligheter i Meje, og du kan spare penger ved å velge et rimeligere sted å bo. Du kan også spare penger ved å velge en leilighet fremfor et hotell, da det ofte er billigere å leie en leilighet enn å bo på hotell.
  • Reis rundt billigere: Det finnes mange måter å reise rundt billigere i Meje, for eksempel ved å bruke offentlig transport fremfor å leie en bil, eller ved å gå eller sykle fremfor å ta taxi. Du kan også spare penger ved å planlegge turene dine på forhånd og unngå peak travel times.

Alt i alt er det mange måter barnefamilier kan spare penger i Meje, ved å velge billigere aktiviteter, spisesteder og butikker, bo billig

Det er enkelt å få tak i Airbnb-leiligheter i Meje

Det er enkelt å få tak i Airbnb-leiligheter i Meje, Kroatia. Meje er en populær bydel med mange flotte Airbnb-leiligheter å velge mellom, så det er sannsynlig at du vil finne noe som passer dine behov og preferanser.

For å finne Airbnb-leiligheter i Meje, kan du gå inn på Airbnb-nettsiden eller appen, og søke etter leiligheter i området. Du kan bruke filtrene for å angi dine ønsker og krav, som størrelse, pris, beliggenhet og fasiliteter. Du kan også lese anmeldelser fra andre gjester for å få en ide om hva du kan forvente.

Når du har funnet en leilighet du liker, kan du kontakte verten for å sjekke tilgjengelighet og bestille leiligheten. Airbnb har også en god kundestøtte, så hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du enkelt få hjelp.

Alt i alt er det enkelt å få tak i Airbnb-leiligheter i Meje, og du kan finne noe som passer dine behov og ønsker.

Vær obs på at området strekker seg opp en bratt bakke, så velg overnattingsstedet nøye, og ta med deg gode tursko hvis du vil utforske nabolaget.

Meje - Hvis du foretrekker å bo i et mer eksklusivt område

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Meje – Hvis du foretrekker å bo i et mer eksklusivt område». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Hvar

Populære aktiviteter i Hvar/Meje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.