Shopping Cart

Ezaparks – Her bor du fint med familien i Riga (2021)

Ezaparks – Her bor du fint med familien i Riga – Naturelskere som søker de beste stedene å bo i Riga, vil elske Mežaparks. Navnet betyr “skogspark” og er et nydelig område langs kysten av Ķīšezersjøen, like nord for sentrum av Riga. En av Europas opprinnelige hagebyer, Mežaparks ble brukt som en rømning på landsbygda fra byen Riga da den ble utviklet på begynnelsen av 1900-tallet.

De beste hotellene i Ezaparks

Budsjetthoteller i Ezaparks:

Rija VEF Hotel

Rija VEF Hotel
Rija VEF Hotel

Rija VEF Hotel er et 3-stjernershotell som ligger i en rolig del av Riga, en 10-minutters kjøretur fra den vakre gamlebyen. Rija VEF Hotel ligger ved siden av holdeplassen Rūpnīca VEF for kollektivtrafikken, og herfra kommer du deg til byens jernbanestasjon på 15 minutter og havnen på 30 minutter.  Taxi er ca. 5 euro til sentrum. Transport tilbys også. Når besøkende bor på Days Hotel Riga VEF, kan de sjekke ut Arena Riga (2,4 km) og Jugenda Stila Nami (3,3 km), noen av de mest kjente attraksjonene i Riga.

Mellomklassehoteller i Ezaparks:

Baltic Design Apartments

Baltic Design Apartments
Baltic Design Apartments

Arena Riga ligger 1,2 km unna. Olympic Skonto-hallen er 1,6 km fra Baltic Design Apartments, mens latviske nasjonaloperaen ligger 2,3 km fra eiendommen. Nærmeste flyplass er Riga International Airport, 11 km fra eiendommen. Kjøkken med kjøleskap, komfyrtopp og vannkoker samt eget bad med hårføner og gratis badeprodukter.

Familier vil elske å bo i dette Riga-området, siden det er mange ting å gjøre, for eksempel dyrehagen, strender, stier og vannsport ved innsjøen.

En kort trikketur unna gamle Riga, ligger hotellet Augustine Hotel. Her serveres det frokostbuffé hver morgen. Hotellet ligger rett ved Centre Sports Quarter – en utendørs lekeplass med basketball, tennis, fotball, strandvolleyballbaner, skatepark og BMX-bane.

EZAPARKS - Her bor du fint med familien i Riga

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Ezaparks – Her bor du fint med familien i Riga“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Riga

Populære aktiviteter i Riga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.