Destinasjoner, Dubrovnik, Europa cat, Kroatia

Ploce – Det beste området for utelivet i Dubrovnik

Ploce ligger rett sør for bymurene rett ved Adriaterhavskysten, og har navnet fra gamlebyens sørlige inngang, Ploce Gate.

Et nabolag med en så sublim beliggenhet med utsikt over det blå vannet, kan du forestille deg at de mest prestisjefylte hotellene kommer til å være her, så forbered deg på å betale for utsikten.

De beste hotellene i Ploce

De billigste hotellene i Ploce

Hostel Angelina

Hostel Angelina Old town Dubrovnik
Hostel Angelina Old town Dubrovnik

Det har en perfekt beliggenhet i hjertet av gamlebyen i Dubrovnik, innenfor bymurene. Ettersom vandrerhjemmet ligger sekunder fra alle de største attraksjonene i gamlebyen i Dubrovnik er det gangavstand til alt. Her kan du møte andre reisende fra hele verden i dette lille koselige vandrerhjem med verdens beste plassering midt i Dubrovnik. Dette er et Herberg som koster litt mer. Hostel Angelina Old town Dubrovnik ligger i nærheten av stranden i bydelen Gamlebyen i Dubrovnik. Vandrerhjemmet ligger på toppen av byen, så du må gå opp og ned.

Beste Budsjetthoteller i Ploce:

Dubrovnik Residence

Dubrovnik Residence
Dubrovnik Residence

Dubrovnik Residence ligger 100 meter fra stranden og 500 meter fra gamlebyen i Dubrovnik. Dubrovnik Residence ligger i Dubrovnik, med forbindelse til et kjøpesenter. Flott beliggenhet, flott utsikt, flotte rom. Helt ok plass for noen dager. Budsjettvennlig.

Beste Mellomklassehoteller i Ploce:

Pavisa Apartments

Apartments Pavisa
Apartments Pavisa

Denne leiligheten ligger i nærheten av stranden i bydelen Gamlebyen i Dubrovnik i Dubrovnik. Et par populære landemerker er Sponza-palasset og Rector-palasset, og hvis du er på utkikk etter morsomme aktiviteter, kan du ta turen til Gruz havn og Dubrovnik fergehavn. 

2 Beste Familievennlige hoteller i Ploce:

Kamara Dubrovnik by Irundo

Kamara Dubrovnik by Irundo
Kamara Dubrovnik by Irundo

Kamara Dubrovnik ligger bare 300 meter fra stranden i Dubrovnik, perlen på den kroatiske Adriaterhavskysten. Gamlebyen ligger en 20-minutters spasertur eller en 5-minutters busstur unna. Dubrovnik flyplass ligger 21 kilometer fra overnattingsstedet. Du kan be om flyplasstransport mot et pristillegg.

Hotel Adria

Hotel Adriatic
Hotel Adriatic

Hotel Adria **** ligger i en utmerket bukt og har utsikt over Elafiti-øyene, kysten av Gruž og Lapad-bukten. Hotellet ligger bare 2,5 km fra gamlebyen, og det er godt tilkoblet busslinjer (busslinje nummer 3 og 3A). Hotel Adriatic ligger på stranden i Dubrovnik. Et par populære landemerker er Pile-porten og Walls of Dubrovnik, mens Lapad-stranden og Banje-stranden kan friste med vakre naturomgivelser.

Beste Rimelige luksushoteller i Ploce:

Grand Villa Argentina

Grand Villa Argentina - med utsikt mot gamlebyen i Dubrovnik
Grand Villa Argentina – med utsikt mot gamlebyen i Dubrovnik

Et sjarmerende hotell med vakker hage og utmerket badeanlegg helt i vannkanten. Utsikten fra rommet er fantastisk. Grand Villa Argentina ligger i nærheten av stranden i Dubrovnik. Her tilbys det en luksus atmosfære, i tillegg til mange smarte fasiliteter som er designet for å forbedre oppholdet ditt. Et par populære landemerker er Sponza-palasset og Rector-palasset.

Ploce kjent for å være et av de beste stedene å bo i Dubrovnik

Med noen av de eldste hotellene i Dubrovnik, er Ploce kjent for å være et av de beste stedene å bo i byen. Hvorfor? For her får du det beste fra begge verdener: fantastisk utsikt over kysten og gamle bymurer med sin den historiske sjarm og attraksjoner som Dubrovnik er kjent for. Selv om bare en kort spasertur fra gamlebyen, er Ploce i seg selv verdt å utforske.

Hva med en frokost med musserende vin på en restaurantterrasse med panoramautsikt til både gamlebyen og havet? Grand Villa Argentina gir deg nettopp det pluss direkte adkomst til stranden og et utendørsbasseng med solsenger.

Oppdag en rekke sjarmerende kafeer, suvenirbutikker og historiske attraksjoner, eller slapp av på sandstranden, svøm i det klare vannet eller spis på de trendy Beach Club-ene som ligger langs kysten. Hvis du vil ha bekvemmelighet, skjønnhet og ro alt i ett, er Ploce området for deg.

Ploce - Det beste området for utelivet i Dubrovnik

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Ploce – Det beste området for utelivet i Dubrovnik«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Sjekk vår guide til hoteller i Dubrovnik

Gode tips til ting å gjøre i Dubrovnik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.