Stella Island Luxury Resort & Spa, Kreta, Hellas

Oppdatert 17. januar 2023

Stella Island Luxury Resort & Spa er et luksuri√łst feriested som ligger p√• √łya Kreta i Hellas. Det ligger i Elounda, en vakker by ved havet som er kjent for sine vakre strender, kristne historiske steder, og vakre naturomr√•der.

Resortet har flere bassenger, et spa-senter, en privat strand, flere barer og restauranter, samt et treningssenter. Gjestene kan også nyte en rekke fasiliteter og aktiviteter, som tennis, vannsport, og kajakkpadling.

5fe48907 1

Hotell Stella Island Luxury Resort & Spa, Kreta

Vis på kart

Rommene og suitene p√• resortet er luksuri√łst innredet og har utsikt over havet eller hagen. Noen av rommene har ogs√• privat terrasse eller balkong. Gjestene kan ogs√• nyte eksklusive tjenester som butler-tjenester og privat transport til og fra flyplassen.

Stella Island Luxury Resort & Spa ligger ogs√• i n√¶rheten av flere vakre strender, som Elounda Beach og Plaka Beach, som er perfekte for soling og bading. Omr√•det rundt hotellet har ogs√• flere historiske steder, som den tidligere lepra√łya Spinalonga, som er et popul√¶rt sted √• ta en b√•ttur til og bes√łke.

Elounda har også flere vakre naturområder, som for eksempel Voulisma-stranden, en av de mest populære strendene i området, kjent for sine kristne historiske steder og vakre omgivelser.

Stella Island Luxury Resort & Spa er et ideelt sted for dem som s√łker en luksuri√łs ferieopplevelse med et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter, og vakre omgivelser i Elounda, Kreta.

Rommene på Stella Island Resort

Stella Island har bare 89 rom fordelt p√• to etasjer. Jeg elsker de sm√• hotellene som ikke skriker «TURIST», og du trenger ikke √• v√¶re redd for √• m√łte store folkemengder p√• hotellet. I utgangspunktet er rommene delt inn i 4 kategorier. Det er de meget luksuri√łse Island Villa Private Pool Rooms, som ligger helt i enden av hotellet, og som alle har sitt eget basseng.

S√• er det Over Water Bungalows, som navnet antyder, er individuelle bungalower omgitt av vann. Rommene har en stor terrasse med egen hengek√łye over vannet, med direkte tilgang til det store lagunebassenget.

Alle rommene er utrolig stilige og moderne. Det minner om en tropisk bungalow med mye tre. Badet er √•pent og dusjen er veldig stor. Bare toalettet er i et eget rom. Det er mye skapplass, og terrassen, eller balkongen med den fantastiske utsikten over bassengomr√•det, er selvf√łlgelig det absolutte h√łydepunktet.

6e1f3dc3
eedd2e87

Den neste kategorien er sv√łmmehallen, som er delt inn i Premium og Luxury. Egentlig avviker de bare i st√łrrelse, og i den st√łrste er det plass til tre personer. Disse rommene ligger i to-etasjes bungalower i f√łrste etasje, og har ogs√• en terrasse med direkte tilgang til bassenget. Alle bungalower ligger langs det store bassengomr√•det, slik at du har en flott utsikt hvor som helst, og kan hoppe direkte i bassenget. Du kan ikke si at et bestemt sted er det beste.

Den siste og «enkleste» kategorien er Double Pool View-rommene, som ligger i andre etasje. Disse er igjen delt inn i Premium og luksus, ligner p√• Swim Up-rommene.

Maten på Stella Island Resort

Det er to restauranter p√• Stella Island Resort, den st√łrste buff√©restauranten med en utend√łrsterrasse, og √† la carte-restauranten i √łverste etasje, som imidlertid koster ekstra. Under oppholdet spiste vi middag i √† la carte-restauranten. Maten var veldig velsmakende og kreativt tilberedt, men vi likte buff√©restauranten s√• mye at vi faktisk ikke ville bruke den andre restauranten.

789d1503

Frokost, lunsj og middag serveres i buff√©restauranten. Tilbudet er utrolig bra. Om morgenen er det et stort utvalg av forskjellige ferskpressede juice og detoxvann, og de klassiske kj√łttp√•leggene med alle slags bakevarer. Det er ogs√• frokostblandinger, yoghurt og bestemte dager serverer de deilig sushi. I tillegg blir frokosten noen ganger akkompagnert av levende musikk fra en saksofonist eller pianist.

Middag serveres hver dag. Her er det stor variasjon som Asiatisk, gresk, spansk osv ‚Ķ I tillegg til et stort utvalg av salater med forskjellige p√•legg, krydder og sauser, er det ogs√• et stort utvalg av varme og kalde retter. Virkelig alt hjertet ditt √łnsker. Jeg har ikke hatt et s√• flott og variert m√•ltid p√• et hotell p√• lang tid.

Spa og velvære på Stella Island Resort

Spaomr√•det ligger i √łverste etasje i hovedbygningen. Du kan bruke bassenget og solsengene der, hvis du har bestilt spa-behandling, eller mot en ekstra avgift. Det er ogs√• en badstue og et stort boblebad. Alt vel og bra, men √¶rlig talt?

06795905 1

Hvis jeg har et s√• fantastisk basseng utenfor rommet, hvorfor skal jeg betale ekstra for et annet basseng ?! Selvf√łlgelig ser det ogs√• bra ut med de store glassrutene, men ingen vil vel virkelig betale for det?

SmartStore anbefaler

Alt i alt kan vi bare anbefale Stella Island Resort til deg som leter etter ro og avslapning, elsker Kreta, og liker å spise deilig og variert mat. Hva med å overraske din bedre halvdel med litt ekstra luksus?

Pro tips: Meld deg inn i Hotels.com Rewards. Medlemmene sparer i snitt kr. 235 per bestilling når de bruker poeng. I tillegg vil du spare ytterligere 10 % eller mer på utvalgte hoteller.

Belligenhet

Stella Island Luxury resort & Spa – Adults Only ligger i n√¶rheten av stranden i Khersonisos. Bestill gjerne Taxi via hotellet, for √• f√• den mest behagelige transporten til hotellet. 

Her er de beste nettsidene for å reise billig

1 Bestill flybillett

Bruk Skyscanner for flybilletter. Dette er v√•r favoritt. De s√łker via flyselskaper over hele verden, og du unng√•r √• overse den billigste billetten.

2. Bestill overnatting

Du kan bestille vandrerhjem/hostel via Hostelworld. De har det beste utvalget, og en god pris. Hvis du vil bo på hotell bruker du Hotels.com. De vinner alle pristester!

3 Ikke glem reiseforsikring

Reiseforsikring vil beskytte deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Dette må du ha hvis noe skulle gå galt. Kontakt ditt forsikringsselskap.

4. Bestill billetter til lokale aktiviteter online

Bruk Get Your Guide n√•r du skal spare penger p√• lokale aktiviteter som museer, show og teater. Det er billigere online, og billettene tar deg forbi k√łen.

5. Sjekk v√•r ressursside

Her er de beste selskapene du b√łr bruke n√•r du reiser! Jeg lister opp alle de jeg bruker for √• spare penger n√•r jeg reiser – og jeg tror de vil hjelpe deg ogs√•!

Dette er de beste hotells√łkemotorene
Les mer om Kreta

Populære aktiviteter på Kreta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.