Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Kreta

Stella Island Luxury Resort & Spa, Kreta, Hellas

lazy - Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Kreta - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Oppdatert 17. januar 2023

Stella Island Luxury Resort & Spa er et luksuriøst feriested som ligger på øya Kreta i Hellas. Det ligger i Elounda, en vakker by ved havet som er kjent for sine vakre strender, kristne historiske steder, og vakre naturområder.

Resortet har flere bassenger, et spa-senter, en privat strand, flere barer og restauranter, samt et treningssenter. Gjestene kan også nyte en rekke fasiliteter og aktiviteter, som tennis, vannsport, og kajakkpadling.

5fe48907 1 - Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Kreta - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Hotell Stella Island Luxury Resort & Spa, Kreta

Vis på kart

Rommene og suitene på resortet er luksuriøst innredet og har utsikt over havet eller hagen. Noen av rommene har også privat terrasse eller balkong. Gjestene kan også nyte eksklusive tjenester som butler-tjenester og privat transport til og fra flyplassen.

Stella Island Luxury Resort & Spa ligger også i nærheten av flere vakre strender, som Elounda Beach og Plaka Beach, som er perfekte for soling og bading. Området rundt hotellet har også flere historiske steder, som den tidligere lepraøya Spinalonga, som er et populært sted å ta en båttur til og besøke.

Elounda har også flere vakre naturområder, som for eksempel Voulisma-stranden, en av de mest populære strendene i området, kjent for sine kristne historiske steder og vakre omgivelser.

Stella Island Luxury Resort & Spa er et ideelt sted for dem som søker en luksuriøs ferieopplevelse med et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter, og vakre omgivelser i Elounda, Kreta.

Rommene på Stella Island Resort

Stella Island har bare 89 rom fordelt på to etasjer. Jeg elsker de små hotellene som ikke skriker «TURIST», og du trenger ikke å være redd for å møte store folkemengder på hotellet. I utgangspunktet er rommene delt inn i 4 kategorier. Det er de meget luksuriøse Island Villa Private Pool Rooms, som ligger helt i enden av hotellet, og som alle har sitt eget basseng.

Så er det Over Water Bungalows, som navnet antyder, er individuelle bungalower omgitt av vann. Rommene har en stor terrasse med egen hengekøye over vannet, med direkte tilgang til det store lagunebassenget.

Alle rommene er utrolig stilige og moderne. Det minner om en tropisk bungalow med mye tre. Badet er åpent og dusjen er veldig stor. Bare toalettet er i et eget rom. Det er mye skapplass, og terrassen, eller balkongen med den fantastiske utsikten over bassengområdet, er selvfølgelig det absolutte høydepunktet.

6e1f3dc3 - Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Kreta - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping
eedd2e87 - Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Kreta - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Den neste kategorien er svømmehallen, som er delt inn i Premium og Luxury. Egentlig avviker de bare i størrelse, og i den største er det plass til tre personer. Disse rommene ligger i to-etasjes bungalower i første etasje, og har også en terrasse med direkte tilgang til bassenget. Alle bungalower ligger langs det store bassengområdet, slik at du har en flott utsikt hvor som helst, og kan hoppe direkte i bassenget. Du kan ikke si at et bestemt sted er det beste.

Den siste og «enkleste» kategorien er Double Pool View-rommene, som ligger i andre etasje. Disse er igjen delt inn i Premium og luksus, ligner på Swim Up-rommene.

Maten på Stella Island Resort

Det er to restauranter på Stella Island Resort, den største bufférestauranten med en utendørsterrasse, og à la carte-restauranten i øverste etasje, som imidlertid koster ekstra. Under oppholdet spiste vi middag i à la carte-restauranten. Maten var veldig velsmakende og kreativt tilberedt, men vi likte bufférestauranten så mye at vi faktisk ikke ville bruke den andre restauranten.

789d1503 - Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Kreta - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Tilbudet er utrolig bra. Om morgenen er det et stort utvalg av forskjellige ferskpressede juice og detoxvann, og de klassiske kjøttpåleggene med alle slags bakevarer. Det er også frokostblandinger, yoghurt og bestemte dager serverer de deilig sushi. I tillegg blir frokosten noen ganger akkompagnert av levende musikk fra en saksofonist eller pianist.

Middag serveres hver dag. Her er det stor variasjon som Asiatisk, gresk, spansk osv … I tillegg til et stort utvalg av salater med forskjellige pålegg, krydder og sauser, er det også et stort utvalg av varme og kalde retter. Virkelig alt hjertet ditt ønsker. Jeg har ikke hatt et så flott og variert måltid på et hotell på lang tid.

Spa og velvære på Stella Island Resort

Spaområdet ligger i øverste etasje i hovedbygningen. Du kan bruke bassenget og solsengene der, hvis du har bestilt spa-behandling, eller mot en ekstra avgift. Det er også en badstue og et stort boblebad. Alt vel og bra, men ærlig talt?

06795905 1 - Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Kreta - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Hvis jeg har et så fantastisk basseng utenfor rommet, hvorfor skal jeg betale ekstra for et annet basseng ?! Selvfølgelig ser det også bra ut med de store glassrutene, men ingen vil vel virkelig betale for det?

SmartStore anbefaler

Alt i alt kan vi bare anbefale Stella Island Resort til deg som leter etter ro og avslapning, elsker Kreta, og liker å spise deilig og variert mat. Hva med å overraske din bedre halvdel med litt ekstra luksus?

Pro tips: Meld deg inn i Hotels.com Rewards. Medlemmene sparer i snitt kr. 235 per bestilling når de bruker poeng. I tillegg vil du spare ytterligere 10 % eller mer på utvalgte hoteller.

Belligenhet

Stella Island Luxury resort & Spa – Adults Only ligger i nærheten av stranden i Khersonisos. Bestill gjerne Taxi via hotellet, for å få den mest behagelige transporten til hotellet. 

Her er de beste nettsidene for å reise billig

1 Bestill flybillett

Bruk Skyscanner for flybilletter. Dette er vår favoritt. De søker via flyselskaper over hele verden, og du unngår å overse den billigste billetten.

2. Bestill overnatting

Du kan bestille vandrerhjem/hostel via Hostelworld. De har det beste utvalget, og en god pris. Hvis du vil bo på hotell bruker du Hotels.com. De vinner alle pristester!

3 Ikke glem reiseforsikring

Reiseforsikring vil beskytte deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Dette må du ha hvis noe skulle gå galt. Kontakt ditt forsikringsselskap.

4. Bestill billetter til lokale aktiviteter online

Bruk Get Your Guide når du skal spare penger på lokale aktiviteter som museer, show og teater. Det er billigere online, og billettene tar deg forbi køen.

5. Sjekk vår ressursside

Her er de beste selskapene du bør bruke når du reiser! Jeg lister opp alle de jeg bruker for å spare penger når jeg reiser – og jeg tror de vil hjelpe deg også!

Dette er de beste hotellsøkemotorene
Les mer om Kreta

Populære aktiviteter på Kreta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.